2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
minnoş ya. Spa işe yarar umarım spa işini ben de denemek istiyorum ama denk getiremedim. Denize sokarız belki demiştim ama soğumuş su kovaya soktuk biz de
6 aydan önce bebeğin denize girmesi, ayaklarını sokması dahi önerilmiyor diye biliyorum. Enfeksiyon riski oluşuyormuş. Iyi ki sogukmus su

Kızlar bebeginiz giz takibine başladı mı? Gülümseme agulamalar başladı ama sanki takip daha yok .beni görüyor biliyorum ama yinede bi endişe duydum
Bunu sen değil de yanındakiler daha iyi farkeder sanırım. Bizde öyle oldu. Beni takip ediyormuş minigim sürekli. Salona girip çıkınca falan gözleriyle hep takip ediyormuş. Annem ve eşim farketti. Ben o sıra başka şeylerle meşgul olduğum için farketmemisim. Gülücükler konuşmaya çalışmalar da çok keyifli. Eşim 2 gündür hasta,kucağına almıyor kızımızı. Bizimki özlemiş babasını herhalde. Kucağımdan bir gülücükler atıyor ona

Kızlar 2. Ataktan bildiriyorum uyumuyor. Ne gece ne gündüz. 1 haftadır böyleyiz. Üstüne aşı tuzu biberi oldu hepten huy değiştirdi. Oğlum da hastalandı ,fıttırmak üzereyim uykusuzluktan. Gözlerim bulanık görüyor artık.

Trendyoldan elektrikli burun aspiratörü aldım kullanılmış pis şeyi yollamışlar, sinirimden ağladım resmen. Bir de işim g/cm yokmuş gibi kargoya iade için gitmemiz gerekecek

Bugün babası ile çıktık, temiz havayı çok seviyor yavrum, hemen uyuyor. Gece hep 3 saatte bir uyanıyor. Bu gece 3 ve 6 da uyandı. Besledim sonra yatırdım yatağına kendi uyudu
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende hep galadiginda memeyi sayıyorum

minnoş ya. Spa işe yarar umarım spa işini ben de denemek istiyorum ama denk getiremedim. Denize sokarız belki demiştim ama soğumuş su kovaya soktuk biz de
Bende akşamları kuvetini dolduruyorum banyoda küçük olan armatürüde içine koyuyorum spa gibi oluyor Sadece başına elimizle destek veriyoruz eşimle birlikte yapıyoruz. Oğluşum bi seviyorki ama çıkarınca ağlıyor

Kızlar şu dönencelere çok heveslendim alan kullanan bebeği seven var mı çok da pahalılar alsam belki de sevmeyecek trendyol kasım indirimlerini bekliyorum

Eklentiler

• 40A74C6D-D4BB-4194-90B6-C4DE4C25BF7A.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar şu dönencelere çok heveslendim alan kullanan bebeği seven var mı çok da pahalılar alsam belki de sevmeyecek trendyol kasım indirimlerini bekliyorum
Bak bu konuda mobil her bebeğin dikkatini çekmiyor. Arkadaşımın bebeğinin İnanılmaz böyle şeyler dikkatini çekiyordu oda evde bişiler yaptı mobil gibi elbise askılığından bebek inanılmaz sevip tepki veriyordu gitdi aldı bi tane en güzelinden. O yüzden boşuna para verme. Önce bebeğini bir izle. Çok fazla kullanmıyorlar zaten bir iki ay.

Doğru söylüyorsun hem çok pahalı hem de bebeğin sevmeme gibi bir durumu var bak mesela oyun halısını kuzenime almıştı hediye olarak bugün bunu kurdum ilgisini çekti 42 günlük daha biraz daha büyüse sanırım bunu sevecek

Eklentiler

• 57771074-F7B7-4B73-B929-FDB2E7414B2E.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar benim gibi sütü az olanlar için söylüyorum bebeğini hem mama hem memeyle besleyenler.
Kız kardeşim sayesinde bir tane mama keşfetmiştim. Ama stoklarda olmadığı için deneme fırsatım olmamıştı. O nedenle evolvia kullanıyordum. Şimdi dediğim mama stoklara girmiş adı friso gold. Anne sütüne en yakın mama diye söyleniyor. Ve gaz yapmadığını söylüyor kullananlar ben de kullandım iki gündür gerçekten de fazla gaz yapmıyor sindirim rahat. Mamanın şeker oranı çok az Diğer mamaları göre daha organikmiş. Hollanda menşeili ve taze sütten yapılıyor. Türkiye de her zaman stokta olmuyor ben doğumda alamamıştım olmadığı için ama şimdi yeniden stopa girmiş. Bebek sitesi ve trendyol getiriyor . Mamaya mecbur kalanlar için önerim olsun istedim

Kızlar geçenlerde meme ucu bebemin gözüne degmisti. Dünden beri sulanıyor ve hafif çapaklanma var. Siz nasıl tedavi ettiniz? Detaylı yazabilir misiniz?

Canım nasılda büyütmüşsün
Yaaa gerçekten mi benim gözümde hep aynı minnak sağolasın teyzesi Sen nasılsın miniklerle basıl gidiyor hayat . nicecream Nosking ile sen hep aklıma geliyorsunuz . Benim betadan bebeği ikiz sanıyordukya tabi birde ben ikiz heveslisiydim şuan sadece Umay’la başa çıkabiliyorum diyorum ikiz olsa napardım diyorum kendi kendime. Bu Kızçeler napıyırlar diyorum çok zor tabi çok güzel ama

Kızlar geçenlerde meme ucu bebemin gözüne degmisti. Dünden beri sulanıyor ve hafif çapaklanma var. Siz nasıl tedavi ettiniz? Detaylı yazabilir misiniz?
Geçen bende de oldu aynısı. Eczaneden steril gazlı bez aldim. Kaynamış su, demlenmiş çay ve anne sütüyle dönüşümlü olarak güzelce sildim ertesi güne hemen geçti canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…