- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.361
Salatadaki birkaç damla limon etkilemez diye düşünüyorum. Sürekli limonlu su içmek olsa neyse, ödem atmak sütü belki azaltır ama salataya kaç damla etki ediyor ki. Maden suyu için günde 1 sise içilebilir diye biliyordum ben de, yine de rahatsız ederse diye içmedim 3 aydır.Maden suyu gaz yapmıyor muçok araştırdımda mecbur kalmayınca içmeyin yazıyordu içmedim sevdiğim halde. Limonda salatada olmasa yiyemiyorum miktarları vardır heralde
Boş boş emmiyordur, emin ol. Süt olmasa meme de durmaz, yaygarayı koparır. Gece olunca meme yumuşayınca ilk zamanlar ben de böyle hissettim. Ama zaten sütün varsa bebek emdikçe geliyor, içini ferah tut. Dinlenmeye,uyumaya çalış, bol bol da su içSüt kalmıyor ki . Yoksa bende tıkıyorumda bazen boş boş emiyor
Fb grubuna üye oldun mu? Orda baya paylaşım yapıyorlar. Oturunca kesin daha kolay hayat. Herkes öyle demiş.Gece yakalamak zor gerçekten. Bu tuvalet iletişimini gece nasıl yapıyorlar anlamadım zaten. Gece beze devam
Şu kış bi geçsin de, o zaman bebişi soyup takılırız biraz. İki bileğimde de sakatlık var, tutmakta çok zorlanıyorum. Oturmaya başlayınca belki daha rahat olur.
Yıkanabilir bezlere geçtin mi peki?
Pınar Sibirsky’ninmiş kundak uyku. İlk baktığım oydu benim de. Aşamalı uzaklaşma da Kim West yöntemi sanırım.Doğa Rutkay kundak uyku diye bir yerden uyku eğitimi almış. Aşamalı uzaklaşma ile veriliyormuş. Hem uykularımız düzelsin istiyorum hem de cesaret edemiyorum tam
Ne kadar ben de merak ediyorumPınar Sibirsky’ninmiş kundak uyku. İlk baktığım oydu benim de. Aşamalı uzaklaşma da Kim West yöntemi sanırım.
Tracy Hogg benim daha çok hoşuma gitti, kaldır-yatır olarak geçiyor. Biraz bebekten bebeğe de değişir sanırım ama kızım kucağa alınmazsa 1 saat ağlar, kucağımda bile 20 dk ağlıyor uykusu varken uyanmışsa. Dayanamam ona beno yüzden ağlatmadan kaldır-yatır daha hoş göründü gözüme. Eğer ağlamasına izin vermezsem (oyuncak, biberon vs) o zaman salıncakta da uyuyor mesela. Ona güvendim ama bilemedim. Kitabı aldım şimdi, o gelsin bir okuyayım, sonra karar vereceğim ben de. Ama danışmanlık mı alsak kendimiz mi denesek bilmiyorum. Danışmanın söylediği şey sert gelirse diye ben de korkuyorum
Karar verirsen, araştırırsan falan yazar mısın?
Bu arada uyku meleğim ile konuştum, 2,5 aydan itibaren veriliyor eğitim dedi. Yine Kim West yöntemiymiş. Ama fiyatlar yüksek baya
E bebekten masalar 1 2 3 diye var güzeller3 aylık bebek için nasıl kitaplar almalıyım öneri isim varmı
Haklısın menenjit hep ateş yaptı tanıdıklarımda, ben de korktum doğrusuTabi kontrole gidince nasıl yol çizerse ona göre karar veririz ama bana da bu şekilde söylerse ben de yaptırmak istemem. Daha geç aylarda oluyorsa o aylarda yaptırırım. 2.ay aşıları kızıma ağır gelince tedirgin oldum çünkü.
Valla süpersin her defasında yeni bir uyku yöntemi ya da bilgiyle geliyorsunPınar Sibirsky’ninmiş kundak uyku. İlk baktığım oydu benim de. Aşamalı uzaklaşma da Kim West yöntemi sanırım.
Tracy Hogg benim daha çok hoşuma gitti, kaldır-yatır olarak geçiyor. Biraz bebekten bebeğe de değişir sanırım ama kızım kucağa alınmazsa 1 saat ağlar, kucağımda bile 20 dk ağlıyor uykusu varken uyanmışsa. Dayanamam ona beno yüzden ağlatmadan kaldır-yatır daha hoş göründü gözüme. Eğer ağlamasına izin vermezsem (oyuncak, biberon vs) o zaman salıncakta da uyuyor mesela. Ona güvendim ama bilemedim. Kitabı aldım şimdi, o gelsin bir okuyayım, sonra karar vereceğim ben de. Ama danışmanlık mı alsak kendimiz mi denesek bilmiyorum. Danışmanın söylediği şey sert gelirse diye ben de korkuyorum
Karar verirsen, araştırırsan falan yazar mısın?
Bu arada uyku meleğim ile konuştum, 2,5 aydan itibaren veriliyor eğitim dedi. Yine Kim West yöntemiymiş. Ama fiyatlar yüksek baya
Biz yıkanıp bursaya gitmiştik kendi arabamızla. Havalar sıcaktı henüz bu kadar soğuk değildi ama şimdi soracak olursan ne arabayla ne normal şekilde çıkmam hasta olmasından korkarım.Kızlar bebeklerinizi yıkadığınız gün dışarı çıkarıyormusunuz?
Bebeği nasıl uyutuyorsun şuanda ve gündüzleri kaç saatte bir uyuyor. Acaba bende uyku eğitimine ihtiyaç duyacak miyim onu düşünüyorum daValla süpersin her defasında yeni bir uyku yöntemi ya da bilgiyle geliyorsunBenim çok bilgim yoktu yeni yeni araştırıyorum. Ben de hiç kıyamam bizimki kucağa alışık zaten onu da şoklamak hiç istemem. Danışman çok sert şeyler derse yapamam diye tereddüte düştüm bugün. Genelde 4. Ay diyorlar eğitim için ondan hele bi bekleyeyim dedim. Bir de önerdiğin huckleberry uygulaması süper oldu hep kullanıyorum. Orada da uzmanlar analiz edip dönecekler bakalım bekliyorum
Fb grubu sosyal medya mı? Ben de ilgileniyorum ama fb yok bende eğer tahmin ettiğimseFb grubuna üye oldun mu? Orda baya paylaşım yapıyorlar. Oturunca kesin daha kolay hayat. Herkes öyle demiş.
Yok ya nerde geçicem iki bebekle. Onun için ciddi kaka düzeni lazım. Çişli bez sorun değil ama kakayı kesin yakalamak gerek
Kız Banu şaşırdın mı senin ki eğitimli doğmuş zatenBebeği nasıl uyutuyorsun şuanda ve gündüzleri kaç saatte bir uyuyor. Acaba bende uyku eğitimine ihtiyaç duyacak miyim onu düşünüyorum damesela bizimki emerken uyuyor gazını çıkarıyorum bazen devam ediyor bazen etmiyor. Uyku saatlerimiz biraz bozuldu bazen gündüzleri uyumuyoruz ama uyuduğu zaman hep kendi kendine uyuyor. Mesela kahvaltı yapıyorum o da koltukta yatıyor kendi kendine uyuyor. Saatleri düzene nasıl sokarım 4.ayda eğitim mi versem diye düşünüyorum sizin konuşmaları okudukça
Hahaha canımsın ya teşekkür ederimKız Banu şaşırdın mı senin ki eğitimli doğmuş zatenmaşallah Suphanallah daim olsun uykuları. bundan iyisi Şam’da kayısı. Büyüdükçe uyku saatleri azalıyor ondan da olabilir
Ben yaşıyorum cnm memeyi tutmuyor artık hep biberon oldu.Valla almayınca almıyorlar canım ağlıyor uyumuyor ama direniyorlar anneyi çok yıpratan bişeymiş herşeyi bıraktım memeyi tutsun diye sürekli uğraşıyorum uzun zaman aç kalmadı allahtan zar zorda olsa tutturuyorum ama tutana kadar ben bitiyorumumarım kimse yaşamaz ya
Kumdak uykı 2200Ne kadar ben de merak ediyorum
Reis sen varken bana düşer mi nasıl uyuttuğumBebeği nasıl uyutuyorsun şuanda ve gündüzleri kaç saatte bir uyuyor. Acaba bende uyku eğitimine ihtiyaç duyacak miyim onu düşünüyorum damesela bizimki emerken uyuyor gazını çıkarıyorum bazen devam ediyor bazen etmiyor. Uyku saatlerimiz biraz bozuldu bazen gündüzleri uyumuyoruz ama uyuduğu zaman hep kendi kendine uyuyor. Mesela kahvaltı yapıyorum o da koltukta yatıyor kendi kendine uyuyor. Saatleri düzene nasıl sokarım 4.ayda eğitim mi versem diye düşünüyorum sizin konuşmaları okudukça
Hadi yaYağmurluk ben de alacağım ama İzmir bir haftadır çok çok yağmurlu. yağmurlukla falan olmazdı yani Sel götürdü resmen. Ben sağa sola gidince yanıma mama alıyorum kurtarıcı olsun diye yoksa panikliyorum dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?