2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya kızlar bişey sorcam. Bebeğimin tek gözü bugün çapaklandı ve sulanıyor neden olmuş olabilir
Bana hastanede hemşire meme göze değerse çapak yapar demişti. Belki öyle bir şeydir. Veya elini soktuysa gözüne mikrop kapmıştır. Biz de yaşadık bir dönem. Damla vermişti doktor. Ve çayla temizledik.

Canım bu tip bir öksürük sorunu kızımda da var. Tükürüğünü yutamıyor, sütü biriktiriyor ağzında, bazen zannediyorum mide suyu da geliyor ağzına ve öksürüyor. Gün içinde farklı zamanlarda oluyor. Kontrollerde ciğerini dinlettim, hep temiz dediler. Senin de böyle sanırım. Yine de kontrole gittiğinde ciğerini dinletirsen için rahatlar.

Benim bebişim göz çapağı olayını kendi çözdü doğduğundan beri sol gözü çapaklanıyordu. Çay pansumanı vs iyi gelse de bitmiyordu. Bir gün uine bezini değişirken üstüne çiş yaptı. Çiş ağzına gözüne geldi ve o günden beri çok şükür çapak geçti. Gülerim ağlanacak halime

Bana da öyle akıl verdiler ama meğerse şekerli olduğu için daha fena yapıyormuş. Doktor da sürme anne sütü dedi. Serum fizyolojikle de temizleyebilirsin.
Bana da öyle akıl verdiler ama meğerse şekerli olduğu için daha fena yapıyormuş. Doktor da sürme anne sütü dedi. Serum fizyolojikle de temizleyebilirsin.
Aynen daha kötü yaptı biliyo musun. Işık suyla sildim artık yarın duruma göre doktora götürürüm

Ay sağol canım ben de deniyim masajı

Valla doğru diyosun sürdüm daha kötü oldu sonuçta anne sütü yağlı birşey göze sürmek ne biliyim ılık suyla yıkadım valla doktor ça götürcem duruma göre

Bana hastanede hemşire meme göze değerse çapak yapar demişti. Belki öyle bir şeydir. Veya elini soktuysa gözüne mikrop kapmıştır. Biz de yaşadık bir dönem. Damla vermişti doktor. Ve çayla temizledik.
Haklısın cnm belki de mikrop falan kaptı çünkü elini çok fazla gözüne sokup ovuşturuyor

Ya kızlar bişey sorcam. Bebeğimin tek gözü bugün çapaklandı ve sulanıyor neden olmuş olabilir
Geçmiş olsun canım bende seni merak ediyordum. Herkes söylemiş zaten o yüzden tekrar etmeyeyim dedim. Inşallah en kısa zamanda geçer prensesimin gözü ❤

Geçmiş olsun canım bende seni merak ediyordum. Herkes söylemiş zaten o yüzden tekrar etmeyeyim dedim. Inşallah en kısa zamanda geçer prensesimin gözü ❤
İnşllah canım benim sağolasın iç Gruba pek bakamıyordum yazamıyordum sanırım ondan ötürü merak ettin

Nasılmış raporun? Beğendin mi?

Günaydın anneler Educare programına kayıt yaptırdım. 0-36 ay arası bebeği olan ve çalışan annelere devlet 325€ bakıcı desteği sağlıyor. Program Avrupa birliği ve TC tarafından finanse ediliyor. E devletten giriş yapmanız gerekiyor. Sizi yedek listesine alıyor ve sıranız gelince asıl olarak gidip kayıt yaptırıyorsunuz. Bebek ister sizin evinizde, ister bakıcının evinde bakılabiliyor. Ayrıca bakıcıyı da kendiniz bulabiliyorsunuz. Programın adı Educare olarak geçiyor. Aşağıya link bırakıyorum. Belki başvurmak istersiniz.

Son düzenleme:
Parayı alıp kendimiz baksak

He kız sorma bir de benim bebiş hiç müsaade etmiyoki çok ilgi istiyo bi yandan işleri de yapıyorum derken kalıyorum vallahi çok yoruldum yaa senşn nasıl gidiyor bebiş nasıl
Aman iyi olun da gerisi önemli değil. Biz iyiyiz çok şükür her şey yolunda sakin sakin evimizde oturuyoruz şimdilik

Nasıl belirlemisler saatleri 2 saatte bir uyumasi gerek mi diyorlar

Canım biraz daha açıklayabilir misin sıramız gelince nereye başvuruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…