2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Behzat C.'de Harun "siz kimsiniz?" diye soranlara her seferinde degisik yanitlar veriyordu, ben de oyle yapmayi düşünüyorum.
Mukuslu kaka nasil bir sey? Tarif eder misiniz biraz? Bizimkinin de kilo alimi az oldugu icin ihtimalleri arastiriyoruz.

Aynı şeyleri yaşamışız ya inş geçici olacak rahat bir nefes almak istiyorum
İnşAllah canım benim her bez değişiminde öyle görmek çok acı biliyorum ama düzelecek inşallahistersen pazartesi karışımı hazırlayan eczaneye bi sorayım ben hatırlıyor mu ya da elinde reçeteyi saklıyor mu bi faydası olur inşallah size de

Çok iyi olur abim eczacı yardımcı olur bana isimlerini bilirsem. Yolun düşerse tabi

Ben bir süre akşam krizler için gündüz az az da olsa sağıp süt biriktirdim ve onu verdim. Çok bir şey çıkmıyordu, 20 cc - 40 cc arası bir şey anca topluyordum. Deneyebilirsin belki mama takviyesi yerine. Zaten o arada gördüm ki o kadar çok süt emmiş ki, sebebi açlık değilmiş krizin. Uykuya dalamıyormuş bizimki, şimdi onu çözünce rahatladık. 10 günde yarım kiloyu da bu dönem aldı ama ilgisi var mıdır bilmiyorum

İnşallah ama sabaha kadar uyuduysa muhtemelen gündüz sık uyanıyor yada uyanıklık süresi biraz daha uzun oluyor. Böylece yine yeteri kadar emmiş oluyor diye düşünüyorum.

Allah peygamber sabrı versin kalp ferahlığı versin
Annen de yanındaymış neyse ki Allah başından eksik etmesin
Arada benim kızda da öyle oluyor. vicdan yapma ihtiyacı olunca uyanacak nasılsa öyle düşün. Karnı tok üşümüyor gazı yok rahatı yerindeyse uyanmak için sebebi yoktur

İnşallah ama sabaha kadar uyuduysa muhtemelen gündüz sık uyanıyor yada uyanıklık süresi biraz daha uzun oluyor. Böylece yine yeteri kadar emmiş oluyor diye düşünüyorum.
Gündüz çok kısa uyuyo surekli memede canım inşallah telafi ediyodur geceyi. Bu gece 4 de uyandı mesela sonra da 8 buçukta. Hala emiyo suan

Canlarım 29 Ekim Cuma günü Bim e anakucağı mama sandalyesi aktivite halısı oyuncak kıyafet falan geliyor bilginiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-24-10-17-03-490_com.instagram.android.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2021-10-24-10-16-59-730_com.instagram.android.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Merhaba bildiğim kadarıyla doğru yapıyorsun. Mama miktarını az tutup memeyi çalıştırırsan sütün çoğalır onu ihmal etme. Bende biberon hatasına düştüm ama merak etme bebekleri kandırmak çok kolay hemen alışıyorlar memeyi 3-4 gün teklif etme aşık biberon kaşık ince kenarlı bardakla besle , sonra emmek ihtiyacı isticek dönücek memeye bebde öyle oldum ama memeyi teklif ettiğinde alıyorsa ver ama ağladında ısrar etme . Benim serüvenimde biberondu sonra mochinin kadehiyle besledim mama ziyan oldu çok dökülüyorsu materninin kaşık biberonu çok güzel dökülme olmuyor biraz ağlıcak ama alışıyor ağladığında kucağına al ama biberondan kesinlikle daha vermiceksin biraz sabır istiyor eğer tekrar emsin istiyorsan

Gündüz çok kısa uyuyo surekli memede canım inşallah telafi ediyodur geceyi. Bu gece 4 de uyandı mesela sonra da 8 buçukta. Hala emiyo suan
Şunu farkettim ben doğum iznine ayrılana kadar her sabah işe gitmek için 5 te uyanıyordum. Benim kız şimdi böyle. Her sabah 5 gibi uyanıyor 8-9 a kadar da uyumuyor. Karnındayken işe gelince tüm gün uyuyordu sadece öğlen yemeğinde uyanıyordu sonra gene uykuya devamdı.
Sen de hamileyken böyle bir rutinin vardıysa ona istinaden yapıyor olabilir. Yani içerde nasılsa dışarda da aynı

Uykuya nasıl daldırıyorsunuz? Bizim de gece merasimleri oluyor ve meme ağzından kayıyor geri almak için çıldırıyor. Dün 3-4 saat sürdü artık en son yatağın üstüne koydum içi geçti, zaten çıkardığı seslerden anlıyorum uykusu var. Ancak tam yorulmadan kucağımda uyutamıyorumq

Sizin bebekler beşikte uyuyor mu?
Beşiklere tepki olarak doğmuşlar annem gidene kadar beşikte uyusun diye resmen inatlaşmışım şimdi fark ediyorum. Pes edip reflü yatağıyla aramıza aldım hala sık uyansa da iyice sızıp yatarsa beşikteki gibi kalkıp durmuyor

Evet genelde sabah namazi saatinde kalkiyordum namazdan sonra yattigimda kıpır kıpır oluyodu, sonra uyuyodum ama öğlene kadar daha düzenini anlamadım bakalım ama gece gec yatması 12-1 den önce uyumamasi hamilelikten alışkanlık olabilir

Canlarım 29 Ekim Cuma günü Bim e anakucağı mama sandalyesi aktivite halısı oyuncak kıyafet falan geliyor bilginiz olsun
Oğlumdan kalan oyun halısı var. Yaklaşık bir haftadır kullanmaya başladık. İlgisi var oyuncaklara. Gülücükler atıyor içindeyken. Eğer oyun halısı yoksa çok tavsiye ederim kızlar. Kesinlikle gereksiz birşey değil. Oğlumda da çok kullandım,kızımda da kullanacağım belli yani

Dediğin gibi bizimkinin de sebebi açlık değil de uykuya dalamama hali sanırım. 2 gündür ağlaması da iyice değişti. Sanki bir yerine bir şey olmuş gibi bağıra bağıra ağlıyor, biranda da susuyor. Ama gaz değil derdi. Ona eminim, çünkü gaz çıkarmasa da durduk yere susuyor biranda. Ben biberonu tümden çıkarmak istedim hayatımızdan. O yüzden 1 haftadır süt de sağmadım, dün baktım göğüslerim yumuşak süt de yok gibi, mecbur mama verdim.

Evet senin mesajlarını da okumuştum. Senin bebeğin daha küçük hem de. Yanlış bir şey yapmaktan korkuyor işte insan. Gündüz sürekli emdiği için içimi rahatlatmaya çalışıyorum ben de.
Benim bebegimde yenidogan ve şuan geceleri 4 saat falan uyuyor. Ilk zamanlar 2 saatte son dönemde de 3 saatte kaldırıyordum. Şimdilerde alarmı 4 saate kuruyorum genelde kendisi beni uyandırıyor yarın kontrole gideceğiz orda doktora soracağım artık geceleri kendi uyanmasını bekleyeyim mi diye. Bende gündüzleri çok iyi emdiği için geceleri uyusun istiyorum ama senin gibi de içim rahat etmiyor

Anne babayla yatmayı daha çok sevdi bebisler Ben de bazen yatağa alıyorum daha derin uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…