2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet aileyle aynı şehirde oturmak cogu zaman avantajlı oluyor ama o da bi yere kadar canım illaki alışcaz bu sürece

Yaaaa ben çok takıyorum kotlarıma girmek istiyorum. 5 kilo fazlalığım var hepsinde göbekte düğme kapanmıyor
Benim de aynı. Ben zaten bacaklari cok kalın biriydim iyice kendimi beğenmez oldum, eşimin yanında giyinemez oldum. Göbek hem sarkık hem çok fazla çatlak içinde, göbek deliğimin üstlerinde, belimin yanlarında hatta genital bölgemin üst kısmında da cok çatlak var yani sezeryan dikisinin altlarinda bile.. özgüvenim sıfır napcam bilmiyorum..

Ne yapacaksın biliyor musun? Görmeyeceksin, bakmayacaksın. Kendine eziyet oluyor bu yaptığın. Çatlaklarına ve göbeğine bakınca hemen yüzünü oğluna çevir. Ne güzel bir sebep için olduğunu hatırlat kendine. Daha iki ay oldu doğum yapalı. Şu an kendi karnını doyurmakta bile zorlandığın bir dönemde vücudun yüzünden kendini kötü hissetmen çok acımasızca canım. Biraz kendini toparla, yürüyüşle sporla her şey yoluna girecek bak. Eşinin yanında da kendini kötü hissetme. Sakın ola ki ona da bu duygunu hissettirme. Annesin sen, muhteşem bir canlısın

Canım ne kadar tatlısın cok teşekkür ederim ne zaman kötü hissettigimi yazsam beni silkeliyosun

Canım ne kadar tatlısın cok teşekkür ederim ne zaman kötü hissettigimi yazsam beni silkeliyosun
Canım annemin çok güzel bir sözü var. Diyorki kolay mı candan can kopuyor diye. Biraz kilo aldık, biraz sarktık diye bu işin kutsallığı azalmıyor. Ben aslında bu durumdan biraz medyayı sorumlu tutuyorum, yok filanca manken hiç doğurmamış gibi, yok filanca sanatçı anında kilolarını verdi fiziğini neye borçlu. Söyliyim mi neye borçlu ,senin de emrinde onlarca çalışanın olursa biri evi temizlerse, biri çocuğa bakarsa sen de zaman bolluğundan kendine bakarsın. Oysa işin doğalı bizim yaşadığımız. Önemli olan ufacık bir zaman dilimi bile olsa kendine ayırabilmen. Kendini sev, bu zamanın geçici olduğunu bil gerisi kendiliğinden gelecek.

Kundak yapmayınca sıçramıyor mu peki? Ben uyuturken yarım kundak yapıyorum, yoksa kendini uyandırıyor sürekli.
Yok hic olmuyor ben ilk zamanlar 20 gün boyunca sadece kompile kundak yaptım oda bir kaç saat sonra değiştiriyordum kıyafetlerini giydiriyordum onun dışında artık banyodan sonra direk kıyafetlerini giydiriyorum .

Çünkü kötü hissettiğinde üzülüyorum gerçekten. Hormonların izin verse bu kadar yıpratmayacaksın kendini bence. Çocuğu bile 9 ayda doğurduk, vücudumuza, psikolojimize etkisi ha dedim mi geçmeyecek. Zamana ihtiyacımız var. Kendini kötü hissetme.

Çok haklısın canım cok teşekkür ederim

Yok hic olmuyor ben ilk zamanlar 20 gün boyunca sadece kompile kundak yaptım oda bir kaç saat sonra değiştiriyordum kıyafetlerini giydiriyordum onun dışında artık banyodan sonra direk kıyafetlerini giydiriyorum .
Benim bebeğim çok sıçrıyor. Uykuya ilk daldiginda kundak yapmazsam sırf bu yüzden uyanıyor.

Aynen öyle canım filtreler sosyal medya fenomenleri falan artık gerceklik algımız şaştı. Zaten hormonlar yüzünden kendimizi çirkin ve yetersiz hissediyoruz bircogumuz, bir de onlari gördükçe iyice psikolojimiz bozuluyor..

Artık hiçbirini takmıyorum inan. Gerçek değiller çünkü. Gerçek olan biziz, doğal olan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…