2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Maden suyu gaz yapmıyor mu çok araştırdımda mecbur kalmayınca içmeyin yazıyordu içmedim sevdiğim halde. Limonda salatada olmasa yiyemiyorum miktarları vardır heralde
Salatadaki birkaç damla limon etkilemez diye düşünüyorum. Sürekli limonlu su içmek olsa neyse, ödem atmak sütü belki azaltır ama salataya kaç damla etki ediyor ki. Maden suyu için günde 1 sise içilebilir diye biliyordum ben de, yine de rahatsız ederse diye içmedim 3 aydır.

Süt kalmıyor ki . Yoksa bende tıkıyorumda bazen boş boş emiyor
Boş boş emmiyordur, emin ol. Süt olmasa meme de durmaz, yaygarayı koparır. Gece olunca meme yumuşayınca ilk zamanlar ben de böyle hissettim. Ama zaten sütün varsa bebek emdikçe geliyor, içini ferah tut. Dinlenmeye,uyumaya çalış, bol bol da su iç

Fb grubuna üye oldun mu? Orda baya paylaşım yapıyorlar. Oturunca kesin daha kolay hayat. Herkes öyle demiş.
Yok ya nerde geçicem iki bebekle. Onun için ciddi kaka düzeni lazım. Çişli bez sorun değil ama kakayı kesin yakalamak gerek

Doğa Rutkay kundak uyku diye bir yerden uyku eğitimi almış. Aşamalı uzaklaşma ile veriliyormuş. Hem uykularımız düzelsin istiyorum hem de cesaret edemiyorum tam
Pınar Sibirsky’ninmiş kundak uyku. İlk baktığım oydu benim de. Aşamalı uzaklaşma da Kim West yöntemi sanırım.
Tracy Hogg benim daha çok hoşuma gitti, kaldır-yatır olarak geçiyor. Biraz bebekten bebeğe de değişir sanırım ama kızım kucağa alınmazsa 1 saat ağlar, kucağımda bile 20 dk ağlıyor uykusu varken uyanmışsa. Dayanamam ona ben o yüzden ağlatmadan kaldır-yatır daha hoş göründü gözüme. Eğer ağlamasına izin vermezsem (oyuncak, biberon vs) o zaman salıncakta da uyuyor mesela. Ona güvendim ama bilemedim. Kitabı aldım şimdi, o gelsin bir okuyayım, sonra karar vereceğim ben de. Ama danışmanlık mı alsak kendimiz mi denesek bilmiyorum. Danışmanın söylediği şey sert gelirse diye ben de korkuyorum
Karar verirsen, araştırırsan falan yazar mısın?
Bu arada uyku meleğim ile konuştum, 2,5 aydan itibaren veriliyor eğitim dedi. Yine Kim West yöntemiymiş. Ama fiyatlar yüksek baya

Ne kadar ben de merak ediyorum

Haklısın menenjit hep ateş yaptı tanıdıklarımda, ben de korktum doğrusu

Valla süpersin her defasında yeni bir uyku yöntemi ya da bilgiyle geliyorsun Benim çok bilgim yoktu yeni yeni araştırıyorum. Ben de hiç kıyamam bizimki kucağa alışık zaten onu da şoklamak hiç istemem. Danışman çok sert şeyler derse yapamam diye tereddüte düştüm bugün. Genelde 4. Ay diyorlar eğitim için ondan hele bi bekleyeyim dedim. Bir de önerdiğin huckleberry uygulaması süper oldu hep kullanıyorum. Orada da uzmanlar analiz edip dönecekler bakalım bekliyorum

Kızlar bebeklerinizi yıkadığınız gün dışarı çıkarıyormusunuz?
Biz yıkanıp bursaya gitmiştik kendi arabamızla. Havalar sıcaktı henüz bu kadar soğuk değildi ama şimdi soracak olursan ne arabayla ne normal şekilde çıkmam hasta olmasından korkarım.

Bebeği nasıl uyutuyorsun şuanda ve gündüzleri kaç saatte bir uyuyor. Acaba bende uyku eğitimine ihtiyaç duyacak miyim onu düşünüyorum da mesela bizimki emerken uyuyor gazını çıkarıyorum bazen devam ediyor bazen etmiyor. Uyku saatlerimiz biraz bozuldu bazen gündüzleri uyumuyoruz ama uyuduğu zaman hep kendi kendine uyuyor. Mesela kahvaltı yapıyorum o da koltukta yatıyor kendi kendine uyuyor. Saatleri düzene nasıl sokarım 4.ayda eğitim mi versem diye düşünüyorum sizin konuşmaları okudukça

Fb grubu sosyal medya mı? Ben de ilgileniyorum ama fb yok bende eğer tahmin ettiğimse

Kız Banu şaşırdın mı senin ki eğitimli doğmuş zaten maşallah Suphanallah daim olsun uykuları. bundan iyisi Şam’da kayısı. Büyüdükçe uyku saatleri azalıyor ondan da olabilir

Kızlar selam,
Sezaryan sonrası korse kullandınız mi? Ben doktoruna sormustum al kullan ama hiç bir faydası yok dedi bana takınca göbek yokmuş gibi çıkarınca var oluyor dedi. Spor gerekli 3 aydan sonra Diye konuştuk en.son öyle olunca almaxim ama artık 3 ay da oldu geç kaldın mı bilmiyorum elimde vardi sıkı bir korse taktım onu altı donlu gibi hatta e bebekte gordum buna cok bemziyordu takiyotum bugunden itibafen sizce ise yarar mi ??

Kız Banu şaşırdın mı senin ki eğitimli doğmuş zaten maşallah Suphanallah daim olsun uykuları. bundan iyisi Şam’da kayısı. Büyüdükçe uyku saatleri azalıyor ondan da olabilir
Hahaha canımsın ya teşekkür ederim ben hiç uyutmaya çalışmıyorum öğlene kadar çok ıyiyiz öğleden sonra biraz bozuluyor bazı günler de ondan şey ettim ınşallah hepimizin çok iyi uykuları olsun❤

Ben yaşıyorum cnm memeyi tutmuyor artık hep biberon oldu.

Reis sen varken bana düşer mi nasıl uyuttuğum maşallah nasıl kendi kendine uyuyor
Bizim bi düzenimiz uok aslında yeni yeni düzeltmeye çalışıyorum. Hep oğluma göre oldu uykumuz aslında onu desteklemem gerekiyordu. Düzeniniz bozulduysa 1,5-2 saatlik uykı penceresini geçmedrn ona uykuyı hatırlatabilirsin belki.

Hadi ya biz de ancak hafif yağmurda çıkıyoruz zaten, perişan olmaya gerek yok.
Mama işi mantıklı, emzirebilirim de aslında ama ev yakın olunca gideriz demiştim, demeseymişim iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…