2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
canım tahlillere bakabildin mi?
Bir kaç gündür bakıyorum ama düşmüyor e nabiza hangi tahliller yapıldığı randevu da almıştım hala iptal etmedim randevu bilgileri de görünmüyor neden bilmiyorum ya
Ama sali yada Çarşamba günü kontrolü var tekrar tahlil yapılacak o zaman sorarım hangi tahlil yapıldığı

Bende hala annem yıkıyor bir kere tek yikayabildim oda uzun sürmedi hemen yıkayıp çıkardım hala korkuyorum bir şey olacak diye masallah siz beraber bile duşa giriyorsunuz

Beebgim oksuruyor balgami var demistim baktim olmuyor acile goturdum bugun cigerlere inmemis cok sukur ama bogazinda var oyuzden asist balgam sokturucu yazdi 2 3 gun kullanicam oyle dedi doktor gecmezse cocuk poliklinigine cikicam randevu bulamamistim ondan gidemedim hic ilac kullanasim yok ama mecbur varmi kullanan bu suruptan birde cay kasigiyla vermeliyim dimi belrtmedi de

Benim ilk, ve son tebrik ediyorum valla, 3 çocuk hayallerimin ötesi bir yer benim için.
Tüm şartlar uygun olsa geniş aile isterdim diye düşünüyordum fakat şu halime bakınca, istemezmişim 3 yaş diyorsun, bir de hamilelik 4 sene eder. Hayatımdan bir 4 sene daha veremem eşim benden de beter zaten, o hiç istemiyor Buna rağmen şu anda bile çok iyi anlıyorum neden ikinci, üçüncü çocuk istenir, ne kadar özlenir şu haller…

Ben de hep çeşmeden kullandım canım. En hassas dönemleri bitiyor artık yavaş yavaş. Çok sorun olmaz herhalde
Biz de duş başlığı ile yıkamaya başladık küveti vardı ama getiremedik yanımızda, evde kaldı o. Burada başlığı çıkartıyoruz, belki tazyik rahatsız eder diye, öyle yıkıyoruz. O kadar seviyor ki suyu, sadece poposunu yıkasam bile hemen mutlu oluyor

Ben de yapıcam artık. Zaten sadece gözüme yapıyorum. Çok iyi hissettim kendimi. Saçım hep topuz, anne topuzundan hallice
Ben gözüme kalıcı makyaj yaptırmıştım, 3 sene oldu herhalde, çıkmadı hala. Çok mutluyum onunla. Bu dönem olmaz sanırım ama ilerisi için düşünülebilir belki. En azından daha iyi hissediyorum aynaya bakınca

Ben de böyleyim. Bütün gün memede akşama süt müt kalmıyor mama olmasa hayatta sakinleştiremeyiz.

Selam kızlaarr bugün bebişi rutin kontrole götürdük, kalça usg de yaptırdık her şey yolunda çok şükür. Çocuk doktorumuz emzik kullanımı için damak yapısını bozmak ama 1 yaşına kadar kullanın fazla uzun sürmesin dedi.

Geceleri uyandırma isini de sordum. Sağlık ocağında 3 saatte bir mutlaka kaldır demişlerdi dedim, 1 aylık olana kadar o, artık bırak istediği kadar uyusun kaldırmana gerek yok dedi. misophonia_ Bende zaten 4-5 kaldırmıyorum artık. Bazen uykuya yenik düşüyor az emiyor hal böyle olunca 2 saat sonra falan kendisi kalkıyor ama iyice doymussa 5 saat uyuyor bizim ufaklık.

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Bugün ben de gittim aşı için ama sormayı unuttum Ben de kaldırmıyorum artık. Zaten geç uyuyor. 11-12 gibi uyuyor. 4 gibi kendisi uyanıyor. Uyanmazsa da ellemiyorum 5 de veya 6 da kesin kalkıyor. Ilk bir ay çok önemli demek ki.

Bizde de son balgam çıkmadı gitti ya ilaç kullanmıyoruz vermedi doktor

Benimde hep aklımdaydın yazmak istedim sonunda evet renkli her şey ilk ay önemli, kritik zamanları geçtik çok şükür. Biz hala küçüğüz ama ben de bıraktım valla uyuyor hem zaten acıkınca kendisi uyanıyor dediğin gibi.

Maşallah keşke benim bebeğimde öyle olsa 12 de yatıyor 3 de kalkıyo sonra tekrar 6 da kalkıyor 6 dan sonra uyutabilirsem ne ala. Bugünde sabah 9 dan beri toplam 2 saat uyudu hala cebelleşiyorum mahvoldum uyumuyor

Ben gece emziriyorum, zaten 5 DK emip uyuyor yavrum. Bu konuda Fransız otoritelerini ezip geçtim
Demekki senin minnak sana naz yapıyor
Arkadaşımın annesi Alman, bebek olunca kadın kızına bakmaya geldi. Tam 1 ay boyunca bebeği doğru dürüst kucağına alamadı arkadaşım. 3 saatte bir emzirmek için aldı, gece ayrı odasında yüz üstü yatırdı bebeyi ve beslemedi. Ama 3 hafta boyunca çığlık çığlığa ağladı garibim. Tabi annesi müdahale etti hep. Sonra düzene girdi ve çok sakin bir çocuk oldu. Bu süreçte arkadaşım da çok yıprandı, bebek ağlarken o da ağladı ama Alaman annesi vermedi:)
Şimdi iyiki annem yanımda kalıp böyle yapmış çok rahatım diyor

Bu arada bugün 2 kere tek başıma dışarı çıktım

Benim memelerde sarktı önceden kalem tutmuyordu alttan, şimdi maşallah herşey tutar meme altından
2 sene bana fazla geliyor. Bence 6 ay hadi bilemedin 1 yıl yeterli gibi

Cok teşekkürler canim

kalbim çıt
gözyaşım pıt
öyle eğitime benim ciğer falan kalmaz parçik pinçik olur yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…