- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #38.761
Ben bu hafta 3 e geçtim canım. 1 numarayı 20 gün falan kullandım. Çiş yapınca bez ağırlaşınca belinden aşağı kaymaya başlıyor yaa hafiften poposunun çizgisi görünmeye başlıyor. O zaman bezin değişme vaktinin geldiğini anlayıp değiştiriyorum. Oğlumda da bu yöntemle büyüttüm bezi hep. Tabi bide bacaklarına iz bırakıyor mu bunu kontrol ediyorum.Kızlar bebek bezi numarasını degişirirdiniz mi? Ben 2 noya gecicem çiş yapınca dışa geçiyor bazen belki bezin küçüklüğünden olabilir elimdeki bezleri bitirmeye çalışıyorum 2 numara aldim bakalım. Siz ne kadar zamanda değiştirdiniz. Kilosu tabiki artıyor ama sanki kucuk geliyor gibi gözüme 1 numara artik
Hiç bozma kafayı, gayet normal. Bugün kalça ultrasonu için tekrar doktora gittik. Kakada bazen yeşillikler oluyor dedim, kakada balgam ve kan olmadığı sürece her şey olabilir hiç sorun değil dedi. Benim kızım da çok fazla kala yapıyor ve sıvı. Bir problem yokBende kakayla kafayı bozdum ya çok fazla yapıyor bayada cıvık yani.. Süt alerjisi mi diye diyete başlamıştım baktım düzelmedi bugün açtım diyeti boşu boşuna mı yapıyorum diye. Biraz değişiklik olsun diye yazlığa kaçtık valla burnumdan geldi ne diye iki çocukla çıktıysam yola.. Dönünce kontrole götürücem bakalım kilo alımı ne olmuş
Bende baya geri çektim kendimi buna kendileri zorluyor resmen. 1 hafta kaldılar gittiler 10.gün annem gitti ben yalnız kaldım çocukla. Gecem gündüzüm karışmış yemek mi yapayım çocuğa mi bakayım temizlik mi yapayım şaşırmışım kalkmışlar ben aramıyorum onlar eşimi arayinca telefonda görüntülü konuşmuyorum ya da normal konuşurken konuşmuyorum diye laf ediyorlar. Ulan bir sorun bakayım benim halim kalmış mı. geçenlerde gittiğimizde kp eşime, eskisi gibi dehil önceden gülerdi konusurdu neşeliydi şimdi öyle değil demiş. Eşimde çocukla yoruluyor çok uykusuz kalıyor o yüzden demiş verilen cevap aynen şöyle "Sadece o çocuk büyütmüyor" o kadar soğudum ki hepsinden. Aşırı doluyum bildiğin gibi değil. Ne konuşmak istiyorum ne gitmek istiyorum her hareketleri batıyor artık bana.Verme ya bunlara yüz verilmiyor gerçekten. Ama önüne set çekincede eşim bozuluyo sonra aramız açılıyo resmen. Valla bıktım . Bizimki kıskanç başka hiçbirşey. Boşver müdahale ettirme. Benim kv evime çok müdahale ediyordu biraz soğuk durdum şimdi biraz benden çekiniyor ama dili asla kısalmadı
Ben de bundan kullanıyorum hediye verilmişti hastanede ama pişik oldu sendeki de bundan mı?Bepanthen kullanıyorum o yüzden. Ama bizimki gece uyanıyor 1 kere meme öncesi 1 kere meme sonrası değişiyorum sabah 6 da da öyle yapıyorum 4-5 kez değişiyorum ben.
Bizimde var doktora soyledik ama yenidoğan bebeklerde aşırı ve kanlı degilse olur dedi. Bende süt alerjisi diye düşündüm ama normal dedigi için diyet yapmıyorum.Kızımın kakasında doğduğundan beri balgamsı/sümüksü şeyler var eğer kan yoksa bu durum normal kabul edilebilir birşey midir? Doktorum çok üzerinde durmuyor süt diyeti yapalım dedi bugün 6.günüm ancak bir değişiklik yok ..
Bizim 1 numara çok erken bitti ben pişik olmasın diye pişik olunca da iyice yanmasın diye çok sık değiştirdim. Şuan 2 numara kullanıyoruz 2 haftadır falanKızlar bebek bezi numarasını degişirirdiniz mi? Ben 2 noya gecicem çiş yapınca dışa geçiyor bazen belki bezin küçüklüğünden olabilir elimdeki bezleri bitirmeye çalışıyorum 2 numara aldim bakalım. Siz ne kadar zamanda değiştirdiniz. Kilosu tabiki artıyor ama sanki kucuk geliyor gibi gözüme 1 numara artik
Sanırım evetTeşekkürlerunutmazsam bakacağım. Düzenli yapıyorlar mı böyle programlar?
Gölge etmeyin başka İhsan istemez diyesi geliyor insanınBende baya geri çektim kendimi buna kendileri zorluyor resmen. 1 hafta kaldılar gittiler 10.gün annem gitti ben yalnız kaldım çocukla. Gecem gündüzüm karışmış yemek mi yapayım çocuğa mi bakayım temizlik mi yapayım şaşırmışım kalkmışlar ben aramıyorum onlar eşimi arayinca telefonda görüntülü konuşmuyorum ya da normal konuşurken konuşmuyorum diye laf ediyorlar. Ulan bir sorun bakayım benim halim kalmış mı. geçenlerde gittiğimizde kp eşime, eskisi gibi dehil önceden gülerdi konusurdu neşeliydi şimdi öyle değil demiş. Eşimde çocukla yoruluyor çok uykusuz kalıyor o yüzden demiş verilen cevap aynen şöyle "Sadece o çocuk büyütmüyor" o kadar soğudum ki hepsinden. Aşırı doluyum bildiğin gibi değil. Ne konuşmak istiyorum ne gitmek istiyorum her hareketleri batıyor artık bana.
Ben de hiç bebişiyle yola çıkan var mı diye soracaktım. İki gün sonra İstanbul’dan Antalya’ya gideceğiz, Eskişehir’de mola verip. Korkuyorum birazBende kakayla kafayı bozdum ya çok fazla yapıyor bayada cıvık yani.. Süt alerjisi mi diye diyete başlamıştım baktım düzelmedi bugün açtım diyeti boşu boşuna mı yapıyorum diye. Biraz değişiklik olsun diye yazlığa kaçtık valla burnumdan geldi ne diye iki çocukla çıktıysam yola.. Dönünce kontrole götürücem bakalım kilo alımı ne olmuş
Ay öyle valla ya. Kimsenin gönlünü hoş edecek zamanda değiliz onlar bizim için çabalayacağız ilgi alaka bekliyorlar. Çocuğumdan uzak dursunlarda başka bir şey istemiyorum valla. Böyle şeyler insanin çekirdek ailesinde de huzursuzluk yaratıyor.Gölge etmeyin başka İhsan istemez diyesi geliyor insanın
Doğumdan önce hep yazıyordum buraya sen ben doğuruyoruz biz harç herkes bir bunalım alınganlık lohusalıklarda
8 saatlık yıka cıktım zaten yolda uyuyorlarBen de hiç bebişiyle yola çıkan var mı diye soracaktım. İki gün sonra İstanbul’dan Antalya’ya gideceğiz, Eskişehir’de mola verip. Korkuyorum birazher türlü öneriyi alabilirim
Bizim de öyle tam düzeliyor mu acaba derken çocuğum öğlen 12 den gece 4 e kadar uyumadı arada azıcık emip benim kucağımda uyuyakalması hariç. Gece çok kötüydü ya tahammülüm kalmamıştı. Çok üzülüyorum sonraBenim çocuğa bir haller oldu. 3 gecedir 3 4 e kadar uyumuyor. İnşallah geçici bir süreçtir. Memede isterse 5 saat dursun hiç sesi çıkmazdı. Uslu uslu emerdi. Memede durmuyor çok sevdiği omuz gezmesinde bile durmuyor. Onda da ağlıyor. 5 s yöntemini emziksiz ve kundaksız yapıyorum onda susuyor. Bunalıma girdi korkarım
Merhaba bununla ilgili genetetik test yapıldı mı size ? TROMPOFİLİ GENETİK PANELİ adı … bu test te olan mutasyonlar düşüklere ve pıhtı atmasına sebeb oluyorMerhaba arkadaşlar geçen gün yaşadığım sıkıntıları yazmıştım daha sonra bacağımın üzerine basamaz, yürüyemez hale geldim önce üroloji enfeksiyon kaynaklı olup olmadığına baktı tekrar sonra beyin ve sinir e yönlendirdi kesin bel fıtığı dedi doktor hemen yaparım yoksa böyle kalırsın dedi. MR çekindim kadın doğum doktorum ile görüşüldü tabi önce ve bel fıtığı çıkmadı. Ayağım ve bacağımın giderek kötüleşmesi üzerine kalp ve damar cerrahisi ne yönlendirildim. Dvt yani bacağıma pıhtı atmış toplardamar tıkanmış çıktı. Doğuma kadar hatta bir süre daha sonra kan sulandırıcı iğne olacağım kendim yapıyorum günde iki kez. Benim gibi bacak ağrısı, renk değişimi, üzerine basamama şikayetlerini lütfen dikkate alın pıhtı başka bir yere de atabilirdi. Ve suan böbrek enfeksiyonu, kum dökme, pıhtı sorunlarını aynı anda yaşıyorum. Her gece de hastanede enfeksiyon için iğne oluyorum ayrıca sürünerek gidiyorum . Tek istediğim kendinize iyi bakın dikkat edin ve ne olur bana bolca dua edin Rabbim şifa bekleyen herkesin şifasını versin inşallah ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Canım merhaba senin hangi genlerinde bozukluk var bende de var ve şu an hamileyimBenide Ankara şehir hastanesinde perinatoloji takip ediyor. Bende lupus pıhtılaşma falan var, 2düşük var daha önce, bide bebekte tek umblikal arter(2tane olması gereken besleyici damar 1tane) ban 16+6da baktığında 20dk kadar baktıydılar ilk o bölüm ve hastane gidişimdi. 20+0a da ayrıntılı ultrason günü aldırdılar. 18+3te gittim 3lü testin kan sonucunu falan almaya yorumlatmaya diye. Ultrason bakmıyorlardı bile ben diyince kalp atışı bakalım sadece diyip öylesine baktı bi ayrıntılı sonucunu aldığında gel tekrar dedi. Sizinde bi sorundan mı perinatoloji bakıyo normal gebe takip yerine? Hep ayrıntılı uzun uzun mu bakıyolar? Ben daha önce dışardan özel Prof muayenehanesine gidiyodum oda 10dk bakıp yolluyodu. Vitamin falan verilmedi(sadece Demir var) bize mi böyle denk geliyo diyoruz eşimle...
Ben bursaya gittim geldim 2-3 saatlik yol. Yol üzerinde bir akrabamıza uğrayıp yarim saat daha devam ettik. Bizimki sürekli uyudu evden çıktık arabaya bindik hemen uyudu yolda bir durduk altını açtım sonra yine devam ettiBen de hiç bebişiyle yola çıkan var mı diye soracaktım. İki gün sonra İstanbul’dan Antalya’ya gideceğiz, Eskişehir’de mola verip. Korkuyorum birazher türlü öneriyi alabilirim
Canım benimki çok yapıyor 10 u geçiyor yani değişiyorum geri yapıyorSelam herkese 34 günlük olduk bizde bizimle aynı olan varsa günde kaç kere kakasını yapıyor sizinkiler
Bende 3 e geçtim idrarı dışına çıkıyordu çünküBen epeydir prima 2 numara kullanıyordum, bugün sleepy nin 3 numarasına geçtim. Rahat bağladım bezini.
Evet bendekide bundan ama ben pişik olmasını beklemiyorum hergün sürüyorum. Birde genelde günde 1 kez poposunu yıkamış oluyorum. banyo yaptırıyorum. 1 gün duş almasa fazla kaka yapmışsa alt değişmede yıkıyorum poposunu. Pişikten korkuyorum. Hava sıcak olsa açarım altını hava alsın ama hava soğuk o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ilk gün den beri.Ben de bundan kullanıyorum hediye verilmişti hastanede ama pişik oldu sendeki de bundan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?