2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kedim için ben de çok üzülüyorum. Kucağıma gelmek istiyor, bakıyor dolu kucak, dönüp gidiyor. Ilgi bekliyor ama fırsat olmuyor ki. Dün gece kucağıma yattı uyudu, bana da onada iyi geldi. Aynı evin içindeyiz ama çok özlüyorum. Tek çocukla bu haldeyiz ikinci doğunca ne yapacağız acaba

Ay kıyamam ya yapmam da yaptırtmam da siz çözebildiniz mi peki, ne yapacaksın?
Yalnız bu ara şöyle şeyler oluyor, tam ağlayacak, bana bakıyor. Ben kafamı çevirirsem ağlamıyor. Veya ben ona dönersem, ilgilenirsem çığlık çığlığa ağlıyor. Bu da biraz beni düşündürüyor

Kızlar malum emziriyoruz göğüsleriniz bozuldu mu sarktılar mı benimki eskisi gibi değil hiç alta kıvrılmazdı yani dikti gövdeme değmezdi altı ama şimdi değiyor sarkmış
Hiç girmesek mi bu konuya 2 ay da sarktı, 2 yaşına kadar emerse ne hale gelir çok merak ediyorum

Bizde de benzer bir durum var. Sesimi duyunca, beni farkedince ağlamaya başlıyor miniğim. Ama zaten duygularını ifade etme şekli ağlamak değil mi... Belki sarilmamizi istiyor, duygusal olarak ihtiyacı var. Ben nasıl ki eşime, anneme sarılmak, dokunmak istiyorsam bebeğim de benim kucağımda olmak isteyebilir ve bunu da konuşamadığı için ağlayarak ifade edecek. Fransızlar epey katıymış.

Kızlar malum emziriyoruz göğüsleriniz bozuldu mu sarktılar mı benimki eskisi gibi değil hiç alta kıvrılmazdı yani dikti gövdeme değmezdi altı ama şimdi değiyor sarkmış
Ben 6 ay ara verip ikinci bebeği denicem olursa inşallah. İkinci bebekten sonra vajinal estetik, karın sıkılaştırma ve göğüs gibi bazı yerlerde eskisi gibi bi değişim istiyorum. O yüzden çok dert etmiyorum şimdi

Canım bende yalnızım. Annem uzakta kv çalışıyor geçen geldi sağolsun bişeyler yaptı gitti. Bende bazen bitiyorum böyle ama sabrediyorum. Şöyle bi gülüyo bi kokluyorum geçiyo. Uykuya bayılan biri olarak iyi gidiyorum bence

Ben küçük göğüslülerdendim. O yüzden hiç şikayetim yok silikon taktırmış gibi oldumm ayy ne mutluyum varya eşime şakasına diyorum ki 5 yaşına kadar emzireyim ben oğlumuzu böyle kalcaksa ahhah Öz güvenim tazelendi daha kadınsı hissediyorum ya büyük memeli arkadaşlara sesleniyorum! Memelerinizin kıymetini bilin

Müthiş gidiyorsun bence bende memnunum valla ona baktıkça huzur buluyorum beni tek yoran cevremdekiler

Benimki hala bizimle uyuyor, bebegin üstünde kendi üstümüzde hala kılları.. daha sık temizlik yaparız diyodum ama asla firsat olmuyo cok moralim bozuk. Hadi şimdi neyse de bu bebek emeklemeye başladığında yerlerde sürünürken naparim hic bilmiyorum..

Aynen sürekli emzirdigim icin evde sütyen de takmiyorum çok çirkin görünüyor. Zaten diyorum ki şuanki halim dogal bir doğum kontrol yöntemi sayılabilir..

Hayatım büyük meme de cok sarkıyo malesef benimkilerin gözü toprağa bakar oldu

Eski hayatını özleyenlerin sanırım ilk bebekleri:)5 yil aradan sonradan 2 çocuğu yapmış biri olarak bu yaşadıklarımızı hepsi geçecek net ,,anın tadını cikartin...oğlum büyüyecek ve ben onun bu bebek halini bir daha göremeyeceğim diye oturup ağladım bugün,,,Allah nasip ederse 3 çocugu istiyorum,,zorda olsa razıyım,,ve kamuda 8 5 çalışan bir anneyim ama yinede istiyorum ve şuan 38 yaşındayım canlarım,, son olarak şunu soyleyebilirim ki kızım 3 aylıkken bir gün Allah'ım eski hayatımi özledim diye anıra anira ağladım camdan dışarı bakıp yemek yiyen gezen Tozan tatile giden insanları kiskandim.ama bir baktım 3 yaşına geldi kreşe başladı ozaman eskiden yaptığımız şeyleri yapmaya başladım eşimle yemeğede gittim tatilede arkadaşımla vitrin gezip kahvede içtim öğlen 1 e kadarda uyudumda yani azıcık sabır hep böle yorgun ve uykusuz olmayacaksınız hepsi geçecek eski hayatınız + 1 tatlı veledinizle devam edecek,,

Evet benim de öyle sertti falan ama artık yok göğsümün ucu benimde yukarda o biraz kurtarıyor. Hatta emzirdikten sonra sütyenin içinde göğüs ucunu yukarı doğru yerleştiriyorum

Olur inşallah
Güzel ve cesaret isteyen bi karar ben öylesi şeylerden çok korkuyorum ama göğüs operasyonu olsun isterdim güzel oluyolar

O zaman harika olmuş senin için ya benimki de orta küçüktü büyüyünce nasıl mutlu oldum ama sarkma işi kötü

Aynen sürekli emzirdigim icin evde sütyen de takmiyorum çok çirkin görünüyor. Zaten diyorum ki şuanki halim dogal bir doğum kontrol yöntemi sayılabilir..
Yok daha neler kıyamam neden öyle diyorsun bakma sen tabiki oramızı buramızı takıyoruz mecbur değişiyor vücudumuz. Ama eşin seni seviyor değer veriyorsa önemli değil o öyle görmüyordur bile . Kendini üzme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…