- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #39.561
Iyi iyi çıkartsın süper bir sey. Üstten ne kadar çıkarsa alttaki gaz o kadar az olurGazlı kız büyük adam gibi gaz çıkarıyo sırtına vurduğumda
Çok güzelmiş sizinki ilgisini çeker
İnternetteki de aslında harika ucuna renkli oyuncaklar takabilir isteyen hazır ahşabı kurulmuş fiyatı da çok uygun sağol cnm
Hepsi çok normal şeyler merak etme. Bazen uyumayınca sinir harbi yaşıyorum of diyorum ağlamak istiyorum kızıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. Benim eşim de çalışıyor bütün gün yalnızım üstelik ailemden ayrı bir sehirdeyiz her şey benim üzerimde seninki gibi. Babamız akşamları çok güzel ilgileniyor bebegimde çok şükür maşallahı var uslu bir bebek sadece arada beni zorluyor. Ben bu halde hala misafir ağırlıyorum kv kp geldi bu defa 1 gece kaldılar ama kv yaptıkları yetiyor hiç anlatmama gerek yoktur hatırlayanlar bilir zaten . Birde onlar gelince ekstra tükeniyorum ama geçiyor inanki. Inşallah seninde geçicek merak etme biraz daha sabredelim.❤Bebekten onceki hayatini ozleyen var mi? Bebegimi cok seviyorum iyi ki dogmus cok sukur sagligi yerinde. Hicbir tedaviye gerek kalmadan kendiliginden oldu hamileligim de nispeten kolay gecti hepsine sukur.
Ama cok yoruluyorum normal mi bu ?
Annelik normal mi ? Nasil bir canli baska bir canliya bu kadar bagimli olabilir yasamak icin. Bir insan kac saat uykusuzluga dayanabilir?
Yoruldum. Annemin yanindayim o olmasa demek ki napacaktim
Esim yanimizda degil, görevde. Butun yuk bendeymis gibi hissediyorum. Onun hayatinda degisen pek bir sey olmadi. Ama benim hayatim ?
Birisi yazmis twitterda "analik cok zor imkani olan baba olsun" o kadar katiliyorum ki...
İcimi dokmek istedim biraz. Allah evlatlarimiza saglik versin onlari bagislasin
Hepsi çok normal şeyler merak etme. Bazen uyumayınca sinir harbi yaşıyorum of diyorum ağlamak istiyorum kızıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. Benim eşim de çalışıyor bütün gün yalnızım üstelik ailemden ayrı bir sehirdeyiz her şey benim üzerimde seninki gibi. Babamız akşamları çok güzel ilgileniyor bebegimde çok şükür maşallahı var uslu bir bebek sadece arada beni zorluyor. Ben bu halde hala misafir ağırlıyorum kv kp geldi bu defa 1 gece kaldılar ama kv yaptıkları yetiyor hiç anlatmama gerek yoktur hatırlayanlar bilir zaten . Birde onlar gelince ekstra tükeniyorum ama geçiyor inanki. Inşallah seninde geçicek merak etme biraz daha sabredelim.❤Bebekten onceki hayatini ozleyen var mi? Bebegimi cok seviyorum iyi ki dogmus cok sukur sagligi yerinde. Hicbir tedaviye gerek kalmadan kendiliginden oldu hamileligim de nispeten kolay gecti hepsine sukur.
Ama cok yoruluyorum normal mi bu ?
Annelik normal mi ? Nasil bir canli baska bir canliya bu kadar bagimli olabilir yasamak icin. Bir insan kac saat uykusuzluga dayanabilir?
Yoruldum. Annemin yanindayim o olmasa demek ki napacaktim
Esim yanimizda degil, görevde. Butun yuk bendeymis gibi hissediyorum. Onun hayatinda degisen pek bir sey olmadi. Ama benim hayatim ?
Birisi yazmis twitterda "analik cok zor imkani olan baba olsun" o kadar katiliyorum ki...
İcimi dokmek istedim biraz. Allah evlatlarimiza saglik versin onlari bagislasin
Ya ben evde manikür yapıyorum saçımı daha Kağan 3 günlükken kestirdim. Bir yere giderken saçımı duzlestirip makyajda yapıyorum ama bu kısım da ya babası oluyor ya da Kağan uyuyor oluyorBen manikür pediküre gittim bir sabahın kör vaktiydiama günlerdir duş alıp saçlarımı taramadan kremleyip topluyordum.
Baktım artık topak haline geldiler Salınmıyorlar bile. bu hafta taradım Sanırsın gelin başı yaptırdım öyle bir mutluluk
Geçenlerde kv ve kp e tr de 2 sene emziriliyo dedimde şaka sandılarTürkiye'de en az 2 sene emzirmezsen analık yapmış saymiyorlar deseydinvalla bazı konularda yabancıları örnek alıyorum kendime sizin sayenizde
Hahaha çok normal vallaGeçenlerde kv ve kp e tr de 2 sene emziriliyo dedimde şaka sandılarbende ustelemedim
Eşime kapak olduVay be, demek ki değişmiş onlarda da. Eşinin 2 kere sormasımesajını eşime okuttum, 6 ay yeter tabi, sen de rahatlarsın diyor ama sanırım sütüm kesilmezse 1 sene vermeye çalışırım.
Bu gece çok kötü geçti bizim, 1-1,5 saat aralıklarla uyandıher seferinde de en azından sakinleşsin diye meme veriyorum. Hata mı yapıyoruz acaba Hiç beslememek iddialı şu noktada da en azından 2 kere yeter. Ama çığlıklar atarak ağlıyor, nasıl sakinleşecek anlamadım
He kız sorma gamzeler başka yerlerde çıkıyorMideler büyüdükçe insan da panik oluyor doymuyor diye
Ama zaman zaman içip içip duymadıkları oluyor oha diyorum ben içemem o kadar şeyi
Mama sen ne veriyorsun? Ben de alcam ya gizli gizli vercem süt yetmiyor artık. 2 aydır emmiyorlar zaten sütüm çekilmesin diye uğraşmaktan da yoruldum saldım artık.
Ay ayvaları unutmuştum ben kız ne yemiştik hamileykenama bu gamzelerin yerini tutturabilmek için ayvayı yerken ne düşünmek lazım çözemedim
Ama sadece anne sütü değil ki 6 aydan sonra ek gida başlıyor ve belli bi aydan sonra normal yemekler ana öğün gıbi anne sütü sadece ara öğün gibi oluyor, onlar full anne sütü diye anlamış olabilir. Bana garip gelmiyo nedense çevremde çoğu kişi 2 sene emzirdi zor bıraktırdı hatta. Benim daha 2. Ayda memeler sarkti ya madem hemen sarkti bari dolu dolu 2 sene emsin de sarktıgına değsin diye düşünüyorum heraldeGeçenlerde kv ve kp e tr de 2 sene emziriliyo dedimde şaka sandılarbende ustelemedim
Evet bebekler iyiki oldular onları çok seviyoruz ama insan eski hayatını da özlüyor tabi. Geçen heves ettim bi avm ye gidelim dedik iki saat anca hazırlandık. Ayakkabı bakacaktık bebiş uyandı bakamadık hızlıca yemek yedik sinemanın önünden baka baka geçtik . Baktık durmuyor kalktık eve geldik zaten yorulduk ben bebek besle eşimde yorgunluktan öteki koltuğa uzandı . Takip ettiğimiz dizi vardı onu da izleyemiyoruz . Ben evden çalışıyordum zaten kendim ressamım. Mimari projelerde tablo falan yapıyorum. İlim eğlenceli. Onyğzden işime geri döndüm ama tam boyaları hazırlıyorum çocuk uyanıyor iş de kalıyor AŞ da kalıyor ne bilimBen de eski hayatımi çok özlüyorum. Yaklaşık 4 yıllık evliyken bebeğimiz doğdu, biz 4 yıl cok rahat takıldık. Cok sosyal değildik ama eşim evden çalışıyordu, istedigimiz saatte yeyip içip istedigimiz zaman cinsellik yaşıyorduk. Simdi beraber yemek bile yiyemiyoruz, bebek ne pusette ne arabada durmuyor, birimiz bebekle ilgilenirken digerimiz hızlıca karnını doyuruyor. Aşırı çatlaklarım oldu, göbeğin kalması cok sorun değil ama resmen sarkık bir göbek, aşırı sarkmış ve vıcık vıcık oraya buraya yayılan memelerle kendime güvenim hiç kalmadı.. ben ben değilim artık ve bu halim düzelecek gibi değil.. uykusuzluk yorgunluk, süt stresi vs zaten cabası.. ilk 1 ay ağır depresyon yaşadım sonrasinda biraz düzeldim ama bu düşünceler hisler peşimi hala bırakmadı
Üstten de çıkarıyo alttan daIyi iyi çıkartsın süper bir sey. Üstten ne kadar çıkarsa alttaki gaz o kadar az olur
Öyle canım düzen falan kalmadı. Çok serbest cok rahattım ben, kedim dışında bı sorumlulugum yoktu, simdi onla da ilgilenemez oldum çok üzülüyorum onu yatakta uyurken görünce ağlıyorum bazen hatta. Biyere gitmek dert zaten biz ilk kez dün açık havaya çıktık, çıkana kadar kac saat geçti bilmiyorum, bebek arabasinda uyudu Allah'tan 1 saat dolaştık geldik ama o bile iyi geldi. Buna seviniyor olmamiza bile üzüldümEvet bebekler iyiki oldular onları çok seviyoruz ama insan eski hayatını da özlüyor tabi. Geçen heves ettim bi avm ye gidelim dedik iki saat anca hazırlandık. Ayakkabı bakacaktık bebiş uyandı bakamadık hızlıca yemek yedik sinemanın önünden baka baka geçtik . Baktık durmuyor kalktık eve geldik zaten yorulduk ben bebek besle eşimde yorgunluktan öteki koltuğa uzandı . Takip ettiğimiz dizi vardı onu da izleyemiyoruz . Ben evden çalışıyordum zaten kendim ressamım. Mimari projelerde tablo falan yapıyorum. İlim eğlenceli. Onyğzden işime geri döndüm ama tam boyaları hazırlıyorum çocuk uyanıyor iş de kalıyor AŞ da kalıyor ne bilim
Aynen öyle canım ben de 4 yıl boyunca tektim bizde de kuş var ve o kadar evcimenki ilk evlendiğimizde eşim bana almıştı. Bize çok alışık ve çok konuşuyor. Aynı senin dediğin gibi onu başka odaya koydum yanında eşi var Allahtan. Ama çok üzülüyorum seni çok iyi anlıyorumÖyle canım düzen falan kalmadı. Çok serbest cok rahattım ben, kedim dışında bı sorumlulugum yoktu, simdi onla da ilgilenemez oldum çok üzülüyorum onu yatakta uyurken görünce ağlıyorum bazen hatta. Biyere gitmek dert zaten biz ilk kez dün açık havaya çıktık, çıkana kadar kac saat geçti bilmiyorum, bebek arabasinda uyudu Allah'tan 1 saat dolaştık geldik ama o bile iyi geldi. Buna seviniyor olmamiza bile üzüldüm
Bakamıyorduk bıkmıştım tarama zorluğundanNasıl kıydın? güle güle uzat
Benim de dimdik ve sertti, o eski halinden eser yok şimdiKızlar malum emziriyoruz göğüsleriniz bozuldu mu sarktılar mıbenimki eskisi gibi değil hiç alta kıvrılmazdı yani dikti gövdeme değmezdi altı ama şimdi değiyor sarkmış
Ben küçük göğüslü olduğum için heralde zor sarkmasıKızlar malum emziriyoruz göğüsleriniz bozuldu mu sarktılar mıbenimki eskisi gibi değil hiç alta kıvrılmazdı yani dikti gövdeme değmezdi altı ama şimdi değiyor sarkmış
Emzirmediysem hala sert ve dik ama emzirince o hali kalmıyorKızlar malum emziriyoruz göğüsleriniz bozuldu mu sarktılar mıbenimki eskisi gibi değil hiç alta kıvrılmazdı yani dikti gövdeme değmezdi altı ama şimdi değiyor sarkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?