2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cok tesekkur ederım ısıtme testinde. Geçti. Uyusun artık yqpcak bırsey yok nasılsa sonra uyumayacak buyuyunce
Bazı çocuklar uyur canım benim diğer iki kızım mis gibi uyurdu gece 12 de yatar sabah kalkar acıkınca emer hop uyurdu. Bu beyfendimiz nazlı dk sayıyoruz bende 40 dan sonra düzelicek buda uykucu olacak diyorum. Yolliyim enerjiyi uyusun

Canım doğru mu bilmiyorum ama bi yerde okumuştum soğuktan değil de terleyip teri üstünde soğuduğu zaman hasta olurmuş bebekler. Kv sürekli sardığı için terlediginden olmuş olabilir yani
Evet o da olabilir tabi doğru diyorsun. O kadar vicdan azabı çekiyorum ki el kadar bebek 4 günde ne hale geldi. Eve geldik çocuk kendine geldi resmen

Evet bende böyle duymuştum. Arkasına bez koyuyorum hep o yüzden. Genelde gece yanıma alınca terliyor. Bende öksürünce korkmuştum. Arada çok tatlı öksürüyor.
Bizimki en çok memede yapıyor öksürüğü şekilden şekile giriyorum artık en iyisi canım ya da alırken üstüne bi yelek alıyorum bende

Ahaha valla güldürdün beni Benim kv ilk çocukta ağladığını duyunca neden ağlattın Çocuğu diyordu Manyağım ben bilerek ağlatıyorum diyordum
İş olayını hiç sorma düşünmesi bile daraltıyor beni

3400 doğdu. 40 günlükken 4900 dediler, bugün yine aynı kilosu
Ah ah bizde de aynı durum, her emme sonrası kaka yapıyor o yüzden alamıyor kiloyu ve mukuslu kaka. Muhtemelen bu da alerjik ilk oğlumda da aynılarını yaşamıştım ama en azından o ikinci ayında 500 gr kadar almıştı bu birinci ayında 4990 oldu daha üstüne bir gram koyamadı. Sütüm mü yaramıyor diye düşünüyorum sonra diyorum ilk ay bu kadar yarayan süt şimdi mi yaramıyor.. bugün gidip idrar tahlili verdim kilo almadıkça öyle geriliyorum ki

Tam olarak aynı durum bizde de var ama ben alerjiden şüpheleniyorum..

Benim tartı dün yanlış ölçmüş sanırım. Bugün tekrar tarttım, almış gözüküyor. Alerji hakkında fikrim yok ama, sütün başta yarıyorsa şimdi de yarıyordur diye düşünüyorum. Seninki de tartı hatası olabilir mi bende olduğu gibi?

Tam olarak aynı durum bizde de var ama ben alerjiden şüpheleniyorum..
Gecmis olsun Inşallah değildir ya geçici bir şey olsun pamuk gibi tenleri daha bende isilik diye düşünüyorum battaniyeye sarınca çoğalıyor çünkü

Alerji şüphesi mahvetti bizi yaaa
Sorma, ilk çocuğumda alerjikti süt ve süt ürünleri vardı başta sonra susam alerjisi çıktı.. şimdiden kestim alerjik besinleri diyet yaparak emzirmek öyle zor ki valla depresyondayım şu kakası bi kesilseydi mukusu görmezden gelirim tek başına mukus bi şey yapmaz ama kiloyu almaz veya az olursa o sıkıntı oluyır

Bizimde popomuzda kızarıklık var suratımızda isilik gibi sivilce ben de süt ürünleri diyeti yapıyorum ama sivilcemiz yine çıktı yani kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…