2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Fazla nemli ortam da mikrop vs üremesine zemin hazırlıyor çünkü.
Ben de bu yüzden tedirgin oldum. Rahat etsin derken hasta etmek de istemem bilmeden. Nem ölçer ben de aldım. %58-60 gösteriyor genelde evde.
Nem ayarını 60 a sabitleyip kullanmıştık. Nem ayarı olmayan makinamızı da arada 2-3 saat açıyoruz son dönemlerde bir sistemimiz yok gib
Bizim makinenin sabit ayarı yok. Ben de akşamları düşük ayarda 2-3 saat çalıştırıyorum salonda.

Sağol canım yaa rahatlattın beni. Artık stresten korkudan baş ağrısından gözümü açamadım tansiyonum düşmüştü sağlık ocağına giderken merdivenlerden düştüm aman yaa ne istiyorlar bunlar bizden anlamadım

Aşı çok zor Allah kolaylık versin bizde bugün vurduk. İnliyor kendi kendine

Aşı çok zor Allah kolaylık versin bizde bugün vurduk. İnliyor kendi kendine
Pzt günü aşı oldu kızım. Bugün ancak kendine geldi. Inledi durdu. Hatta ben griptim diye kızım da grip oldu zannettim ama eşim belki de aşının etkisiydi dedi. Emin de olamadım. Bugün çok şükür daha iyi. Allah kolaylık versin size de.

Amin calpol vereyim dedim doktoru demişti ama onuda kustu ne yapacağız bilmiyorum

Slingi ben de beceremedim malesef ya
Üzüldüm ya, sling büyük kolaylık sağlıyor. Ama uykusu varken koyup biraz tempolu yürümek gerekiyor başta. Yoksa durmuyor
Bizimki uyuyan bir bebek, ama yine de rutinlerin işe yaradığını düşünüyorum. Artık kundak yaparken uyuyor mesela uykusu varsa, yoksa zaten yaparken ağlıyor. Gece yatış saatlerimiz belirli. Ama yine de bazı geceler 3-4 saatte bir kalkarken, bazen saat başı uyanıyor
Benimki iki aylık bile değil ama uyumuyor, artık direncim kalmadı gerçekten. Gündüz uyumuyor, akşam uyumuyor, gece de yanımda meme emerken uyuyor. Çok zorlanıyorum ama düzene girer inşallah
Biz de az çok böyleydik. Gündüz sling, gece 5S dedikleri yöntemle çözdük. Yalnız bu kundak işinde istikrarlı olmak gerekiyor, ilk denemede çığlık çığlığa ağladı. 5. Denemede falan 15 dk uyutabildik. Ayrıca kundağın sıkı olması ve piş piş sesinin de yüksek olması gerekiyor. Burada bir arkadaş yazmıştı, bebek uyutucu diye bir program var, oradan açıyorum ben en yüksek seste.Umarım yarar işinize.

Amin calpol vereyim dedim doktoru demişti ama onuda kustu ne yapacağız bilmiyorum
37.5 37.7 yi görürsen 1 çk calpol verebilirsin 6 saat ara ile demişti bana da. Kusması kötü olmuş. Calpol den yarım saat sonra düşmüştü ateşi kızımın. Ben soydum kıyafetlerini, atletle tuttum biraz. Inşallah iyi olur bebeğin

Gögsumde kocaman bir sertlik oldusol göğsümde ele gelen minik bir top gibi cocugu emzırince süt geliyor. Normalde kalkan kullanırdım ıcı sut dolardı bugun kalkana sut dolmadı bu mastıtmı oluyor agrı sancı yok bilgisi olan varmı kafama taktım kocaman bir kitle

Yazdiklarini imrenerek okudum desem Maaşallah. Gündüz uykuları da düzene girerse senden iyisi yok
Bu mesajı yazdım ya, 7:15’te başlayan uyuma çabalarımız 8’de sonuç buldu, 8:30’da uyandı, 9:30’da uyandı… Ne yapacağız biz bu bebeleri
Umarım hepimizin bebişi en kısa zamanda, bir daha bozulmamak üzere düzene girer
Biz 5s’le yavaş yavaş girdik bu düzene. Sanırım 2 haftadır falan böyleyiz ama giderek iyileşiyor(du). Bugün bir haller oldu ama umarım bugüne özeldir bütün gün uyudu çünkü açık havada, uykusu yoktur diye umuyorum
Kundak candır Eskiden birlikte uyuyorduk, meme ağzında ama şimdi ayrı uyuyoruz. Beşikte uyur ama evde değiliz, o yüzden şu anda ortamızda yatıyor ama 8’de uyuttuğumda koltukta veya yatakta yalnız bırakıyorum.

Kızım 8 gibi uyuyup, sabah 6 gibi kalkıyor (1:30-3 saat aralıklarla uyanıyor genelde). Yatış saatini erkene çekmek, kalkış saatini de erkene çekecektir. Ama sanırım her hafta 15’er dk erkene çekerek çözebilirsiniz.

Maşallah da demiştim halbuki. Ben de ne zaman bebeğimle ilgili olumlu bir şey desem hemen tersi oluyor

Birdaha yükseldimi peki
Yok, çok şükür yükselmedi. Sadece 1 kez şurup verdim ve yine sürekli ölçtüm ateşini. Ateş yükselmedi ama çok halsizdi. Inleyerek sürekli uyudu. Normalde aman uyusun deriz ya, inlemesine o kadar üzüldüm ki iyi olsun da varsın bütün gün uyumasın dedim.

Kıyamam yaaa nekadar yakışmıyor onlara böyle halsiz olmalarıbu ilk ve son olsun inşallah

Sür verirken oraya bastır gitmesi gerekiyor gitmezse mastitten şüphelen mastit aşırı ağrılıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…