2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim ilk uykuya geçişlerimiz biraz zor oluyor, ağlıyor, koyunca uyanıyor falan. Ama 8 gibi uyuyor, sonra 12’de ve 4’te uyanıyor. Ama sonrası fena, 5’te, 5:45’te, 6:30’da falan uyanmaya başlıyor. Erken uyuyor desem, uyuyana kadar ağlıyor akşam, bilemedim. Gündüz de sling dışında bir çözüm bulamadık. Her gün evde olmayınca istikrarlı da olamadım. Ne olurdu ana karnından bir kullanma kılavuzuyla çıksalardı
Sen mama vermiyorsun değil mi? Onunla ilgili bir şey dedi mi doktor? Çok merak ettim Fransızlar’ı

Ben mama vermiyorum, bu zamana kadar toplamda 6 kez vermisligim var.
Fransız pediatrist anne sütüne devam dedi ve beni çok şaşırttı Eşim üstüne basarak 2 kez sordu, gece mama versek daha iyi degilmi diye, Dr da hayır dedi annenin sütü yetiyorsa ve varsa devam dedi. Dr daha çok gece beslememem gerektiğine ve günde 6 kez beslenmesine taktı min 3 ay, Max 6 ay anne sütü yeterli dedi birde. Sonrası fanteziymis:)

Kadeeeer Kader
Sapı levele göre uzuyor ben daha başlangıç seviyeyim

Eklentiler

• 16362191290201195118462.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 62
Çok hızlı büyüyorlar İnan, kıyafetler olmamaya başlayınca daha iyi anlıyorsun . İlk zamanlar prematüre kıyafetleri bile bol gelirken şimdi içlerine giremediklerini görünce nasılda büyüdüler diyorum . Ahh kadercimmm ikiz çok zormuş zaman geçiyor büyüyorlar ama çok yoruyor . Sağlık olsun ne diyelim büyüyecekler öyle böyle . Büyüyüp düzen oturdukça biraz daha kolaylaşıyor ilk zamanlar çok korkunçtu

Zaman su gibi. Bazen hala inanamıyorum ne ara bu aşamaya geldik diye doğan büyüyor bir şekilde ya. Sana şu kadar diyeyim tek çocuk hiç çocukmuş

Ne desen doğrudur valla Allah dizlerinde herkesin yardımcısı olsun
Doğru diyosun kıyafetlerden anlaşılıyor bazı kıyafetler zıbınlar olmamaya başladı bile
Bi şekilde büyürler ama dediğin gibi ilk zamanlar çok zor oluyor ve bu sizde iki kat zordur.
Ya söyle bana zaman geçtikçe ne yönden daha rahat oluyor

Zaman su gibi. Bazen hala inanamıyorum ne ara bu aşamaya geldik diye doğan büyüyor bir şekilde ya. Sana şu kadar diyeyim tek çocuk hiç çocukmuş
Yapma ya o derece yani ama eminim öyledir ya bazen bizim kıza çarpı 2 gibi düşünelim diyoruz eşimle dudağımızı ısırıp susuyoruz çünkü o da çok istiyordu bizim diğer embriyo da gelsin diye şuan bununla huni takıyo adam salonlara kaçıyo işe gideceği zaman

Kizlar selam. Kaka problemini doktora danışan yada çözen var mı. Bugün 3.gun.. bazen 2 bazen 3 güne bir yapıyor. Canım sıkılıyor
Bana çevrem zeytinyağı ver diyodu ebeye sordum oda günde iki defa çay kaşığıyla verebilirsin dedi ilk verildiğinde bı kaç saat sonra yaptı bidaha vermedim 2 gündür yine yapmadı bgn yine bir çay kaşığı verdim hepsini icmiyo tabi cikariyo fln ama bakalım hala yapmadı henüz doktora soramadım ama sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normalmis

Oy benim bacım yaaa Allah kolaylık versin inanırım o huniye ben tek bebekle hınileniyorum ki senin hakkındır
Isin şakası tabi bunlar ben alıştım galiba ya
E zor tabi tek bebek de zor. Ama ikiz gibi olacağını sanmıyorum ya. Birini 3 saat uğraşıp uyduruyorum diğerini kucağıma alıyorum. O uyuyana kadar 3 saat uğraşıp uyuttugum uyanıyor. Şu an tek sorunum bana hiç vakit kalmaması.
Ek gıdaya başladık biz bu arada. 3 gündür yoğurt veriyorum ki gör o nasıl bi curcunadir. Bi de blw yapsam daha evi kaldır çöpe at hayatta temizlenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…