2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Iyi iyi çıkartsın süper bir sey. Üstten ne kadar çıkarsa alttaki gaz o kadar az olur

Hepsi çok normal şeyler merak etme. Bazen uyumayınca sinir harbi yaşıyorum of diyorum ağlamak istiyorum kızıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. Benim eşim de çalışıyor bütün gün yalnızım üstelik ailemden ayrı bir sehirdeyiz her şey benim üzerimde seninki gibi. Babamız akşamları çok güzel ilgileniyor bebegimde çok şükür maşallahı var uslu bir bebek sadece arada beni zorluyor. Ben bu halde hala misafir ağırlıyorum kv kp geldi bu defa 1 gece kaldılar ama kv yaptıkları yetiyor hiç anlatmama gerek yoktur hatırlayanlar bilir zaten . Birde onlar gelince ekstra tükeniyorum ama geçiyor inanki. Inşallah seninde geçicek merak etme biraz daha sabredelim.❤

Hepsi çok normal şeyler merak etme. Bazen uyumayınca sinir harbi yaşıyorum of diyorum ağlamak istiyorum kızıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. Benim eşim de çalışıyor bütün gün yalnızım üstelik ailemden ayrı bir sehirdeyiz her şey benim üzerimde seninki gibi. Babamız akşamları çok güzel ilgileniyor bebegimde çok şükür maşallahı var uslu bir bebek sadece arada beni zorluyor. Ben bu halde hala misafir ağırlıyorum kv kp geldi bu defa 1 gece kaldılar ama kv yaptıkları yetiyor hiç anlatmama gerek yoktur hatırlayanlar bilir zaten . Birde onlar gelince ekstra tükeniyorum ama geçiyor inanki. Inşallah seninde geçicek merak etme biraz daha sabredelim.❤

Ya ben evde manikür yapıyorum saçımı daha Kağan 3 günlükken kestirdim. Bir yere giderken saçımı duzlestirip makyajda yapıyorum ama bu kısım da ya babası oluyor ya da Kağan uyuyor oluyor komşuya oturmaya gidiyoruz akşam çayına falan ama genel modum tepede topuz ve pijama ile ev hali

Eşime kapak oldu Hiç beklemiyordum doktorun anne sütünü desteklemesini.
Bebeklerin gece ağlaması için şöyle yapıyorlar, ilk 3 hafta çok ama çok zor dediler. Anne kendisi yapamazmis zaten. Yanında destekçi biri olmaliymis. Çünkü biz onlar ağlarken zor duruyoruz. Eğer bebek hasta falan değilse hiç almiyorlar kucağa, ilk günler dedidigim gibi çok zormuş. Sonra bebekler anliyormus ve ağlamıyormus. Fransız disiplini işte, gaddarlar anam

He kız sorma gamzeler başka yerlerde çıkıyor
Mama olarak doğduğundan beri evolvia veriyorum ben gayet doyurucu bir mama ve güzel şeker oranı da az çok gaz yapmıyor bize. Ama geçen friso gold aldım internetten içeriği en güzel mama fiyatı bir tık daha pahalı ama anne sütüne en yakın mama ger zaman bulunmuyor internet üzerinden buldum. İkisini birden veriyorum ben şimdi dönüşümlü olarak

Geçenlerde kv ve kp e tr de 2 sene emziriliyo dedimde şaka sandılar bende ustelemedim
Ama sadece anne sütü değil ki 6 aydan sonra ek gida başlıyor ve belli bi aydan sonra normal yemekler ana öğün gıbi anne sütü sadece ara öğün gibi oluyor, onlar full anne sütü diye anlamış olabilir. Bana garip gelmiyo nedense çevremde çoğu kişi 2 sene emzirdi zor bıraktırdı hatta. Benim daha 2. Ayda memeler sarkti ya madem hemen sarkti bari dolu dolu 2 sene emsin de sarktıgına değsin diye düşünüyorum heralde

Evet bebekler iyiki oldular onları çok seviyoruz ama insan eski hayatını da özlüyor tabi. Geçen heves ettim bi avm ye gidelim dedik iki saat anca hazırlandık. Ayakkabı bakacaktık bebiş uyandı bakamadık hızlıca yemek yedik sinemanın önünden baka baka geçtik . Baktık durmuyor kalktık eve geldik zaten yorulduk ben bebek besle eşimde yorgunluktan öteki koltuğa uzandı . Takip ettiğimiz dizi vardı onu da izleyemiyoruz . Ben evden çalışıyordum zaten kendim ressamım. Mimari projelerde tablo falan yapıyorum. İlim eğlenceli. Onyğzden işime geri döndüm ama tam boyaları hazırlıyorum çocuk uyanıyor iş de kalıyor AŞ da kalıyor ne bilim

Herkes doluymuş bu konuda
Çocukları olunca görüşemediğimiz arkadaşları görüp, biz öyle olmayız, bebek biza uyum sağlar diyordum. Ama bakkala gidecek vakiti bile bebeğe göre belirler olduk. Ev aldık Antalya’dan, geldik, temizlik bile yapamadık kullandığımız dolapları temizledik, mutfak dolaplarının yarısı temizlenmemiş duruyor valla. Dün ateş başında toplandı tüm arkadaşlarımız, kızım huysuzlanınca çıkamadık evden Tünelin ucunda ışıl da görünmüyor ki, ne kadar zaman sürecek bu durum? Hayatımız tamamen değişti sanırım

Öyle canım düzen falan kalmadı. Çok serbest cok rahattım ben, kedim dışında bı sorumlulugum yoktu, simdi onla da ilgilenemez oldum çok üzülüyorum onu yatakta uyurken görünce ağlıyorum bazen hatta. Biyere gitmek dert zaten biz ilk kez dün açık havaya çıktık, çıkana kadar kac saat geçti bilmiyorum, bebek arabasinda uyudu Allah'tan 1 saat dolaştık geldik ama o bile iyi geldi. Buna seviniyor olmamiza bile üzüldüm

Aynen öyle canım ben de 4 yıl boyunca tektim bizde de kuş var ve o kadar evcimenki ilk evlendiğimizde eşim bana almıştı. Bize çok alışık ve çok konuşuyor. Aynı senin dediğin gibi onu başka odaya koydum yanında eşi var Allahtan. Ama çok üzülüyorum seni çok iyi anlıyorum

Kızlar malum emziriyoruz göğüsleriniz bozuldu mu sarktılar mı benimki eskisi gibi değil hiç alta kıvrılmazdı yani dikti gövdeme değmezdi altı ama şimdi değiyor sarkmış

Kızlar benim kız bazen emzirirken midesi bulanıyormuş gibi oluyor kusacak gibi oluyor hemen çekiyorum duruyor. Kusmaları çok nadirdir. Basına gelen var mı?

Kızlar malum emziriyoruz göğüsleriniz bozuldu mu sarktılar mı benimki eskisi gibi değil hiç alta kıvrılmazdı yani dikti gövdeme değmezdi altı ama şimdi değiyor sarkmış
Benim de dimdik ve sertti, o eski halinden eser yok şimdi şekil olarak göğüs uçlarım yukarda olduğu için yine pek sarkık durmuyor ama öyle gövdeye değmeyecek kadar dik olma durumu tarihe karıştı, sertlik de gitti.

Emzirmediysem hala sert ve dik ama emzirince o hali kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…