2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaa sonumuz kaçınılmazsa bosverin gitsin bu sarkmaları da iki yıl sonra düşünürüz artık

Olur inşallah
Güzel ve cesaret isteyen bi karar ben öylesi şeylerden çok korkuyorum ama göğüs operasyonu olsun isterdim güzel oluyolar
Göğüsü plateslede sertleşiyor dikleşiyor diye hatırlıyorum azcık sporla belki eski haline gelmez ama azcık sarkmasıda gider herhalde.

Saçını kestir rahatlarsın kalçamda olan sacımı omuzlarımda kestim dünyada benden mutlusu yokdökülmeye başlıyor halleles aldım hemen. Manikür pedikür özledim çok zor
Ben de kestirdim saçımı çok uzun değildi ama uçları çok yıpranmıştı eski sarı boyadan kalmıştı uçlarında kesince daha sağlıklı oldu

Ben de bu sabah sacimi duzlestirip makyaj yaptım azıcık, gözlerime sadece aynada kendime bakıp duruyorum bu ben miyim diye.
Makyaj yapmayı unuttum resmen pandemide maske var diye sonra hamilelik sonra lohusalık derken üşeniyorum artık yapmaya ikinci dönem okula başlayınca yaparım

Çok şükür eşimden yana hiçbir sıkıntım yok o hep istekli görünüyor ama ben kendimi hiç begenmedigim için sanki o da begenmiyo da soylemiyo gibi düşünüyorum.. insallah bu vucudu toparlamanin bir yolunu bulurum

Kızlar size iki sorum var;
1. Bebeğini damacana suyuyla yıkayan var mı benim gibi yoksa ben deli miyim dogdugu günden beri hazir suyla banyo yaptırıyoruz artık eşim sacma bulmaya başladı, ben de ne zamana kadar devam ederiz bilmiyorum.
2. Bu toz mamalarin en küçük boyu 300-350 gr mı? Biz günde 1 kere 60-75 ml arasi kullandığımız icin bitmiyor yarısı duruyor ve 1 ayı geçti biraz, artık atmam lazım ama yenisini alıp yine yarısına kadar kullanıp atmıs olucam, hem masraf hem ziyan oluyor daha küçük boylari var mi ben göremedim? Aptamil 1 kullaniyoruz

Agzini yüzünü yediklerim

Ben hiç hazır su kullanmadım canım. Kitaplarda hazır su yazıyordu ama bile bile kullanmadım. Beni hazır su ile mi yıkadılar diye düşündüm
Bu arada senin sütün bildiğim kadarı ile gayet iyiydi. Sen niye kullanıyordun mamayı?

Kızım bugün 2.ay aşısını oldu teyzeleri. 3 aşı birden oldu. Farklı günlerde yaptırsak dedim, kabul etmediler. Çok ağladı kızım ama kucağımda hemen sakinleşti. Kilosu da iyi maaşallah. 6120 gr cıktı Geçen ay 4400 dü. Boyu da 58 cm olmuş. Gaz damlası kullanmayı da bıraktım. 4-5 gün oldu. Biraz öksürüğü vardı, dr dinledi ciğere inmemiş. Bir şeyi yok, bol bol burnunu yika sf ile dedi. Aspiratör kullanmamı istedi. Damla damla fayda etmezmiş. Kış geldi, kimseye sevdirme, kucağına verme kimsenin hasta olmasın dedi. Bizde haberler böyle.

Sütüm iyiydi ama erkenden terbiye oldu canım yani önceki kadar kontrolsüz akmıyor. Benimki ilk 15 günde kilo alamadi doğum kilosuna ulaşamamıştı o yüzden gittiğimiz iki farkli doktor da ısrarla mama önerdi. Onlari dinlemeyip kalan sütü sağıp veriyodum ama sagacak fırsat birakmiyo zaten sürekli memede epeydir. Gece yatmadan hem iyi uyusun diye hem de sütün iyice azaldığını hissettiğim için mama veriyorum bir kez. Zaten süt az geliyor diye kucağımda hoplayip zıplayıp ağlıyor ordan anlıyorum.. bakalim haftaya ikinci ay kontrolunde olmasi gerekenden biraz fazla aldiysa mamayi azaltirim belki ama pek sanmıyorum

Ben de eski hayatı özlemek ile ilgili birkaç şey demeye geldim. 2. Çocuk olunca insan hem bu zamanların geçeceğini biliyor önünü görüyor umutsuzluğa kapılmıyor, hem de o kadar çabuk büyüdüklerini bildiğin için anın tadını daha çok çıkarmaya çalışıyorsun. Bir de zaten bile bile lades demek oluyor uykusuz kalacağımı çok iyi biliyordum ama gene de yaptım.
Ama ilk çocukta aynı ben de sizin gibiydim. Daha sabırsız, daha umutsuz, serbest arkadaşlarıma daha çok özenirdim. Şimdi kızım 8 yaşında arkadaşlarıyla zoomda görüşüyor, odasından nadir çıkıp bizle vakit geçiriyor. Kıyafetlerini kendi seçiyor, yemeğini tek başına video izleyerek yemek istiyor. Kendi müzik listesini dinleyerek uyuyor. Yani geçiyor. Aşırı uykusuz bir bebekti ama 2.5 yaşında deliksiz uykuya geçti. Uyku konusunda bundan kötüsü olamaz diyordum her saat başı uyanırdı. Ama bu ondan da kötü çıktı. Gene o akşam 8de uyyup saat başı kalkardı. Bu gece 3te uyuyup saat başı kalkıyor. Herhalde diyorum benim sütten red bull tarzı bir şey geçiyor bu çocuklara. Ay çok gevezelik etttim kusura bakmayın. Umut vermek istedim ama tam tersi olmadı inşallah

Ben hep musluk suyu İle yıkadım.
Onun içinde de faydalı mineraller var dedi hemşire.
Eğer tereddütlüysen kaynatabilirsin kombiden kullanmaktansa
Ben küvetini duş kabine sokup duş başlığı ile yıkıyorum bazen de kucağımda beraber giriyoruz duşa
Acil durumlar için eşim banyoda yanımızda oluyor

Ben sürekli mama veriyorsun gibi anladım biran, yanlış anlamışım. Bir şey oldu sandım ondan sordum. Inşallah güzel kilo almıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…