2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim bebiste bu aralar uykuda problem yaşıyor. Sanırım bu dönemde oluyor, seninle hemen hemen aynıyız. Özellikle gündüz uykusuna gecemiyor. Hep atak haftasina bagliyordum ama bize her hafta atak:) anlamadım
Off çok zor bir geceydi :/ Allah yardımcımız olsun ama insan bir sıkıntı olduğunu falan düşünüyor bebeğim kolik ama ilginç bir şekilde aglamadi da akşam ataktir inşallah dediğin gibi kolik olsunca bize hergun atak haftası Allah başka dert vermesin ama ben 2 ayda yaşlandım bu kadar mi farkeder

Gerçekten çok zor olmuş senin için. Şu klişe cümleyi kurmak istiyorum; bebeğin uyuyunca sen de uyu Uyumuyor endişe ediyoruz,çok uyusa da endişe ediyoruz. Anne olup aklı normal kalabilen var mı acaba?

Gerçekten çok zor olmuş senin için. Şu klişe cümleyi kurmak istiyorum; bebeğin uyuyunca sen de uyu Uyumuyor endişe ediyoruz,çok uyusa da endişe ediyoruz. Anne olup aklı normal kalabilen var mı acaba?
Dimi o uyurken sende uyu ee 2 saate acıkıyor bu bebe gazlı olduğu için totomuzdan b*k eksik olmuyor gaz çıktıkça azda olsa hep kakali bir bez hadi pisik olmasın altını al altını alırken çiş yaparsa eyvahlar olsun zibin kıyafet değişimi geçti 1 saat azıcık kıvrılayim desem 1saate beslenmesi geliyor arayı da uzatmiyor mama bile verdim ama yok az da çokta yese en geç 2 saate yemek istiyor daha erkenini söylemiyorum bile soran kişilere anlatınca yapcak bişi yok hep öyle büyüttük falan filan Allah affetsin annemin akıl vermeleri bile batar oldu sormayın ozaman uyudumu ağladı mı atağı geldi mi diye

Bebiş uyuyunca yapılmayı bekleyen ev işlerini unutmuşsun yemek, temizlik, ütü...

Dün akşam 6 buçukta yarım saat uyudu. 7de uyandı. 8de esnemeye başladı kaçırmiyim hemen uyuyayım dedim. Yoksa çok sinirleniyor. 8den 01.30a kadar yürğ babam yürü. 13bin adım atmışım dün. 01.30da uyudu ama anlamıyorum nasıl bu kadar uyanık kalabilir ki. Daha 2 aylık. Bugün aşıya kendim götürdüm ilk kez bebkle dışarı yalnız çıktım hem de aşıya. Sağlık ocağından araba çalışana kadar çok ağladı. Ama o üzüntü ile emziği tuttu emdi çok sevindim.

ben de hayret ediyorum sanırım bazı bebekler uyuyor bazıları da uyumuyor bizimkiler gibi. işe yarar mı bilmiyorum da akşam 9 oluncs uyuyacağı ortama geçip rutin oluşturmaya çalışacağım. geçenlerde 3 gün 4 saat uyuyup emdi, düzeliyor derken 2 gecedir yine 1-2 saate bir mızırdanıyor. belki daha sık da unutuyorum yaşadıklarımı

Benimki iki aylık bile değil ama uyumuyor, artık direncim kalmadı gerçekten. Gündüz uyumuyor, akşam uyumuyor, gece de yanımda meme emerken uyuyor. Çok zorlanıyorum ama düzene girer inşallah

Biraz zor geçiyor bizim de dün 10 gün oldu biraz daha balgam ancak atabildi. Sizin kaç gün oldu? Buhar mak ile kurutmamaya bakın. Böyle böyle bitecek inşallah pis balgam
Buhar makinesi daha edinemedim eşime diyorum alacak jnsallah ben zaten cikamiyorum 2 side hasta yarin 1 hafta olacak bide ben surup kullaniyorum balgam sokturucu ona ragmen var genzi cok dolu surekli serumfiz. temizliyorum ama yok bitmiyo

Aynen zar zor avuç kısmını ovunca biraz açıyor

Canım gaz damlasını çok düzenli kullanmak gerekiyor fayda etmesi için. Bi de biogia probiyotik içerik nurse bence bitkisel bi damla fark var gibi.

Biz gece genelde rahatız aslında. 7-8 gibi uyuyor ve sabah 5-6 gibi uyanıyor. Hatta dün gece kucakta gözleri kapanıyordu, altını değiştirip kundakladım ve uyudu direkt. Önceki geceler de kundak + emzirme + pış pış + sallama, o saatlerde uyutuyordum. Kesinlikle çok rahat ettik. Dışarı çıkmadık ama hiç o saatlerde, hep evdeydik. Gece uyandığında da (iyi günümüzde 3 saatte bir) emiyor, altını değiştiriyorum, kundaklarken uyuyor. Bu arada ben de pijama kullanıyorum, başka bir rutinimiz yok çünkü, bari pijama olsun dedim Tulum aldım üç tane, onları giyiyor geceleri.
Gündüz rutini biraz sorun bizde, slingde uyuyor, bu ciddi bir dert zaten (ilk günler çok mutluydum tabi memeden slinge geçtik diye ). Uykusu gelince çok huysuzlanıyor, ağlıyor. Bir de düzensiz uyuduğu için, mesela 3 gibi uyandıysa en son, 7’ye kadar çok uykusu geliyor, ama arada uyumuyor da, o zaman çook zor oluyor. Sürekli mızmızlık, ağlama vs ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Ama gündüz hiç düzenimiz yok bizim, bugün tırmanıştayız, dün denize ve alışverişe gittik, önceki gün temizlik vardı falan, rutin fikrinden bile çok uzağız . İstanbul’a dönünce gündüz uykularını da düzenleyebilirsek daha rahat edecek bence miniğim. Bir de yatağa alışırsa tadından yenmez

Yazdiklarini imrenerek okudum desem Maaşallah. Gündüz uykuları da düzene girerse senden iyisi yok

Maşallah benim bebeğim gece 12-1-2 zor uyuyor sabaha kadar iyi günümüzde 3-4 saat emip uyuyor ama genelde kötü günümüzde 1-2 saatte kalkıyor oğluşum sizin hep böyle miydi yoksa 5 s ile mi bu düzene girdiniz? Bir de nerede uyuyor biz beşikleri boşa almışız

Biz de beşiği kedilere almışız resmen

Biogaia ve nurse harveys dışında bir damla alacağım. Nurse harveys ten memnunum ama 20 damla çok zor veriyorum. 5 damla verilen var mı bildiğiniz. Biogaia ya zaten devam edeceğim

Evet bizim bebeklerin uyku düzeni ya da düzensizliği benziyormuş. Napalım geçecek diyorum

Benim oğlum gece 12-1 den önce uyumuyor. 5 gibi uyanıp emiyor alt degistiriyoruz tekrar uyuyup 8.30 gibi uyaniyor. Sonra emip tekrar uyutmak istiyorum ama o saatten sonra derin uyumuyor hem mizmizlanarak 10a kadar zor yatiriyorum kendim gözlerimi açmadığım için.
Ben bu gece uyku saatini öne çekmek istiyorum en azından 10 gibi falan uyusa biraz dinlensem, esimle birbirimize vakit ayirabilsek. Bizim uykuya dalarken pışpış+süpürge sesi rutinimiz var. Bide biraz sıkı kundak yapıyorum kollarını. Emzik tutarsa emiyor.
Erkene çekmek istiyorum ama bu seferde gecede 2-3 kere uyanmis olcak sarhos gibi olcam ben diyorum.. napsam nasıl öne cekebilirim kızlar

Canım gaz damlasını çok düzenli kullanmak gerekiyor fayda etmesi için. Bi de biogia probiyotik içerik nurse bence bitkisel bi damla fark var gibi.
Aslında düzenli kullandık hiç gaz krizlerimiz olmadı. Geçen gün oldu ilk defa şimdi com şükür yine iyiyiz. Biogiaya geri döndük doktorun dediği gibi 3 ay kullanıcam nurse de elimde var eğer krizleri olursa kullanıcam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…