- 24 Ocak 2021
- 1.609
- 2.511
- 83
- 38
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #38.561
Duyma bile nasılsa gidecekler. Herşeyi kaynanaya yaptır çabuk kaçar iş yapmamak içinAynen bebek görmeye geldiler, ne kadar kalacaklar bilmiyorum ama herseye bi lafları var şiştim. Şöyle tut, böyle yap, hemen alma biraz ağlasın vs. Kp bi de leş gibi sigara içiyor balkonda içmesine rağmen bütün ev koktu
Yüzünde isilik gibi kabartılar var bizde de. Slingde falan uyuyunca çok oluyor, kesin sıcaktan bizimki.Gecmis olsun Inşallah değildir ya geçici bir şey olsun pamuk gibi tenleri dahabende isilik diye düşünüyorum battaniyeye sarınca çoğalıyor çünkü
Çok teşekkür ederim bende bir bakayım. Birkaç gün sonra aşı yaptırmaya gidicez orda da göstereceğim doktora zaten.Yüzünde isilik gibi kabartılar var bizde de. Slingde falan uyuyunca çok oluyor, kesin sıcaktan bizimki.
Doktor coresatin pembe krem verdi. Bir bakın isterseniz, belki iyi gelir.
Bir çözüm buldunuz mu aynısını bizde yaşıyoruzAnnelik ne büyük çaresizlikmiş hayatım boyunca hiç böyle hissetmemiştim.. Kızlar bebeğimin 20 gündür poposunda mantar var 3 farklı doktora gittik sayısız krem kullandık ama yok geçmiyor ya geçer gibi oluyor 1 saat sonra bezi bi açıyorum yine aynı kafayı yemek üzereyimyaşayan var mı ben ne yapayım şaştım kaldım artık
Allahtan annem var yanımda, sağolsun o yapıyor herseyi. İnşallah çabuk giderler valla yoksa dayanamiycamDuyma bile nasılsa gidecekler. Herşeyi kaynanaya yaptır çabuk kaçar iş yapmamak için
Çok şükür bulduk canım cildiye doktoruna gittik bi karışım yazdı eczaneye gidip hazırlattım 2. Gün tertemiz oldu 10 gün kullandık bidaha tekrarlamadı çok şükür ama karışımda ne var bilmiyorum malum yazıları çok karışık oluyor ama bence bekleme bi cildiye doktoruna git benim kullanmadığım krem kalmadı hiç biri fayda etmemişti. Çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum...Bir çözüm buldunuz mu aynısını bizde yaşıyoruz
Bence çok iyi sabah emip geei uyuyorsa çok daha iyi hep yazdım arkadaşlara bana hemşire akşam saat 10 dan sabah 7 ye kadar uyuyabilir bişey olmaz gündüz 2 saate bir emzir demişti ama ben daha yeni doğanım. Siz 2 aylık olmuşsunuz. Bence süper inşallah benimkide öyle uyur gelecek ay hatta 8 saat uyusa süper olur.Kızlar benim kızım birkaç gündür geceleri 6-7 saat uyuyor. Akşam banyo ettiriyorum, üzerine güzelce emiyor. Sabah 5 gibi ya kendi uyanıyor ya da uyanmadiysa ben uyandırıp emziriyorum. Gündüz epey uyanık kalıyor ve güzel emiyor. Gece bu kadar uzun uyuması beslenmesi açısından sorun olur mu sizce? Uyuyarak da büyür ya bebekler hani. Hem bende biraz dinlenmiş oluyorum.
Bende gittim cildiye doktoruna hipokort ve trosyd kullandım. Geçti ama sonda tekrar yeniledi yüzündede minik sivilceler çıkınca süt alerjisimi var dediler. Diyet yapıyorum bakalım kimisinde tecrübesi olan mantar diyorda mantara razıyım yaniÇok şükür bulduk canım cildiye doktoruna gittik bi karışım yazdı eczaneye gidip hazırlattım 2. Gün tertemiz oldu 10 gün kullandık bidaha tekrarlamadı çok şükür ama karışımda ne var bilmiyorum malum yazıları çok karışık oluyor ama bence bekleme bi cildiye doktoruna git benim kullanmadığım krem kalmadı hiç biri fayda etmemişti. Çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum...
Aynı şeyi size sormak için topiğe gelmiştim ki mesajınızı gördüm. Siz uyandırıyor musunuz şuan geceleri yoksa kendi kendine mi uyanıyor? Bende aynı şeyi yapmak istiyorum da. Hem kendim hem bebek için geceleri aralıksız uyusun istiyorumBence çok iyi sabah emip geei uyuyorsa çok daha iyi hep yazdım arkadaşlara bana hemşire akşam saat 10 dan sabah 7 ye kadar uyuyabilir bişey olmaz gündüz 2 saate bir emzir demişti ama ben daha yeni doğanım. Siz 2 aylık olmuşsunuz. Bence süper inşallah benimkide öyle uyur gelecek ay hatta 8 saat uyusa süper olur.
Ben uyandırmıyorum mümkünse daha fazla uyuması için uğraşıyorum ama en fazla 4 saate kendi uyanıyor. Keşke uyusa geceden sabaha kadar hiç uyandırmicam. Ama ben mamada veriyorum. Hemşire bana tehlikeli zaman bitti uyandırma dedi ama şöyle her 3 yada 4 saate bir kendi uyanıyorsa besle. Ama gece 7-8 saat uyuyorsa gündüz 2 saate bir uyandırman gerek.Aynı şeyi size sormak için topiğe gelmiştim ki mesajınızı gördüm. Siz uyandırıyor musunuz şuan geceleri yoksa kendi kendine mi uyanıyor? Bende aynı şeyi yapmak istiyorum da. Hem kendim hem bebek için geceleri aralıksız uyusun istiyorum
Evet senin mesajlarını da okumuştum. Senin bebeğin daha küçük hem de. Yanlış bir şey yapmaktan korkuyor işte insan. Gündüz sürekli emdiği için içimi rahatlatmaya çalışıyorum ben de.Bence çok iyi sabah emip geei uyuyorsa çok daha iyi hep yazdım arkadaşlara bana hemşire akşam saat 10 dan sabah 7 ye kadar uyuyabilir bişey olmaz gündüz 2 saate bir emzir demişti ama ben daha yeni doğanım. Siz 2 aylık olmuşsunuz. Bence süper inşallah benimkide öyle uyur gelecek ay hatta 8 saat uyusa süper olur.
Canım bizimkinde popo arasında kırmızılık ve üstünde minik kırmızı noktalar vardı egzama üstüne mantar olmuş dedi doktor. Trosyd bende kullandım geçti 2 gün sonra tekrarladı dediğin gibi. Doktor banada süt alerjisinden olabileceğini ama dışkıda kan görmediğim sürece korkmamam gerektiğini söyledi. İnşallah geçer bian önce çok üzüldüm keşke resmini çekseymişim reçeteninBende gittim cildiye doktoruna hipokort ve trosyd kullandım. Geçti ama sonda tekrar yeniledi yüzündede minik sivilceler çıkınca süt alerjisimi var dediler. Diyet yapıyorum bakalım kimisinde tecrübesi olan mantar diyorda mantara razıyım yani
Benimkide 3-4 saate bir uyanıyor gözler kapalı emip uyuyo geceleri. Gündüzleri mama da veriyorum takviye. Birde uyanıklık süresi minimum iki saat bu iki saatin bir buçuk saati emmekle geçiyor sanırım. Parça parça sütün bitine kadar emiyor sonra mama takviyesi.Evet senin mesajlarını da okumuştum. Senin bebeğin daha küçük hem de. Yanlış bir şey yapmaktan korkuyor işte insan. Gündüz sürekli emdiği için içimi rahatlatmaya çalışıyorum ben de.
Aynı şeyleri yaşamışız ya inş geçici olacak rahat bir nefes almak istiyorumCanım bizimkinde popo arasında kırmızılık ve üstünde minik kırmızı noktalar vardı egzama üstüne mantar olmuş dedi doktor. Trosyd bende kullandım geçti 2 gün sonra tekrarladı dediğin gibi. Doktor banada süt alerjisinden olabileceğini ama dışkıda kan görmediğim sürece korkmamam gerektiğini söyledi. İnşallah geçer bian önce çok üzüldüm keşke resmini çekseymişim reçetenin
Bu ikilemde ben de kalıyorum canım kaldi ki benim bebeğim 2950 dogdu ve 15. Gün doğum kilosuna ulaşamamıştı. 3. Ve 4. Haftalar kilo alımı normale döndü ama geriden geliyor tabi. Doktora sordum ama büyüyüp serpildigini görmek istiyorum seninki daha telafi ediyo o yüzden 3 saati geçirme dedi. Önceki gece 4 gıbi uyandırdim sonra uyumadi hep memede durmak istedi ve ben perişan oldum.Kızlar benim kızım birkaç gündür geceleri 6-7 saat uyuyor. Akşam banyo ettiriyorum, üzerine güzelce emiyor. Sabah 5 gibi ya kendi uyanıyor ya da uyanmadiysa ben uyandırıp emziriyorum. Gündüz epey uyanık kalıyor ve güzel emiyor. Gece bu kadar uzun uyuması beslenmesi açısından sorun olur mu sizce? Uyuyarak da büyür ya bebekler hani. Hem bende biraz dinlenmiş oluyorum.
İnşallah kilo alımı, gelişimi iyi olur. Biz biraz kurtardık gibi 2 aya yaklaştık ama ana yüreği işte. Bir yandan da gözüme çok geliyor uyuduğu saatler, acıksa uyanırdı diyorum. Bugün akşam 5 gibi girdi yine krize, saatlerce emzirdim. Biraz önce banyo ettirdim yine emdi ama artık göğüslerim yumuşadı iyice. Süt yok gibiydi 60 ml mama verdim. Mamanin ağırlığı ile uyudu şimdi. Bakalım kaç saat uyuyacak.Bu ikilemde ben de kalıyorum canım kaldi ki benim bebeğim 2950 dogdu ve 15. Gün doğum kilosuna ulaşamamıştı. 3. Ve 4. Haftalar kilo alımı normale döndü ama geriden geliyor tabi. Doktora sordum ama büyüyüp serpildigini görmek istiyorum seninki daha telafi ediyo o yüzden 3 saati geçirme dedi. Önceki gece 4 gıbi uyandırdim sonra uyumadi hep memede durmak istedi ve ben perişan oldum.okidoki6666 arkadaşımın da dediği gibi dün gece uyandirmadim. 12-1 gibi uyudu sonra sabah 6 gibi kendisi uyanmaya başladı alıp emzirdim. Daha dinctik daha iyiydik, ondan sonra da cok uzun uyumadi ama önceki gün olduğu gibi aşırı uykulu değildik şükür. Böyle devam etmeyi düşünüyorum, simdi emdi bolca bakalım gaz çıkarırsa yatircam kendi uyanana kadar. İkinci ay kontrolünde kilo alımı iyi olur insallah
Benimki gündüz çok fazla uyanık ve uyanık olduğu sürece neredeyse hep emiyor. O yüzden gece uyumasında problem olmaz sanırım.Benimkide 3-4 saate bir uyanıyor gözler kapalı emip uyuyo geceleri. Gündüzleri mama da veriyorum takviye. Birde uyanıklık süresi minimum iki saat bu iki saatin bir buçuk saati emmekle geçiyor sanırım. Parça parça sütün bitine kadar emiyor sonra mama takviyesi.
Gündüz mutlaka en geç 2 saate uyandırıyorum. Gece de 2 saatte bir uyandırıyorum ama üç gündür kendi kendine iki saatten az ya da fazla uyanmaya başladı. Bu günde uyandırmadan deneyeceğim bakalım, yine kaç saat uyuyacak bakacağım. Gece uykusunda büyüme hormonları salgıladığı için artık pek uyandırmak istemiyorum. Kendi acıkınca ya da altı kirlenince uyansın bakalımBen uyandırmıyorum mümkünse daha fazla uyuması için uğraşıyorum ama en fazla 4 saate kendi uyanıyor. Keşke uyusa geceden sabaha kadar hiç uyandırmicam. Ama ben mamada veriyorum. Hemşire bana tehlikeli zaman bitti uyandırma dedi ama şöyle her 3 yada 4 saate bir kendi uyanıyorsa besle. Ama gece 7-8 saat uyuyorsa gündüz 2 saate bir uyandırman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?