2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen bebeği kat kat giydirmektense evi normal ısıda tutup normal giydirmek daha mantıklı dediğin gibi hem o rahat hareket ediyor hem de alt açma kıyafet değiştirme banyo falan rahat oluyor üşüdümü acaba derdi olmuyor

Geçmiş olsun iyiki tedbirli davranmışsın

Bebişimin kaşında hafif kabuklanma vardı sarı gibi, ama sanıyorum konaktı. Doktor çok az konağı var demişti. Sizlerde ki konak olabilir mi acaba?
Bizde konak kabuktan sonra oluştu.

Bizim yüzümüzde sivilce gibi ilk başladığında başka bir doktora gidiyorduk. Bana tahin, çilek böğürtlen, kakaolu krema gibi yağlı ve alerjen şeyleri yiyorsan azalt dedi. Ben saydığı hiçbir şeyi yemiyordum ama. Hiç süt müt bahsi açılmadı. O ara kaka cıvıklaşmış ama çok da sorun yok gibiydi. Yüzüne krem verdi ufak ufak geçmeye başlamıştı. Sonra çocuk grip oldu hastalandı, hastanedeki doktora gittik. O muayenedeki doktor alerji tanısı koydu.

Benim bebegimde bu durumda doktor kcuuk diye bisey yapmiyor test bile yapmadiki varmi yokmu diye pazartesi ozele goturcegim bnm de oglum hasta hala da gecmedi zaten ondan ge ti buyuk ihtimal oda okuldan kapti 2side hasta kacgundur ne cekiyorum

Ates yaptimi peki ?

biz bazen yorganla yatarken miniğim kundakla yatıyor. Doğduğundan beri böyleyiz, o da rahatsız görünmüyor. Umarım işe yarar

Bizim gaz problemimiz yok pek. Gece sabaha karşı gaz çıkartıyor ama, başka bir şey yok. O da normal sanırım. Bebekten bebeğe değişiyor herhalde
Off bizim ev 27 derece bazen 26 dereceye düşüyor eşim serin olmuş diyor 21 derecede napar bilemiyorum bu kadar sıcakken bile üstünü ortme derdinde 21 derece de ben de üşürüm ya
21’de biz de üşüyoruz canım, üstümüzde hırkalar var ama biz de çok sıcak evde büyüdük. Şimdi kardeşim de ben de çok üşüyoruz, kardeşim erkek olmasına rağmen. Bizim gibi olmasın ya, çok zor valla.
baya detaylı uğraşıyormuşsun.
Biz Antalya’dayız, 21 dereceyi 1-2 gündür gördük bu arada. Ondan önce nadiren görüyorduk. Dışarısı da çok sıcaktı zaten. İstanbul’a dönünce bakalım neler yapacağım. En kötüsü bebeğim bir anda mevsim geçişi yaşayacak

A
Ay ben hiç ufak kusmukta falan değiştirmiyorum ya onla başa çıkamam gaz çıkarırken illa çıkıyor kusmuk herkes öyle değişiyor mu. Yakalrı nemli oluyor

Bizim ev 22 24 arasi gunes varsa 26 da buluyor ama genelde 22 24 arasi birde ben buhar makimesi alacaktim doktor alma dedi nem olcer al dedi iyiki almamisim benim odanin nem orani yuksek 60 geciyomus bazen bilmiyordum simdi 60 olmaya baslayinca hemen pencere araliyorum dusuyor nem

Benim bebegimde bu durumda doktor kcuuk diye bisey yapmiyor test bile yapmadiki varmi yokmu diye pazartesi ozele goturcegim bnm de oglum hasta hala da gecmedi zaten ondan ge ti buyuk ihtimal oda okuldan kapti 2side hasta kacgundur ne cekiyorum
Evet aynı anda iki çocuğun hastalığı çok zor ikisi de nazlı oluyor. 2 yaşından büyük çocuklarda standart grip olarak ilerliyormus ama yeni doganlarda biraz daha riskliymis. Size de geçmiş olsun canım

Sen de kendince haklısın canım nasıl alışırsa öyle gider ama ben kendim üşüyünce o da üşüyormuş gibi hissediyorum kıyamıyorum aslında birçok anneye göre de ince giydiriyorum mevsim geçişi etkiler dikkat edin hem kendinize hem bebeğe Rabbim sağlık versin hepimize inşallah

A

Ay ben hiç ufak kusmukta falan değiştirmiyorum ya onla başa çıkamam gaz çıkarırken illa çıkıyor kusmuk herkes öyle değişiyor mu. Yakalrı nemli oluyor
Islaklık hem rahatsız eder hem de üşütür diye en ufak kusmukta gaz çıkarırken olanlar da hemen değişiyorum hatta bazen fazla tükürük çıkarıyor boyun kısmı ıslanıyor değişiyorum kendim de iş yaparken bir yerime su sıçrasa rahatsız olduğum için bebek de öyledir diye hissediyorum hatta öyle olduğuna eminim değişince yüzü gülüyor bir sürü kıyafet aldım diye çevremde şaka yollu eleştirmişlerdi ama iyiki almışım dedim küçülenleri bir poşet ayırdım bile

Ben de biontech 2. dozu oldum kol ağrısı oldu sadece korkma geçer çabucak inşallah bünyeye göre değişiyor demekki etkisi

Ağız mendili ile sürekli sildiğim halde günde 5 boyunluk degistiriyorum ben de. Çok fazla tükürük oluyor kızımda. Eşim artık dalga geçiyor, emdiği sütü damıtıyor diyor

Ben henüz aşı olamadım ama eşimin ablasının biontech ikinci dozdan sonra gece ateşi çıkmış ve kemik ağrısı olmuştu senin gibi. Ateş düşürücü içmişti ertesi güne bir şeyi kalmamıştı. Umarım senin de uzun sürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…