- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #39.981
Aynen bebeği kat kat giydirmektense evi normal ısıda tutup normal giydirmek daha mantıklı dediğin gibi hem o rahat hareket ediyor hem de alt açma kıyafet değiştirme banyo falan rahat oluyor üşüdümü acaba derdi olmuyorBence de ben böyle sıcaklıkta çok rahat hareket edebiliyorum altini aciyorum havalandiriyorim poposunu yıkıyorum rahatlıkla üstünu değiştiriyorum falan o derece de yapamam böyle ince bir örtü yeterli oluyor uyuduğunda üşüdü üşümediğini derdim yok tek kat giydiriyorum rahat ediyor bebek o dereceleri bebeği alışırsam bile ben üşür hasta olurum çünkü biz öyle büyümedik maalesef
Geçmiş olsun iyiki tedbirli davranmışsınKızlar selamlar, bebeğimde geniz tıkanıklığı ara ara hapşırma ve öksürme vardı doktora yazdım getirin dedi. İyi ki götürmüsuz rsv virüsü pozitif çıktı. Sanıyorum ablası kresten getirdi çünkü geçen hafta o hastaydı. Burada da arada çocuğum öksürüyor yazan anneler vardı. Sık öksürük varsa aman ihmal etmeyin (1saatin altında öksürme tekrarı)
Bize kuzenim hediye etmişti yeni yeni bakmaya başlıyor ama fazla vakit geçirmiyo onunla daha erken sanırım bizim içinKızlar bebişlere oyun halısı ne aldınız? Dikkatlerini çekmeye başladı mı? Bende almak istiyorum
Bizde konak kabuktan sonra oluştu.Bebişimin kaşında hafif kabuklanma vardı sarı gibi, ama sanıyorum konaktı. Doktor çok az konağı var demişti. Sizlerde ki konak olabilir mi acaba?
Benim bebegimde bu durumda doktor kcuuk diye bisey yapmiyor test bile yapmadiki varmi yokmu diye pazartesi ozele goturcegim bnm de oglum hasta hala da gecmedi zaten ondan ge ti buyuk ihtimal oda okuldan kapti 2side hasta kacgundur ne cekiyorumKızlar selamlar, bebeğimde geniz tıkanıklığı ara ara hapşırma ve öksürme vardı doktora yazdım getirin dedi. İyi ki götürmüsuz rsv virüsü pozitif çıktı. Sanıyorum ablası kresten getirdi çünkü geçen hafta o hastaydı. Burada da arada çocuğum öksürüyor yazan anneler vardı. Sık öksürük varsa aman ihmal etmeyin (1saatin altında öksürme tekrarı)
Ates yaptimi peki ?Kızlar selamlar, bebeğimde geniz tıkanıklığı ara ara hapşırma ve öksürme vardı doktora yazdım getirin dedi. İyi ki götürmüsuz rsv virüsü pozitif çıktı. Sanıyorum ablası kresten getirdi çünkü geçen hafta o hastaydı. Burada da arada çocuğum öksürüyor yazan anneler vardı. Sık öksürük varsa aman ihmal etmeyin (1saatin altında öksürme tekrarı)
Ayyy okurken üşüdüm beennben o kadarına evde de cesaret edemem heralde ya ben kundak yapıyorum üstüne de battaniye örtüyorum hatta bazen vicdan azabı çekip bir kat daha örtmek istiyorum da tutuyorum kendimi ben yorganla yatıyorum çocuk battaniyeyle kalınca uykularım kaçıyor
Bizim gaz problemimiz yok pek. Gece sabaha karşı gaz çıkartıyor ama, başka bir şey yok. O da normal sanırım. Bebekten bebeğe değişiyor herhaldeBizim ev hep 21 derece. Üstüne bir yarım bir de uzun kollu giydiriyordum. Ama üşüdüğü için Uzun uyuyamadığını farkettim. Ev yine 21 derece ama bir yelek üstüne de kalın battaniye örtmeye başladım. Gaz da üşümesiyle alakalı. Havalar soğudukça gazı artmaya başlamasını buna bağladım
21’de biz de üşüyoruz canım, üstümüzde hırkalar varOff bizim ev 27 derece bazen 26 dereceye düşüyor eşim serin olmuş diyor 21 derecede napar bilemiyorum bu kadar sıcakken bile üstünü ortme derdinde21 derece de ben de üşürüm ya
Okurken üşüdümben de eve sıcaklık ve nem ölçer aldım 25 -26 derece arasında gidip geliyor evin sıcaklığı doktorların dediği ayarda ben bile üşüyorum çocuk nasıl üşümesin ki askılı zıbın üstüne bir kat kıyafet giydiriyorum bir de patikli pantolonun içinden çorap giydiriyorum ayakları üşürse gazı olur diye bir de en ufak bir kusmukta hemen üstünü değiştiriyorum her beslenmeden önce de altını değiştiriyorum çiş yapıp bekleyince soğuyor ve üşütür diye yataktan kalkınca da uzun süre uyanık kalacaksa oyun oynayacaksak ince bir yelek giydiriyorum dışarı çıktığımızda içten külotlu çorap bere patik hırka giydiriyorum ince ve kalın battaniye alıyorum yanıma astronot tulumu var ama henüz büyük geliyor kışın giyer uyurken de hava sıcaksa penye battaniye soğuksa pelüş battaniye örtüyorum çok şükür hastalanmadı inşallah hastalanmaz
Ay ben hiç ufak kusmukta falan değiştirmiyorum ya onla başa çıkamam gaz çıkarırken illa çıkıyor kusmuk herkes öyle değişiyor mu. Yakalrı nemli oluyorOkurken üşüdümben de eve sıcaklık ve nem ölçer aldım 25 -26 derece arasında gidip geliyor evin sıcaklığı doktorların dediği ayarda ben bile üşüyorum çocuk nasıl üşümesin ki askılı zıbın üstüne bir kat kıyafet giydiriyorum bir de patikli pantolonun içinden çorap giydiriyorum ayakları üşürse gazı olur diye bir de en ufak bir kusmukta hemen üstünü değiştiriyorum her beslenmeden önce de altını değiştiriyorum çiş yapıp bekleyince soğuyor ve üşütür diye yataktan kalkınca da uzun süre uyanık kalacaksa oyun oynayacaksak ince bir yelek giydiriyorum dışarı çıktığımızda içten külotlu çorap bere patik hırka giydiriyorum ince ve kalın battaniye alıyorum yanıma astronot tulumu var ama henüz büyük geliyor kışın giyer uyurken de hava sıcaksa penye battaniye soğuksa pelüş battaniye örtüyorum çok şükür hastalanmadı inşallah hastalanmaz
Evet aynı anda iki çocuğun hastalığı çok zorBenim bebegimde bu durumda doktor kcuuk diye bisey yapmiyor test bile yapmadiki varmi yokmu diye pazartesi ozele goturcegim bnm de oglum hasta hala da gecmedi zaten ondan ge ti buyuk ihtimal oda okuldan kapti 2side hasta kacgundur ne cekiyorum
Doktor da sordu ama yapmadı şükür.Ates yaptimi peki ?
Sen de kendince haklısın canım nasıl alışırsa öyle gider ama ben kendim üşüyünce o da üşüyormuş gibi hissediyorum kıyamıyorum aslında birçok anneye göre de ince giydiriyorum mevsim geçişi etkiler dikkat edin hem kendinize hem bebeğe Rabbim sağlık versin hepimize inşallahbiz bazen yorganla yatarken miniğim kundakla yatıyor. Doğduğundan beri böyleyiz, o da rahatsız görünmüyor. Umarım işe yarar
Bizim gaz problemimiz yok pek. Gece sabaha karşı gaz çıkartıyor ama, başka bir şey yok. O da normal sanırım. Bebekten bebeğe değişiyor herhalde
21’de biz de üşüyoruz canım, üstümüzde hırkalar varama biz de çok sıcak evde büyüdük. Şimdi kardeşim de ben de çok üşüyoruz, kardeşim erkek olmasına rağmen. Bizim gibi olmasın ya, çok zor valla.
baya detaylı uğraşıyormuşsun.
Biz Antalya’dayız, 21 dereceyi 1-2 gündür gördük bu arada. Ondan önce nadiren görüyorduk. Dışarısı da çok sıcaktı zaten. İstanbul’a dönünce bakalım neler yapacağım. En kötüsü bebeğim bir anda mevsim geçişi yaşayacak
Islaklık hem rahatsız eder hem de üşütür diye en ufak kusmukta gaz çıkarırken olanlar da hemen değişiyorum hatta bazen fazla tükürük çıkarıyor boyun kısmı ıslanıyor değişiyorum kendim de iş yaparken bir yerime su sıçrasa rahatsız olduğum için bebek de öyledir diye hissediyorum hatta öyle olduğuna eminim değişince yüzü gülüyorA
Ay ben hiç ufak kusmukta falan değiştirmiyorum ya onla başa çıkamam gaz çıkarırken illa çıkıyor kusmuk herkes öyle değişiyor mu. Yakalrı nemli oluyor
Ben de biontech 2. dozu oldum kol ağrısı oldu sadece korkma geçer çabucak inşallah bünyeye göre değişiyor demekki etkisiKızlar selam biontech 2. Dozunu oldum dün bitirdi beni bu aşı ateş kemik ağrıları baş ağrısıdoktor parol al emzirmeye kesme dedi ama benim çocuğu kucağıma alacak dermanım yok annemle eşim alıp veriyorlar var mı bu denli yaşayan ne zaman geçer bu
Ağız mendili ile sürekli sildiğim halde günde 5 boyunluk degistiriyorum ben de. Çok fazla tükürük oluyor kızımda. Eşim artık dalga geçiyor, emdiği sütü damıtıyor diyorIslaklık hem rahatsız eder hem de üşütür diye en ufak kusmukta gaz çıkarırken olanlar da hemen değişiyorum hatta bazen fazla tükürük çıkarıyor boyun kısmı ıslanıyor değişiyorum kendim de iş yaparken bir yerime su sıçrasa rahatsız olduğum için bebek de öyledir diye hissediyorum hatta öyle olduğuna eminim değişince yüzü gülüyorbir sürü kıyafet aldım diye çevremde şaka yollu eleştirmişlerdi ama iyiki almışım dedim küçülenleri bir poşet ayırdım bile
Ben henüz aşı olamadım ama eşimin ablasının biontech ikinci dozdan sonra gece ateşi çıkmış ve kemik ağrısı olmuştu senin gibi. Ateş düşürücü içmişti ertesi güne bir şeyi kalmamıştı. Umarım senin de uzun sürmez.Kızlar selam biontech 2. Dozunu oldum dün bitirdi beni bu aşı ateş kemik ağrıları baş ağrısıdoktor parol al emzirmeye kesme dedi ama benim çocuğu kucağıma alacak dermanım yok annemle eşim alıp veriyorlar var mı bu denli yaşayan ne zaman geçer bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?