2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yazını okuyunca kendimi gördüm yavrumu uzun zaman tanıyamadım diye 1 hafta önce bende hemen hemen aynı senin gibi bi rutin oluşturdum. Gece gündüz fark etmez kuzum uyumak istiyormuş bende ne derdi var bu çocuk uyumuyor diyordum meğersem uyutamıyormuşum. Çocuk uyumak için benden yardım istiyormuş anlamıyordum. Şimdi bazen 5s bazen colic bazen ayakta sallama bazen ana kucağında o an ne istiyorsa yardım ediyorum uyuyor çok şükür. Aynı saatte uyutma olayını bende deniyorum gece güzel gidiyorda gündüz tutturamadım bir türlü .

Bence çok ısrarcı olursan yakında alışır, ahah ağız bezi komik olur
Bu arada benim bebe resmen beni tokatlıyor hiç affı yok. Sinirli olduğu zaman sağ kroşe geçiriyor sizlerde de varmı bu durum?

Merak ediyorum benim kız banyodan sonra çok daha kötü uyuyor hiçbir işe yaramıyor o yüzden her gün yıkamıyorum var mı başka böyle olan
Benimkinin banyo sonrası uykusu açılıyor canım uyumak istemiyor o yüzden bende hergün yıkamıyorum havada soğuk diye 3 günü bulduğu oluyor

Ben de çocuğumun uyumak istediğini ve benim uyutamadigimi anladım bu süreçte. Gündüz bizim de rutinimiz yok gibi. Ne zaman ihtiyaç duyarsa o zaman uyuyor. Sabah uyandiktan sonra altini değiştirip emerek tekrar uyumak gibi bir düzeni kendi kurdu. Öğleden sonra da huysuzlaninca anlıyorum uyumak istediğini. Ya kucağımda ya da memede uyuyor kendisi.

Mesela gece yatırmadan önce bezini değiştiriyorum. 4-5 gibi uyanıyorya çok çiş yapmış oluyo eğer kaka yoksa bile. Tekrar değiştiriyorum sonra 7 gibi kalkıyor ıkınarak bu aralar çok zorlanıyo kabız sanırım 2 saat okunması sürüyo desem yeridir yani haliyle uyumuyor tekrar kakayı yapınca rahatlıyo 10-20 dakka falan uyuyo sonrasında öğle uykusu oluyor eğer olursa

Gunde 10 dan fazla olursa sikintiymus sanirim. Bugun bizim de 4 kaka oldu cok civik degil gibi. Yediklerimizden dolayi mi acaba? Her seye panik yapiyorum ben de ya

Uyutmayi beceremiyorum diyordum deneyiminiz hakli cikariyor. Resmen bebegimi uyutamiyorum insallah ben de ogrenirim. Gecmise gire daha iyiyiz ama gece uykusuna zor geciyor.

Ay o disiplin günleri gelmesin nasıl dayanacak ana yüreği 4. ayda hem odayı ayırırız hem uyku eğitimi veririz diye düşünüyorum ama zaman yaklaştıkça caymaya başladım kıyamam slingde koynumda uyuyor şimdi, bitecek mi bu günler
Bu arada bu ilk üç ayda tesadüfen kendi kendilerine uyurlarsa, kendi kendilerine uyumayı öğrenebiliyorlarmış ama bizde hiç olmadı Arada yatağa bırakıp şansımı deniyorum ama cazgır biraz benim kız hemen çığlıklar başlıyor
Gündüz düzeni bizde de oturmadı maalesef ve o da gece düzenini etkiliyor. Dün 6’da uyudu mesela, sonra altını değiştirirken biraz uyandı, bir saat takıldı şükür ama gece uykusu modundaydı. 6’da yatarsa 2’de cümbür cemaat kalkıyoruz

Bence çok ısrarcı olursan yakında alışır, ahah ağız bezi komik olur
Bu arada benim bebe resmen beni tokatlıyor hiç affı yok. Sinirli olduğu zaman sağ kroşe geçiriyor sizlerde de varmı bu durum?
Eşimin annesi anlatıyor, köyde tülbente afyon (sanırım afyondu, veya onun gibi bir şey) sarıp emzik gibi veriyorlarmış bebişlere tarlada mışıl mışıl uyuyor bebişler
Workin’ Moms diye bir dizi var, orada da bir anne alkollü sütleri üzerine çarpı işareti koyup buzluğa atıyoruz ihtiyaç halinde kullanmak üzere diyordu
Ağız bezinden nerelere geldim
O tokatlama işi bizde de var valla bir de eliyle çenemi falan tutmaya başladı. İğne gibi tırnaklar da. Analık zor meziyet

Uyku egitiminde bebegi aglanaya terk ediyorsak yok ben de kiyamam egitim veremem

Bizde aynen tam olarak böyleyiz sabah uyanıyor emip geri uyuyor öğleden sonra canı ne zaman isterse

Uyutmayi beceremiyorum diyordum deneyiminiz hakli cikariyor. Resmen bebegimi uyutamiyorum insallah ben de . Gecmise gire daha iyiyiz ama gece uykusuna zor geciyor.
Biz akşam 9- 10 arası duş aldırıyoruz her akşam ama 11i buluyor uyuması minumum 4-6 saat uyuyor. Gece uyanınca yanıma alıyorum emip uyuyor yine. Sende 5s dene kundak dene bakalım . Bizimki kundak yapınca çığlık çığlıga kucağıma alıp pış pışlayim yada anakucağına 2 dakika sonra mayışıyor.

Gunde 10 dan fazla olursa sikintiymus sanirim. Bugun bizim de 4 kaka oldu cok civik degil gibi. Yediklerimizden dolayi mi acaba? Her seye panik yapiyorum ben de ya
Sayayım ben bi ne olur ne olmaz bakayım bende aynıyım canım hatta biraz yeşil yaptı kakasını doktora söyledim gözlemle süt alerjisinden olabiliyor dedi valla ne zormuş ya şu süt alerjisi işi net bişey de demedikleri için

Biz pek kundak yapmadik oradan kaybettik. Bende 5s in emme, sallama ve sss sesi var digerleri olmayinca uzun suruyor Benim bu zamana kadarki sikintim uykusu gelmesine ragmen uyutamamakti oyle hissediyorum. Yaptiklarinizi uygulamaya calisacagm tesekkur ederin

Ben 6. Ayda sonra odayı ayırıcam ama 3. Aydan sonra gündüzleri odasında uyusun istiyorum 6. Aydan sonra geceleride uyuycağı için 3. Aydan sonra adapte olsun odasına. Bizdede 4 tane yatağı var beyefendinin kendi odasınında var yatak odasında salonda ve çatı katında ama gece kolumda uyuyor. . Geçen odayı havalndırim derken pencereyi açık unutmuşum börtü böcek dolmuş haydaa hadi çatı katınada park yatağı kurduk. Aynen görmemişin bir oğlu olmuş… onu yaşıyoruz eşimle birlikte geç anne baba olduk biraz abartıyoruz

Sen de doktora surekli soru soruyor musun? Esim doktor seni engelleyecek diyor ama napayim kucucuk bebek cok panik oluyorum. Bizim de son gunlerde kaka yesil kahve koyu yesil gibi bir sey. Haftaya kobtrolde hepsini gostericem doktora sizin kakasa kan var miydi alerjisen? Sutu kesince gitti mi? Ben daha diyete girmedim sadece bahaettigim boregi yemedim kan yok

Bizim de cesit cesit yatak minnosum gobegimde uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…