2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doktorunuzla bir konusun isterseniz ama biogaia gaz için olmaktan öte bağırsak florasını düzenlemek için gerekli yararli bakterileri iceren bir sivi, birakmaniz gerekmeyebilir (duzenli kullaniyoruz). Nurse harveysden memnun kalmadık, biraz da ben içeremedim, bebek tadını beğenmedi tükürdu vs. Bu sebepten onun hakkında bilgim yok

Canım safra kesesine baktırdınmı hamilelikte safra kesesi sıkıntısı artıyor yani olmayan kişide bile çıkabiliyor. Ben farketmemiştim ilk bebeğimde mide sandım hep sonra anlasıldı bosuna ağrı çekmişim

Biogiayı ben doktora sormadan başlamıştım kontrolde soyledim devam edin 3 ay dedi. Ben alışmasın farklılık olsun diye degistirdim ama hem kusuyor hem de ishal oldu acaba bu yüzden mi diye düşünüyorum. Bugün tekrar biogia alıcam umarım düzelir ya.

Kendi kendine uyuması ve uyku rutini olması çok iyi olacak. Şu rahatsızlığını atlatalım yavaş yavaş bir rutin oluşturmak istiyorum. Strese sokamam zaten, hiç kıyamıyorum. Büyüdüğünde de her istediğini yaptıracak sanki bana.

Canım ben kullanırken kızımda bir sorun yaşamadık. Üzüldüm açıkçası. Bu arada ben bıraktım artık gaz damlasını. 15 günlükken başladım, 1 şişe kullandım. 1 ayı biraz geçti o şişe. Şimdi her alt açma sonrası bisiklet hareketi vs masaj yapıyorum. Altında sadece bezi varken bacaklarını çok rahat oynatıp gazını da rahat çıkarıyor.

Canım nurse harveys ishal yapabiliyormuş. Bizim arkadaşın da başına gelmişti. Muhtemelen ondan olmuştur seninki de.

Kıyamam çok geçmiş olsun zencefilli çay yap kendine bebeğe de geçer etkisi
Biogia gazdan ziyade bağırsakları terbiye amaçlı probiyotik gibi düşün. Onun alıştırdığı bir düzen varsa nurse harveys bozmuş olabilir.

Bebekle ilgilenmekten kendimize bakamiyoruz ki bi muayene olalım olabilir tabi ihmal hep ben en kısa zamanda gideyim çok sağol

Yok canım bebek çok küçük diye ilac veremeyiz öksürük ilerlerse artarsa hastaneye yatirip serumla vs tedavi yapmamiz takip etmemiz gerekebilir dedi ama Allah'tan artmadi. O karışımı ben niye yapmadım acaba günlerdir aklima gelmedi Rabbim sifa versin kendini strese sokma sen iyi beslen vitamin yükle kendine, bebeğe de faydasi olur insallah

Geçmiş olsun, biz de hastaydık böyle malesef. Kısa sürede toparlıyorlar ama çok şükür. 1-2 güne daha iyi olacaktır endişelenmemeye çalış

Serum fizyolojik ve otri bebe ile biz genzini açtık. Doktor açmayın dedi, ama çok tıkalıydı nefes almakta zorlanıyordu açtık günde 1-2 sefer. Bu şekilde çabuk geçti. Ama hala balgam var atmaya çalışıyor. Bunun dışında ev tipi buhar makinası ve serum fizyolojik damlatarak nebulizatör verdi. Allah korusun kötülersr hastaneye yönlendiririm demişti.
Sütten geçiyor diye düşünerek ıhlamur vs de içtim. Bilmiyorum ne kadar katkısı oldı. İlk gün baya kötüydü yine sütten geçerse diye parol içmiştim. Bunları biz uydurduk doktor söylemedi tabi ki.

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş Inşallah hemen toparlar canım

Biz bir haftalıkken falan başladık 20 damla veriyordum hiç ishal yapmadı işe de yaradı çok. Ama benim kız öyle aşırı gazlı diil. Belki seninki çok gazlı ise az gelmiş olabilir. Ben aynı zamanda biogaia da veriyorum. Onunla kakasını rahat yapıyor nurse harveys ile gazını çıkarıyor

Geçmiş olsun, biz de hastaydık böyle malesef. Kısa sürede toparlıyorlar ama çok şükür. 1-2 güne daha iyi olacaktır endişelenmemeye çalış
Inşallah, siz nasıl iyilestiniz? Burnunu açık tutmaya çalışıyorum sf ile. Üşütmesin ama terlemesin diye de dikkat ediyorum. Sürekli ıhlamur, kuşburnu falan da içerim zaten akşamları. Iyilesse de eski neşesi olsa yine ne zormuş böyle

Kızlar benim bebe uyku moduna geçerken bayağı kendi kendine soyleniyo, kavga falan ediyor aynı babannem
Sizinkilerde de varmı böyle bir durum?
Çok fazla hem de. 2 3 gündür kundak yapıyorum çok işe yaradı. Niye şimdiye kadar yapmadıysam çocuk 2 aylık oldu. Kolik müzik açıp kundak ile gözünü hemen kapatıyor ama dalıp gitmesi tam 1 saati buluyor. Kolik müzik artı kundak artı pış pış tutuyorsa emzik dene bakalım. Puhahha bunun neresi kolaysa anlatırken bile zor

Ben hamileyken hep pijama aldım özellikle son 1.5 ay yattığım için ve pandemi sebebiyle hep evde oldugumuz için askılı atletler pijama altlari idare ettim çoğunlukla ama simdi evde giyecek bişey bulamiyorum. Dışarı sorun degil salaş giyerdim zaten hala oluyo o kıyafetler. Ben diyet yapamam ya sütüm hemen azalıyor bir gün yemeye firsay bulamasam suyu az içsem aksama farkediyorum hemen.. o yüzden epey bı sure veremem gibi. Sarkma ve aşırı çatlaklar olmasaydi yine göbek cok sorun değildi.

Aşı için gittiğimde dr bana sürekli burnunu aç dedi. Sırtını dinlemişti bir şey yok dedi. Buhar makinesini ben de kullanıyorum evde. Akşamları bitki çayı içiyorum zaten. Ihlamur, kuşburnu dönüşümlü olarak. Inşallah sütümden geçer de iyi gelir kızıma

Giderek daha çok bağlanıyoruz sanırım bebişlere ve küçücük çocuğu hasta ettiğim için kendimi çok da suçladım malesef. İnsan hiç kıyamıyor. Allah daha büyük hastalık vermesin. Biz de sf ile açarak toparladık ama o son balgamı atması baya sürüyor. Eğer arada çok kusarsa korkma balgamdandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…