2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
misophonia_ cok geçmiş olsun canım ben covid oldugunu sanmiyorum. 1 aylık olduğumuzda öyle siddetli bir ishal yaşadım ki hayatimda hic böyle olmamıştım dogum sancisi gibiydi ve aşırı halsiz kalmıştım. İshal cok halsiz bırakıyor, illa covidden olmaz yani

Bizim bugün sünnetin üzerinden 4 gün geçti ve klipsi cikarttirdik. Çıkarırken ağladı tabi, belki o an ilk çişini de yapmışsa yanmıştır. Cok hassas bi süreç ya canının yandığını bilmek o kadar üzücü ki hani içim yaniyo denir ya gerçekten insanin ciğer kısmında bir yanma oluyor o zamanlarda ömrü boyunca gördüğü göreceği tek acı bu olsun insallah yavrumun

minnoşum, şimdiden asi olmuş . Dün aklımdan geçtin ama yazamadım. Saldım ben
Uyku derdimiz var şu ara. Yarım saatten fazla uyumuyor gündüz. Öyle olunca da tüm gün uyutmaya çalışmakla geçiyor onu çözmeye çalışıyorum daha çok.
Ama kaka sayısı azaldı, 2 kere yapıyor genelde, saatleri daha belli. Onları tutturuyoruz. Onun dışında da ara ara tutuyorum, denk gelirse çiş yapıyor ama pek denk gelmiyor. Veya çişini yapması gerektiğini anlamadı Uyanınca tuttum, emince tuttum, uyumadan önce tuttum olmadı. Ne zaman çiş yapıyor bu bebe anlamadım

Ağlarken yapıyor onu anladım
ben geçen hafta İki gün dışardaydım çocuk gündüz 12 saat uyudu arabada pusette nerde bulduysa.
Ama bu hafta çok yağmur var dışarı çıkamıyorum yoksa uyku sorunu olunca temiz hava iyi geliyor bize de çünkü dün bugün hiç uyumadı doğru düzgün

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Bence de her belirti artık covid e bağlanıyor. Ben sadece aşı olduğum için etkisini görüyorum belki diye düşünüyorum. Kabız olunca yapacak bir şey yok tabi. Ben ilk günler bana biri bir şey deyince hı hı evet diyip geçiyordum. Sonra ne dendiğini hatırlamıyordum, ne konuştuk fikrim olmuyordu. Lohusalığın etkisi böyleydi. Unuttum gitti onu da.

Sağ ol canım. Ben de aşının etkisi diye düşündüm. Bitki çayı yaptım, parol içtim. 2 güne ayaklanırım inşallah.

Bir de bugün hemşireye menenjit aşısını sordum. Onu çocuk doktoru ile görüş, uygulamasında farklılıklar var dedi. 22 sine randevu aldım, soracağım gidince. Sizin bilginiz var mı bu aşı hakkında?

Bizim doktor enjeksiyon sayısını azaltmak için ve az riskli gördüğü için (seyahat etmiyoruz, evde küçük kardeş yok) 1 yaşında önerdi. 3. Ayda yaptıranlar olunca tedirgin oldum ama benzer şekilde öneren doktorlar olduğunu da gördüm.

Cok zor gerçekten canım aç kalacak diye de insan üzülüyor ama dertleri artık etrafı keşfetmek işte geçsin inşallah bu günler gerçekten zor

Aaa cok mantıklı bak biz de uykuya gecerken falan kullaniyoruz o sesleri işe yarıyor. Eger meme reddi yasamaya baslarsak aklımda olsun
İnşAllah yaşamazsınız hiç canımmm ama şimdilik işe yarıyor bakalım atak haftasında gözüküyor benimki doğması gereken tarihe göre tam uyuyor ya bakıyım geçecek mi gerçekten ondan mı göreceğim

Ya benimkilerden biri gece uykusunda kaka yapıyor dolayısıyla yakalayamıyorum çiş için de emerken yaparlarsa diye popoya leğen koyup öyle emziriyorlar ama benim ikisi aynı anda emdiği için yapamıyorum.

Ay maşallah aman yesin yesin bende her ağladıkça tıkıyorum memeyi ağzına. Hemşire bana mama yiyen bebek kiloyu yürümeye başladığında, anne sütü alan bebekde kiloyu şimdi alır yürümeye başlayınca verir demişti. Tosuncuk olsunlar nasılsa çocukluk çağında enerjileri tavan olucak

Teşekkür ederiizzz Hahaha bende öyleyim ya ne için ağladığını bilmiyorum ya direk hoopp memeye zaten genelde hep açlıktan ağlamış oluyor bizde sadece süt alıyoruz iyice tosuncuk olsun sonra verir artık ne yapalım senin bebiş nasıl iyidir inşallah, çok yoruyor mu annesini küçük bey

Benim de bir arkadaşım anca 6 ay kullanırsın sonra bebek kilo alıcak taşıyamazsın demişti ve bende bi kere denedim aynı senin gibi düşünüyorum. Ama o zaman bebeğim daha 1 aylıktı oturtulmaz bebek falan dediler deneme amaçlı kullanmıştım. Zamanla alışırız inşallah aksi taktirde zor oturtması

Kızlar nasılsınız bu ayın sonunda oğlanı sünnet ettiricem inşallah gazdan yana baya çekiyoruz , şimdiden kendini kaldırmaya çalışıyor geçti çalışıyor demek yetersiz kalır bildiğin gövdesiyle kafasını birleştirir gibi yapıp diklenmeye çalışıyor yanına mutlaka birşeyler koyuyorum düşmesin diye WC bile giderken kulağım hep onda oluyor var mı aynısını yaşayan bu arada 3 gün sonra 3. Aylık oluyoruz

Aslında çok zor bi bebek değil ama çok kolay bi bebekte değil. Telefon ve televizyona acayip ilgi duyuyor dikkatini çekiyor. Uyandığında yiyip hemen uykuya dalmıyor. Çok şükür babası evde karnını falan doyurunca ona veriyorum genelde biraz oyalıyor. Gece çok sık uyanıyor artık kendi yatağınn unuttu bizim yanımızda aramızda yatıyor. Şu dönemide atlatalım yavaşça odasına alıştırıcam inşallah. İşyeriyle konuştum pek iş yokmuş bu ay gidemicem sanırım o çok iyi oldu.

Aaa iş konusu çok iyi olmuş inşallah bebisle olursun. Bizde televizyona ilgi duyuyoruz baya izleyecek neredeyse. Gece uyuyamama insanı cok yoruyor Inşallah gece uykuları uzar o seni çok rahatlatır.

Aaa iş konusu çok iyi olmuş inşallah bebisle olursun. Bizde televizyona ilgi duyuyoruz baya izleyecek neredeyse. Gece uyuyamama insanı cok yoruyor Inşallah gece uykuları uzar o seni çok rahatlatır.
Gündüzleri biraz uyuyorum aslında evde 3 kat olunca in çık çok yoruluyorum gün içerisinde çok fazla bakamıyorum burayada işte. Geçen yeğenim pipisi ile ilgili birşey söyledi arada derisini pipisini kontrol et kireçleme olmasın dedi. Seninkide erkek bilgin olsun. Birde bibiş yapacağı zaman ağlıyor yaparken sesi çıkmıyor umarım normaldir burda öyle hemen kalkıp doktora gidemiyorsun o yüzden birazdaha beklicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…