- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.321
nasıl gidiyor çiş kaka alıştırmaları? ben kakaları yakalamaya başladım ama bu sefer de çişler kaçtıtembihliyorum bezini bağlarken bak sakın beze yapma diyorum gelince haber ver diyorum ama dinlemiyor ki beni
Ağlarken yapıyor onu anladımminnoşum, şimdiden asi olmuş . Dün aklımdan geçtin ama yazamadım. Saldım ben
Uyku derdimiz var şu ara. Yarım saatten fazla uyumuyor gündüz. Öyle olunca da tüm gün uyutmaya çalışmakla geçiyoronu çözmeye çalışıyorum daha çok.
Ama kaka sayısı azaldı, 2 kere yapıyor genelde, saatleri daha belli. Onları tutturuyoruz. Onun dışında da ara ara tutuyorum, denk gelirse çiş yapıyor ama pek denk gelmiyor. Veya çişini yapması gerektiğini anlamadıUyanınca tuttum, emince tuttum, uyumadan önce tuttum olmadı. Ne zaman çiş yapıyor bu bebe anlamadım
Teşekkür ederim. Bence de her belirti artık covid e bağlanıyor. Ben sadece aşı olduğum için etkisini görüyorum belki diye düşünüyorum. Kabız olunca yapacak bir şey yok tabi. Ben ilk günler bana biri bir şey deyince hı hı evet diyip geçiyordum. Sonra ne dendiğini hatırlamıyordum, ne konuştuk fikrim olmuyordu. Lohusalığın etkisi böyleydi. Unuttum gitti onu da.Geçmiş olsun, covid olmayabilir şimdi her şeyi ona bağlıyoruz da, olsa bi farklılık hissedersin gibi geliyor. Demiri biliyordum ben ama bile bile ihmal ettim. Özellikle lohusayken çektiğim kabızlık sorunları sonrası
Aklıma geldi de midem bulanıyor, iyice kötü olursa diye korktum canımKahveye limon sık hemen kesiyor ishali
Geçmiş olsun tekrar
Sağ ol canım. Evet ya bugün onun için de zor oldu.Çok geçmiş olsun canım inşallah öyle bir şey yoktur. Kendine çok dikkat et vitaminlerini ihmal etme kızının sana ihtiyacı var ❤
Sağ ol canım. Ben de aşının etkisi diye düşündüm. Bitki çayı yaptım, parol içtim. 2 güne ayaklanırım inşallah.misophonia_ cok geçmiş olsun canım ben covid oldugunu sanmiyorum. 1 aylık olduğumuzda öyle siddetli bir ishal yaşadım ki hayatimda hic böyle olmamıştım dogum sancisi gibiydi ve aşırı halsiz kalmıştım. İshal cok halsiz bırakıyor, illa covidden olmaz yani
Bizim doktor enjeksiyon sayısını azaltmak için ve az riskli gördüğü için (seyahat etmiyoruz, evde küçük kardeş yok) 1 yaşında önerdi. 3. Ayda yaptıranlar olunca tedirgin oldum ama benzer şekilde öneren doktorlar olduğunu da gördüm.Bir de bugün hemşireye menenjit aşısını sordum. Onu çocuk doktoru ile görüş, uygulamasında farklılıklar var dedi. 22 sine randevu aldım, soracağım gidince. Sizin bilginiz var mı bu aşı hakkında?
Cok zor gerçekten canım aç kalacak diye de insan üzülüyor ama dertleri artık etrafı keşfetmek işte geçsin inşallah bu günler gerçekten zorNe zormuş çocuk büyütmek ben de deneyim canım sağolinşallah eskisi gibi olurlar geçici bir şeydir inşallah öğlen yine ağlaya ağlaya bitirdi mamasını inat yaptım ben de bu sefer kucağımda yük tek kola binince kolum kopuyor resmen
İnşAllah yaşamazsınız hiç canımmmAaa cok mantıklı bak biz de uykuya gecerken falan kullaniyoruz o sesleri işe yarıyor. Eger meme reddi yasamaya baslarsak aklımda olsun
Ya benimkilerden biri gece uykusunda kaka yapıyor dolayısıyla yakalayamıyorumminnoşum, şimdiden asi olmuş . Dün aklımdan geçtin ama yazamadım. Saldım ben
Uyku derdimiz var şu ara. Yarım saatten fazla uyumuyor gündüz. Öyle olunca da tüm gün uyutmaya çalışmakla geçiyoronu çözmeye çalışıyorum daha çok.
Ama kaka sayısı azaldı, 2 kere yapıyor genelde, saatleri daha belli. Onları tutturuyoruz. Onun dışında da ara ara tutuyorum, denk gelirse çiş yapıyor ama pek denk gelmiyor. Veya çişini yapması gerektiğini anlamadıUyanınca tuttum, emince tuttum, uyumadan önce tuttum olmadı. Ne zaman çiş yapıyor bu bebe anlamadım
Ay maşallahÇok şükür nasıl başladıysak öyle gidiyorarada bir uyumak istemiyor az uyuyor ama huysuzluk yapmıyor ağlamıyor. Dün çok güzel uyudu mesela uyandı emdi uyudu sürekli. Geceleri zaten hiç sıkıntımız yok 4-5 saat uyuyor. Bizimki bayadır başını tutuyor gözleriyle bana bakıyor konuşuyor benimle, gözlerini ovuşturuyor ve çok gülüyor. Biz pek atak yaşamıyoruz sadece gündüzleri acıkıp ağlıyor sık emmek istiyor açlığa hiç tahammülü yok iyice şişko olacak
Teşekkür ederiizzzAy maşallahaman yesin yesin bende her ağladıkça tıkıyorum memeyi ağzına. Hemşire bana mama yiyen bebek kiloyu yürümeye başladığında, anne sütü alan bebekde kiloyu şimdi alır yürümeye başlayınca verir demişti. Tosuncuk olsunlar nasılsa çocukluk çağında enerjileri tavan olucak
Benim de bir arkadaşım anca 6 ay kullanırsın sonra bebek kilo alıcak taşıyamazsın demişti ve bende bi kere denedim aynı senin gibi düşünüyorum. Ama o zaman bebeğim daha 1 aylıktı oturtulmaz bebek falan dediler deneme amaçlı kullanmıştım. Zamanla alışırız inşallah aksi taktirde zor oturtmasıBugün hastaneye rapor almaya gittim ilk kez kanguruyu kullandım ama takması bebeği yerleştirmesi çok zor görümcem yardım etti tek başıma nasıl yapacağım bilmiyorum acaba zamanla pratikleşirmiyim bir de bebek daha çok küçük belki ondan zor oldu büyüdükçe daha mı kolay olur acaba ve şimdiden taşırken beli ağrıyor insanın bebek kilo aldıkça nasıl olacak ki aklımda deli sorular
Aslında çok zor bi bebek değil ama çok kolay bi bebekte değil. Telefon ve televizyona acayip ilgi duyuyor dikkatini çekiyor. Uyandığında yiyip hemen uykuya dalmıyor. Çok şükür babası evde karnını falan doyurunca ona veriyorum genelde biraz oyalıyor. Gece çok sık uyanıyor artık kendi yatağınn unuttu bizim yanımızda aramızda yatıyor. Şu dönemide atlatalım yavaşça odasına alıştırıcam inşallah. İşyeriyle konuştum pek iş yokmuş bu ay gidemicem sanırımTeşekkür ederiizzzHahaha bende öyleyim ya ne için ağladığını bilmiyorum ya direk hoopp memeye zaten genelde hep açlıktan ağlamış oluyor bizde sadece süt alıyoruz iyice tosuncuk olsun sonra verir artık ne yapalım senin bebiş nasıl iyidir inşallah, çok yoruyor mu annesini küçük bey
Aaa iş konusu çok iyi olmuş inşallah bebisle olursun. Bizde televizyona ilgi duyuyoruz baya izleyecek neredeyse. Gece uyuyamama insanı cok yoruyor Inşallah gece uykuları uzar o seni çok rahatlatır.Aslında çok zor bi bebek değil ama çok kolay bi bebekte değil. Telefon ve televizyona acayip ilgi duyuyor dikkatini çekiyor. Uyandığında yiyip hemen uykuya dalmıyor. Çok şükür babası evde karnını falan doyurunca ona veriyorum genelde biraz oyalıyor. Gece çok sık uyanıyor artık kendi yatağınn unuttu bizim yanımızda aramızda yatıyor. Şu dönemide atlatalım yavaşça odasına alıştırıcam inşallah. İşyeriyle konuştum pek iş yokmuş bu ay gidemicem sanırımo çok iyi oldu.
Gündüzleri biraz uyuyorum aslında evde 3 kat olunca in çık çok yoruluyorum gün içerisinde çok fazla bakamıyorum burayada işte. Geçen yeğenim pipisi ile ilgili birşey söyledi arada derisini pipisini kontrol et kireçleme olmasın dedi. Seninkide erkek bilgin olsun. Birde bibiş yapacağı zaman ağlıyor yaparken sesi çıkmıyor umarım normaldir burda öyle hemen kalkıp doktora gidemiyorsun o yüzden birazdaha beklicem.Aaa iş konusu çok iyi olmuş inşallah bebisle olursun. Bizde televizyona ilgi duyuyoruz baya izleyecek neredeyse. Gece uyuyamama insanı cok yoruyor Inşallah gece uykuları uzar o seni çok rahatlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?