Ben de eski hayatı özlemek ile ilgili birkaç şey demeye geldim. 2. Çocuk olunca insan hem bu zamanların geçeceğini biliyor önünü görüyor umutsuzluğa kapılmıyor, hem de o kadar çabuk büyüdüklerini bildiğin için anın tadını daha çok çıkarmaya çalışıyorsun. Bir de zaten bile bile lades demek oluyor uykusuz kalacağımı çok iyi biliyordum ama gene de yaptım.
Ama ilk çocukta aynı ben de sizin gibiydim. Daha sabırsız, daha umutsuz, serbest arkadaşlarıma daha çok özenirdim. Şimdi kızım 8 yaşında arkadaşlarıyla zoomda görüşüyor, odasından nadir çıkıp bizle vakit geçiriyor. Kıyafetlerini kendi seçiyor, yemeğini tek başına video izleyerek yemek istiyor. Kendi müzik listesini dinleyerek uyuyor. Yani geçiyor. Aşırı uykusuz bir bebekti ama 2.5 yaşında deliksiz uykuya geçti. Uyku konusunda bundan kötüsü olamaz diyordum her saat başı uyanırdı. Ama bu ondan da kötü çıktı. Gene o akşam 8de uyyup saat başı kalkardı. Bu gece 3te uyuyup saat başı kalkıyor. Herhalde diyorum benim sütten red bull tarzı bir şey geçiyor bu çocuklara. Ay çok gevezelik etttim kusura bakmayın. Umut vermek istedim ama tam tersi olmadı inşallah