2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Eğer bezde kaka değil sadece renk varsa o zaman ishalmiş. Günde 4 kere normal dedikleri gibi 10 ve üzeri fazla sayılıyormuş.
Yok kizlar 2 saat oldu uyumadi bizde ise yaramiyor ya da ben yapamiyorum
Ben 1,5 saat uğraştım en sonunda babası kucakladı 1 dk içinde daldı uykuya. Tebdili mekanda ferahlık vardır dedikleri bu olsa gerek

Merak ediyorum benim kız banyodan sonra çok daha kötü uyuyor hiçbir işe yaramıyor o yüzden her gün yıkamıyorum var mı başka böyle olan
Bizde de aynı durum var banyo yapmasını cok seviyor ama banyodan sonra uyumuyor banyo hiç iyi gelmiyor bize o yüzden iki üç günde bir yapıyorum mecburen

Soğuksa bir şey diyemem tabi kızım da öyle iki saat üç saat ıkınıyordu. Şimdi baktım ıkınıyor, hemen gidiyoruz ve yapıyor O da rahatladı.
Geç uyuyormuş senin miniğin ama iyi uyuyormuş maşallah bu gece 1:30 gibi değiştirdim ben de, 3:30’da da kaka yaptı ama uyumaya devam etti keşke böyle gitse

Nasıl tutuyorsun kakaya
Altını açıyorum (bezi genelde lavaboda çıkartıyorum ). Sırtını göğsüme dayıyorum. Bacaklarının arkasından ellerimle tutuyorum, çömelme gibi bir pozisyonuna geliyor. Bak bir fotoğraf buldum, kabaca böyle bir şey. Ben lavaboya tutuyorum ama tuvalete veya kovaya falan da tutulabilir tabi.

Eklentiler

• 87CC9A29-BAAD-47B1-A762-7F9139B96652.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 57
Ben bu düzeni 11 gibi yapıyorum daha erken uyumuyor da sizin bebiş gündüz kaç saat uyuyan bir bebek acaba? bana da belki yol gösterir. Biz de erkene çekebilsek bu süreyi harika olacak
Gündüz kaç saat uyduğuna pek dikkat etmedim açıkçası. 3 saat uyuyordur sanırım. Parça parça, emerken. Öğleden önceki uykusu güzel biraz, öğleden sonra çok düzensiz. Bir anda değil de yavaş yavaş 15 er dk öne çekmeyi dene istersen.

Sende mi sezeryan oldun? Benim sezeryandan sonra kaldı bel ağrısı ağrısı

Biz uyumayınca geriliyoruz ya, sakin ve memesinde süt olmayan birinde daha kolay uyuyorlar Annem burdayken ben uyutamazdim, onda uyurdu.

Sende mi sezeryan oldun? Benim sezeryandan sonra kaldı bel ağrısı ağrısı
Ben sezeryan oldum bende de oluyor sırt ve bel agrisi kirleniyorum bazen özellikle arkadaşın dediği gibi çocuğun altını alırken kıyafet degistiriken ve banyo yaptırırken çok daha fazla hissediyorum koltuktan orda burda uyumaktandir diye düşünüyorum ama bilemiyorum

Alt değiştirirken ben de çok hissediyorum. Doğumdan beri böyle, alıştım artik ona da bacak diz agrım çok fazla.

Alt değiştirirken ben de çok hissediyorum. Doğumdan beri böyle, alıştım artik ona da bacak diz agrım çok fazla.
Yorgunluktan her yerim ağrıyor bazen hele uyuman bebe artık kiloda aldı kucakta yoruyor insanı almasam ağlıyor 4te uyudu 7de yemek yedi 9da kalktı şimdi hiç desteksiz kendi kendine uyuyor nasıl değiştirilir bu durumu hiç bilmiyorum.

Ben de 2,5 saat igrastim en son battaniyeye sarip hafif sallayinca uyudu

Aslında büyük insanlar gibi 12 de uyuyordu şimdi 11 e çekebildik saati

maşallah maşallah iyi dediğimi ertesi günü değişiyo o yüzden maşallah diyorum hemen umarım hep öyle devam eder. Ya benimki 1 den aşağı uyumuyodu ama ben beceremiyodum çocuğu gala salonda tutuyodum dedi gibi yerine götürünce uyuyormuş meğersem şimdi saati biraz öne çektim 11-12 yaptım yarın daha da öne çekicem böyle böyle alıştırarak uyku saatini ayarlıcam inşallah senin bebiş akşam uykusuna kaçta yatıyo

Benim de öyle. Her yerim ağrıyor. Kucakta iyice yoruyorlar dediğin gibi. Biraz uyutmayım düzene girsin de denmiyor ki, oyalasak bile 15 dk, uykusu varsa alakasız bir saatte uyuyor.

Saatlerdir salladığım bebem uyumadi hala uyuyan bebis annelerine selam olsun birazdan acıkır sonra kaka yapar yine açılır uyku sabahlarız gündüz de uyur tatlı kızım anasi hiç uyumasa da olur tabi
Maalesef benim kızım da 3te uyudu. İnsan alışamıyor ya bu düzene. Kabullenemiyorum yani. 10da başladım. Gittim yatak odasına 5 s kundak pış pış kolik her şeyi denedim. Olmuyor gerçekten uyumuyor nasıl çıldırmıuoruz o da ben de onu düşünüyorum

Bi bebek daha yapardın gelir yine o günler Bende tadını çıkartmaya çalışıyorum her anın mesela bugün nerdeyse hiç uyumadık bizimkinin gazı vardı sabaha kadar kımış kımış etti çok şükür ağlamadı ama rahat değildi bizde rahat edemedik uyuyamadık amaa şikayet etmiyorum çünkü nasılsa bitecek

Bizde de öyleydi. En son 00:30 u görünce salonda durmaması gerektiğini anladım. Ertesi gün erkenden odaya geçtik.
Benim bebiste gece uykusuna 00:30 da geçiyor genelde ve 4 saat falan uyuyor şimdi sizin mesajları okudum.da hata mı yapıyorum acaba diye düşündüm bizde söyle bir durum var hiç uyumaya sorunumuz yok eğer bir huysuzluğu vs yoksa. Mesela gece 00:30 uyuyor 04.00te kalkıyor emziriyorum gazını çıkarıyorum geri uyuyor hemen bir 3-4 saat daha böyle gidiyor. Sonra uykusu 1-2 saate düsüyor. 12.30dan sonra 1-2 saat uyanık kalıyor sonra emiyor ve uyuyor. Mesela şuan uyuyor canı isterse 2 saat istemezse 1 saat falan ama uyanınca yine emiyor ve uyuyor uyumasada kendi kendine duruyor ben onunla oyun oynuyorum bazen mutfağa götürüyorum yemek yaparken pusette uyumuş oluyor kısacası söyle akşam 9 da falan yine uyumuş oluyor 1-2 saat sonraki asıl gece uykusu 00.00 ve bucuk arasında oluyor. Genelde duzeni bu sekilde oldugu icin hic bozmadım umarım hata etmemisimdir

Dışarı çıkıp bebek arabası ile dlasma durumlariniz nasil arkadaslar biz 3_4 defa cikmistik hep uyuyordu son iki defa disarida uyanip agladi meme istedi oyle olunca simdi cikarmaya korkuyorum birde arabaya koyarken uyuyor oluyordu eskiden uyanmiyordu simdi uyanip aglayabiliyor siz de durumlar nasil?uyurken mi uyanikken mi disari cikariyorsunuz ya da evde mi duruyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…