2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sen nasıl besleniyorsun hasta olursun bu sefer
Ben kahvaltı yapiyorum 11 gibi, bebek pusette yada arabada keyfi yerindeyken. Sonra yanıma annemlerin buzluga attığı hamur işi biseyler oluyo onlardan alıyorum meyve komposto falan alıyorum bebekten fırsat buldukça yiyorum kısa kısa uyumalarinda. Eşim gelene kadar idare ediyorum sonra ona verip hazır yemekleri ısıtiyorum yiyoruz. ilk zamanlar hicbisey yiyemiyodum ve kendime çok acıyodum, sonra sonra baktım süt de azalıyor secenekleri zorlaya zorlaya idare edebilmeye başladım

Evet vücut ye diyor zaten. Süt ürünleri diyeti yaptığım zaman aç geziyordum cidden sütte inanılmaz azalma olmustu. Halada yakalayamıyorum öncesini

Keşke benimde annemler yakın olsa bar yemek derdinden kurtulurdum gerçekten insan zor yemek yapıyor. Bugğn menemen yaptım onu yedik normalde gündüzleri rahattım yemek temizlik hatta kendi tablo işlerimi bile yapıyordum ama bugün hiç durmadı. Gerçekten bu durum ne zaman bitecek ne zaman rahatlıcaz gece deliksiz uyumayı çok ama çok özledim ben yaaa

Haklısın canım bende gündüzleri uyurken yapıyordum. Bir de kendi halinde biraz dursa süper olacak ama durmuyor hiç oyuncaktaysa pek anlamıyorki oyalansın. Daha küçük sanırım ne kadarlıkken anlıyorlar

Üçüncü ayda değişmeye başlıyor canım etrafı seyretmek nesneleri tutmaya çalışmak elini emmeye çalışmak gibi davranışlar başlıyor benim kız bugün yarım saat anakucağında yirmi dakika oyun halısında 15 dakika da zeka kartlarıyla oyalandı ben de o sırada çamaşır katladım dinlendim az daha sabır zamanla her şey daha iyi olacak

Haklısın canım bende gündüzleri uyurken yapıyordum. Bir de kendi halinde biraz dursa süper olacak ama durmuyor hiç oyuncaktaysa pek anlamıyorki oyalansın. Daha küçük sanırım ne kadarlıkken anlıyorlar
Son bir hafta 10 gündür böyle sanırım. Bir sıkıntısı yoksa tek başına az da olsa durabiliyor. Ağlamadığı müddetçe iyi. Inşallah senin kızın da sana nefes aldırır annesi.

Canım bence de damacana suyuyla yıkama. Bu çocuğun mikroba da ihtiyacı var. Bağışıklığını çok zayıf tutarsın böyle davranarak. Çok hasta olur ilerde Allah korusun. Kasma relax ol. Onun mikroba da, kire de ihtiyacı var. Bu arada mamanın küçüğünü ben de çok aradım bulamadım. Aslında üretseler çok iyi olur.

Canım çenesi kuvvetlenmiştir memeyi artık hızlı boşalıyordur endişe etme

Maşallah keşke benim bebeğimde öyle olsa 12 de yatıyor 3 de kalkıyo sonra tekrar 6 da kalkıyor 6 dan sonra uyutabilirsem ne ala. Bugünde sabah 9 dan beri toplam 2 saat uyudu hala cebelleşiyorum mahvoldum uyumuyor
Ah ah siz buna uyumuyor mu diyorsunuz benimki dün öğleden sonra başlamış gece saat üçe kadar uyumadı ne yaptıysam uyutamadim dün çok kötüydüm dayanilacak gibi değildi

canım benim ikinci ya korkum ilki kadar yok alıştım ilk kızımı lavaboda yıkıyordum kv bile çok saydırıyordu o zamanlar bana. yapma etme diye
şimdi alıştı senden her şey beklenir diyor
Ay kv hep böyle benimkide neden kundaklama yapmıyorsun diyor sürekli o şekilde olsun bir müddet sonra normal şekilde devam et tabi asla böyle bir şey yapmam sadece banyodan sonra yapardım oda bir iki saat sonra açardım şuan artık yapmiyorum

Evet vücut ye diyor zaten. Süt ürünleri diyeti yaptığım zaman aç geziyordum cidden sütte inanılmaz azalma olmustu. Halada yakalayamıyorum öncesini
Elinizden geldikçe aç kalmamaya dikkat edin emziren her kişi mutlaka acıkır ve bir şeyler yemezse sütü azalıyor ben her fırsatta bir şeyler atiştiriyorum kızım da öyle iştahlı bir çocuk değil bir kere meme tutar sürekli emer bırakır sık sık meme vermek zorunda kalıyorum o yüzden sırf o kilo alsın diye herşeyi yapıyorum

Kundak yapmayınca sıçramıyor mu peki? Ben uyuturken yarım kundak yapıyorum, yoksa kendini uyandırıyor sürekli.

Ben de öyle. Hamilelikte kestirmedim, uzadı ama anne topuzu yaptığım için farkında değilim
Ay bi de bı özendim yağlar sürüyorum falan , cilt bakım rutinleri falan ikinci çocuktan sonra bi haller oldu bana Canım o anne topuzu Allah'ın emri Bi de tayt var tabi ,bunlar vazgeçilmez itemler

Haklısın artık birakcam zaten mama firmalarının işine geliyor bir de 4 hafta ömür biçiyolar ve buzdolabinda durmasın diyolar güzel bi satış politikası

Aynen emziren bir annenin fazladan ortalama 700-800 kaloriye daha ihtiyacı varmış. Bu açığı kapatmazsan vücut depodan yeyip hızlı kilo vermene sebep olurmus ama süt de azalmasa keske ne güzel bi avantaj

Ay buna sevindim gerçekten. Birazdan kahvaltı yaparken pusete koyucam ve yarış yapar gibi hızlıca yeyip kalkmam lazım zeka kartlarıyla 5 dk oyun halisinda 5 dk anca vakit geçiriyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…