- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #39.541
Mideler büyüdükçe insan da panik oluyor doymuyor diyeOy oy nasıl büyümüşler maşallah yaa çok güzeller Allah sakınsınyoğurt iyimiş calla uyku yapmasını sevdim
Biz de meme reddi yaşıyoruz ve çok erken daha aslında meme reddi sayılmaz memeyi emiyo ama fazla süt gelmediği için sinirlenip memeyi bırakıyo bir ağlama elleriyle memeyle savaşıyo kendini yırtıyo sanki kız bi görsen mecbur mama veriyorum hep memeyide sağıyorum. Bugün 60 cc sağdım verdim doymadı ardından 120 cc mama içti uyku moduna geçtibu arada o ayvalar bende de işe yaradı ama tuhaf yerde bizim gamzeler. Kaşının üzerinde var kızınca çıkıyor birde sağ yanağında şakak kısmında bir tane gamzesi var
Ben mustelanın temizleme suyuyla silip içine de serum fizyolojik damlattım bu şekilde yatana kadar bir kaç kez tekrarladım ertesi gün geçti çok şükür daha önce de olmuştu o zaman serum fizyolojik ile silmiştim çay suyuyla silmiştim geçmemişti sonra mustelanın temizleme suyuyla silince ve serum fizyolojiği damlatınca geçmişi tecrübe edince bu sefer çabuk geçtiBugün Eczane serum fizyolojik ve Biocidan diye damla verdi. Bakalım ins geçer.
Bu arada sana katılıyorum, keşke bebeler kullanma klavuzu ile birlikte gelselerdi
Vay be, demek ki değişmiş onlarda da. Eşinin 2 kere sormasıBen mama vermiyorum, bu zamana kadar toplamda 6 kez vermisligim var.
Fransız pediatrist anne sütüne devam dedi ve beni çok şaşırttıEşim üstüne basarak 2 kez sordu, gece mama versek daha iyi degilmi diye , Dr da hayır dedi annenin sütü yetiyorsa ve varsa devam dedi. Dr daha çok gece beslememem gerektiğine ve günde 6 kez beslenmesine taktı min 3 ay, Max 6 ay anne sütü yeterli dedi birde. Sonrası fanteziymis:)
O kadar haklısın ki ve katılıyorum ki..!Bebekten onceki hayatini ozleyen var mi? Bebegimi cok seviyorum iyi ki dogmus cok sukur sagligi yerinde. Hicbir tedaviye gerek kalmadan kendiliginden oldu hamileligim de nispeten kolay gecti hepsine sukur.
Ama cok yoruluyorum normal mi bu ?
Annelik normal mi ? Nasil bir canli baska bir canliya bu kadar bagimli olabilir yasamak icin. Bir insan kac saat uykusuzluga dayanabilir?
Yoruldum. Annemin yanindayim o olmasa demek ki napacaktim
Esim yanimizda degil, görevde. Butun yuk bendeymis gibi hissediyorum. Onun hayatinda degisen pek bir sey olmadi. Ama benim hayatim ?
Birisi yazmis twitterda "analik cok zor imkani olan baba olsun" o kadar katiliyorum ki...
İcimi dokmek istedim biraz. Allah evlatlarimiza saglik versin onlari bagislasin
Canım benim ilk mobilim için buradan esinlenmiştim. Ahşap dönencelerimiz de böyle. İnternete bakarken bir de şunu gördğm, hoşuma gitti. Belki işine yararElim yatkın aslında alasını yapabilirim boş vaktimde denicem
Benim de derdim bu, ben de çok üşüyorum ve hiç sevmiyorum bu durumu. Şimdi ben ne giyersem bir kat ince bebeğim. Ayaklar çok soğuk değilse hava hep çıplak. Geçen gün eşimle dalga geçtim, biz yorganla yatıyoruz, bebeğin üstüne ince bir örtü örttük diyeBenim eşim diyorki ; biz küçükken kaldığımız odanın duvarı buz olurdu sıyırır oynardık. Hollandanın hava sıcaklığı sıfırın altında 20 derecelere kadar düşüyormuş o zamanlar. Maşallahbenimkinin hiç hasta olduğunu görmedim. Burdakilere güveniyorum bu konuda. Bende normalde çok üşüyen biriyim sıcağı seviyorum o yüzden oğlum alışmasın sıcağa hiç memnun değilim kendimden.
Maşallah ya çok tatlılar yoğurtlu yoğurtlu4 aylıklar canım. Bağırsak gelişimi doğumla beraber başlıyormuş 16.haftadan sonra yavaş yavaş geçiş yapılıyormuş.
Benim sütüm şimdiye kadar sorun yaratmadı çok şükür ama artık yetmiyor. Meme reddi de yaşıyoruz 2 aydır sürekli sağıp veriyordum şu an 180 ml içiyorlar tek öğündeDoktor mama karşıtı demistim. Mama vereceğine bir öğün yoğurt ver dedi.
3 gündür veriyorum sevdiler de bi taraftan kasığa alışıyorlar. Bi de uyku yapıyor ki sorma huzura kavuştum resmen. Bence doğumla beraber yoğurda başlanmalıhatta şuraya yoğurtlu suratlar koyayım halimizi gör
Umiş napiyor sen nasilsin? Gazlarınız ne alemde?
Kesinlikle aynı noktadayım. Çok yorgunum, ve ne zamana kadar sürecek hiç bilmiyorum. Dün bebeğime bakarak biz ne yaptık diye düşündümBebekten onceki hayatini ozleyen var mi? Bebegimi cok seviyorum iyi ki dogmus cok sukur sagligi yerinde. Hicbir tedaviye gerek kalmadan kendiliginden oldu hamileligim de nispeten kolay gecti hepsine sukur.
Annelik normal mi ? Nasil bir canli baska bir canliya bu kadar bagimli olabilir yasamak icin. Bir insan kac saat uykusuzluga dayanabilir?
Esim yanimizda degil, görevde. Butun yuk bendeymis gibi hissediyorum. Onun hayatinda degisen pek bir sey olmadi. Ama benim hayatim ?
Birisi yazmis twitterda "analik cok zor imkani olan baba olsun" o kadar katiliyorum ki...
Saçını kestir rahatlarsın kalçamda olan sacımı omuzlarımda kestim dünyada benden mutlusu yokKesinlikle aynı noktadayım. Çok yorgunum, ve ne zamana kadar sürecek hiç bilmiyorum. Dün bebeğime bakarak biz ne yaptık diye düşündümçok tatlılar kesinlikle, çok da mutluyum ama düşündüğümden çook daha zor. Veya ben hiç düşünmemişim
Eşim kaya tırmanışı yapıyor, ben de bulaştım ucundan ve çok özledim tırmanmayı. Antalya’ya bu nedenle geliyoruz. O iki kere gitti tırmanışa, ben daha elimi süremedim kayaya (seneye umarım). Dalış dersleri alacaktık, şu anda hayal edemiyorum. Yoga falan yalan oldu. Saçımı kestiremedim, ellerim ayaklarım bakımsız. Kilo var bir de veremediğim, çok çirkin hissediyorum kendimi. Bir de herkes normal diyor, daha da sinirim bozuluyor. Güçlü duruyorum dışarıdan ama psikolojik olarak ben de çok zorlanıyorum.
Ben manikür pediküre gittim bir sabahın kör vaktiydiKesinlikle aynı noktadayım. Çok yorgunum, ve ne zamana kadar sürecek hiç bilmiyorum. Dün bebeğime bakarak biz ne yaptık diye düşündümçok tatlılar kesinlikle, çok da mutluyum ama düşündüğümden çook daha zor. Veya ben hiç düşünmemişim
Eşim kaya tırmanışı yapıyor, ben de bulaştım ucundan ve çok özledim tırmanmayı. Antalya’ya bu nedenle geliyoruz. O iki kere gitti tırmanışa, ben daha elimi süremedim kayaya (seneye umarım). Dalış dersleri alacaktık, şu anda hayal edemiyorum. Yoga falan yalan oldu. Saçımı kestiremedim, ellerim ayaklarım bakımsız. Kilo var bir de veremediğim, çok çirkin hissediyorum kendimi. Bir de herkes normal diyor, daha da sinirim bozuluyor. Güçlü duruyorum dışarıdan ama psikolojik olarak ben de çok zorlanıyorum.
Ben de çok yoruldum. Şikayet etmek istemiyorum çünkü en önemli imtihan sağlık sorunu şu hayatta, çok şükür o yokBebekten onceki hayatini ozleyen var mi? Bebegimi cok seviyorum iyi ki dogmus cok sukur sagligi yerinde. Hicbir tedaviye gerek kalmadan kendiliginden oldu hamileligim de nispeten kolay gecti hepsine sukur.
Nasıl kıydın? güle güle uzatSaçını kestir rahatlarsın kalçamda olan sacımı omuzlarımda kestim dünyada benden mutlusu yokdökülmeye başlıyor halleles aldım hemen. Manikür pedikür özledim çok zor
Gazlı kız büyük adam gibi gaz çıkarıyo sırtına vurduğumda4 aylıklar canım. Bağırsak gelişimi doğumla beraber başlıyormuş 16.haftadan sonra yavaş yavaş geçiş yapılıyormuş.
Benim sütüm şimdiye kadar sorun yaratmadı çok şükür ama artık yetmiyor. Meme reddi de yaşıyoruz 2 aydır sürekli sağıp veriyordum şu an 180 ml içiyorlar tek öğündeDoktor mama karşıtı demistim. Mama vereceğine bir öğün yoğurt ver dedi.
3 gündür veriyorum sevdiler de bi taraftan kasığa alışıyorlar. Bi de uyku yapıyor ki sorma huzura kavuştum resmen. Bence doğumla beraber yoğurda başlanmalıhatta şuraya yoğurtlu suratlar koyayım halimizi gör
Umiş napiyor sen nasilsin? Gazlarınız ne alemde
Çok güzelmiş sizinki ilgisini çekerCanım benim ilk mobilim için buradan esinlenmiştim. Ahşap dönencelerimiz de böyle. İnternete bakarken bir de şunu gördğm, hoşuma gitti. Belki işine yarar
Aaa bilmiyordumDönence sasılık yapıyor diye onwrilmiyor
Kesinlikle, onların canı sağolsun. Alışacağız hayat değişimden ibaret zatenEski günlerini özlemeyen yok bence ama hayat adaptasyondan ibaret. Ben kendi gece gündüz ayrımını bıraktım. Gündüz uyuyorum, gece ayaktayım. Akşam kahvaltılık yiyip yeri geliyor sabah tavukla güne başlıyorum. Eski hayatımla kıyaslarsam çok asabi birine dönüşürüm kendimi biliyorum, ilk başlarda kedilere bile sinir oluyordum ben ayaktayken niye bunlar uyuyo diye. Şimdi algıyı değiştirince daha pozitifim, normal karşılıyorum gece 3 kere uyanmayı. Ama güzel bir restoranı ve arkadaşlarımla sabaha kadar içmeyi özledim yalan yok. Bir de sevdiğimiz grupların konserlerine giderdik yurtdışına, bir süre o planları da hayatımızdan çıkardık işte. Olsun, ufaklığın canı sağolsun.
Ben de bu sabah sacimi duzlestirip makyaj yaptım azıcık, gözlerime sadeceBen manikür pediküre gittim bir sabahın kör vaktiydiama günlerdir duş alıp saçlarımı taramadan kremleyip topluyordum.
Baktım artık topak haline geldiler Salınmıyorlar bile. bu hafta taradım Sanırsın gelin başı yaptırdım öyle bir mutluluk
Amin, evlatlarımız sağlıklı olsun daBebekten onceki hayatini ozleyen var mi? Bebegimi cok seviyorum iyi ki dogmus cok sukur sagligi yerinde. Hicbir tedaviye gerek kalmadan kendiliginden oldu hamileligim de nispeten kolay gecti hepsine sukur.
Türkiye'de en az 2 sene emzirmezsen analık yapmış saymiyorlar deseydinBen mama vermiyorum, bu zamana kadar toplamda 6 kez vermisligim var.
Fransız pediatrist anne sütüne devam dedi ve beni çok şaşırttıEşim üstüne basarak 2 kez sordu, gece mama versek daha iyi degilmi diye , Dr da hayır dedi annenin sütü yetiyorsa ve varsa devam dedi. Dr daha çok gece beslememem gerektiğine ve günde 6 kez beslenmesine taktı min 3 ay, Max 6 ay anne sütü yeterli dedi birde. Sonrası fanteziymis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?