- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.421
Haklısın artık bakliyat yemeliyimCanım bu bebeler artık 3 aylık oldular. Artık şu gaz yapar bu gaz yapar diye diyet yapmamalısın. Yavaş yavaş diyetini genişlet. Yakında dönünce tüm ne gazları varsa pırt pırt çıkaracaklar inşallah.
Geçmiş olsun canımKızlarrr bebeğini benim gibi nasıl giydireceğini bilmeyen anneler lütfen dışarı çıkmasın havanın sıcak olduğu bi gün dışarı çıkıp yürüyüş yaptık fazla giydirmişim terlemiş hiç yerinden hareket ettirmemiştik eve geldiğimizfe terlediğini fark ettik hemen üstünü değiştik. Öksürük burun akıntısı başladı ve ateş1 gün sonra doktora gittik doktor hırıltı sesi duydu ciğer filmi istedi durumun çok kötü olmadığını ama yinede ateş hırıltı ve öksürük olduğu için hastanede yatmanın daha uygun olduğunu söyledi ve dedikş bu üşütme ile alakalı değil bu çocuğu hasta hasta filan mı öptünüz virüs kapmış . Antibiyotik tedavisine başladık bronşiolit olmuş dedi bize durum böyle bende çocuğum bazen çok emiyor gün içinde yoruyor diye dillendiriyordjm şimdi hasta emmiuor çok az emiyor ve şimdi daha iyi anlıyorum emmesinin o memesiyi tutmasının ne büyük nimet olduğunu. Varsın az uyusunlar çok emsinler ama hep iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda hiçbir yavru hasta olmasın Allah bütün yavrularımıza şifa versin . Bu arada öksürük ciddiye alınması gereken bir şey özellikle ilk 3 aylık dönemde hızlı ilerleyebiliyor ateşte varsa beklemeyin sakın ben 1 gün bekleyerek hata ettim tecrübesizlik işte ğhadi kalın sağlıcakla hepinizi seviyorum ve hepinizden çok faydalanıyorum
Ay canım tabiki yemelisin. Nohutun, fasülyenin barbunyanın yaptığı süttün maşallahı var. Hem de vücuduna faydalı. Alışsınlar canım. Bu çocuklar yarın ek gıdada baklıyat yemeliler. Şimdiden alıştırmazsan o zaman zorluk çekecek. Şimdiden alışsın daha iyi.Haklısın artık bakliyat yemeliyim
Canım hava değişimi etkilemiş olabilir malum İstanbul 20 milyonluk şehir Urfa onun yanında cennet bence.Tamamen anneliğe dayanarak söylüyorum bilimsel değil.Ya kızlar bişey sorcam. Bebeğimin tek gözü bugün çapaklandı ve sulanıyor neden olmuş olabilir
Çok geçmiş olsunKızlarrr bebeğini benim gibi nasıl giydireceğini bilmeyen anneler lütfen dışarı çıkmasın havanın sıcak olduğu bi gün dışarı çıkıp yürüyüş yaptık fazla giydirmişim terlemiş hiç yerinden hareket ettirmemiştik eve geldiğimizfe terlediğini fark ettik hemen üstünü değiştik. Öksürük burun akıntısı başladı ve ateş1 gün sonra doktora gittik doktor hırıltı sesi duydu ciğer filmi istedi durumun çok kötü olmadığını ama yinede ateş hırıltı ve öksürük olduğu için hastanede yatmanın daha uygun olduğunu söyledi ve dedikş bu üşütme ile alakalı değil bu çocuğu hasta hasta filan mı öptünüz virüs kapmış . Antibiyotik tedavisine başladık bronşiolit olmuş dedi bize durum böyle bende çocuğum bazen çok emiyor gün içinde yoruyor diye dillendiriyordjm şimdi hasta emmiuor çok az emiyor ve şimdi daha iyi anlıyorum emmesinin o memesiyi tutmasının ne büyük nimet olduğunu. Varsın az uyusunlar çok emsinler ama hep iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda hiçbir yavru hasta olmasın Allah bütün yavrularımıza şifa versin . Bu arada öksürük ciddiye alınması gereken bir şey özellikle ilk 3 aylık dönemde hızlı ilerleyebiliyor ateşte varsa beklemeyin sakın ben 1 gün bekleyerek hata ettim tecrübesizlik işte ğhadi kalın sağlıcakla hepinizi seviyorum ve hepinizden çok faydalanıyorum
Neden bilmiyorum ama tülbent ve ılıksuyla dışardan içedoğru temizliğini yapman gerekiyor. Bak ona internettenYa kızlar bişey sorcam. Bebeğimin tek gözü bugün çapaklandı ve sulanıyor neden olmuş olabilir
Belki de o yüzdendir üzüldüm doğrusu napacağımı da şaşırdım zaten göz muayenesine götürecektim olmadı hemen götürürümCanım hava değişimi etkilemiş olabilir malum İstanbul 20 milyonluk şehir Urfa onun yanında cennet bence.Tamamen anneliğe dayanarak söylüyorum bilimsel değil.
Aynısı geçen hafta oldu. Kanallar tıkanıyormuş. Masaj var onla açılıyor açılmazsa bir damla var onu sorar doktoruna kullanırsın. Sakın süt sürme daha kötü yapıyor.Ya kızlar bişey sorcam. Bebeğimin tek gözü bugün çapaklandı ve sulanıyor neden olmuş olabilir
Anne sütüyle aşk dediler sildim iki defa umarım geçer . Suyla da deniyimNeden bilmiyorum ama tülbent ve ılıksuyla dışardan içedoğru temizliğini yapman gerekiyor. Bak ona internetten
Hadi ya öyle mi ay sürmeyeyim sürdüm valla bilmiyordum hiç bakıyım internetten masajaAynısı geçen hafta oldu. Kanallar tıkanıyormuş. Masaj var onla açılıyor açılmazsa bir damla var onu sorar doktoruna kullanırsın. Sakın süt sürme daha kötü yapıyor.
Bana da öyle akıl verdiler ama meğerse şekerli olduğu için daha fena yapıyormuş. Doktor da sürme anne sütü dedi. Serum fizyolojikle de temizleyebilirsin.Hadi ya öyle mi ay sürmeyeyim sürdüm valla bilmiyordum hiç bakıyım internetten masaja
Genize kaçması bizfe de oluyordu o normal diye düşünüyorum hızlı hızlı emiyorlar , emme pozisyonundan kaynaklı olabiliyor. Hırıltı nefes almakta güçlük burun tıkanıklığı vs vs destekleyici şeyler var mı . Arada öksürüğün sanmıyorum sıkıntılı bi dırum olduğunu ama ben tecrübeli sayılmam ondan en iyisi sen beni dinlemeÇok geçmiş olsunYa bu öksürük olayını merak ediyorum benim bebeişte öksürüyor ama sadece sabah uyandığında yada gece uyurken gün içinde olmadığı için çok şey yapmıyorum. Birde ateş falanda yok. Süt genzine kaçıyor emerken, odur diye tahmin ediyorum ama tecrübe edenlerde varsa yazabilirmi ciddi bişeymi bu ?
evet bende aynı dertten muzdariptim kanallar tıkalıdır dedi doktor masaj önerdi . Bu masaja bakabilirsin link açılır umarjmHadi ya öyle mi ay sürmeyeyim sürdüm valla bilmiyordum hiç bakıyım internetten masaja
Evet kuzum aynen öyle yapıyor elini tutuncada kendini kaldırıyorSünnete pek cesaretim yok aslında yaptırıp kurtulmak lazım. İnşallah rahatça atlatırsınız. Bizim minik bey de bebek arabasında şezlonga uzanır gibi yattığında kafayı kaldırıyor mekik çeker gibi. Sizin dr mi öyle?
Benim ki beşikte durmak istemiyor 10 dk duruyorsa sonra başlıyor ağlamaya dönmeye sanırım daha varEvet benimki de kendini hem atıyor hem de dikelmeye çalışıyor. ellerini tutunca da kaldırıyor kendini. Ama burada yazdılar daha önce bu ay normalmiş, bu gelişmeler olasıymış. Dönmüyor Henüz ama Dediğin gibi bırakıp gidemiyorsun aklın kalıyor mutlaka beşiğe veya güvenli bir yere bırakmak gerekiyor artık
Hadi ya öyle mi ay sürmeyeyim sürdüm valla bilmiyordum hiç bakıyım internetten masaja
Bencede en güzeli sporBen normal doğum yaptım daha dikişlerim atılırken sordum doktoruma o da kullanmak istersen hemen takabilirsin ama hiçbir faydası olmaz dedi bende kullanmadım. Spora başladım yeniden, ağırlık olarak mekik cekiyorum ama vücut hantallaşmış tabi 11 aydır çekmediğim için. Sporla toparlarız bence korse fayda eder mi bilemiyorum.
Ya canım bende 2-3 kg arası var anca fazla ama hepsi göbekte sanki arada küçülüyor göbek arada şişiyor kabız olmazsam süper oluyor gobisben kullanmadım, doktorun söylediği bana da mantıklı geldi, almadım o yüzden. Ama görüntü pek hoş değil tabi şu anda7 kilo var hala fazla, onlar bir gitsin bakalım o zaman nasıl olacak
Evet anne sütü daha iyiAnne sütüyle aşk dediler sildim iki defa umarım geçer . Suyla da deniyim
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. En kısa zamanda iyileşsin de yine bol bol emsin anneciğiniKızlarrr bebeğini benim gibi nasıl giydireceğini bilmeyen anneler lütfen dışarı çıkmasın havanın sıcak olduğu bi gün dışarı çıkıp yürüyüş yaptık fazla giydirmişim terlemiş hiç yerinden hareket ettirmemiştik eve geldiğimizfe terlediğini fark ettik hemen üstünü değiştik. Öksürük burun akıntısı başladı ve ateş1 gün sonra doktora gittik doktor hırıltı sesi duydu ciğer filmi istedi durumun çok kötü olmadığını ama yinede ateş hırıltı ve öksürük olduğu için hastanede yatmanın daha uygun olduğunu söyledi ve dedikş bu üşütme ile alakalı değil bu çocuğu hasta hasta filan mı öptünüz virüs kapmış . Antibiyotik tedavisine başladık bronşiolit olmuş dedi bize durum böyle bende çocuğum bazen çok emiyor gün içinde yoruyor diye dillendiriyordjm şimdi hasta emmiuor çok az emiyor ve şimdi daha iyi anlıyorum emmesinin o memesiyi tutmasının ne büyük nimet olduğunu. Varsın az uyusunlar çok emsinler ama hep iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda hiçbir yavru hasta olmasın Allah bütün yavrularımıza şifa versin . Bu arada öksürük ciddiye alınması gereken bir şey özellikle ilk 3 aylık dönemde hızlı ilerleyebiliyor ateşte varsa beklemeyin sakın ben 1 gün bekleyerek hata ettim tecrübesizlik işte ğhadi kalın sağlıcakla hepinizi seviyorum ve hepinizden çok faydalanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?