- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.501
Aynen öyle erkek diyip geçicen düşüncesizler maalesef. Tabiki haklı ailesi bakabilse bile anne gibi olur mu hiç olmaz. Allah tüm annelerin ömrünü uzun etsin evlatlarındaYok canım hiç takılmıyorum. Huyunu biliyorum, kötü niyetli değil. Beni sevdiğine de eminim ama erkekler böyle işte. Düşüncesizler. Bir de bizimki çocuğa bakamıyor ya, e ailesi de ilgisiz görüşmüyoruz. Bana bir sey olursa diye korkmakta haklı.
18’i de benim dönüşümAynen aralığın ilk haftası başlamam lazım.
Neden izin vermiyorsunBenim oğlum doğduğunda emmeye başladı hala arada bir emiyordoğduğunda benim yanıma getirene kadar ellerini emiyormuş hala anlatırlar bazen agzinda emzik yokken yine emmeye çalışıyorizin vermiyorum. Bir ara baktım nasıl ses geliyor cuuk cuukk kafami cevirdik baş parmağını emiyor sanki bal var elinde
Ya çok güzel görünüyor ama alışmasın istiyorumNeden izin vermiyorsunbenim kızım koca yumruğunu sokup ağzına emiyor. Ben ayakları ne zaman sokacak diye hevesleniyordum
Amin İnşallahÇok geçmiş olsun. Inşallah size bulaşmaz. Odasından çıkınca maske takıyor mu? Illa ki çıkacak odasından ama inşallah dikkatli olur. Allah ona da sifa versin. Hafif atlatsın inşallah.
Bunların aynısı var bizde ya hemde birebir. En son götürdüğüm çocuk doktoru hicbir şey demedi bende sormayı unuttum. Ama ilk götürdüğümde mukusu söyledim kan olmadıkça normal dedi. Bu egzama kuruluk vs beni çok düşündürüyor. Bizde de alerji mi var acabaDoktora göre değişiyor bu durum. Bizimkinde mukus vardı ama hiç kan görülmemesine rağmen çok katı diyete soktu beni. Yüzünde kaşlarda ve kulakta egzama kabukları vardı onlar kayboldu bir de bebeğin karnı taş gibiydi artık o kalmadı. Benim doktorum çok evhamlı heralde ne bileyim. Şüpheniz varsa en azından süt içmeyi bırakın, fırınlanmış ürünlerde de protein yapısı değişiyormuş galiba ama ben diyeti riske atmadım.
Hiç denemedim bu zamana kadar tuttururmuyum bilmiyorumT Tarih1Papatyakokusu ben tuvalet iletişimine başladım. Çişleri pek tutturamıyorum ama kakaların neredeyse tamamını lavaboya yapıyor. Kaka da hiç kalmıyor popoda. Belki o yüzden rahat atlatmış olabiliriz. Bir araştırın isterseniz
Kitapta çok özel bir şey yazmıyor. Bence bu video yeterli. Ikındığını görünce alıp gidiyorum ben. Bir süre sonra o da alışıyor, işaret verip bekliyorHiç denemedim bu zamana kadar tuttururmuyum bilmiyorum
kitabı var herhalde ama hiç okumadım ben
Ben henüz kullanmaya başlamadım. Arkadaşım verdi ama kullanışlılık konusunda kararsızdım. Bugün kurup deneyeceğim.Bende bundan almak istiyorum seviyor mu bebeginz acaba?
İyi yapmışsın denemeye değerCanım bugün araştırdım babymoll deki 18 kiloya kadar taşıyormuş ebebek deki de 25 kiloya kadar taşıyormuş yani 4-5 aydan fazla kullanılıyor bir yaşına kadar kullansak bile yeter dedi eşim almaya karar verdik
Geçmiş olsun umarım tek seferlik bir durumdur. Su böreği gerçekten hem yağ hem peynir etkilemiştir baya. Bizde de en başında yüzde egzama vardı 1 ayı doldurmasına yakın çıktı. O zamanki doktor tahin, çilekgiller, kakaolu şeyler yemişsindir ondan olmuştur demişti ama hiçbirni yememiştim. Kakanın mukuslu oluşundan bahsetmiştim hiç üzerinde durmamıştı. Sonra başka doktora geçince bu ortaya çıktı. O da kendi çocuğunda da çıktığından bu kadar evhamlı sanırım. Diyet fena gitmiyor bir tek gardım sütlü tatlılarda düşüyor onları çok düşünmemeye çalışıyorumCok karisik bir durum. Bizde oyle egzama yok aslinda. Hep yedigim seyleri yerken yine onceden yedigim su boregi sonrasi kan oldu. Aklim almadi neden niye oldu. Dr bana ilk sutu kes dedi ki hic icmedim de zaten sadece firinlanmis urunleri yemistim im. Doktor ile yuzyuze gorusunce netlesir umarim. Sizin diyet nasil gidiyor? Diyeti ne zaman acacaksiniz belli ni?
Varsa da ümitsizliğe kapılmayın. İlk ben de nasıl ya bula bula beni mi buldu diye karalar bağladım. Ama ben diyet yaptıkça çocuk kendine geldi diyebilirim. Bitmeyen gaz sancıları, o taş gibi karnı, emdikten sonra fışkırarak kusmaları azaldı, uyku kalitesi arttı. Yüzüne linola krem kullanıyorum, ilk doktor bepanthol sensiderm vermişti o pek etki etmedi ama linola çok güzel hemen toparladı. Bir tek şunu diyeceğim, mama veriyorsanız alerji için özel mamalar var ancak baya pahalı, doktor reçete ederse makul fiyata geliyor. Siz diyete girip normal mama vermeye devam ederseniz diyetiniz boşa gidiyor, bir anlamı kalmıyor. O yüzden doktorunuzla iyice konuşun, aklınızdakileri sorun.Bunların aynısı var bizde ya hemde birebir. En son götürdüğüm çocuk doktoru hicbir şey demedi bende sormayı unuttum. Ama ilk götürdüğümde mukusu söyledim kan olmadıkça normal dedi. Bu egzama kuruluk vs beni çok düşündürüyor. Bizde de alerji mi var acaba
Çok teşekkür ederimKitapta çok özel bir şey yazmıyor. Bence bu video yeterli. Ikındığını görünce alıp gidiyorum ben. Bir süre sonra o da alışıyor, işaret verip bekliyordene istersen.
Cok Tesekkurler detayli aciklamaniz icin. Benin bebegimde su an icin cok gaz sancisi yok gibi, uyku super duzenli degil. Uyurken temas istiyor. Kucaktaysa uyuyor ya da uzun sure uykusuz kalmadiysa da uyuyor. Son zamanlarda kendi hatalarimi duzelterek uyutmaya calisiyorum l. Simdilik uykuyu da alerjiye yormuyorum ama bakalim. Belki de kondurnak istemiyorum. Ote yandan bazen kusmalaru oluyor. Cok yediginden ni diyordumGeçmiş olsun umarım tek seferlik bir durumdur. Su böreği gerçekten hem yağ hem peynir etkilemiştir baya. Bizde de en başında yüzde egzama vardı 1 ayı doldurmasına yakın çıktı. O zamanki doktor tahin, çilekgiller, kakaolu şeyler yemişsindir ondan olmuştur demişti ama hiçbirni yememiştim. Kakanın mukuslu oluşundan bahsetmiştim hiç üzerinde durmamıştı. Sonra başka doktora geçince bu ortaya çıktı. O da kendi çocuğunda da çıktığından bu kadar evhamlı sanırım. Diyet fena gitmiyor bir tek gardım sütlü tatlılarda düşüyor onları çok düşünmemeye çalışıyorum. Benim dana eti ve yumurta yemem de yasak öyle olunca dışarıda yemek yeme lüksüm kalmadı. Açıkçası sütsüz hayat mümkünmüş, soya harici bitki bazlı sütlerle işimi hallediyorum. Vegan peynirler var normalde bile gidip alınacak kadar lezzetli buldum. Bunları bi arkadaşın başına daha gelirse umutsuzluğa kapılmasın diye yazıyorum bu arada. Tek sıkıntı kalsiyum onu da tablet olarak alıyorum. Diyetin ne zaman açılacağı belli değil. Bizimkinin kan değerleri düşüktü demire erken başlattılar o da kaka yapmasını etkiledi. Şimdi yine 2 gündür beklemedeyiz mukuslu mu çıkacak nasıl olacak merak ediyorum. Geçen seferki yine mukuslu ama ilk kakaları gibi nispeten daha katıydı. Heralde ek gıda döneminde diyeti bir açma girişimi olur diye düşünmek istiyorum.
Varsa da ümitsizliğe kapılmayın. İlk ben de nasıl ya bula bula beni mi buldu diye karalar bağladım. Ama ben diyet yaptıkça çocuk kendine geldi diyebilirim. Bitmeyen gaz sancıları, o taş gibi karnı, emdikten sonra fışkırarak kusmaları azaldı, uyku kalitesi arttı. Yüzüne linola krem kullanıyorum, ilk doktor bepanthol sensiderm vermişti o pek etki etmedi ama linola çok güzel hemen toparladı. Bir tek şunu diyeceğim, mama veriyorsanız alerji için özel mamalar var ancak baya pahalı, doktor reçete ederse makul fiyata geliyor. Siz diyete girip normal mama vermeye devam ederseniz diyetiniz boşa gidiyor, bir anlamı kalmıyor. O yüzden doktorunuzla iyice konuşun, aklınızdakileri sorun.
Ben kullaniyorum. Turuncu etiketli mi yani paketi mi? Naftalin kokmasi skandal nereden almistiniz acaba saticida mi bir kusur varKızlar prima premium care kullanan varmı. Mantar gibi olmustu. Sonra odada değişik bir koku hissettik annemle bir baktım bildiğiniz bez naftalin kokuyor yeni paket değiştirmişti geliştirmiş güya turuncu etiketli olanı kullanmayın almayın yazık paranıza
Aslında bende yasaklar gelsede gitmesem modundayım aynen bende en azından 6 aylık olsun öyle başlayim diyorum ama burdada yasaklar yüzünden bi çok personel başka iş buldu . Yasaklar gelsede patronlar çağırıcak gibi eleman kaybetmeyi göze almak istemiyorlar.18’i de benim dönüşümşirketin yarısı işten çıkartıldı bu arada. Beni de çıkartın dedim ama projeye devam edecekler sanırım biraz çamura yatıp kendimi kovdurmak istiyorum bir üç ay daha kalabilirim belki kuzumla
Köreltir köreltirCok Tesekkurler detayli aciklamaniz icin. Benin bebegimde su an icin cok gaz sancisi yok gibi, uyku super duzenli degil. Uyurken temas istiyor. Kucaktaysa uyuyor ya da uzun sure uykusuz kalmadiysa da uyuyor. Son zamanlarda kendi hatalarimi duzelterek uyutmaya calisiyorum l. Simdilik uykuyu da alerjiye yormuyorum ama bakalim. Belki de kondurnak istemiyorum. Ote yandan bazen kusmalaru oluyor. Cok yediginden ni diyordumUmarim tum cocukkar iyi olur. Onlarin sagligi icin gerekirse diyet de yapariz Allah size de kolaylik versin. Buyuk ozveri gerektirdigibden eminim. Yine de cok gyzel alternatifler paylastiniz.
Hindistsn cevizi badem sutu gibi sutlerle tatli yapsaniz bir nebze koreltir mi istahinizi
Hayır sabahtandır araştırıyorum herkes isyanda. Nefes alınmıyor kokusundan. Yavrum çocuğumu mahvetmiş şakın siz almayın. Aynı paket kilo yazan yeri turunculu.Ben kullaniyorum. Turuncu etiketli mi yani paketi mi? Naftalin kokmasi skandal nereden almistiniz acaba saticida mi bir kusur var
Bende diyet yapıp denemek istiyorum ama eger yoksa bebeği bazı şeylerden mahrum bırakmış olurum diye yapmıyorum. Doktorum mukus için normal demişti ama bu egzama olayını sonradan fark ettik. Bizim gaz sancılarımız aşırı değil, kusmamız da yok uykumuzda güzel sadece egzamalar var. Mama kullanmıyorum sadece emziriyorum umarım yoktur. Size de çok geçmiş olsunGeçmiş olsun umarım tek seferlik bir durumdur. Su böreği gerçekten hem yağ hem peynir etkilemiştir baya. Bizde de en başında yüzde egzama vardı 1 ayı doldurmasına yakın çıktı. O zamanki doktor tahin, çilekgiller, kakaolu şeyler yemişsindir ondan olmuştur demişti ama hiçbirni yememiştim. Kakanın mukuslu oluşundan bahsetmiştim hiç üzerinde durmamıştı. Sonra başka doktora geçince bu ortaya çıktı. O da kendi çocuğunda da çıktığından bu kadar evhamlı sanırım. Diyet fena gitmiyor bir tek gardım sütlü tatlılarda düşüyor onları çok düşünmemeye çalışıyorum. Benim dana eti ve yumurta yemem de yasak öyle olunca dışarıda yemek yeme lüksüm kalmadı. Açıkçası sütsüz hayat mümkünmüş, soya harici bitki bazlı sütlerle işimi hallediyorum. Vegan peynirler var normalde bile gidip alınacak kadar lezzetli buldum. Bunları bi arkadaşın başına daha gelirse umutsuzluğa kapılmasın diye yazıyorum bu arada. Tek sıkıntı kalsiyum onu da tablet olarak alıyorum. Diyetin ne zaman açılacağı belli değil. Bizimkinin kan değerleri düşüktü demire erken başlattılar o da kaka yapmasını etkiledi. Şimdi yine 2 gündür beklemedeyiz mukuslu mu çıkacak nasıl olacak merak ediyorum. Geçen seferki yine mukuslu ama ilk kakaları gibi nispeten daha katıydı. Heralde ek gıda döneminde diyeti bir açma girişimi olur diye düşünmek istiyorum.
Varsa da ümitsizliğe kapılmayın. İlk ben de nasıl ya bula bula beni mi buldu diye karalar bağladım. Ama ben diyet yaptıkça çocuk kendine geldi diyebilirim. Bitmeyen gaz sancıları, o taş gibi karnı, emdikten sonra fışkırarak kusmaları azaldı, uyku kalitesi arttı. Yüzüne linola krem kullanıyorum, ilk doktor bepanthol sensiderm vermişti o pek etki etmedi ama linola çok güzel hemen toparladı. Bir tek şunu diyeceğim, mama veriyorsanız alerji için özel mamalar var ancak baya pahalı, doktor reçete ederse makul fiyata geliyor. Siz diyete girip normal mama vermeye devam ederseniz diyetiniz boşa gidiyor, bir anlamı kalmıyor. O yüzden doktorunuzla iyice konuşun, aklınızdakileri sorun.
Biz de yarın alacağız inşallah işimize yarar canım bebişler mışıl mışıl sağlıkla uyusunlar inşallahBen henüz kullanmaya başlamadım. Arkadaşım verdi ama kullanışlılık konusunda kararsızdım. Bugün kurup deneyeceğim.
İyi yapmışsın denemeye değer
ben de aldım arkadaşımdan sen yazınca.
kurup kullanacağım belki de onun bebeği hoşlanmamıştır umarım benim işime yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?