2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizim kolik galiba
55 gunluk oldu. 40 i doldurdugundan beri nerdeyse her gece ayni saatlerde (8 gibi baslayip 3 4 e kadar) aglama krizine giriyor. Gun icindeki hicbir aglamasina benzemiyor. Memede de sakinlesmiyor. Ac mi acaba diye mama veriyoruz yemiyor. Emzik tutturamadim zaten o belki ise yarardi.

Var mi boyle olan ya da doktor tarafindan bebegine kolik teshisi konan ?

İnek sutu alerjisi de kolik yapabiliyormus onu deniyorum simdi tuketmemeye calisiyorum sut urunu.

Canım bizdede bir süredir bu durum var akşam 18:00da biter genelde uzamazsa 21:00da sona eriyor. Aşırı bir ağlaması yok ama huzursun memede kavga ediyor sakinleşmiyor. Normal bir durum süt alerjisi durumu bende diyet yaptım ama kakada kan görmedikleri sürece gereksizmiş diyet. Yada suratında bariz bir egzama yoksa. Bende bugün gittim bunun için doktor dalga gecti benle ilk cocuk diyedir canım dedi. Sen de bilmeden kendini beybiyi kalsiyumdan mahrum bırakma

Bize teşhis konmadı ama bebeğin 40ı çıktı huyu suyu değişti bi haller oldu. Ben süt ürünlerini sütlü tatlıları kestim yüzündeki kızarıklıklar geçti ancak kusması geçmedi. Elimde mutfak havlusuyla geziyorum artık çünkü başka türlü kusmukla başa çıkmıyorum. Önlük falan hikaye.Evde kusmadığı yer kalmadı. Fışkırarak kusuyor. Uyumayan devamlı meme isteyen emdikçe de kusan bi bebe oldu çıktı. Bazen kal geliyor donup kalıyorum çaresizlikten. Ne kaldı yapmadığım diye düşünüyorum.
Çok gazlı.sab simplex kullanıyorum artı doktor biogia da yazdı. İkisini birden kullanacağım,sıcak su torbası, ayaklara ve karnına adaçayı yağı ile masaj yapıyorum. Karnına ayrıca gaz masajı da yapıyorum. Rezene içiyordum onun da ağzına damlatıyordum doktor ekstra gaza sebep olur diyerek ona da izin vermedi. Tüm gün uyanıktı şimdi uyudu
Hepimize sabırlar ve bebelere de sağlık dilerim

Merhaba arkadaşlar bayağı okunacak sayfa birikmiş okudum bizim biraz gazımız arttı onun dışında çok aşırı problem yok. Zaten problem çıkaran ablamız 2.5 yasında ve iki yaş sendromu yasıyoruz resmen tüm gün üç kişi ağlama halindeyiz abla sebepsiz ağlıyıp sıkıntı çıkarıyor onun sesine bebe ağlıyor, çözüm bulamayan anne ağlıyor üç çocuk çok zormuş...

Bizim kızımız da hep kusuyor mamayı sevmedi sanırım değiştireceğiz, bugün doktora gittik, adını diyemedim bir alet aldık ilaçlı buhar veriyoruz şimdi günde iki kere, balgamından dolayı kusuyormuş sanırım. Ben hala emzirmeyi başaramadım, hemen ağlıyor göğsüme yaklaştırmam yetiyor kıyamet kopuyor, süt sağıp vermek zorundayım iyice biberona alıştı,

Varsa fotoğrafı atarmisiniz ben kendime aldım bir tane korse ama hiç iyi değil başka bir tane almayı düşünüyorum
Canım bu tayt. Güzel toparlıyor. Sezeryan olduğum için korse çok sık takamıyorum bu kurtarıcım oldu

Eklentiler

• Screenshot_20211110-064835_Trendyol.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 48
Helal sana
Bringing Up Bebe’de Fransızlar’ın sadece bebek ağladığında bir süre beklediği (le pause) ve kendi kendine sakinleşip uykuya geçmesi için ‘bir şans’ verdiğinde bahsediyordu. Senin bahsettiğin şey çok sertmiş, beklemiyordum
İki gün önce Alman bir arkadaşım geldi, kabaca senin bahsettiğin yöntemi anlattı o da ama annemin zamanında öyleymiş, şimdi öyle değil, ağlayınca almak gerekiyor yoksa travma oluyor bebekte dedi. Almanlar’ın bazıları güncellenmiş demek ki kıyamam bebişlere ya, en hassas dönemlerinde… Sen çok iyi yapmışsın
Dışarı çıkmana çok sevindim Ben emzirme örtüsü taşıyorum yanımda, çok ağlarsa kenarda müdahale etmek için. Biz zaten çok mobiliz, evde durduğumuz gün çok az. Bebem alıştı her yerde altının değişmesine, beslenmesine

Allah kolaylık versin canım 3. Çocuğu isteyen biri olarak bidaha düşündüm

Merhaba arkadaşlar bizde dün kalça için usg çektirdik çok şükür bişey çıkmadı şimdi sıra 2. Ay asilarinda onuda atlatırız isallah benim sorunum kendimle yemek yiyemiyorum hamile iken bulunmayan migdem emzirirken aşırı bulanıyor şaşırıyorum

Kızım grip oldu Eşim hastaydı, ondan bana, benden kızıma geçti sanırım. Hiç hali,keyfi yok. Ilk 2.ay asisindan sandım sonra hapşırık başladı. Bir gözü kızarık ve sulanıyor. Gece deliksiz uyuyan kızım iki saatte bir ağlayarak uyandı. Çok şükür ateşi yok ama inliyor sürekli.

Benimkinde var netten baktığımda 1 yıl içinde kaybolur yaziyodu. Muayenelerdr doktorlar da bisey demedi o önemsiz bişey sanırım
Yaaa dün doktor bana birşey olmaz ama yinede ultrason çektirmemi istedi. kötü bir şey olsa ayağını oynatamazdı ama yinede önlem alalım dedi ondan merak ettim

Yaaa dün doktor bana birşey olmaz ama yinede ultrason çektirmemi istedi. kötü bir şey olsa ayağını oynatamazdı ama yinede önlem alalım dedi ondan merak ettim
Allah Allah.. ablamla annem de normal demişti kaybolur birkac aya kadar demişti ama haftaya kontrolde sorayım tekrar belki doktorun gözünden kaçmıştır. Netten baksana canım yenidogan kuyruk sokumunda morluk diye. Adi mongol lekesiymis hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…