2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Alnında. Süvülceler var 2 gündür geçmedi

Çok geçmiş olsun. Ne kadar çok bebiş grip oldu ya kıyamam otri bebe ile çektik biz de böyle bir aparat sanırım sizin de

Kızlar bebişlere oyun halısı ne aldınız? Dikkatlerini çekmeye başladı mı? Bende almak istiyorum

3 aydan sonra ama kullanmaya başladık https://ty.gl/usnyigh47a

Bunu da uzun zamandır kullanıyoruz epey seviyor. https://ty.gl/0ey4ewshml

Etrafı çevrili beşiğinin içine koyduk ikincisini. Evde tek olduğumda beşiğe koyup, oyun halısının müziğini açıp elimi yıkamaya ya da ihtiyaç molası için gidebiliyorum. Baya ilgisini çekiyor her ikisi de

Off bizim ev 27 derece bazen 26 dereceye düşüyor eşim serin olmuş diyor 21 derecede napar bilemiyorum bu kadar sıcakken bile üstünü ortme derdinde 21 derece de ben de üşürüm ya
Ah şu kocalar
Bizimki de sabah bakıyor 21 derece birazdan güneşle ev ısınır 22 Derece olur diyor
Sanırsın 30 diyecek
Ev sıcak olmasın çocuğu hasta etmeyelim diyor
Ama biz ilk kızı hep sıcak evde hasta ettik ondan da deneyimliyiz o zaman da çok değil 24-25 ama yaramadı demek ki

Müthiş gidiyorsun bence bende memnunum valla ona baktıkça huzur buluyorum beni tek yoran cevremdekiler
Ayy canım benim sağol sende süper müthiş gidiyorsun Hepimiz harikayız Ayy o çevrendekileri de lütfen kafana takma cevaplarını ver sustur konuyu bilmiyorum ama en iyisi altta kalmamak

Okurken üşüdüm ben de eve sıcaklık ve nem ölçer aldım 25 -26 derece arasında gidip geliyor evin sıcaklığı doktorların dediği ayarda ben bile üşüyorum çocuk nasıl üşümesin ki askılı zıbın üstüne bir kat kıyafet giydiriyorum bir de patikli pantolonun içinden çorap giydiriyorum ayakları üşürse gazı olur diye bir de en ufak bir kusmukta hemen üstünü değiştiriyorum her beslenmeden önce de altını değiştiriyorum çiş yapıp bekleyince soğuyor ve üşütür diye yataktan kalkınca da uzun süre uyanık kalacaksa oyun oynayacaksak ince bir yelek giydiriyorum dışarı çıktığımızda içten külotlu çorap bere patik hırka giydiriyorum ince ve kalın battaniye alıyorum yanıma astronot tulumu var ama henüz büyük geliyor kışın giyer uyurken de hava sıcaksa penye battaniye soğuksa pelüş battaniye örtüyorum çok şükür hastalanmadı inşallah hastalanmaz

Kim yazmıştı onu hatırlamıyorum ama nem ölçüsü 60 yazmışlardı bu çok değil mi ben 40 la 50 arasında olmalı diye biliyordum çok nemli ortamda da bakteriler çoğalabiliyor ve çocuk hasta oluyor diye biliyorum yanlış mı acaba

Off bizim ev 27 derece bazen 26 dereceye düşüyor eşim serin olmuş diyor 21 derecede napar bilemiyorum bu kadar sıcakken bile üstünü ortme derdinde 21 derece de ben de üşürüm ya
Bizim ev de 25-26 da 21 derecede ben titriyorum resmen 24 e düşünce bile bana çok serin geliyor bu doktor nasıl bir kafada anlamıyorum

Kızlar bebişlere oyun halısı ne aldınız? Dikkatlerini çekmeye başladı mı? Bende almak istiyorum
Ben BİM den bunu aldım fiyatı uygundu çok memnunum bebeğim çok seviyor orda oynamayı bazen kendi oyuncaklarını da asıyoruz şuan gülen köpekçiği astık ipini çekince gülüyor çok hoşuna gidiyor o da aynı sesi taklit etmeye çalışıyor minderi biraz ince ben altına battaniye serdim ekstradan bu arada oraya koyduğumda başı düz kafa yastığındaydı mutfağa gidip geldim kendini kaydırmış yan durmuş

Eklentiler

• 16368105484086972316368935003203.webp
    59 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20211111_110518_1.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20211111_110447.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 66
Bizim ev de 25-26 da 21 derecede ben titriyorum resmen 24 e düşünce bile bana çok serin geliyor bu doktor nasıl bir kafada anlamıyorum
Bence de ben böyle sıcaklıkta çok rahat hareket edebiliyorum altini aciyorum havalandiriyorim poposunu yıkıyorum rahatlıkla üstünu değiştiriyorum falan o derece de yapamam böyle ince bir örtü yeterli oluyor uyuduğunda üşüdü üşümediğini derdim yok tek kat giydiriyorum rahat ediyor bebek o dereceleri bebeği alışırsam bile ben üşür hasta olurum çünkü biz öyle büyümedik maalesef

Kızlar selamlar, bebeğimde geniz tıkanıklığı ara ara hapşırma ve öksürme vardı doktora yazdım getirin dedi. İyi ki götürmüsuz rsv virüsü pozitif çıktı. Sanıyorum ablası kresten getirdi çünkü geçen hafta o hastaydı. Burada da arada çocuğum öksürüyor yazan anneler vardı. Sık öksürük varsa aman ihmal etmeyin (1saatin altında öksürme tekrarı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…