2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gerçekten büyük kolaylıkmış canım keşke en başta alsaymışım bende diyorum

Bu arada maşallah senin bıdık ne güzel uyuyormuş gece benimkide öyle uyusa asla uynadirmam

Ya korktuğu için uyanırsa ve sadece güven için emmek isterse o zaman ne olacak ?
Sadece açlıktan uyanmıyorlar ki
Ah şu babalar her şeye karışmasalar

Disiplin mi? El kadar, anne kucağında anne kokusuna ihtiyaç duyan minicik bebeği mi disiplin edeceğiz? Belki beni özledi, sarılmaya ihtiyacı var... Bugünler geri gelecek mi? Biraz büyüyünce zaten yolda yürürken elimizi bile tutmak istemeyecek. Güvenli bağlanması daha önemli benim için bebeğimin.

Bu arada maşallah senin bıdık ne güzel uyuyormuş gece benimkide öyle uyusa asla uynadirmam
Valla lohusalikta ilk 1 ayım sürekli ağlayarak geçti çok ağır geldi sorumluluk, uykusuzluk cok moralimi bozdu cok düşkünüm uykuya, yaşadığım değişim, rahatimin bozulmasi, özgüvenimin yerle bir olmasi derken berbat bir süreç geçirdim ve Allah acıdı heralde halime ki geceleri cok şükür iyi uyuyor biraz da mamanın hürmetine. Gündüz hic uyumuyor ama gecesi iyi en azından. Şimdilik böyle tabi degisir daha heralde

Bizim ki de 5 gibi uyandı 12.30 da uyudu gece Eşim en son böyleydi
Ya bazen böyle çok uzun süre uykusuz duruyorlar işte. Ben dün gece tek yattım eşim salonda yattı. Dün 39 günlüktü gece karabasan çöktü bana sanırım yorgunluktandı eşime diyom tek yattım alkarısı geldi

Kiloları ne yaptınız hanımlar? Bende hala 10 kilo var ve azaldığı da yok
Ben hamile kaldığım kilodan 10 kg fazlayım 59 kiloyum 49 kg ile hamile kalmıştım. Bende vermemeye çalışıyorum sabit kalır inşallah 60 da kalıyım yeter boyumda 1.62 ben kilo seviyorum zamanında hiç kilo alamıyordum

Ben yazmayı unutmuşumPrego galaksi otomatik salıncak canım
Bizde isyan bayrağı açanlardanız bugğn e bebekte bu ana kucağı şeylerine baktık hatta sanırım seninkindendi. Fiyatı 1.900 tl gibi bişeydi ama 9 kg yazınca vazgeçtik az kullanılır diye. Şimdi seninkinin markasına baktım 12 kg kadarmış eğer 8-9 aya kadar kullanılırsa değer bence ya muallaktayım acaba bebem sever mi

Yani eğer kendi uyanıyorsa beslicen tabi acıkmazsa uyanmaz zaten aşırı kilo alımıda yok gayet normal. Bas memeyi gitain. evet teoride haklılar dedim ya biz anneyiz dayanamıyoruz. Bende senin gibi diyorum zar zor aşılama ile bebeğim oldu. Canım nasıl isterse öyle bakar büyütürüm.

Bende zamanında aynen sen gibiydim 47 kilodan yukarı çıkamazdım şimdi 55 olsam diyorum son 3 yılda çok değişti vucüdüm. 30. Yaştan sonra alırsın derlerdi 33 olmuştum hala 47 kiloydum bakalım inşallah çabuk veririm.

Kiloları ne yaptınız hanımlar? Bende hala 10 kilo var ve azaldığı da yok
Valla ben şimdilik kiloyu düşünmüyorum sürekli bir şeyler atistirip duruyorum sırf süt olsun diye tabi biraz aldık bu gidişle baya alacağım herhalde o yüzden şimdilik pek kiloya bakmıyorum tartmak istemiyorum kendimi moralim bozulmasin

Aynı şekilde bende de oluyor hala da devam ediyor oturuo kalkınca bile baskı hissediyorum ağrı yapıyor kemiklerim ağrıyor gibi bende bunu için bir doktora gösterecektim kendimi daha randevu bulamadım bekliyorum şimdilik normal bir durum mu acaba ?

Kesinlikle haklısın, bende senin gibi düşünüyorum. Ama gelde burdakilere anlat işte Bu zamana kadar hiç kültür farkını hissetmemistim, çocuk olunca başladı.

Ya korktuğu için uyanırsa ve sadece güven için emmek isterse o zaman ne olacak ?
Sadece açlıktan uyanmıyorlar ki
Ah şu babalar her şeye karışmasalar
Iste o gece uyanmalari kapris yaptıkları içinmiş, yani burda öyle düşünüyorlar Anneler mağdur oluyor dedi doktor.
Hatta 2.ayda çocuk odasını ayırın dedi

Lohusaligin kötü geçmesine üzüldüm canım. Benim ilk haftam bu sekildeydi.
Bebeğinin gece uyuyup seni dinlendirmesi çok iyi olmuş. Umarım hep böyle devam eder.

Herkese merhabalar bende biraz üzüntüden pek bir şey yiyemedim gebelik sorunluydu, mide bulantısı da 18. Haftaya kadar sürmüştü , önce kilo verdim sonra aldım, hastaneden eve geldiğimde gebe kaldığım kilodan 2 kilo eksiktim.şimdi süt olsun diye her şeyi zamansız yiyorum, diyetisyen kontrolü ile devam ediyorum bebeğimiz çok gazlı diye. Ama kilo da aldım bugünlerde

Bence sever canım dönence müzik sallanma tam onlara göre bende babymall dan aldım 1.999 TL yazıyordu İnternet sayfasında ancak 1600 TL ye düşmüştü mağazasında aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…