2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben hep yapıyorum makyaj.Bana Çok iyi geliyor vaktimi de almıyor bir kaç dakika
ama saç taramak bana zor geliyor diye tarayamıyorum kremle düzeltip topluyorum ya da açık geziyorum
Ben de yapıcam artık. Zaten sadece gözüme yapıyorum. Çok iyi hissettim kendimi. Saçım hep topuz, anne topuzundan hallice

Canlarım kaka yaptırma masajı vardı ya bir arkadaş paylaşmıştı o nasıldı bebişim iki gündür yapamadı bugün 3. gün

Hamilelikten önce hep ikiz bebek isterdim. Hamile kaldım, peş peşe olsun da yaşları bari yakın olsun dedim. Doğumdan sonra tek çocuk da iyi, yeter dedim Hatta 15.gün kontrolde spirali ne zaman takacagini bile sordum doktora. Şimdi alıştım sanırım, hazır düzen böyleyken kızıma bir de kardeş olsun bu çocuk faslını tümden kapatalim diyorum. Yegenlerimin arası 1,5 yaş. Başlarda ablam çok zorlandı ama şimdi birlikte oyun oynuyorlar, arkadaşa ihtiyaç duymuyorlar bile. Bakalım, nasip olursa ben de öyle istiyorum.

Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız aşıları. Bizim aşı geçen haftaydı ama grip oldu diye ertelemiştik. Geniz akıntısı ve akıntıdan kaynaklı koh koh öksürük daha tam geçmeyince bugün yine erteledik. Sizin de hır hır akıntı sesi falan var mı?
Bu arada çok güzel kilo almış maşallah

Ay ben de musluk suyuna geciyim artık damacana suyu çok sık biter oldu artık

Teşekkür ederim, inşallah sorun olmaz. Akıntı sesi yok,hissetmedim öyle bir şey. Ufak bir öksürük var sadece. Eşim de ben de hastayız. Kızıma bulastirmazsak iyi. Ateşi çıkarsa günde 4 kez bir çay kaşığı calpol ver dedi. Size de çok geçmiş olsun. Gelecek ay da rota aşısını yaptıracağız. Emzirmeden getir dedi. Aç olması daha iyiymis. Kusma ihtimaline karşı.

Oy maşallah kilosu harika bizim 2. Ay için hedefimiz max 4250 falan o peşpeşe aşilardan cok korkuyorum yaa topuk kanı alınırken yavrum ağladı ben ağladım daha 1 haftalik anneydim tabi duygular şelale

Maşallah doğum kilosu kaçtı

Spor falan yaparsın takma kafana boşver huzurun terinde olsun ağzının tadı bozulmasın o yeter

Sanmam canım sporla da düzelmiyor çünkü. Sporla göğüs kasları şekilleniyor ama memeye etkisi yok. Kabullenmek lazım.
Doğru diyorsun en fazla ne kadar etkisi olabilir belki vücut sıkılaştıpı için oda az bişey toparlanır göğüs kasından aman boşverin kabullenin gitsin bu erkeklere fazla bile

Oy maşallah kilosu harika bizim 2. Ay için hedefimiz max 4250 falan o peşpeşe aşilardan cok korkuyorum yaa topuk kanı alınırken yavrum ağladı ben ağladım daha 1 haftalik anneydim tabi duygular şelale
O arada ağladı ama kucağımda hemen sakinleşti ve arabada uyudu canım. Ben de korkuyordum ama çok şükür iyi. Biraz huysuz şimdi. Sürekli kucak istiyor.

maşallah kilosu çok iyi ilerlemiş. Allah'a emanet olsunlar hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…