2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cidden öyle ayak bileklerim ağrıyordu resmen mahvoldum. Zaten genelde akşam 7-8 den sonra ıyutamıyorum birde sabah 7 de kalkınca uyutamıyorum öğlen ve gece uyuyo yine
Dün eşim biraz soğuk almış, rahatsız olunca bebegimizle ilgilenemedi. Kızım da aksi gibi gece 1 e kadar uyumadı, hep kucak istedi. Gece birara çıldırıcam sandım. O kadar yoruldum ki. Kollarım taşıyamadı artık.

Kızlar bebeklerin agzindan cikan o kopuklu baloncuklar normalmiş doktoruma sordum oyle dedi yazmami bekleyenler vardi soyleyeyim dedim birde genzi doluydu 2gundur cok hapsiriyordu serum fizyolojik verdi otribebe kullaniyordum ama siringayla yapmami onerdi aldim bakalim kullanacagim odanin isisi gece dusuk olsun gunduz usumeyecek kivamda olsun ondan oluyor dedi sizide bilgilendirmek istedim

Teşekkürler, ben de merak ediyordum.

Çok sağol canım bende o köpükleri merak ediyordum

Ya bazen gerçekten çok zor oluyor bizim Bebek’te gece 12:30’a kadar uyumadı ne elde duruyor ne ayakta duruyor hep huysuzlandı

Sen ne kadar naifsin böyle Hem üzülüyorsun için gidiyor, hem de yanlış anlar kırılırsa diye üzülüyorsun. Mesajlarında duygun o kadar dışa vuruyor ki.
Çok teşekkür ederim
Şu Fani dünyada kimseyi iki kelam etcem diye incitmek istemiyorum

İnş cnm desteğin için teşekkürler

Kıyamam geçmiş olsun miniğe. Hemen iyileşir umarım

Gözün aydın bunlar bana da çok mantıklı geliyor ama Antalya’dayız şimdi, ay sonu döneceğiz. Neredeyse 3 aylık olacak bebiş. Ne kadar zaman kullanılıyormuş acaba? 4 ay falansa aldığıma değmeyecek diye düşündüm

Benim de çok işime yaradı joie Serena var bizde mutfakta iş yaparken kahvaltı ederken çok iyi oluyor. Ben tamamen eğlence için kullanıyorum uyuyunca sallanmadan içine koyuyorum. Yatakta uyanıyor bu herhalde ama kucağına benzetiyor bunda uyuyor

Kızlar nasılsınız üç çocukla uzun zamandır giremedim, malum sınav haftası üstüne ablamız kıskançlık yapıyor sn yalnız bırakamıyorum bebekle. Benimde erkek annelerine sorum var, iki kız sonrası erkek olunca acemilik oldu. Bizim tosunun tek yumurtası henüz inmedi doğduğunda farketmişlerdi, kendi iner dediler ama hala inmedi ben bakıyorum da tek topçuk var aynı şeyi yaşayan yada bilgisi olan var ise yardımcı olursanız sevinirim

Çok geçmiş olsun biz de hala idrar tahlili veremedik, kusuyor bizim kızımız da ,
Çok teşekkür ederim mutlaka yaptırın ama bu kusmalar normal değil
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bu kusma nasıldı? Tazyikli falan mıydı? O mukus tarzı bir şey benim kızımda da var ama kusması çok içince sirt ustu yatırırsam sızıntı gibi mesela.
Amin inşallah teşekkür ederim
Kusması emdiği gibi daha gazını cikartmadan sütü hemen geri çıkartıyordu bazen normal sızıntı şekilde emdiği sütu çıkarıyordu bazen de kopmuş süt gibi çıkarıyordu ama çoğu emdiği sütu geri cikarmasiydi
Aaaa çok geçmiş olsun çok iyi etmişsin götürmekle
Neyden olmuş dedi mi doktor? Ya da neyden olurmuş..?
Çok sağolun evet iyiki beklememişim
Bana süt yoğurt peynir bunları yeme dedi bunlardan da kaynaklı oluyor dedi ama tam neyden oluşmuş söylemedi beş gün sonra tekrar kaka tahlili yapacaklar bakalım ne çıkacak sonuçları

Çok geçmiş olsun biz de hala idrar tahlili veremedik, kusuyor bizim kızımız da ,
Çok teşekkür ederim mutlaka yaptırın ama bu kusmalar normal değil
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bu kusma nasıldı? Tazyikli falan mıydı? O mukus tarzı bir şey benim kızımda da var ama kusması çok içince sirt ustu yatırırsam sızıntı gibi mesela.
Amin inşallah teşekkür ederim
Kusması emdiği gibi daha gazını cikartmadan sütü hemen geri çıkartıyordu bazen normal sızıntı şekilde emdiği sütu çıkarıyordu bazen de kopmuş süt gibi çıkarıyordu ama çoğu emdiği sütu geri cikarmasiydi
Aaaa çok geçmiş olsun çok iyi etmişsin götürmekle
Neyden olmuş dedi mi doktor? Ya da neyden olurmuş..?
Çok sağolun evet iyiki beklememişim
Bana süt yoğurt peynir bunları yeme dedi bunlardan da kaynaklı oluyor dedi ama tam neyden oluşmuş söylemedi beş gün sonra tekrar kaka tahlili yapacaklar bakalım ne çıkacak sonuçları

Kızım bugün 2 aylık oldu. Hamileyken haziran annelerine temmuz annelerine bakardım. Doğacak da, hamilelik günlüğünde 40-60 yazacak diye imrenirdim. Bugün bakıyorum 61 gün yazıyor. Çok şükür, bin şükür... Biraz geç oldu ama ilk defa ten teması yaptım bugün kızımla. Banyodan sonra aldım koynuma, emzirdim. Ne güzel bir hismis ten tene olmak. Bundan sonra her gün yaparım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…