2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende o kadar dikkat ettim ama yine oldu ya. Tam geçiyor gibi oluyor sonra başa sarıyor. Bir atlatalım daha da çok dikkat edicem

8 saatlık yıka cıktım zaten yolda uyuyorlar

Maşallah bebişlere ya. Keşke bizimki de uyusa. Şimdilik araba yolculuklarında biraz uyuyor, biraz ağlıyor
Süt sağma makinesi aklımda, ama çok ağlarsa yandan sağıp veririm diye düşünmüştüm inşallah çok uyuduğu için sağmam gerekir

Inşallah bol bol uyur da rahat edersin

Bende o kadar dikkat ettim ama yine oldu ya. Tam geçiyor gibi oluyor sonra başa sarıyor. Bir atlatalım daha da çok dikkat edicem
Bizde de var pişik sorunu maalesef günde 2-3 kez poposunu yıkıyoruz, eğer kızarıklık, pişik yoksa mustela/bepanthol pişik kremi, bir kızarıklık pişik varsa hametan sürüyoruz. Arada havalandırıyoruz. Bezi de mümkün olduğunca sık değiştiriyoruz ama cildi çok hassas.

Bunların birebir aynısını yapıyorum. Eksiği yok fazlası var hatta. Ben doktorun yazdığı 2 pişik kremini hatta elimdeki diğer kremleri de dönüşümlü kullanıyorum. Tam geçiyor diyorum başa sarıyor. Bezi 5 dk fazla hemen kızarıyor Allahtan çok aşırı değil.

Ben 3e gectim baktim 2 iz yapmaya basladi 3 aldim az buyuk geliyo ama daha iyi

Ya benimde cisi kaçırmaya başladı bez elimde son kalan 1 leri bitirmeye çalışıyorum 2 ye gecicektim elim alırken en son yine 1 e gitti bakalım 2 den de 3 paket var evde inşallah 3 e geçmeden 2leri sonuna kadar bitirebilir benim ilk cocuk olduğu icin ne zaman numara degisikligi olucak anlıyamadım açıkçası

Minorolis diye organik içeriği temiz bir pişik kremi varmış babaannesi almıştı. Pişik olduğunda deneyeyim dedim hametandan daha iyi etki etti hemen kızarıklığı aldı. İçinde argan yağo, zeytinyağı varmış, tavsiye ederim.

Gündüz uykuları az olam var mı acamba 2 gündür uyumuyor resmen
Canım geçiş dönemleri oluyor benimde 48 günlük tam uyutuyorum 5 dakika sonra uyanıyor falan senin de öyledir belki. Eskiden daha rahat yerdim yemeğini işimi yapardim şimdi pek kalmadı o durumlar hep pesinde istiyor beni bağımlı gibiyiz yapışık geziyoruz evde

Canım ilk numaraları hep paket paket aldım, çünkü bebekler birden büyüyorlar

Bana bezi stok yapma, çabuk büyüyor demişlerdi. O yüzden bittikçe hep 1 paket aldım. Şu an 3 numara kullanıyoruz 5 kiloyu geçti kızım

Not alıyorum bunu. Hametan bitince deneyeyim.
Umarım iyi gelir bizim popomuza da

Kızlar ben Bepanthol ve desitin pişik kremlerini dönüşümlü sürüyorum hiç pişik olmadı aklınızda olsun. Desitin mor rengi daha iyi galiba bendeki mavi olanı. Bitince mor olanı da deniyeceğim, araştırabilirsiniz ben memnun kaldım, kalın bir yapısı var.

Bende de 2’den 4 paket var. Artık 1’leri bitirirsem onları kullanamayacağım diye bıraktım 1’leri. 2 paket kaldı, sağlık ocağına götürüp bırakacağız yarın, belki ihtiyacı olanlara verirler diye. Umarım alırlar. Deneyimsizlik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…