2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Biz dönem dönem yaşıyoruz bunu. İki gün önce kundaklayıp, uyutuyoruz, 10 dk sonra ağlıyor sıpa. En sonunda gidip yanına yattım (meme açık değil, bir temas yok), uyudu uzun uzun. Sensör neresinde onu da anlamadım ki gözünü açması lazım beni görmesi için, mışıl mışıl uyuyor, nereden görecek. Bizde hiç düzen yok, bazen bir şekilde strese girdiğini düşünüyorum. Umudum 3. Aydan sonra değişmesi
Çocuk işi çok zor iş valla, benim de çok gerildiğim zamanlar oluyor. Üzülüyorum da ama insanız biz de. Meme ağzında, yanında uyumayı deneyebilirsin. İlk zamanlar biz öyle uyuyorduk, dinlenirsin biraz sen de
Canım 5S bazen emmeyi bırakmasa da ben memeyi ağzından çıkartıp, yatağa bırakıyorum, uyuyor. Ama her zaman yemiyor tabi, bazen açılıyor boncuk gözler, hayırdır diyor sen nereye

Benimde emzik tutmadı memede uyuyor ve elini ve kiyafetlerini emebiliyor zaman zaman . aksam bir haftadir memede cok kalmak istiyor o zaman emzik tutup onu emerken uyumasini isterdim.

Eski mesajlari cok okuyamadim ama birkac kisi de ayni dertten muzdarip sanirim, memede uyumak.
Gece uyutuyorum yatagina koyuyorum 5 dk sonra gozlerini aciyor meme ariyor sakinlesmiyor emmeden. Emzik tutmadi keske alissaydi.Bebek 1 ayini doldurmadan emzik vermeyin diyorlardi simdi de almiyor cocuk valla emzik kolaylikmis. Mememi emzik olarak kullaniyor cunku. Butun gece harap oldum. Cocuguma da kiyamiyorum. Aksam 11 den sabah 7 ye kadar uyanikti. Simdi de uyandiramiyorum aksama kadar uyur
Gece gunduz birbirine girdi yani korkuyorum ilerde duzelmez boyle alisir diye. Nasil duzene sokacagiz bu uykuyu bilmem.

Çok teşekkür ederim rahatladım biraz. Annem ‘bu işte bi yanlışlık var 2 aylık bebek en önce anne memesinde uyumak ister’ diyince kafama takmıştım biraz. Sağ olun tekrar

Hayırlı olsun canım zaten herşey o kadar pahalı ve durmadan masraf çıkıyorki anlatamam bizde para biriktiriyorduk ev için ama devamlı birikeneden harcanmaya başldı bende kırk kere düşündüm alsam mı almasam mı diye derken babam almış yollamış sağolsun Allah ömürlerini uzun etsin yoksa henüz almamış bakınıyodum

Olabilir bak alışmıştır belkide iyi işte ilerde de çalışkan ve dakik olur Ya gece insan uyuyamayınca gündüz çok bitkin oluyor doğrusu gece uyusunlar dediğin gibi gündüz insan idare edebiliyor

Ya bizimki de 2 defa uyuyor biri 2 saatlik diğeri yaklaşık 4 saati buluyo o ara bana ilaç gibi geliyo ama basende uyumuyo tabi. Attığını inceledim çok güzel bilgiler uygulamayı düşünüyorum doğrusu

Kaç günlük oldu bebeğin? Bir dönem kızım da sürekli emiyordu. Göğüslerim çok acıyordu artık. Çok şükür şimdi öyle değil. Emziği kızım başlarda almıyordu iki farklı emzik denedim, bazen birini bazen diğerini emmek istiyor. Sürekli vermiyorum ama uykuya geçerken karnının tok olduğundan eminsem kurtarıcı oluyor. Uyuyunca zaten kendisi atıyor emziği de. Farklı emziklerle dene istersen. Belki birini sever. Bir de memeden ne zaman çekiyorsun bilmiyorum ama ben iyice dalmadan memeden çekersem en başa dönüyorduk o dönem. Sakinleşmek için uzun uzun emmek istiyordu.

Rota asisinin alerjiyi tetikledigini duymamistim. 1 aydir gazini kendi cikartiyor eski gaz krizlerimiz kalmadi. Insallah bizde cikmaz ya bugun daha kaka yapmadi merakla bekliyorum.

Cok gecmis olsun canim. Ben de peynir yiyordum sadece. Gaz yapar diyw yogurt da yemiyordym gecenlerde biraz yedim. Ayni sekilde beslenirken durup dururken cikabiliyor mu bu ajerji ya? Insallah hemen gecer

Evet üretim yönünden çok haklısın
Biz kendi halinde halk insanlarıyız ve bu kadar önemsiyoruz ama sen ben hepimiz birleşsek bi bez üretiminde harcanan kadar bile suyu koruyamayız Çok yazık

Meme ağızda Yanyana uyumak çok yaptığım bişey ama nolduysa bu dönem hiç bir şey kar etmedi geçer inşallah

Bebek büyüyor daha fazla emiyor artık çenesi de güçlendi. Sen de diyorsun bak uzun emiyor diye. Demek ki eskisi gibi yorulmuyor emerken. Herşeyi ağzına götürmesi de ağız yoluyla tanımaya çalışıyor. Bu bir yaşına gelene kadar böyle sürecek. Ağız yoluyla keşfetmeye çalışacak. Emzik ile ilgili endişelerin varsa verme bir müddet ben bıraktıramayacağımı bildiğim için bu konuda hiç ısrarcı olmadım. Vermedim .
Kilosu da normal çünkü aylık 900gr-1 kg alması beklenir onda ortalama tabi. Seninki de tam bu civarda zaten

Cok gecmis olsun canim. Ben de peynir yiyordum sadece. Gaz yapar diyw yogurt da yemiyordym gecenlerde biraz yedim. Ayni sekilde beslenirken durup dururken cikabiliyor mu bu ajerji ya? Insallah hemen gecer
Çok geçmiş olsun Rota aşısını ne zaman yaptırdınız ?

Selam kızlar bayağıdır giremiyorum bu aralar yoğun geçiyor. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir ben bu aralar hasta gibiyim bebiste huzursuz ama çok şükür sadece huysuzluğu var. Bir selam vermek istedim en kısa zamanda mesajlarınızı da okumaya çalışacağım merak ediyorum

64 gunluk .Duzelir insallah. Gunduz hic sorun yok top atsan uyanmaz ama geceleri..
emzik tavsiyesi alabilir miyim hangisini tuttu kiziniz?

Olabilir bak alışmıştır belkide iyi işte ilerde de çalışkan ve dakik olur Ya gece insan uyuyamayınca gündüz çok bitkin oluyor doğrusu gece uyusunlar dediğin gibi gündüz insan idare edebiliyor
Aynen canım kesinlikle bu ara bizimkinde kucakta gezinme başladı oturamıyoruz bağarıyor bide ayakta yaylanarak tutuyor memeyi yoksa çığlık kıyamet daha neler görecek bu bünye

Hiç bilmiyorum ki canım süt ve süt ürünü alerjisi olsa peynirde ya da paketli herhangi bi gıdada da yapması lazım ama bende şaştım bugün yoğurdun gaz sancısını yaşıyoruz ama o yüzden daha da yememmm

64 gunluk .Duzelir insallah. Gunduz hic sorun yok top atsan uyanmaz ama geceleri..
emzik tavsiyesi alabilir miyim hangisini tuttu kiziniz?
Chicco physio silikon emzik kullanıyor. Biberon alırken ikili set olarak almıştım. Aklımca kullanmayacaktım ama yine de bulunsun demiştim. Başlarda tutamıyordu, kısa bir dönem de wee nin emziğini tuttu. Şimdi sorun yaşamıyorum. Bizde de tam tersi bir durum vardı. Gündüz zaten hiç uyumuyordu, gece uyku saati de git gide ertelenmeye başlamıştı. Inşallah uzun sürmez sizin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…