2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayy çok geçmiş olsun benimki daha 2 haftalıkken olmuştu cok uzun sürdü öksürük de hırıltı da. Simdilerde bende de bogaz ağrısı ve akşamları boğucu öksürük var, ödüm kopuyo bebege de bulascak diye. Sen bol bol sarımsak soğan ıhlamur c vitamini tüket sütünden gecsin yavruya da

merhaba, emmeme durumunu ben de yasadim, biberonla gogus hizasinda beslerken biberonu cikardigim anda biraz sut cikardigim memeyi agzina tikistirmak, memeyi ittiginde biberonu tam emmeye basladiginda yeniden memeyi yapistirmak suretiyle memeyi tutturduk, belki size de yardimci olur bu yontem

herkese tekrar merhaba,
hepimizin bebekleri iyidir umarim.
ara ara girip yazismalarinizi okuyordum, vakitsizlikten yazamadim, firsat bulmusken tekrar bir selam vereyim dedim. beklenenden 20 gun once acil olarak gelisim durmasi ve plesenta yaslanmasi nedeniyle sezeryan oldum, dogumun ertesi gunu bebik nefes probleminden yogun bakima alindi 10 gun. neyse ki simdi iyi, evde, koynumda hatta, ayiramiyoruz cok gazli, pek ofkeli bir arkadas once memeyi reddetti, memeyi kabul ettirdik emzik ve biberonu reddetti bu sefer de
hepimiz benzer durumlar yasiyormusuz, yazismalarinizi gordukce kismen rahatliyorum. hepinize gazsiz ve bol uykulu geceler diliyorum

Oyyy kıyamam ben onaa inşallah hemencecik iyilesirsiniz hepiniz ❤

Geçmiş olsun, benim yeğen de geçenlerde öyleydi sıkıntı yüne alerji çıktı. Hırıltı sümük yoksa aklınızda olsun.

Peki kakası nasıl mukuslu mu? Ben kestim süt ürünlerini ama hala mukuslu geliyor. Yarın doktora gidiyoruz yine iki ay kontrolüne bakalım ne diyecek? Süt ürünleri olmadan hayat bi garip ya.

Kızlar biz biogiadan sonra nurse harveyse geçtik. 20 damla yazıyor ama biz başlarda 10 damla verdik bu aralar bazen 13
-15 falan veriyorum yetmiyor sanki iyi gelmedi bize. Birkaç gündür bebiş ishal oldu tabi ishal yüzünden de pişik oldu. Başlarda üşüttük falan sandık başka hiçbir sıkıntısı yok ama sadece ishal. Bugün 2 kez gaz krizine girdi sonra dedim ki hem bu damla bize yetmiyor hem de belkide 15 damla vermek bağırsaklarını bozdu ishal yaptı. Sizce damla yüzünden olmuş olabilir mi? Başına gelen var mı aramızda, duruma göre yine biogiaya dönücem hemen

Kızlar bebeğinde kuyruksokumunda morluk olan var mı
Bizde var canım doğduğu günden beri poposundan beline kadar hatta bacağıma doğru da var. Sağlıkçı arkadaşım normal dedi, ebeye gösterdik o da normal dedi ayrıca 2 gün önce rutin kalca usg yaptırdık hicbir şey çıkmadı içini ferah tut bebeklerde olan bur şey. Ama yine de rahat edemiyorsan bir kalca usg yaptır için rahatlar.

Kızlar benim bebe uyku moduna geçerken bayağı kendi kendine soyleniyo, kavga falan ediyor aynı babannem
Sizinkilerde de varmı böyle bir durum?
Benimki de başlarda bir kedi gıbı mırıl mırıl ediyor sonra eller ayaklar kavga moduna geçiyor ve uykuya dalıyor

Dr ilaç vermiş miydi bebegin için? Grip ilaçla bizlerde bile geçmiyor, istirahat ve vitamin alıp iyi beslenerek geçiyor. Bebeklerde de ilaç fayda etmez diye düşünüyorum da, merak da ediyorum. Daha kötüye gitmez inşallah. Bu arada senin pekmez, tereyağ karışımını yaptım iki gün. Öksürüğüme çok faydası oldu. Iyi ki yazmışsın burda.

Çok geçmiş olsun, doktor mu söyledi grip olduğunu?

Kundak yapmayınca sıçramıyor mu peki? Ben uyuturken yarım kundak yapıyorum, yoksa kendini uyandırıyor sürekli.
Yarım kundak ben de yapıyorum. Yoksa sürekli kucakta uyuyordu, koyunca bir şekilde uyandırıyordu kendini. Bağımsızlığımı yarım kundakla kazandım ama gündüz kundakta uyumuyor sıpa, illa sling
Galiba benim kız beni kullanmaya başladı da, bir şey yapamıyorum biraz daha keyif sürsün bakalım prenses

Geçmiş olsun, benim yeğen de geçenlerde öyleydi sıkıntı yüne alerji çıktı. Hırıltı sümük yoksa aklınızda olsun.
Sümük yok, hırıltı da yok. Yün yastık, yorgan da kullanmıyorum, örgü kıyafetler de giydirmiyorum ama yine de aklımda olsun. Teşekkür ederim. Çok halsiz, inliyor gibi ses çıkarıyor uyanıkken.

Çok geçmiş olsun, doktor mu söyledi grip olduğunu?
Teşekkür ederim. Yok dr a götürmedim daha. Biz hasta olunca ona geçtiğini düşündüm ben. Hapşırık, halsizlik, sızlanma hali, bir gözü nemli ve akıyor. Grip olabileceğini düşündüm. Arkadaşım aşıdan sonra olabilir dedi ama evde eşim de bende hastaydık.

Keyifleri yerinde olsun da. Pazartesiden beri keyifsizliği ile uğraşıyorum. Ne zormuş. Ben de slinge alıştıramadım. Koyunca ağlıyor,hemen çıkarıyorum.

Haklisin alıştırdım sanırım. Yavaş yavaş bırakayım kundaklamayı
Dönmeye başladığı dönemde önce tek kol kundak yapıp, yavaş yavaş bırakmak gerekiyormuş. Sanırım 4. Aya falan denk geliyor dönmeler. Acele etmene gerek yok, strese sokma bebişi de kendini de. Sadece kendi kendine uykuya dalmayı öğretmemiz lazım. Uykusu varken bırakıp kendisinin uyumasını beklemek gerekiyormuş biraz. Umarım öğrenirler
Ya bunu biz de yaşadık kaç kere. Deli gibi ağlıyor bir de şapşik elini de açmıyor El de sürekli saçlarda ama

Ya bende dışarı çıkarken falan sling kullanmak istiyorum ama begendigin bir marka 3. Aydan itibaren kullanım için uygundur diyor. Sizinki nasıl acaba?

1 numara bez kalmıştı elimde iki paket, sağlık ocağına bıraktım ben de. Hemşire veririz durumu olmayanlara dedi, kenarda ağladım valla. Kıyamam ya, ne kadar zor gerçekten
Doğum öncesine göre 10 kilo fazlam var 49 dan 59 a 2 tane taytla yetiniyorum kotlar değşl göbekten kapanması yukarı bacaktan bile çıkmıyorlar ama ben 59 ile çok mutluyum
Ben de ondanım, ama 56’dan 66’ya çıkanlardan ama hiç mutlu değilim valla
Ben hamileyken aldım bir şeyler, hala oluyor tabi ama iyi hissettiriyor gerçekten. Yine de hamileyken daha mutluydum, şu anda ne olursa olsun kötü hissediyorum 3-5 ayda versek keşke kiloları. Diğer bozulmalara sonra bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…