- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #39.761
Ayy çok geçmiş olsun benimki daha 2 haftalıkken olmuştu cok uzun sürdü öksürük de hırıltı da. Simdilerde bende de bogaz ağrısı ve akşamları boğucu öksürük var, ödüm kopuyo bebege de bulascak diye. Sen bol bol sarımsak soğan ıhlamur c vitamini tüket sütünden gecsin yavruya daKızım grip olduEşim hastaydı, ondan bana, benden kızıma geçti sanırım. Hiç hali,keyfi yok. Ilk 2.ay asisindan sandım sonra hapşırık başladı. Bir gözü kızarık ve sulanıyor. Gece deliksiz uyuyan kızım iki saatte bir ağlayarak uyandı. Çok şükür ateşi yok ama inliyor sürekli.
merhaba, emmeme durumunu ben de yasadim, biberonla gogus hizasinda beslerken biberonu cikardigim anda biraz sut cikardigim memeyi agzina tikistirmak, memeyi ittiginde biberonu tam emmeye basladiginda yeniden memeyi yapistirmak suretiyle memeyi tutturduk, belki size de yardimci olur bu yontemBizim kızımız da hep kusuyor mamayı sevmedi sanırım değiştireceğiz, bugün doktora gittik, adını diyemedim bir alet aldık ilaçlı buhar veriyoruz şimdi günde iki kere, balgamından dolayı kusuyormuş sanırım. Ben hala emzirmeyi başaramadım, hemen ağlıyor göğsüme yaklaştırmam yetiyor kıyamet kopuyor, süt sağıp vermek zorundayım iyice biberona alıştı,
Oyyy kıyamam ben onaaKızım grip olduEşim hastaydı, ondan bana, benden kızıma geçti sanırım. Hiç hali,keyfi yok. Ilk 2.ay asisindan sandım sonra hapşırık başladı. Bir gözü kızarık ve sulanıyor. Gece deliksiz uyuyan kızım iki saatte bir ağlayarak uyandı. Çok şükür ateşi yok ama inliyor sürekli.
Geçmiş olsun, benim yeğen de geçenlerde öyleydi sıkıntı yüne alerji çıktı. Hırıltı sümük yoksa aklınızda olsun.Kızım grip olduEşim hastaydı, ondan bana, benden kızıma geçti sanırım. Hiç hali,keyfi yok. Ilk 2.ay asisindan sandım sonra hapşırık başladı. Bir gözü kızarık ve sulanıyor. Gece deliksiz uyuyan kızım iki saatte bir ağlayarak uyandı. Çok şükür ateşi yok ama inliyor sürekli.
Peki kakası nasıl mukuslu mu? Ben kestim süt ürünlerini ama hala mukuslu geliyor. Yarın doktora gidiyoruz yine iki ay kontrolüne bakalım ne diyecek? Süt ürünleri olmadan hayat bi garip ya.Canım bizdede bir süredir bu durum var akşam 18:00da biter genelde uzamazsa 21:00da sona eriyor. Aşırı bir ağlaması yok ama huzursun memede kavga ediyor sakinleşmiyor. Normal bir durum süt alerjisi durumu bende diyet yaptım ama kakada kan görmedikleri sürece gereksizmiş diyet. Yada suratında bariz bir egzama yoksa. Bende bugün gittim bunun için doktor dalga gecti benle ilk cocuk diyedir canım dedi. Sen de bilmeden kendini beybiyi kalsiyumdan mahrum bırakma
Bizde var canım doğduğu günden beri poposundan beline kadar hatta bacağıma doğru da var. Sağlıkçı arkadaşım normal dedi, ebeye gösterdik o da normal dedi ayrıca 2 gün önce rutin kalca usg yaptırdık hicbir şey çıkmadı içini ferah tut bebeklerde olan bur şey. Ama yine de rahat edemiyorsan bir kalca usg yaptır için rahatlar.Kızlar bebeğinde kuyruksokumunda morluk olan var mı
Benimki de başlarda bir kedi gıbı mırıl mırıl ediyor sonra eller ayaklar kavga moduna geçiyor ve uykuya dalıyorKızlar benim bebe uyku moduna geçerken bayağı kendi kendine soyleniyo, kavga falan ediyoraynı babannem
Sizinkilerde de varmı böyle bir durum?
Dr ilaç vermiş miydi bebegin için? Grip ilaçla bizlerde bile geçmiyor, istirahat ve vitamin alıp iyi beslenerek geçiyor. Bebeklerde de ilaç fayda etmez diye düşünüyorum da, merak da ediyorum. Daha kötüye gitmez inşallah. Bu arada senin pekmez, tereyağ karışımını yaptım iki gün. Öksürüğüme çok faydası oldu. Iyi ki yazmışsın burda.Ayy çok geçmiş olsun benimki daha 2 haftalıkken olmuştu cok uzun sürdü öksürük de hırıltı da. Simdilerde bende de bogaz ağrısı ve akşamları boğucu öksürük var, ödüm kopuyo bebege de bulascak diye. Sen bol bol sarımsak soğan ıhlamur c vitamini tüket sütünden gecsin yavruya da
Teşekkür ederim canım, inşallahOyyy kıyamam ben onaainşallah hemencecik iyilesirsiniz hepiniz ❤
Çok geçmiş olsun, doktor mu söyledi grip olduğunu?Kızım grip olduEşim hastaydı, ondan bana, benden kızıma geçti sanırım. Hiç hali,keyfi yok. Ilk 2.ay asisindan sandım sonra hapşırık başladı. Bir gözü kızarık ve sulanıyor. Gece deliksiz uyuyan kızım iki saatte bir ağlayarak uyandı. Çok şükür ateşi yok ama inliyor sürekli.
Yarım kundak ben de yapıyorum. Yoksa sürekli kucakta uyuyordu, koyunca bir şekilde uyandırıyordu kendini. Bağımsızlığımı yarım kundakla kazandımKundak yapmayınca sıçramıyor mu peki? Ben uyuturken yarım kundak yapıyorum, yoksa kendini uyandırıyor sürekli.
Sümük yok, hırıltı da yok. Yün yastık, yorgan da kullanmıyorum, örgü kıyafetler de giydirmiyorum ama yine de aklımda olsun. Teşekkür ederim. Çok halsiz, inliyor gibi ses çıkarıyor uyanıkken.Geçmiş olsun, benim yeğen de geçenlerde öyleydi sıkıntı yüne alerji çıktı. Hırıltı sümük yoksa aklınızda olsun.
Teşekkür ederim. Yok dr a götürmedim daha. Biz hasta olunca ona geçtiğini düşündüm ben. Hapşırık, halsizlik, sızlanma hali, bir gözü nemli ve akıyor. Grip olabileceğini düşündüm. Arkadaşım aşıdan sonra olabilir dedi ama evde eşim de bende hastaydık.Çok geçmiş olsun, doktor mu söyledi grip olduğunu?
Keyifleri yerinde olsun da. Pazartesiden beri keyifsizliği ile uğraşıyorum. Ne zormuş. Ben de slinge alıştıramadım. Koyunca ağlıyor,hemen çıkarıyorum.Yarım kundak ben de yapıyorum. Yoksa sürekli kucakta uyuyordu, koyunca bir şekilde uyandırıyordu kendini. Bağımsızlığımı yarım kundakla kazandımama gündüz kundakta uyumuyor sıpa, illa sling
Galiba benim kız beni kullanmaya başladı da, bir şey yapamıyorumbiraz daha keyif sürsün bakalım prenses
Dönmeye başladığı dönemde önce tek kol kundak yapıp, yavaş yavaş bırakmak gerekiyormuş. Sanırım 4. Aya falan denk geliyor dönmeler. Acele etmene gerek yok, strese sokma bebişi de kendini de. Sadece kendi kendine uykuya dalmayı öğretmemiz lazım. Uykusu varken bırakıp kendisinin uyumasını beklemek gerekiyormuş biraz. Umarım öğrenirlerHaklisin alıştırdım sanırım. Yavaş yavaş bırakayım kundaklamayı
Ya bunu biz de yaşadık kaç kere. Deli gibi ağlıyor bir de şapşikBen toparlayıcı tayta geçtim ,korse giyemiyorum sıkıntıdan bari onu giyeyim dedimVallaha saçı bi cesaret uzatıyorum hadi hayırlısı Bizimki saçımı tuttu iki kez elinden zor aldım ,onun için topluyorum çoğunlukla saç buldu mu çekiyor asıl işin komik yanı kendi saçını da çekiyor Geçen gün birden ağlamaya başladı koştum geldim mutfaktan bir de ne göreyim hanımefendi bir yandan saçını çekiyor bir yandan ağlıyor avucunu zar zor açtım da bıraktı saçlarını
Ya bende dışarı çıkarken falan sling kullanmak istiyorum ama begendigin bir marka 3. Aydan itibaren kullanım için uygundur diyor. Sizinki nasıl acaba?Yarım kundak ben de yapıyorum. Yoksa sürekli kucakta uyuyordu, koyunca bir şekilde uyandırıyordu kendini. Bağımsızlığımı yarım kundakla kazandımama gündüz kundakta uyumuyor sıpa, illa sling
Galiba benim kız beni kullanmaya başladı da, bir şey yapamıyorumbiraz daha keyif sürsün bakalım prenses
1 numara bez kalmıştı elimde iki paket, sağlık ocağına bıraktım ben de. Hemşire veririz durumu olmayanlara dedi, kenarda ağladım valla. Kıyamam ya, ne kadar zor gerçektenBakayım hemen eşim görmeden alayımadam benim korselerden selilüt kremlerinden falan yıldı hem bebek hem ben hiç masrafımız bitmiyor bebek maması ve bez çok pahalı maddi durumu olmayanlar aklıma geliyor üzülüyorum
Ben de ondanım, ama 56’dan 66’ya çıkanlardanDoğum öncesine göre 10 kilo fazlam var 49 dan 59 a2 tane taytla yetiniyorum kotlar değşl göbekten kapanması yukarı bacaktan bile çıkmıyorlar ama ben 59 ile çok mutluyum
Ben hamileyken aldım bir şeyler, hala oluyor tabiAynen öyle malesef.. yine de benim biraz toparlanmam lazım, ne kendime ne esime hiç güzel görünmüyorum. Çeşit çeşit geceliklerim özel çamaşirlarım vardi, hamileyken hepsini kaldirdim icine giremiyorum uzun bi süre de giremem nasıl olsa diye. Biraz alışveriş yapayim hem günlük giyim hem özel giyim bedenime göre biseyler bulursam belki psikolojime de iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?