2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yani bizimkiler çok zor bebeler değil Allahtan ama yorucu yani birini besle gaz çıkar altını aç sonra öbürünü yap derken sıra tekrar diğerine geliyor falan yorucu ama çok güzel bir şey

Atletle penye tulum ile usumuyor mu
Yok. Kalın battaniyesi var. Kat kat giydirince darlanıyor bizimki. Eşimde hemşirelerde böyle önerdi. İlk zamanlar bende çok sıkı giydiriyordum falan yüzünde vucudunda isilik oldu onuda burdaki bi arkadaş söylemişti cidden 2 gün dikkat ettim hepsi gitti bir gün dışarı çıkarken kalın giydirdim yine oldu anladımki sıcaktan oluyor.

Minnoşum ya
Kızlar şu dönencelere çok heveslendim alan kullanan bebeği seven var mı çok da pahalılar alsam belki kas
Biz kağıttan kendimiz yaptık, çok seviyor. Eskişehir’de komşumuz tahta dönence hediye etti, ona da bayıldı. Ama çok basit şeyler bizimkiler. Böyle bir şey fazla gelebilir belki, bilemedim. Kendin yapmayı da deneyebilirsin belki canım.
Kızlar geçenlerde meme ucu bebemin gözüne degmisti. Dünden beri sulanıyor ve hafif çapaklanma var. Siz nasıl tedavi ettiniz? Detaylı yazabilir misiniz?
Çapak için bir damla kullanmıştık biz. Ama sonra devam edince çay ile çözdük. Uzun sürdü ama geçti

Yok bacım tek çocukla ikiz aynı olmaz asla işiniz çok zor tatlı zorluk işte . Bir şekilde büyücekler birini uyut diğeri uyanık kız sana zaman kalmıyor gece de ayrı bir zordur zaten . Kız kaç aylık oldular ek gıdaya geçiş kadar büyüdüler mi

Yani bizimkiler çok zor bebeler değil Allahtan ama yorucu yani birini besle gaz çıkar altını aç sonra öbürünü yap derken sıra tekrar diğerine geliyor falan yorucu ama çok güzel bir şey
Aman maşallah hep öyle gitsinler inşallah ama büze göre çarpı 2 oluyor geceleri özellikle.
Tabiki güzellerdir özellikle büyüyünce çok daha mis

Annem çok sıkıyordu kıyafet konusunda suratı dolmuştu isilik annem gidince ben biraz rahat bıraktımcidden suratı geçmeye başladı

Elim yatkın aslında alasını yapabilirim boş vaktimde denicem

Bugün bizim oğlanda ana kucağında Mobiel vardı onu inceliyordu. 10 dakika rahat sadece ona bakttı bişiler yaptı tepki verdi çok hoşuma gitti. Benimde eşim ben hamileyken sırf kendi beğendi diye bir mobil aldı çok mutlu oldum bizimkinin dikkatini çekiyor demek böyle şeyler. Çünkü cidden çok pahalı aldık biz.

Annem çok sıkıyordu kıyafet konusunda suratı dolmuştu isilik annem gidince ben biraz rahat bıraktımcidden suratı geçmeye başladı
Benim eşim diyorki ; biz küçükken kaldığımız odanın duvarı buz olurdu sıyırır oynardık. Hollandanın hava sıcaklığı sıfırın altında 20 derecelere kadar düşüyormuş o zamanlar. Maşallah benimkinin hiç hasta olduğunu görmedim. Burdakilere güveniyorum bu konuda. Bende normalde çok üşüyen biriyim sıcağı seviyorum o yüzden oğlum alışmasın sıcağa hiç memnun değilim kendimden.

Kizlar bu temassiz ates olcere guvenemedim siz nasil olcuyorsunuz ateşi
Bana hemşire popodan ölçmeyi öğretti. Bebeğin altını değiştirirken zaten mayışmış oluyor yan çeviriyorsun bebeği (sırt üstü yatarken yaparsan rahatsız oluyor) ateş ölçerin demir kısmını makata yerleştiriyorsun zaten çok kısa bişey canı yanmıyor. İlk bir iki kere korktum ama sonra baktım bizimki cidden tepki vermiyor canı yanmıyor rahatça yaptım sonra. En güvenilir ölçüm makattan olanmış.

4 aylıklar canım. Bağırsak gelişimi doğumla beraber başlıyormuş 16.haftadan sonra yavaş yavaş geçiş yapılıyormuş.
Benim sütüm şimdiye kadar sorun yaratmadı çok şükür ama artık yetmiyor. Meme reddi de yaşıyoruz 2 aydır sürekli sağıp veriyordum şu an 180 ml içiyorlar tek öğünde Doktor mama karşıtı demistim. Mama vereceğine bir öğün yoğurt ver dedi.
3 gündür veriyorum sevdiler de bi taraftan kasığa alışıyorlar. Bi de uyku yapıyor ki sorma huzura kavuştum resmen. Bence doğumla beraber yoğurda başlanmalı hatta şuraya yoğurtlu suratlar koyayım halimizi gör
Umiş napiyor sen nasilsin? Gazlarınız ne alemde?

Eklentiler

• Screenshot_20211106-234819.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 94
Oy oy nasıl büyümüşler maşallah yaa çok güzeller Allah sakınsın yoğurt iyimiş calla uyku yapmasını sevdim
Biz de meme reddi yaşıyoruz ve çok erken daha aslında meme reddi sayılmaz memeyi emiyo ama fazla süt gelmediği için sinirlenip memeyi bırakıyo bir ağlama elleriyle memeyle savaşıyo kendini yırtıyo sanki kız bi görsen mecbur mama veriyorum hep memeyide sağıyorum. Bugün 60 cc sağdım verdim doymadı ardından 120 cc mama içti uyku moduna geçti bu arada o ayvalar bende de işe yaradı ama tuhaf yerde bizim gamzeler. Kaşının üzerinde var kızınca çıkıyor birde sağ yanağında şakak kısmında bir tane gamzesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…