2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Huckleberry bence süper ben 1 haftadır tutuyorum mesela günler arası toplam uykusu sadece 1-2 dk fark etmiş. Bunu görmek bile çok iyi. Uzmanlardan ben de yardım istedim dün akşam cevap geldi uzun uzun yazmışlar. Bugün okucam bakalım ne demişler

Alttan ustten derken fitil ve surupla tikaniklik varsa bi yerde acilsin gibi sanki

5 gun yapmiyor doktor olabilir bi donem dedi bi alttan ustten cikaralim dedi ama biz 5 gunden fazla beklemedik cunku karni agriyor rahatsiz oluyir gibi geldi ikinip agliyordu 10 gune kadar beklemedik
Yani hiç o kadar uzun süre yapmadığı olmadı o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama umarım en kısa zamanda düzene girer yeniden.

Maden suyu gaz yapmıyor mu çok araştırdımda mecbur kalmayınca içmeyin yazıyordu içmedim sevdiğim halde. Limonda salatada olmasa yiyemiyorum miktarları vardır heralde
Canım bu bebeler artık 3 aylık oldular. Artık şu gaz yapar bu gaz yapar diye diyet yapmamalısın. Yavaş yavaş diyetini genişlet. Yakında dönünce tüm ne gazları varsa pırt pırt çıkaracaklar inşallah.

Maşallah kuzuya hep böyle devam eder inşallah. 4. Ay atağı baya sancılı olduğu için huyları değişiyormuş bebeklerin o yüzden uyku eğitimini o ataktan sonra vermeyi öneriyorlar.
Fb grubu sosyal medya mı? Ben de ilgileniyorum ama fb yok bende eğer tahmin ettiğimse
Evet Facebook
Benim okuduklarımdan yenidoğanda yapan kişi sayısı baya az o yüzden ilerleyen aylarda daha kolay gibi geliyor bana.

Kızlarrr bebeğini benim gibi nasıl giydireceğini bilmeyen anneler lütfen dışarı çıkmasın havanın sıcak olduğu bi gün dışarı çıkıp yürüyüş yaptık fazla giydirmişim terlemiş hiç yerinden hareket ettirmemiştik eve geldiğimizfe terlediğini fark ettik hemen üstünü değiştik. Öksürük burun akıntısı başladı ve ateş 1 gün sonra doktora gittik doktor hırıltı sesi duydu ciğer filmi istedi durumun çok kötü olmadığını ama yinede ateş hırıltı ve öksürük olduğu için hastanede yatmanın daha uygun olduğunu söyledi ve dedikş bu üşütme ile alakalı değil bu çocuğu hasta hasta filan mı öptünüz virüs kapmış . Antibiyotik tedavisine başladık bronşiolit olmuş dedi bize durum böyle bende çocuğum bazen çok emiyor gün içinde yoruyor diye dillendiriyordjm şimdi hasta emmiuor çok az emiyor ve şimdi daha iyi anlıyorum emmesinin o memesiyi tutmasının ne büyük nimet olduğunu. Varsın az uyusunlar çok emsinler ama hep iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda hiçbir yavru hasta olmasın Allah bütün yavrularımıza şifa versin . Bu arada öksürük ciddiye alınması gereken bir şey özellikle ilk 3 aylık dönemde hızlı ilerleyebiliyor ateşte varsa beklemeyin sakın ben 1 gün bekleyerek hata ettim tecrübesizlik işte ğhadi kalın sağlıcakla hepinizi seviyorum ve hepinizden çok faydalanıyorum

Çok teşekkür ederim ❤ değişmez inşallah ya hep sorunsuz bir bebek oldu böyle kalsın istiyorum

Ahhh kuzum benim ya kıyamam ben ona çok geçmiş olsun. Inşallah hemen toparlar bütün acıları hastalıkları kuş gibi uçup gitsin inşallah

Çok geçmiş olsun allah acil şifa versin. Çocuklar hasta olmasın insanın içi gidiyor gerçekten

Geçmiş olsun

Felaket uykusu bunun adı. Okumuşsundır
Aa bilmiyordum bunu kısaca okudum şimdi, uyutmaya devam etmek gerekiyormuş gerçekten. O yüzden sürekli uykusu var demekki minik böceğimin uyku eğitimi çözümü diyor
Kabgurumuz geldi bugün. Yarından itibaren yeni desteğimiz var şükür
Güzel bilgi, teşekkür ederim.
Benim tek anlamadığım, madem küçüğüm uyumayı bilmiyor, gece nasıl sadece iki kere uyanarak aralarda kendisi geçiş yapmaya devam ediyor

Bebekleriniz her gun kaka yapiyor mu bu siralar kac gunde bir yapmasini beklemeliyiz acaba anne sutu icip bir kere bazi gunler mama takviyesi yapiyorduk kabizlik sorunu olmustu doktor jel lagman verdi onun sonrasinda da surup kullanabilirsiniz dedi
Şu anda sadece anne sütüyle besleniyor ve günde iki kere yapıyor ama ortalama nedir bilmiyorum

Kundaklama nasıl gidiyor benimki artık bir kolunu hep çıkarıyor 4 aylık olana kadar yapsam diyordum siz bıraktınız mi
Bunu ben de soracaktım. Dün gece debelenirken iyice kundağın içine gömülmüş, ağzı burnu kapanmış. Korktum ve bırakmak istedim ben de ama böyle bile zor uyuturken kundağı bırakınca nasıl koyarım beşiğine hiç bilmiyorum. O yüzden çok kararsızım valla Harvey Karp kitabında en az 4 ay yapın demiş belki uyku eğitimine kadar erteleyebilirim.

Kıyamam ya geçmiş olsun. Burada bebeği hasta olan anneleri oludukça içim gidiyor valla. Bütün minikler sağlıklı ve mutlu olsun
Doktor üşütmekle ilgili değil demiş, o yüzden onu düşünüp üzme kendini boş yere
Biz de yürüyüşe çıkıyoruz ger gün ve evden havayı tahmin etmek çok zor. O yüzden sanırım üzerini örtmek daha mantıklı, en azından örtüyü kaldırırsın.

Çok geçmiş olsun. 2 aylıkken bir defa dışarı çoktık da arabasında durmadı terle soğu derken biz de hasta etmiştik. Resmen kahroldum ve dışarı çıkmaya töbe ettim çok iyi anlıyorum. İnşallah hemen toparlayacaktır bebeğiniz.

Bebekleriniz her gun kaka yapiyor mu bu siralar kac gunde bir yapmasini beklemeliyiz acaba anne sutu icip bir kere bazi gunler mama takviyesi yapiyorduk kabizlik sorunu olmustu doktor jel lagman verdi onun sonrasinda da surup kullanabilirsiniz dedi
Benimki bazen her gün 2 kere, bazen iki günde bir yapıyor. Geçen ay ilk defa 6 gün yapmadı. Ama okuyup araştırdığım kadarıyla normal diye hiç müdahale etmedim. Kendiliğinden normale döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…