2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim de endisem oydu canım Allah'tan fazla vermeye gerek olmuyor şimdilik. Daha iyiyim çok şükür cok zordu ilk 1 ay. Evime gelip bi rutin oluşturunca daha iyi oldum. Aglamalarim geçti. Gerçekten kendime hakim olamiyordum o nasıl bi süreçti sürekli aglama sizlanma.. hic böyle biri degildim ben

Yazdim ama cevap veren olmadi bebegimin genzi dolu sanirsam balgamida var oksuruyor napabilrim emziriyorum bol bol birde burnunu temizliyorum tavsiyesi olanlar varsa yazarmisiniz oksururken icim gidiyo
Canım benimde öyleydi büyük oğlumdan bulaşmıştı ağzında köpükler vardı nefes almada zorlanmaya başladı sonrasında hemen doktora götürdük antibiyotik verdi ayrıca evde ilaçlı buhar verdik çok geçmeden götür bence ben götürmediğime pişman oldum anne sütü korur dediler ama şimdiki hastalıklar ağır geçiriyor çocuklar

Iyi olmana sevindim canım. Lohusalık gerçekten çok başka bir şeymiş.

Kizlar selam. Kaka problemini doktora danışan yada çözen var mı. Bugün 3.gun.. bazen 2 bazen 3 güne bir yapıyor. Canım sıkılıyor

Ay evet yaa bende öyle az gelen yerden daha çok veriyorum çoğalsın diye

Yazdim ama cevap veren olmadi bebegimin genzi dolu sanirsam balgamida var oksuruyor napabilrim emziriyorum bol bol birde burnunu temizliyorum tavsiyesi olanlar varsa yazarmisiniz oksururken icim gidiyo
Çok geçmiş olsun. Bizimki de böyleydi doktor 3 gün takip etti, en başta sadece aspiratörle çekin dedi ama sonra öksürük ciddileşince ciğerlere inmeden antibiyotik yazdı anca o şekilde döndürdük. Bence zaman kaybetmeden doktora görünün. Bu sırada sizde ya da eşinizde bir grip, farenjit vs varsa maskeyle emzirin, ufaklığa çok temas etmeyin.

Kizlar selam. Kaka problemini doktora danışan yada çözen var mı. Bugün 3.gun.. bazen 2 bazen 3 güne bir yapıyor. Canım sıkılıyor
Haklısın ama normal aslında. Bizimkinin de 2 gün yapmadığı oluyor masajla falan uğraşıyoruz yapsın diye. Hiç tadı olmuyo yapamayinca ama kakasi katı değilse kabızlık saymiyo doktorlar anne sütü alan bebeklerde

Bana da oldu iki gün bu dediğiniz gibi ama sonra 3.gün düzeldi düzelebiliyor kendiliğinden birde o gün normal rutin disinda birsey olduysa hastanede bir kontrol ve ya misafir gelmesi gibi o da etkiliyor gibi o gunku uyku durumunu sonra düzelebiliyor.

Inşallah düzelir kızımın da. Özellikle bugün çok uyudu gündüz. Derin uyuyor. Ateşi veya huzursuzluğu da yok. Gece ayakta olacağız sanırım.

Zormuş gerçekten Ağlamıyorsa ben dayanamaz kestirirdim herhalde. Uykuya çok düşkünüm ben de. Bebişle bir şekilde artıyor dayanma gücün ama bir sınırı var tabi. Bebişe tez zamanda bol uykular diliyorum

CAnım süt ve süt ürünlerini yeme, ben kestim keseli çok şükür yüzü daha iyiye gidiyor kusması için tahlil vereceğiz biz de

Oğlum okula gidiyo o hafiften grip gibi buyuk ihtimal ondan gecti yaklasmamasini soyluyorum ama bu sefer kiskanclik yapiyor takip edicem olmadi pazartesi hemen goturucegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…