- 16 Ocak 2021
- 240
- 705
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.301
Bizimki bebek sevmediğinden değil de ev sıcak olduğu için emzirmeden önce giydirsem terledi, uyutup içine koysam uyandı diye alışamadık. Henüz eliyle örtüyü çekemiyor ama bir süre sonra tehlikeli olabilir bogulabilir diye uyku tulumuna alışmak istiyorum. Bizim kız kollarını açıkta seviyor o yüzden h&m in tulumlarindan almıştım.Uyku tulumundan kastın normal boydan tulum mu? İnternette görüyorum ama pijama tarzı tulumdan farklı değil gibi geldi bana. Öyle olunca da alışamadık demişsin ya burada biri daha demişti bebek sevmedi diye ondan sormak istedim giydirince rahatsız mı oluyor çok mu ağlıyor nedir?
Ayda en az 600 gr alması gerekiyor demişti biz 800 Gr almışız iyi dediKızlar doktorunuz size beybilerden ayda kaç kilo almanız gerektiğini söylüyorbiz bu ay 660 gram almışız bana az gibi geldi
Canım inşallah masal öyle olmaz ama benim oğlum 1 hafta 10 gündür sadece evi gezerken emiyordu şimdi tamamen Red yiyorum amaa bugün bişey farkettik evde temizlik vardı bende memeyi tutsun diye uğraş verirken elektrikli süpürge sesini duyunca tuttu bi anda denk mi geldi diye bi sonraki öğünde denedim tekrar aldı saç kurutma makinesini denedim onda da alıyor seninde diğer arkadaşların da aklında bulunsunAh canım yaa bizde de mama reddi var bazı öğünlerde içmek istemiyor ağlıyor ayakta gezerek içmek istiyor öylede kolum kopuyor ağırlaştı artık
Sağ ol canım, ne güzel detaylı yazmışsın.Benim kızım da sık sık fışkırarak kusuyordu. Asm ye aşıya gittiğimde oradaki hemşire söyledi. Sen rahat emziremediğinde düzgün pozisyon almadığında, emerken damaktan ses geldiğinde bebek arada hava da yutuyor. Emme sonrası yuttuğu hava baloncuk olarak miğdede kalıyor onu Çıkarmakta da zorlandığı için ıkındıkça kusması fışkırmaya dönüyor dedi. Normal gaz çıkarırken küçücük kusuyor ama gerçekten dikkat ettim emzirme pozisyonu düzgün olduğunda kusması gayet normal.
Tamam şimdi oldu ben bunu hep görüyordum ama uyku tulumu olarak düşünmemiştimBizimki bebek sevmediğinden değil de ev sıcak olduğu için emzirmeden önce giydirsem terledi, uyutup içine koysam uyandı diye alışamadık. Henüz eliyle örtüyü çekemiyor ama bir süre sonra tehlikeli olabilir bogulabilir diye uyku tulumuna alışmak istiyorum. Bizim kız kollarını açıkta seviyor o yüzden h&m in tulumlarindan almıştım.
Oyyy Merve çok geçmiş olsun kıyamam sanaBugün rota aşısını yaptırdık kızımızın. Aç götürdüm, kusmadı çok şükür. Kıyafetle 6980 gr cıktı bizim tospik. Hemşire ile konuştuk biraz, sağ olsun her gidişimde benim de nasıl hissettiğimi sorar, ilgilenir. Ağrılarımı söyledim. Epidural, spinal doğumlardan sonra olabiliyormuş. Doğumdan itibaren 3 ay demir hapına devam etmem gerekiyormuş meğer. Bana söylemişti aslında ama benim o zamanlar kafam pek yerinde değildi. Depolar boşalmış olabilirmiş. Kan vereyim diye muayene oldum. O sıra da şikayetlerimden bahsederken dr covid olabileceğimi söyledi. 1 Aralıkta ilk doz aşımı olmuştum. Çok afedersiniz dün geceden beri ishalim. Zaten hiçbir yerim tutmuyordu bu da tuz biber oldu. Test de yaptıramadan eve dönmek zorunda kaldım. Çok şükür gelince kızım emip 2 saat uyudu. Hem de ilk defa gündüz bu kadar uyudu. Allah yardım etti şükür. Ne varsa kızım da var...
Kıyamam ya çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer ❤Benim kızım hasta olduBabasından bulaştı bebeğime. Öksürük, hapşırık, burun akıntısı var. Çok şükür ateşi yok. Öksürük uyutmuyor kızımı
Dünden beri eşime gıcık oluyorum, kızımıza bulastirdi diye:) adamı yesem doymuyorum o kadar yani.
Ne zormuş çocuk büyütmek ben de deneyim canım sağolCanım inşallah masal öyle olmaz ama benim oğlum 1 hafta 10 gündür sadece evi gezerken emiyordu şimdi tamamen Red yiyorum amaa bugün bişey farkettik evde temizlik vardı bende memeyi tutsun diye uğraş verirken elektrikli süpürge sesini duyunca tuttu bi anda denk mi geldi diye bi sonraki öğünde denedim tekrar aldı saç kurutma makinesini denedim onda da alıyor seninde diğer arkadaşların da aklında bulunsun
Geçmiş olsun inşallah çabuk geçerBenim kızım hasta olduBabasından bulaştı bebeğime. Öksürük, hapşırık, burun akıntısı var. Çok şükür ateşi yok. Öksürük uyutmuyor kızımı
Dünden beri eşime gıcık oluyorum, kızımıza bulastirdi diye:) adamı yesem doymuyorum o kadar yani.
Sağ ol canım... Eşim yüzünden, geç kaldı diye alelacele eve getirdi bizi. Aslında birinden kapmak degil de, aşı oldum ya geçen hafta ondan mı diye düşünüyorum. Kendime birşeyler karıştırdım, kaynattım, fayda edecek gibi. Double Türk kahvesi içtim, ishali de kesiyor gibi. Bebisler hasta olmasın diyoruz ya, analar da hasta olmasın. Kucağıma almakta zorlanıyorum inan ki.Oyyy Merve çok geçmiş olsun kıyamam sana
Neden test yaptırmadın yaptıramadın ya da ?
Ama sen kimseyle görüşmüyorsun nerden kapmış olabilirsin ki hemen kötü düşünme belki olağan bir şeydir
Bol sıvı al vitamin al yorma kendini Dinlenmeye çalış
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebişe de bilmiyordum ben de demir içmemiz gerektiğini bende sırt ağrısı ve halsizlik var ben de ölçtüreyimBugün rota aşısını yaptırdık kızımızın. Aç götürdüm, kusmadı çok şükür. Kıyafetle 6980 gr cıktı bizim tospik. Hemşire ile konuştuk biraz, sağ olsun her gidişimde benim de nasıl hissettiğimi sorar, ilgilenir. Ağrılarımı söyledim. Epidural, spinal doğumlardan sonra olabiliyormuş. Doğumdan itibaren 3 ay demir hapına devam etmem gerekiyormuş meğer. Bana söylemişti aslında ama benim o zamanlar kafam pek yerinde değildi. Depolar boşalmış olabilirmiş. Kan vereyim diye muayene oldum. O sıra da şikayetlerimden bahsederken dr covid olabileceğimi söyledi. 1 Aralıkta ilk doz aşımı olmuştum. Çok afedersiniz dün geceden beri ishalim. Zaten hiçbir yerim tutmuyordu bu da tuz biber oldu. Test de yaptıramadan eve dönmek zorunda kaldım. Çok şükür gelince kızım emip 2 saat uyudu. Hem de ilk defa gündüz bu kadar uyudu. Allah yardım etti şükür. Ne varsa kızım da var...
Teşekkür ederim canım. Benim de aklımdan çıkmış. 2 hafta kullandım bıraktım. Senin de düşük olabilir, tahlil vermekte fayda varGeçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebişe de bilmiyordum ben de demir içmemiz gerektiğini bende sırt ağrısı ve halsizlik var ben de ölçtüreyim
Geçmiş olsun, covid olmayabilir şimdi her şeyi ona bağlıyoruz da, olsa bi farklılık hissedersin gibi geliyor. Demiri biliyordum ben ama bile bile ihmal ettim. Özellikle lohusayken çektiğim kabızlık sorunları sonrasıBugün rota aşısını yaptırdık kızımızın. Aç götürdüm, kusmadı çok şükür. Kıyafetle 6980 gr cıktı bizim tospik. Hemşire ile konuştuk biraz, sağ olsun her gidişimde benim de nasıl hissettiğimi sorar, ilgilenir. Ağrılarımı söyledim. Epidural, spinal doğumlardan sonra olabiliyormuş. Doğumdan itibaren 3 ay demir hapına devam etmem gerekiyormuş meğer. Bana söylemişti aslında ama benim o zamanlar kafam pek yerinde değildi. Depolar boşalmış olabilirmiş. Kan vereyim diye muayene oldum. O sıra da şikayetlerimden bahsederken dr covid olabileceğimi söyledi. 1 Aralıkta ilk doz aşımı olmuştum. Çok afedersiniz dün geceden beri ishalim. Zaten hiçbir yerim tutmuyordu bu da tuz biber oldu. Test de yaptıramadan eve dönmek zorunda kaldım. Çok şükür gelince kızım emip 2 saat uyudu. Hem de ilk defa gündüz bu kadar uyudu. Allah yardım etti şükür. Ne varsa kızım da var...
Kahveye limon sık hemen kesiyor ishaliSağ ol canım... Eşim yüzünden, geç kaldı diye alelacele eve getirdi bizi. Aslında birinden kapmak degil de, aşı oldum ya geçen hafta ondan mı diye düşünüyorum. Kendime birşeyler karıştırdım, kaynattım, fayda edecek gibi. Double Türk kahvesi içtim, ishali de kesiyor gibi. Bebisler hasta olmasın diyoruz ya, analar da hasta olmasın. Kucağıma almakta zorlanıyorum inan ki.
Çok geçmiş olsun canım inşallah öyle bir şey yoktur. Kendine çok dikkat et vitaminlerini ihmal etme kızının sana ihtiyacı var ❤Bugün rota aşısını yaptırdık kızımızın. Aç götürdüm, kusmadı çok şükür. Kıyafetle 6980 gr cıktı bizim tospik. Hemşire ile konuştuk biraz, sağ olsun her gidişimde benim de nasıl hissettiğimi sorar, ilgilenir. Ağrılarımı söyledim. Epidural, spinal doğumlardan sonra olabiliyormuş. Doğumdan itibaren 3 ay demir hapına devam etmem gerekiyormuş meğer. Bana söylemişti aslında ama benim o zamanlar kafam pek yerinde değildi. Depolar boşalmış olabilirmiş. Kan vereyim diye muayene oldum. O sıra da şikayetlerimden bahsederken dr covid olabileceğimi söyledi. 1 Aralıkta ilk doz aşımı olmuştum. Çok afedersiniz dün geceden beri ishalim. Zaten hiçbir yerim tutmuyordu bu da tuz biber oldu. Test de yaptıramadan eve dönmek zorunda kaldım. Çok şükür gelince kızım emip 2 saat uyudu. Hem de ilk defa gündüz bu kadar uyudu. Allah yardım etti şükür. Ne varsa kızım da var...
Çok geçmiş olsun kuzuyaBenim kızım hasta olduBabasından bulaştı bebeğime. Öksürük, hapşırık, burun akıntısı var. Çok şükür ateşi yok. Öksürük uyutmuyor kızımı
Aaa cok mantıklı bak biz de uykuya gecerken falan kullaniyoruz o sesleri işe yarıyor. Eger meme reddi yasamaya baslarsak aklımda olsunCanım inşallah masal öyle olmaz ama benim oğlum 1 hafta 10 gündür sadece evi gezerken emiyordu şimdi tamamen Red yiyorum amaa bugün bişey farkettik evde temizlik vardı bende memeyi tutsun diye uğraş verirken elektrikli süpürge sesini duyunca tuttu bi anda denk mi geldi diye bi sonraki öğünde denedim tekrar aldı saç kurutma makinesini denedim onda da alıyor seninde diğer arkadaşların da aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?