2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay bi de bı özendim yağlar sürüyorum falan , cilt bakım rutinleri falan ikinci çocuktan sonra bi haller oldu bana Canım o anne topuzu Allah'ın emri Bi de tayt var tabi ,bunlar vazgeçilmez itemler
Aynen hala hamile taytından başka birşey giymiyorum bir tek onda rahat ediyorum ve saçımı hep anne topuzu yapıyorum birkaç kez bebeğimi görümceme bırakıp eşimle dışarı çıktığımızda açtım saçımı bebeğin ağzına yüzüne gelir diye evde hep topluyorum saç toplamayı hiç sevmezdim başımı ağrıtırdı ama hamileliğin son ayları aşırı sıcaklara denk gelince toplamaya alıştım geçen hafta uçlarından kestirdim sağlıklı uzasın diye hamilelikten önce çok kısaydı uzatmak istiyorum uzun saçı seviyorum

Ben toparlayıcı tayta geçtim ,korse giyemiyorum sıkıntıdan bari onu giyeyim dedim Vallaha saçı bi cesaret uzatıyorum hadi hayırlısı Bizimki saçımı tuttu iki kez elinden zor aldım ,onun için topluyorum çoğunlukla saç buldu mu çekiyor asıl işin komik yanı kendi saçını da çekiyor Geçen gün birden ağlamaya başladı koştum geldim mutfaktan bir de ne göreyim hanımefendi bir yandan saçını çekiyor bir yandan ağlıyor avucunu zar zor açtım da bıraktı saçlarını

Ouyy kıyamam yaa o korselere dünyanın parasını verdim en sonunda aradığım korseyi buldum onu da giymeyi unutuyorum ya da rahat edemiyorum hemen çıkartıyorum toparlayıcı tayt iyiymiş

Ouyy kıyamam yaa o korselere dünyanın parasını verdim en sonunda aradığım korseyi buldum onu da giymeyi unutuyorum ya da rahat edemiyorum hemen çıkartıyorum toparlayıcı tayt iyiymiş
Trendyolda aldım. Toparlayıcı örme tayt diye geçiyor. Trendyolmila'nın ürünü. Tavsiye ederim. lastik kısmı kalın yüksek bel

Ay o sosyal medya fenomenleri instamamlar benim çok sinirimi bozuyor 2 çocuk doğurmuş hiç doğurmamış gibiler ama belli oluyor evde temizleyici var bebeğe bakan var bende O kısmını düşünüp kendime teselli veriyorum

Trendyolda aldım. Toparlayıcı örme tayt diye geçiyor. Trendyolmila'nın ürünü. Tavsiye ederim. lastik kısmı kalın yüksek bel
Bakayım hemen eşim görmeden alayım adam benim korselerden selilüt kremlerinden falan yıldı hem bebek hem ben hiç masrafımız bitmiyor bebek maması ve bez çok pahalı maddi durumu olmayanlar aklıma geliyor üzülüyorum

Ah ah siz buna uyumuyor mu diyorsunuz benimki dün öğleden sonra başlamış gece saat üçe kadar uyumadı ne yaptıysam uyutamadim dün çok kötüydüm dayanilacak gibi değildi
Ya evet gece uykusu iyi gene seninki daha kötü yapmış inşallah düzelir uykular günleri günlerini tutmuyor ne yazıkki

Bende beredeyse Ful mama tüketenlerdenim gerçekten maddi imkan olmasa çok zor. O tayttan bende aldım ama örme tayt değilde fitilli toprlayıcı olanlardan

Yaaaa ben çok takıyorum kotlarıma girmek istiyorum. 5 kilo fazlalığım var hepsinde göbekte düğme kapanmıyor
Doğum öncesine göre 10 kilo fazlam var 49 dan 59 a 2 tane taytla yetiniyorum kotlar değşl göbekten kapanması yukarı bacaktan bile çıkmıyorlar ama ben 59 ile çok mutluyum

Evet canım ya fiyatlar iki üç katına çıkmış durumda. Allah'ım cidden olmayana yardım etsin. Ayın sonu gelmiyor resmen. Bi markete gidince 300 den aşağı çıkamıyor insan. Herşey el yakıyor. Sonumuz hayır olsun

Aynen öyle malesef.. yine de benim biraz toparlanmam lazım, ne kendime ne esime hiç güzel görünmüyorum. Çeşit çeşit geceliklerim özel çamaşirlarım vardi, hamileyken hepsini kaldirdim icine giremiyorum uzun bi süre de giremem nasıl olsa diye. Biraz alışveriş yapayim hem günlük giyim hem özel giyim bedenime göre biseyler bulursam belki psikolojime de iyi gelir

Bu iyi fikir üzerimize olan birşeyler alsak bir nebze moral olur giydiklerimiz olmayınca insanın morali bozuluyor

Bende öyle yıkıyorum hatta duş başlığını kuvetin içine koyup spa etkisi oluşturuyorum

Ben de geçen mama fiyatlarını görünce çok üzüldüm. Bez de aynı şekilde. Zorunlu ihtiyaç bu. Rabbim herkese alım gücü versin. Geçen haberlerde maması bitmesin diye az az veren bir anneyi gördüm. O kadar üzüldüm ki, çok ağladım. Biz çocuklarımız doysun dedikce, hatta kalan mama 1 ayı geçti deyip dökmek zorunda kalırken bir yerlerde anneler mama bulamıyor. Çocuğu açlıktan ağlıyor ama anne çaresiz. Çok ama çok acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…