2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
yine gece yatıyormuş anne yanında o da iyi. benim bebişim küçükken yatıyordu şimdi toptan vazgeçtik anne yanından. hedeflerimden biri de beşiğe alıştırmak bakalım :)
saçlar çok tatlış annesi

Sıcaktan oluypr canım. Artık yelek bile giydirmiyorum evde ben

Kızlar bebisleri nasıl giydiriyorsunuz? Bizde kombi çalışıyor ben içine zıbın üstünede ikili takım giydiriyorum. Dün e bebeğe gittik artık havalar soruyor kalın bir şeyler bakayım dedim hicbir şey bulamadım resmen. 3 aylık mont aldım, polar kumaşı gibi eşofman vardı ama bedeni kalmamıştı başka da kalın bir şey yok. Lcw'de uzun kol zıbın buldum onu aldım. Migrostan da yine yenidoğan ikili takımları gibi ince şeyler vardı bari dedim bunu alayım iki kat giydiririm. Bazen başka evlere falan gidiyoruz soğuk oluyor ne yapacagimi şaşırdım.

Ben kıyafetini giydirip üstüne astronot tulumu giydiriyorum dışarı çıkarken bere battaniye yapıyoruz havaya göre

Geçmiş olsun canım, sıcaktan olabilir bizde de vardı ben evde zıbın üstüne de ikili takım giydiriyorum yetiyor. Azıcık sıcak olsa hemen yüzü döküyor yavrumun

Ben kıyafetini giydirip üstüne astronot tulumu giydiriyorum dışarı çıkarken bere battaniye yapıyoruz havaya göre
Bende çok istiyordum bulamadım. E bebekte ya, bedenî kalmamıştı. Daha büyük bir mağazaya bakacağım inşallah bulurum.

Waikikide var canım indirimde hemde çeşit çeşit var
Ya öyle mi ben dün baktım hicbir şey yoktu. Eve yakın olan küçük heralde ondan çeşit yoktu. En yakın zamanda bakayım bende çok teşekkürler.

Ya öyle mi ben dün baktım hicbir şey yoktu. Eve yakın olan küçük heralde ondan çeşit yoktu. En yakın zamanda bakayım bende çok teşekkürler.
Nette var canım ben artık mağazaya gitmiyorum Online bin çeşit var zaten internete alıştırmaya çalışıyorlar mağazada indirim yok internetten bak

Nette var canım ben artık mağazaya gitmiyorum Online bin çeşit var zaten internete alıştırmaya çalışıyorlar mağazada indirim yok internetten bak
Az önce baktım bende sen söyleyince çok teşekkürler

Canım bizim ev merkezi sistem. Evin içi genelde 23-24 derece. Zıbın + orta kalınlıkta ikili takım ya da tulum giydiriyorum. Serin olursa da kalın tulum ya da orta kalınlıkta kıyafetinin üzerine yelek giydiriyorum. Ayağının iki kat olmasına dikkat ediyorum. Tek çorap giyerse ayakları buz gibi oluyor. Belki yapısaldır. Genelde elleri de soğuk oluyor çünkü. Ayaklı tulumunun içine de çorap giydiriyorum ben. Dışarı çıkarken de çok soğuksa kıyafetinin üzerine kozmonot mont, değilse polar bir ceket ve pusete battaniye örtüyorum.

Geçmiş olsun canım, sıcaktan olabilir bizde de vardı ben evde zıbın üstüne de ikili takım giydiriyorum yetiyor. Azıcık sıcak olsa hemen yüzü döküyor yavrumun
Zıbın kısa kollu mu giydiriyorsun. Ben uzun kollu zıbın üzerinede 1 kat daha uzun kollu iki kay pijama uykudan kalkınmada sadece yelek giydiriyorum kalın mı dicem ama elleri soğuk oluyor

Teşekkürler teyzesi dökülmeye başladı tabi saçlar çok şükür gece yatıyor. Beşiğe alışmaları lazım ya biraz anladıklarında oyuncakla falan alıştırabikirsşn belki

Ya eşe takılıp üzülmemek lazım zaten onlar bizden önce lohusa oldular hissediyor bebekler takma boşver

Alttan çıtçıtlı atlet üstüne uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorum altınada patikli penye. Evin içinde böyle dışarı çıkacaksam bebek arabasına battaniye alıyorum başına bere takıyorum. Görümcemin evi soğuk oluyor hafta sonları oraya gidiyoruz aynı şekilde giydiriyorum. Bugün hava soğuktu burda yürüyüş yaparken ekstra triko ceket giydirdim. Ben artık eşimi dinliyorum kıyafet konusunda çünkü normalde ben çok üşüten biriyim bebeklerde sıcağa gelmiyor eşim evin içinde yada dışarda nasıl giyiyorsa bebeğede öyle yapıyoruz. Hatta en son görünceme gittiğimde evin ısısını yükseltmişti biz gidicez diye eşim sıcak içerisi diyince yarım kollu atletle durdu zaten elden ele çocuğun karnını sıcak tutsak yeter dedim.

Çok teşekkür ederim çok detaylı yazmışsın bende çorap ve patikli tulum giydiriyorum ama üzerine bir çorap daha giydirsem iyi olucak havalar soğudu artık.

Bizim ev baya sıcak oldugu halde ben askılı yada kısa kol zıbın üzerine uzun kol ikili takım veya tulum üstüne de penye yelek giydiriyorum ben kendim de kat kat giyinirim ev sıcak oldugu halde. Hep annemin marifeti, bizi sobali evde büyüttüğü için böyle alıştık ben de sıcacık evde böyle giydiriyorum çocuğu

Zıbın kısa kollu mu giydiriyorsun. Ben uzun kollu zıbın üzerinede 1 kat daha uzun kollu iki kay pijama uykudan kalkınmada sadece yelek giydiriyorum kalın mı dicem ama elleri soğuk oluyor
Ever canım kısa kol zıbın giydiriyorum. Evin ısısı iyi olduğu için ben yemekte giydirmiyorum. Dışarı çıkarken giydiriyorum sadece. Bizimde eller bazen soğuk ama bebeklerde normalmiş el ayak soğukluğu.

Çok teşekkür ederim canım. Seninle hemen hemen aynı giydiriyoruz demekki. Bende çok sıcağa alışsın istemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…