- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.381
Yok olmadım, haberim de yoktuFb grubuna üye oldun mu? Orda baya paylaşım yapıyorlar. Oturunca kesin daha kolay hayat. Herkes öyle demiş.
Yok ya nerde geçicem iki bebekle. Onun için ciddi kaka düzeni lazım. Çişli bez sorun değil ama kakayı kesin yakalamak gerek
ben kullanmadım, doktorun söylediği bana da mantıklı geldi, almadım o yüzden. Ama görüntü pek hoş değil tabi şu andaKızlar selam,
Sezaryan sonrası korse kullandınız mi? Ben doktoruna sormustum al kullan ama hiç bir faydası yok dedi bana takınca göbek yokmuş gibi çıkarınca var oluyor dedi. Spor gerekli 3 aydan sonra Diye konuştuk en.son öyle olunca almaxim ama artık 3 ay da oldu geç kaldın mı bilmiyorum elimde vardi sıkı bir korse taktım onu altı donlu gibi hatta e bebekte gordum buna cok bemziyordu takiyotum bugunden itibafen sizce ise yarar mi ??
Uyku meleği de 3375+kdv dedi. Kim West’ten direkt eğitim alıyorlarmış, Türkiye’de tekmişNe kadar ben de merak ediyorum
Valla süpersin her defasında yeni bir uyku yöntemi ya da bilgiyle geliyorsunBenim çok bilgim yoktu yeni yeni araştırıyorum. Ben de hiç kıyamam bizimki kucağa alışık zaten onu da şoklamak hiç istemem. Danışman çok sert şeyler derse yapamam diye tereddüte düştüm bugün. Genelde 4. Ay diyorlar eğitim için ondan hele bi bekleyeyim dedim. Bir de önerdiğin huckleberry uygulaması süper oldu hep kullanıyorum. Orada da uzmanlar analiz edip dönecekler bakalım bekliyorum
Uyku eğitimi bize lazımBebeği nasıl uyutuyorsun şuanda ve gündüzleri kaç saatte bir uyuyor. Acaba bende uyku eğitimine ihtiyaç duyacak miyim onu düşünüyorum damesela bizimki emerken uyuyor gazını çıkarıyorum bazen devam ediyor bazen etmiyor. Uyku saatlerimiz biraz bozuldu bazen gündüzleri uyumuyoruz ama uyuduğu zaman hep kendi kendine uyuyor. Mesela kahvaltı yapıyorum o da koltukta yatıyor kendi kendine uyuyor. Saatleri düzene nasıl sokarım 4.ayda eğitim mi versem diye düşünüyorum sizin konuşmaları okudukça
Doğru diyorsun bende yıkamayayım tereddütte kaldım ama korkuyorumBiz yıkanıp bursaya gitmiştik kendi arabamızla. Havalar sıcaktı henüz bu kadar soğuk değildi ama şimdi soracak olursan ne arabayla ne normal şekilde çıkmam hasta olmasından korkarım.
Yazılanları okuyunca vazgeçtim bizimki çok iyiyimişUyku meleği de 3375+kdv dedi. Kim West’ten direkt eğitim alıyorlarmış, Türkiye’de tekmiş
İrlandalı anne de 1500 tl dedi.
biraz takıntılıyım sanırım. Bugün üzüldüm halimize, salsam mı acaba dedim
Huckleberry’de 15 gündür uyku günlüğü tutuyorum. Eşim gördü dün, psikopatsın dediBen bir rapor aldım onlardan, bu dönem uyuması önemli, gayet iyi uyuyor, süpersin demişler iyi uyuyor da nasıl uyuyor işte. Önerileri var ama totalde hayatı çok değiştirecek şeyler değil. Kendi kendine uyuması için fırsat ver diyor mesela, nasıl yapabilirim bilemedim.
Gece 7:30’da uyudu, sabah yanıma aldım, emerek devam etti uyumaya, hala uyuyorbu sefer de fazla mı uyuyor diye kafama takılıyor
Uyku eğitimi bize lazımkendi kendine uyuyan bebeğe hiç gerek yok, maşallah. Ama düzen için destek istiyorsan, İrlandalı anne’nin uyku analizi yapıp uyku planı yaptığı bir paketi var, 600 tl’miş o da. Belki öyle bir şey düşünebilirsin. Veya huckleberry uygulamasını dene, orada bir plan çıkartıyor. Ama ben senin yerinde olsam bebemi bol bol öper, hiç dokunmazdım
Benim derdim memede veya sallayarak uyuyor ve gündüz yarım saat uyuyor. Ama uykusunu alamadan deli gibi ağlayarak uyanıyor ve tekrar aynı şekilde uyutmam gerekiyor. Tüm gün yemek yemeye zor vakit buluyorum, öyle anlatayım derdimi
Yaaa çok güldüm bunaReis sen varken bana düşer mi nasıl uyuttuğummaşallah nasıl kendi kendine uyuyor
Bizim bi düzenimiz uok aslında yeni yeni düzeltmeye çalışıyorum. Hep oğluma göre oldu uykumuz aslında onu desteklemem gerekiyordu. Düzeniniz bozulduysa 1,5-2 saatlik uykı penceresini geçmedrn ona uykuyı hatırlatabilirsin belki.
Canım benimde hala aynı dün sağlık ocağındaki hemşire süreyi uzatıp dene dedi ama değişen hiçbişey olmadı fön makinesini dene aç sese odaklanıyorlar tuttuktan sonra 2 dk daha açık kalsın sonra kapat devam ediyor inşallah seninki de öyle olur biberonu verme dedi bana meme reddi devam eder dediBen yaşıyorum cnm memeyi tutmuyor artık hep biberon oldu.
Felaket uykusu bunun adı. OkumuşsundırUyku meleği de 3375+kdv dedi. Kim West’ten direkt eğitim alıyorlarmış, Türkiye’de tekmiş
İrlandalı anne de 1500 tl dedi.
biraz takıntılıyım sanırım. Bugün üzüldüm halimize, salsam mı acaba dedim
Huckleberry’de 15 gündür uyku günlüğü tutuyorum. Eşim gördü dün, psikopatsın dediBen bir rapor aldım onlardan, bu dönem uyuması önemli, gayet iyi uyuyor, süpersin demişler iyi uyuyor da nasıl uyuyor işte. Önerileri var ama totalde hayatı çok değiştirecek şeyler değil. Kendi kendine uyuması için fırsat ver diyor mesela, nasıl yapabilirim bilemedim.
Gece 7:30’da uyudu, sabah yanıma aldım, emerek devam etti uyumaya, hala uyuyorbu sefer de fazla mı uyuyor diye kafama takılıyor
Uyku eğitimi bize lazımkendi kendine uyuyan bebeğe hiç gerek yok, maşallah. Ama düzen için destek istiyorsan, İrlandalı anne’nin uyku analizi yapıp uyku planı yaptığı bir paketi var, 600 tl’miş o da. Belki öyle bir şey düşünebilirsin. Veya huckleberry uygulamasını dene, orada bir plan çıkartıyor. Ama ben senin yerinde olsam bebemi bol bol öper, hiç dokunmazdım
Benim derdim memede veya sallayarak uyuyor ve gündüz yarım saat uyuyor. Ama uykusunu alamadan deli gibi ağlayarak uyanıyor ve tekrar aynı şekilde uyutmam gerekiyor. Tüm gün yemek yemeye zor vakit buluyorum, öyle anlatayım derdimi
Yaptirmasa miydim acaba diye bende bir düşündüm ama abla da okula gidiyor hastalığı getirme ihtimali yükseksen yazdıkça aşıdan uzaklaşıyorum zaten amaç kanlı kakayı ishali önlemek. aşı olmayan şeyi önüne çıkardı. hemen geçer inşallah
Bende bir iki gundur gunduz kucaktan birakinca 5 10 dksonra uyaniyor zorlaniyorum kucaktan birakip uyumaya aglamamasi iyi aglasa daha cok yorulursun ne yapiyor uyumayinca bakiniyor mu?Kızım normalde akşam 6 dan sonra bir iki saat uyur ve 12 gibi gece uykusuna geçer sabaha kadar uyurdu dün akşam 6 dan gece iki buçuğa kadar uyumadı ağlamıyor da ama hem uykuya ihtiyacı var hem de benim enerjim tükendi çok yoruldum inşallah bu akşam normale döner
Benim kizim 6_8 arasi agliyordu nedensiz bir kac haftadir din pek aglamadi bazen gecebiliyor demekki insallah gecer seninkideKızım normalde akşam 6 dan sonra bir iki saat uyur ve 12 gibi gece uykusuna geçer sabaha kadar uyurdu dün akşam 6 dan gece iki buçuğa kadar uyumadı ağlamıyor da ama hem uykuya ihtiyacı var hem de benim enerjim tükendi çok yoruldum inşallah bu akşam normale döner
Ben normal doğum yaptım daha dikişlerim atılırken sordum doktoruma o da kullanmak istersen hemen takabilirsin ama hiçbir faydası olmaz dedi bende kullanmadım. Spora başladım yeniden, ağırlık olarak mekik cekiyorum ama vücut hantallaşmış tabi 11 aydır çekmediğim için. Sporla toparlarız bence korse fayda eder mi bilemiyorum.Kızlar selam,
Sezaryan sonrası korse kullandınız mi? Ben doktoruna sormustum al kullan ama hiç bir faydası yok dedi bana takınca göbek yokmuş gibi çıkarınca var oluyor dedi. Spor gerekli 3 aydan sonra Diye konuştuk en.son öyle olunca almaxim ama artık 3 ay da oldu geç kaldın mı bilmiyorum elimde vardi sıkı bir korse taktım onu altı donlu gibi hatta e bebekte gordum buna cok bemziyordu takiyotum bugunden itibafen sizce ise yarar mi ??
Bizde her gün en az 1 kere kakalı bez var. Bazen 2-3 de olabiliyor. Eger kabızlık yoksa her gün yapması sart degil diye biliyorum.Bebekleriniz her gun kaka yapiyor mu bu siralar kac gunde bir yapmasini beklemeliyiz acaba anne sutu icip bir kere bazi gunler mama takviyesi yapiyorduk kabizlik sorunu olmustu doktor jel lagman verdi onun sonrasinda da surup kullanabilirsiniz dedi
Bizimde onceden oyleydi ne oldu anlamadim doktorada gittim insanin aklina takiliyor umarim bir an once duzelirBizde her gün en az 1 kere kakalı bez var. Bazen 2-3 de olabiliyor. Eger kabızlık yoksa her gün yapması sart degil diye biliyorum.
Bizim bir ara 1 gün yapmıyordu ertesi gün baya yapıyordu sonra yeniden düzeldi. Geçici bir şey olabilir kaç gün yapmıyor mesela? Doktor bir şey söylemedi mi. Inşallah bir şey yoktur içini ferah tut 10 güne kadar normal diye biliyorum benBizimde onceden oyleydi ne oldu anlamadim doktorada gittim insanin aklina takiliyor umarim bir an once duzelir
5 gun yapmiyor doktor olabilir bi donem dedi bi alttan ustten cikaralim dedi ama biz 5 gunden fazla beklemedik cunku karni agriyor rahatsiz oluyir gibi geldi ikinip agliyordu 10 gune kadar beklemedikBizim bir ara 1 gün yapmıyordu ertesi gün baya yapıyordu sonra yeniden düzeldi. Geçici bir şey olabilir kaç gün yapmıyor mesela? Doktor bir şey söylemedi mi. Inşallah bir şey yoktur içini ferah tut 10 güne kadar normal diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?