2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun dikkat et ateşine ara ara bak mutlaka
bende de grip vardı hemen atlattim çok şükür bulaştırmadim kızıma havalar soğudu dikkat etmek gerekiyor

Çok geçmiş olsun dikkat et ateşine ara ara bak mutlaka
bende de grip vardı hemen atlattim çok şükür bulaştırmadim kızıma havalar soğudu dikkat etmek gerekiyor
Teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Kontrol ediyorum ateşini ara ara. Çok dikkat etmek gerekiyor. Ne kadar kendimi korusam da oldu, kızıma da hemen bulaştı. Benim de ihmalim oldu, emzirirken, kucağıma alırken maske taksaydım bulaşmayacaktı belki kızıma. Sürekli uyuyor, halsiz, tadı yok, ağlayarak uyanıyor sürekli. Keyifli olup, gülmesini özledim bir günde Allah bütün hastalara şifa versin.

Bende 10 gündür diyetteyim süt ürünleri tavuk yumurta dana eti hepsini kestim kilo verdim karnım kalmadı üzüntüden geçici birşey Allahtan Allahım dermansız dert vermesin
Ya gerçekten yiyecek bir şey bulamıyorum. Kalsiyum takviyesi alıyorsunuz değil mi? Bu şartlarda çok önemli.

Ben de eve dönünce bir rutine girmek istiyorum. Böyle boşu boşuna yıpranıyor gibi geliyor. Paylaşalım deneyimlerimizi
Diyet ben de yapamam kendi kendine gitseler keşke

Slingden sonra nasıl yatağa yatıyor açılması kolay bir şey mi ben hiç bilmiyorum açmaya uğraşırken uyanmaz mı
Yatmıyor ki uyanana kadar kucakta dolanıyor gündüz yatakta yatırmayı beceremedim ben hemen uyanıp ağlıyor. Memede uyurdu eskiden, sling benim için bir terfi

Çok pratik görünüyor. Belki omurgayı aynı şekilde desteklemiyorsur, bilemedim. Diğerine de hemen alışıyorsun aslında, bizim tüm aile biliyor bağlamayı artık bayılıyorlar onunla kızımı taşımaya.

Kendi kendine uyuma işini bizim de çözmemiz lazım. Gece rahatız ama gündüz çok zorlanıyoruz gerçekten. Kilo verebildiğim de yok, pek iyi tarafı yok gibi

Ben de eve dönünce bir rutine girmek istiyorum. Böyle boşu boşuna yıpranıyor gibi geliyor. Paylaşalım deneyimlerimizi
Arkadaşımın deneyiminden bahsedeyim, yapabilirsem ben de öyle bir yol izleyeceğim.
19:00 gibi bebeği yatak odasına alıp, altını değiştirip, pijamasini giydirip (ben ayrı bir pijama kullanmıyordum, bütün gün aynı kıyafetle duruyor,zaten hepsi eşofman takımı ya da tulum,rahat kıyafetler, ama pijama takimi alacağım) emzir,gazını çıkart, kitap oku, yavaş yavaş pış pışlayarak 1 saat içinde uyumasını sağlamak. 15 gün hiç fire vermeden aynı şekilde devam edersen çocuğun da alışır dedi. Kendisi 2,5 aylıkken yapmaya başlamış. Çocuklar sandığımızdan daha çok memnun kalıyorlar düzenden dedi. Alıştıktan sonra o saatlerde misafirliğe bile gidiyormuş. Çocuk arabada uyuyormuş ve oto koltuğundan alıp gittikleri evde bir yere yatırdığında bile uyanmıyormuş. Sosyal olarak da, eşiyle akşam rahat vakit geçirmekte de çok rahat etmiş. Saat 8 de uyuyunca sabah 6 gibi kalkıyormuş ve gündüz uykusunu çok sevmiyormuş onun çocuğu. Her çocuk farklıdır tabi. Ben de kızımı da,kendimi de yormadan, üzmeden kızımın isteklerini de gözeterek bir uyku rutini oluşturup biraz kendime de zaman ayırmak istiyorum. Düzenleri olmayınca ben de yiprandiklarini düşünüyorum senin gibi. Inşallah başarabiliriz

Geçmiş olsun canım tez vakitte iyileşirsiniz inşallah sen de bebek de

Ben de çok beğeniyorum ve heves ediyorum ya en yakın zamanda alayım bende öğrenirim bağlamayı artık

Benim bebis hala oksuruyor ya bizim abiden gecti onunla da ugrastim kac gundur suan ilac kullaniyorum bebise ona ragmen hala balgam var atiyor ama bitmiyor sanki nie anlamadim oksurukte azaldi ama bitmedi

Saat 10dan beri salladığım bebeğim 4te uyudu okadar sallamaya nasıl uyumaz 2 aylik bebek aklım almıyor ağlamıyor da yemeğini yiyor kakasını yapıyor gözleri kıpkırmızı ama uyumuyor bir sıkıntısı olsa ağlar ama yok gündüz de uyumadi bugün bu kadar uykusuzluğa ben dayanamıyorum nasıl uyumaz anlamıyorum gözleri açık falan mı uyuyor acaba

Benim bebiste bu aralar uykuda problem yaşıyor. Sanırım bu dönemde oluyor, seninle hemen hemen aynıyız. Özellikle gündüz uykusuna gecemiyor. Hep atak haftasina bagliyordum ama bize her hafta atak:) anlamadım

Benim bebis hala oksuruyor ya bizim abiden gecti onunla da ugrastim kac gundur suan ilac kullaniyorum bebise ona ragmen hala balgam var atiyor ama bitmiyor sanki nie anlamadim oksurukte azaldi ama bitmedi
Biraz zor geçiyor bizim de dün 10 gün oldu biraz daha balgam ancak atabildi. Sizin kaç gün oldu? Buhar mak ile kurutmamaya bakın. Böyle böyle bitecek inşallah pis balgam

Biz de aynı problem tek fark ben sallamıyorum ama sallasam da uyumaz eminim
Benim bebiste bu aralar uykuda problem yaşıyor. Sanırım bu dönemde oluyor, seninle hemen hemen aynıyız. Özellikle gündüz uykusuna gecemiyor. Hep atak haftasina bagliyordum ama bize her hafta atak:) anlamadım
Benimki de uyumuyor şu sıralar. Ağzı ayrılacak esnemekten. Emziriyorum meme de uyuyor ama bir kaç dakika belki on dakika fazla değil. Anladığım göğsümde uyumak istiyor ayırınca uyanıyor.

Elinle goz kapaklarini kapatmayi denedin mi bazen hafif aralik uykuya geciyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…