2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Mukustan baska belirti var mi alerjiye dair?

Yüzde egzama, kaş ve kulaklarda sarı kabuklanma, karında aşırı gaz birikimi. En belirgini mukuslu kaka hatta kanlı kaka.

Öok teşekkürler mutlaka deneyeceğim

Kolay gelsin yine de yiyecek biseyler bulmussun güzel bebeklerin bunyesi bu yiyeceklere alisma durumu olmuyor mu acaba?
Bunlar normalde de yediklerimdi. Hala dokunan bir şey olursa işte yumurta gibi, doktorla diyetin üzerinden geçip kontrollü bırakma denemesi yapıyoruz. Fotosentez yap demedikleri sürece ikimize de yarayan bir şey bulacağım artık yemek için.

Kızlar bebeğimiz yüzü nokta nokta oldu annem diyor çok öpüyorsunuz o yüzden ama bence değil. Şakağındads var saç bitiminde daha çok pütür pütür kırmızı isiliğede benzetemedim ama yinede bilmiyorum. Yüzünü hergün sıcak su pamukla siliyorum mustela losyonu var onu sürüyorum onu sürünce pütürlükler gidiyor. Acaba anlık götürüp zarar mı veriyo kullanan var mı

Ay sorma bu beşikleri bola aldık birsek geceleri anne yanı beşiğinde sabah 8 de hep benim yatakta gündüzleri de iki tekli koltuğu birleştirdim annem içine yün döşek yapmıştı ufak onu koydum öyle güzel olduki sıcacık gündüzleri salonda hep bu haldeyiz bu arada saçlar şekil hep dikiliyo kirpi gibi

Eklentiler

• AB4927F9-3821-4ACC-8AB4-AAA08DF8E486.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 83
Ay resmen aynı uyku saatleri bizde öyle akşam 8de uyanınca tekrar uyutmak gece 12-1 i buluyor 5 e doğru kalkıp tekrardan aynı şekilde 8.30 da kalkıyor ama mızmız hep o saatlerden sonra kendi yatağıma alıyorum yarım yamalak mızmızlanarak uyuyor 10.30 a kdar sonraki uyku rutini öğlen oluyor derin şekilde. Akşamları hiç bize vakit kalmıyo uzanıp bi tv izleyemiyorum

Dediğin bizdede oluyor bazen sıcağa maruz kaldığında. Mesela bere takıp dışarı çıkartıyordum araba yolculuk 1 saat sürüyor bereyi çıkardığımda kafasında olmuş oluyor. Bebekler çok sıcağı sevmiyor. Yün battaniye kullanma mesela.

Sanırım sıcaktan da oluyor. Yün değilde pamuk battaniye kullanıyorum daha çok

Valla bire bir aynıymış bilmiyorum iyi mi kötü mü. Erken yatirinca da uykumun en derin yerinde uyancak emmek icin. Şimdilik böyle devam edelim bakalım. Bu gece onu da uyuyamadi yavrum. Eşimle aramiz bozuldu, bebegim de hissetmis gıbi ilk uykusundan itibaren hep mızmız uyudu derin dalamadi bı turlu, sarhos gibiym bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…