2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizde henüz pişik olmadı, umarım hiç olmaz Poposunu on dakika kaynatılıp ılıtılmış içme suyuyla siliyorum, pamuk kullanıyorum silerken, ardından beyaz tülbentle kuruluyorum. Arada sudocrem sürüyorum, iki günde bir de banyosu var. Bez olarak prima pure kullanıyorum, hala 1 numaradayız biz

Kizlar bebegim cok agliyir gazi var hangi gaz damlasini kullandiniz ben biogai,nurs harveys surup, aguline surup kullandim fayda gormedim

Kizlar bebegim cok agliyir gazi var hangi gaz damlasini kullandiniz ben biogai,nurs harveys surup, aguline surup kullandim fayda gormedim
Karnini sicak tutmanizi, masaj, bacaklarini hareket ettirmenizi ve kendiniz icin sabah aksam kimyon icmenizi oneririm gaz ilaclari bence o kadar da etkili degil

Benimki hic uyumuyo gündüz.. sürekli memede. Uyuyor diye yatiriyorum hemen uyaniyor mızmız oluyor tekrar memeye alana kadar hatta ağlıyor biraz geciktirirsem. Bu saate kadar toplamda 1 saat uyumadi
İki gündür benimki de Hiç uyumuyor.40 çıktı çıkalı garibiz. Asıl bir şey soracağım sana . Tüm gün memede diyorsun kusmuyor mu peki? Benimki biraz fazla emse emdiğinin üç katını kusuyor . Nasılbir döngü anlamıyorum. Uyusun diye emiyor uyumuyor ve hepsini hatta fazlasını kusuyor
Tatlı elma yağı öneririm. Karnına kasıklarına ve tabanlarına. Bir de kanına poposuna sırtına sıcak su torbası. Bana göre damlalar hiç bir işe yaramıyor ama faydasını görenler de vardır elbet

Bende o kadar dikkat ettim ama yine oldu ya. Tam geçiyor gibi oluyor sonra başa sarıyor. Bir atlatalım daha da çok dikkat edicem
Cildi çok hassas demekki paşanın yapacak bişey yok ama bepantheni sürekli kullanmanı tavsiye ederim.iyileşme sağlamasının haricinde acısını alır. Bebek rahat eder. Hani normalde de ben yannmda hep bulundururum herhangi bir darbe yada yanmada iyi geliyor acısını alıyor. Ağda dan sonra tahriş olan bölge varsa acısını hemen keser. O yüzden sadece pişik önleyici olarak düşünme bebişin canı yanmasın.

Elimde kalanları bitirip 2 ye geçicem bende 1 numara iz yapıyor son paketide açmıştım bitiririm 2 güne. Hatta şimdi gece 2 numara kullanıyorum gündüz 1 leri bitirmeye çalışıyorum.

Benimki de kusuyor ama senin dediğin kadar çok değil neyse ki. Bu ara sütümün azaldığını hissediyorum, sürekli emdiği için mi bilmiyorum artık birini emerken diğerinden süt gelmiyor, sabah ve gece geliyor sadece, belki seninki kadar cok süt emmiyosa fazlasini bosaltmiyodur yani fazlasini ememiyodur belki benimki bilmiyorum

Ben değiştirdim canım 2 noya geçtim 20 günlüktü değiştirdiğimde

Ay resmen aynıyız. Bizde de durum aynı annemde gitti ondan önce kv gitt zaten . Tek balıma aynen gecem gündüzüm karıştı üstüne tablo işi yapıyorum evden çalışıyorum o işitmede zaman ayırıyorum. Bizdedir görüntülü aramama resim atmama muhabbeti var ama eşimde dahil oldu neymiş ben annelerle devamlı konuşuyormuşum resim atıyormuşum onun annesinde arada resim ataymışım. Kendin at dedim bana tavır aldı bende öyle herşeyden soğudum inanki.

Bizden başka herkes lohusa herkes ilgi manyağı zaten. Biri de çıkıp bir şeye ihtiyacın var mı sen nasılsın demez. Agızlarında hep aynı laflar üşüyor bu çocuk acıkmış bu çocuk hasta bu çocuk elleri soğuk çocuğun zıkkımın kökü yaniiii. Anlattıkça daha çok sinirleniyorum ay aman yarabbi ya insanı zorla soğuttular her şeyden

Teşekkür ederim kuzum pişik kremleri var tedavi edici onları kullanıyorum arada bunu da kullanıyorum. Geçince tamamen her bezde bunu kullanıcam inşallah bize de iyi gelir ❤

Bende pamuk ve suyla siliyorum ama cildimiz çok hassas bezimiz de prima, sürekli degistiriyorum kuruluyorum havalandırmaya çalışıyorum ama yine de kızarıyor bakalım geçer inşallah.

Canım hiç bez denedin mi? Sleepy bizde hem pişik hem de bacak aralarında yara yapıyor. Prima ve canbebe iyi geldi, canbebe ile devam ediyoruz biz. Yine de arada pişik oluyor ama çok daha az artık.
Pamuk da kesinlikle azaltıyor, unutmuşum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…