2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok teşekkür ederim. Bende biogiadan memnunum aslında. Tekrar alicam bakalım duruma göre belki birlikte kullanırım.

Ya hem kusuyor hem ishal oldu ama ateş-i vs yok. Daha 2 gün önce doktora gitmiştik hasta olsa anlardı heralde muayene ederken. Biogia deneyeceğim yeniden, bakalım düzelme olmazsa yine götüreceğim doktora

Inşallah çok kusmaz. Ben de dünden beri suçluyorum kendimi. Eşim hasta diye yatakları bile ayırdık, 4 gün kucağına almadı kızımızı. Yine de hasta olduk hem ben, hem kızımız.

Canım nurse harveys ishal yapabiliyormuş. Bizim arkadaşın da başına gelmişti. Muhtemelen ondan olmuştur seninki de.
Ya öyle mi bizde hem ishal var hem kusma ama başka bir hastalık belirtisi vs yok doktora da yeni gitmiştik. Bırakalım bakalım düzelecek mi

Bende bırakıcam sadece biogia deneyeceğim bakalım inşallah düzelir ya. Bizde yapıyoruz Çok rahat ediyor gerçekten dediğin gibi

Kalça yaptık bu sakralgamze diye geçiyormuş. Kalça ultrasonunda belli olmazmıs

Biogia gaz damlası değil ki canım. Probiyotik bağırsak için. Doktor öyle anlattı bize hatta kötü olursa nurse kullanın dedi ben kimyon çayıyla kiraz çekirdeği kemeriyle günün sonuna geliyorum şükür. Aşırı gazlıyız

Evet canım biliyorum. Ben aynı anda kullanmak istemedim ondan değiştirdim ama geri dönücem

Kusma da yeni mi başladı var mıydı? Genelde kusuyor bebekler çünkü.
Arada bir gazını çıkarmaya çalışırken kusardı ama son 4-5 gündür her zamankinden fazla ve sık kusuyor. Damla mı yaptı başka bir derdi mi var anlamıyorum. Doktor kontrol etmişti boğazını sırtını falan dinledi ama hiçbir sey söylemedi hasta olsa anlaşılırdı diye düşünüyorum.

Dedigin gibi Almanlara da güncelleme gelmis Eski disiplinleri cidden çok katı.

Artık bebeğimle dışarı çıkabilmek çok güzel bir duygu. Dün abartıp markete gittim, toplamda 2 saat disardaydik. Genelde uyudu zaten. Hava güneşli ama 5-10 derece arası burası.

Şuanda geçici olarak bir stüdyo dairede kalıyoruz. Daire 20 metrekare ve çamaşır makinesi yok ev sahibimiz 2 günde bir yıkıyor sagsolsun. Canım yavrum bizle birlikte alışıyor hippi hayatımıza Bebisi ilk geldigimiz gün temizlik kovasında yikadik:)
Umarım bağışıklık sistemi buralarda cok gelişmiştir. Tek tesellim bu

Keyifleri yerinde olsun da. Pazartesiden beri keyifsizliği ile uğraşıyorum. Ne zormuş. Ben de slinge alıştıramadım. Koyunca ağlıyor,hemen çıkarıyorum.
Uykusu olunca genelde koyuyoruz biz. 1-2 dk ağlıyor genelde, sonra koyuyor kafayı uyuyor. Üzüldüm alışmamasına, büyük rahatlık sling. Ama bizimki de fazla alıştı, yavaş yavaş bıraktırmak lazım. Keyifsizlik zor ama, oyalanmıyorlar da pek bir şeyle. Bir günleri bir günlerini tutmuyor ama, hemen geçer belki
Kızlar benim bebe uyku moduna geçerken bayağı kendi kendine soyleniyo, kavga falan ediyor aynı babannem
Sizinkilerde de varmı böyle bir durum?
Sonra kendi kendine uyuyor mu? Yoksa sallama vs bir şey yapıyor musun?
Bizimki genelde ağlıyor uyumadan önce, sakinleşmiyor da. O yüzden ya emziryorum, ya da işte slingde hızlı hızlı yürüyoruz falan

Slingden sonra nasıl yatağa yatıyor açılması kolay bir şey mi ben hiç bilmiyorum açmaya uğraşırken uyanmaz mı

Ya bende dışarı çıkarken falan sling kullanmak istiyorum ama begendigin bir marka 3. Aydan itibaren kullanım için uygundur diyor. Sizinki nasıl acaba?
Ben neko wrap sling aldım. Acaba farklı bir tipi mi? Kangurular biraz daha geç kullanılmaya başlıyor ama sling ilk aylar için daha uygun gibi. 3. Aydan sonra sıkılabilirler gibi geliyor bana

Sonra kendi kendine uyuyor mu? Yoksa sallama vs bir şey yapıyor musun?
Bizimki genelde ağlıyor uyumadan önce, sakinleşmiyor da. O yüzden ya emziryorum, ya da işte slingde hızlı hızlı yürüyoruz falan
Sonrasında kendi kendine uyuyor. Ama uykuya geçişinde çok zorlanmaya başladı bu günlerde. Bu söylediğim gündüz uykusu için yasadigimiz zorluk. Bazen 30 dk ya da 1 saati buluyor geçiş. Çok zorlandiginda birkaç kere emerek uyudu.

Senin bebiş bayağı yoruyor seni desene. Ama yürümek kilo vermene yardımcı olur olumlu tarafından bakalım

Benim kızım kollarının serbest olmasını istiyor. Birkaç kere kundak denedim kıyameti kopardı, sevmiyor. Olmazsa tekrar denemeye çalışırım. Hakikaten hepsi zor

Ben neko wrap sling aldım. Acaba farklı bir tipi mi? Kangurular biraz daha geç kullanılmaya başlıyor ama sling ilk aylar için daha uygun gibi. 3. Aydan sonra sıkılabilirler gibi geliyor bana
Hızlı sling diye geçiyor bu daha çok hoşuma gitti. Sanki normal slingi bağlayamam gibi hissediyorum

Peki kakası nasıl mukuslu mu? Ben kestim süt ürünlerini ama hala mukuslu geliyor. Yarın doktora gidiyoruz yine iki ay kontrolüne bakalım ne diyecek? Süt ürünleri olmadan hayat bi garip ya.
Bende 10 gündür diyetteyim süt ürünleri tavuk yumurta dana eti hepsini kestim kilo verdim karnım kalmadı üzüntüden geçici birşey Allahtan Allahım dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…