2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
KaKa değilse Ellemiyorum ben hiç.
çiş zaten çook uzun kalması lazım pişirmesi için.

Bizimki başka bir boyuta geçti artık, ben konuşmasına razıyım. Hem konuşup hem çocuğa müdahale etmeye kalkıyor tabi ben ters yapınca biraz duruldu hatta bozulup eşime şikayet etmiş. Asla taviz vermicem bundan sonra da. Benim çocuğum denek değil onun her şeyini de en iyi ben bilirim valla aşırı sinirleniyorum. Hep kıskançlıktan senin kv de başka bir şey değil bence. Kendisini yalnız hissetmiştir diline vurmuştur.

Ben her uyandığında degistiriyorum hali hazırda hafif pişik sorunumuz var. Tam geçiyor bu sefer kakasını yaptığında uyumuş oluyor biraz bekleyeyim diyorum hemen kızarıyor o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum

Kizlar benim bebegimin uyaanik kalma saatleri genelde aksam 6 dan sonraya denk geliyor sizlerin nasil gunduz uyandirmam gerekir mi gunduz emmek icin uyanip geri uyuyor genelde
Gunduz aciktimi uyaniyor uyanik kalinca zaten bol bol emiyor biizm uyuma zamanimiz ogleden sonra aksam 6 a kadar falan

Verme ya bunlara yüz verilmiyor gerçekten. Ama önüne set çekincede eşim bozuluyo sonra aramız açılıyo resmen. Valla bıktım . Bizimki kıskanç başka hiçbirşey. Boşver müdahale ettirme. Benim kv evime çok müdahale ediyordu biraz soğuk durdum şimdi biraz benden çekiniyor ama dili asla kısalmadı

Bepanthen kullanıyorum o yüzden. Ama bizimki gece uyanıyor 1 kere meme öncesi 1 kere meme sonrası değişiyorum sabah 6 da da öyle yapıyorum 4-5 kez değişiyorum ben.

Kızlar bebek bezi numarasını degişirirdiniz mi? Ben 2 noya gecicem çiş yapınca dışa geçiyor bazen belki bezin küçüklüğünden olabilir elimdeki bezleri bitirmeye çalışıyorum 2 numara aldim bakalım. Siz ne kadar zamanda değiştirdiniz. Kilosu tabiki artıyor ama sanki kucuk geliyor gibi gözüme 1 numara artik

Kızlar ben mamayı bıraktım gece biberonla 1 kez kendi sütünü veriyorum bakalım doktor ne dicek 12 gün sonra 2. Ay kontrolümüz olucak sağlık ocağı hemşiresi emzirebildigin kadar emzir demişti bana en son hem sutun artar demişti hem cocuk açısından sağlıklı demişti.

Ben epeydir prima 2 numara kullanıyordum, bugün sleepy nin 3 numarasına geçtim. Rahat bağladım bezini.

Canımlar belki katılmak istersiniz kayıt yaptırın
Teşekkürler unutmazsam bakacağım. Düzenli yapıyorlar mı böyle programlar?
Sabah slinge koyup kahvaltı yaptım o arada güzel uyudu ama cok terledik çıkardım slingden sonra kısır döngü başladı.. ayağımda falan salladim arabasina koydum yok illa memede durcak
Evet slingin en büyük sorunu terlemek maalesef. Olabildiğince soyup koyuyorum ben ama yine de yüzündeki isiliğin en büyük sebebi sling. Keşke başka yolunu bilsem bir de kucakta değil de başka bir yerde uyusa çok mutlu olacağım.

2’ye geçmek gerekşyormuş çoktan ama ben de elimdeki bezleri bitirmeye çalışıyorum aynı sorun bizde de var, o yüzden sık değiştirmeye çalışıyorum. Şimdi uyuyor yanımda, hafif nemli yine kıyafeti
Ya ben 1 numara 2-5 kiloysa, 2 numara 6-8 kilo falan sanıyordum eski yöneticim derdi, tahminde bulunma sor diye hala öğrenemişim

Kızlar ben emzigi birkaç keredir vermeyi denedim. Tutuyor emiyor da aslında ama çabuk düşürüyor verdikçe mi öğrenecek tutmayı siz nasıl alıştırdınız, ne zaman veriyorsunuz?

Kızlar ben emzigi birkaç keredir vermeyi denedim. Tutuyor emiyor da aslında ama çabuk düşürüyor verdikçe mi öğrenecek tutmayı siz nasıl alıştırdınız, ne zaman veriyorsunuz?
Şöyle bir yöntem varmış, emerken emziği hafif çekerek çıkartmaya çalışıyorsun, tabi çıkartacak kadar çekme O da daha sıkı emiyor. Böylece ağzında tutmayı öğreniyormuş. Bizimki emzik almadığı için deneyemedim. Umarım yarar işine

Bende kakayla kafayı bozdum ya çok fazla yapıyor bayada cıvık yani.. Süt alerjisi mi diye diyete başlamıştım baktım düzelmedi bugün açtım diyeti boşu boşuna mı yapıyorum diye. Biraz değişiklik olsun diye yazlığa kaçtık valla burnumdan geldi ne diye iki çocukla çıktıysam yola.. Dönünce kontrole götürücem bakalım kilo alımı ne olmuş

Teşekkür ederim canım, deneyeceğim

Bizde öyleydik artık yapmıyor ya . 24 saatte bir yapıyo onuda biz masaj yapıyoruz öyle yapıyo TM biriktirdiklerini çıkarıyo resmen ıslak mendil yetmiyo yıkıyorum kovayla su getirip acaba kabız mı oldu
24 saatte bir çok normal canım. Günde 3-4 kez de çok normal. Haftada 1 de normal hatta. Bizimki 5 günde bir müdehale ile yapıyor. Doktorumuz normal diyor. Kabız değillermiş. Sadece ıkınmayı bilmiyorlarmış. Zamanla öğreniyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…