2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun canım

Haklısın artık bakliyat yemeliyim
Ay canım tabiki yemelisin. Nohutun, fasülyenin barbunyanın yaptığı süttün maşallahı var. Hem de vücuduna faydalı. Alışsınlar canım. Bu çocuklar yarın ek gıdada baklıyat yemeliler. Şimdiden alıştırmazsan o zaman zorluk çekecek. Şimdiden alışsın daha iyi.

Ya kızlar bişey sorcam. Bebeğimin tek gözü bugün çapaklandı ve sulanıyor neden olmuş olabilir

Ya kızlar bişey sorcam. Bebeğimin tek gözü bugün çapaklandı ve sulanıyor neden olmuş olabilir
Canım hava değişimi etkilemiş olabilir malum İstanbul 20 milyonluk şehir Urfa onun yanında cennet bence.Tamamen anneliğe dayanarak söylüyorum bilimsel değil.

Çok geçmiş olsun Ya bu öksürük olayını merak ediyorum benim bebeişte öksürüyor ama sadece sabah uyandığında yada gece uyurken gün içinde olmadığı için çok şey yapmıyorum. Birde ateş falanda yok. Süt genzine kaçıyor emerken, odur diye tahmin ediyorum ama tecrübe edenlerde varsa yazabilirmi ciddi bişeymi bu ?

Canım hava değişimi etkilemiş olabilir malum İstanbul 20 milyonluk şehir Urfa onun yanında cennet bence.Tamamen anneliğe dayanarak söylüyorum bilimsel değil.
Belki de o yüzdendir üzüldüm doğrusu napacağımı da şaşırdım zaten göz muayenesine götürecektim olmadı hemen götürürüm

Aynısı geçen hafta oldu. Kanallar tıkanıyormuş. Masaj var onla açılıyor açılmazsa bir damla var onu sorar doktoruna kullanırsın. Sakın süt sürme daha kötü yapıyor.

Aynısı geçen hafta oldu. Kanallar tıkanıyormuş. Masaj var onla açılıyor açılmazsa bir damla var onu sorar doktoruna kullanırsın. Sakın süt sürme daha kötü yapıyor.
Hadi ya öyle mi ay sürmeyeyim sürdüm valla bilmiyordum hiç bakıyım internetten masaja

Genize kaçması bizfe de oluyordu o normal diye düşünüyorum hızlı hızlı emiyorlar , emme pozisyonundan kaynaklı olabiliyor. Hırıltı nefes almakta güçlük burun tıkanıklığı vs vs destekleyici şeyler var mı . Arada öksürüğün sanmıyorum sıkıntılı bi dırum olduğunu ama ben tecrübeli sayılmam ondan en iyisi sen beni dinleme
Hadi ya öyle mi ay sürmeyeyim sürdüm valla bilmiyordum hiç bakıyım internetten masaja
evet bende aynı dertten muzdariptim kanallar tıkalıdır dedi doktor masaj önerdi . Bu masaja bakabilirsin link açılır umarjm

Evet kuzum aynen öyle yapıyor elini tutuncada kendini kaldırıyor

Benim ki beşikte durmak istemiyor 10 dk duruyorsa sonra başlıyor ağlamaya dönmeye sanırım daha var

Anne sütü aman sürme canım. Bizim bile elimiz yapış yapış oluypr. Netira diye bir damla var doktor onu verecektır zaten. 3.ay Göz muayenesine gittiğimizde netira herzaman evde olsun diyordu. Bizimki mikrop kapmıştı.

Bencede en güzeli spor

ben kullanmadım, doktorun söylediği bana da mantıklı geldi, almadım o yüzden. Ama görüntü pek hoş değil tabi şu anda 7 kilo var hala fazla, onlar bir gitsin bakalım o zaman nasıl olacak
Ya canım bende 2-3 kg arası var anca fazla ama hepsi göbekte sanki arada küçülüyor göbek arada şişiyor kabız olmazsam süper oluyor gobis

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. En kısa zamanda iyileşsin de yine bol bol emsin anneciğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…