2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok olmadım, haberim de yoktu bakayım bugün.
Kakayı kesin yakalamak lazım bence de. Ama gün içinde illa az az kaçıyor bizde, büyükleri yakalasak da. Sonra onları çıkartmakla uğraş 6 ay iyidir, annem çok övünüyordu zaten kendisiyle, bakalım ben gidince ne yapacak

ben kullanmadım, doktorun söylediği bana da mantıklı geldi, almadım o yüzden. Ama görüntü pek hoş değil tabi şu anda 7 kilo var hala fazla, onlar bir gitsin bakalım o zaman nasıl olacak

Ne kadar ben de merak ediyorum
Uyku meleği de 3375+kdv dedi. Kim West’ten direkt eğitim alıyorlarmış, Türkiye’de tekmiş
İrlandalı anne de 1500 tl dedi.
biraz takıntılıyım sanırım. Bugün üzüldüm halimize, salsam mı acaba dedim
Huckleberry’de 15 gündür uyku günlüğü tutuyorum. Eşim gördü dün, psikopatsın dedi Ben bir rapor aldım onlardan, bu dönem uyuması önemli, gayet iyi uyuyor, süpersin demişler iyi uyuyor da nasıl uyuyor işte. Önerileri var ama totalde hayatı çok değiştirecek şeyler değil. Kendi kendine uyuması için fırsat ver diyor mesela, nasıl yapabilirim bilemedim.
Gece 7:30’da uyudu, sabah yanıma aldım, emerek devam etti uyumaya, hala uyuyor bu sefer de fazla mı uyuyor diye kafama takılıyor
Uyku eğitimi bize lazım kendi kendine uyuyan bebeğe hiç gerek yok, maşallah. Ama düzen için destek istiyorsan, İrlandalı anne’nin uyku analizi yapıp uyku planı yaptığı bir paketi var, 600 tl’miş o da. Belki öyle bir şey düşünebilirsin. Veya huckleberry uygulamasını dene, orada bir plan çıkartıyor. Ama ben senin yerinde olsam bebemi bol bol öper, hiç dokunmazdım
Benim derdim memede veya sallayarak uyuyor ve gündüz yarım saat uyuyor. Ama uykusunu alamadan deli gibi ağlayarak uyanıyor ve tekrar aynı şekilde uyutmam gerekiyor. Tüm gün yemek yemeye zor vakit buluyorum, öyle anlatayım derdimi

Biz yıkanıp bursaya gitmiştik kendi arabamızla. Havalar sıcaktı henüz bu kadar soğuk değildi ama şimdi soracak olursan ne arabayla ne normal şekilde çıkmam hasta olmasından korkarım.
Doğru diyorsun bende yıkamayayım tereddütte kaldım ama korkuyorum

Yazılanları okuyunca vazgeçtim bizimki çok iyiyimiş ben gündüzleri biraz daha iyi uyusun saatleri daha düzenli olsun diye düşündüm ama büyüyünce daha da oturur artık

Yaaa çok güldüm buna ben doğduğu günden beri hiç uyutmaya çalışmadım hep kendisi uyudu hala öyle gidiyor. Gündüzleri bazen çok güzel uyuyor bazen uyumuyor o dengeyi saglamaya çalışıyorum. Uyumadığında huysuzluk yapmıyor hep onunla konuşayım oynayayım istiyor bende uykuya da ihtiyacı olduğu için uyusun istiyorum tek sıkıntınız bu hatırlatma işini ben biraz kurcalayayım teşekkür ederim

Ben yaşıyorum cnm memeyi tutmuyor artık hep biberon oldu.
Canım benimde hala aynı dün sağlık ocağındaki hemşire süreyi uzatıp dene dedi ama değişen hiçbişey olmadı fön makinesini dene aç sese odaklanıyorlar tuttuktan sonra 2 dk daha açık kalsın sonra kapat devam ediyor inşallah seninki de öyle olur biberonu verme dedi bana meme reddi devam eder dedi

Felaket uykusu bunun adı. Okumuşsundır

Bende bir iki gundur gunduz kucaktan birakinca 5 10 dksonra uyaniyor zorlaniyorum kucaktan birakip uyumaya aglamamasi iyi aglasa daha cok yorulursun ne yapiyor uyumayinca bakiniyor mu?

Bebekleriniz her gun kaka yapiyor mu bu siralar kac gunde bir yapmasini beklemeliyiz acaba anne sutu icip bir kere bazi gunler mama takviyesi yapiyorduk kabizlik sorunu olmustu doktor jel lagman verdi onun sonrasinda da surup kullanabilirsiniz dedi

Benim kizim 6_8 arasi agliyordu nedensiz bir kac haftadir din pek aglamadi bazen gecebiliyor demekki insallah gecer seninkide

Ben normal doğum yaptım daha dikişlerim atılırken sordum doktoruma o da kullanmak istersen hemen takabilirsin ama hiçbir faydası olmaz dedi bende kullanmadım. Spora başladım yeniden, ağırlık olarak mekik cekiyorum ama vücut hantallaşmış tabi 11 aydır çekmediğim için. Sporla toparlarız bence korse fayda eder mi bilemiyorum.

Bebekleriniz her gun kaka yapiyor mu bu siralar kac gunde bir yapmasini beklemeliyiz acaba anne sutu icip bir kere bazi gunler mama takviyesi yapiyorduk kabizlik sorunu olmustu doktor jel lagman verdi onun sonrasinda da surup kullanabilirsiniz dedi
Bizde her gün en az 1 kere kakalı bez var. Bazen 2-3 de olabiliyor. Eger kabızlık yoksa her gün yapması sart degil diye biliyorum.

Bizimde onceden oyleydi ne oldu anlamadim doktorada gittim insanin aklina takiliyor umarim bir an once duzelir
Bizim bir ara 1 gün yapmıyordu ertesi gün baya yapıyordu sonra yeniden düzeldi. Geçici bir şey olabilir kaç gün yapmıyor mesela? Doktor bir şey söylemedi mi. Inşallah bir şey yoktur içini ferah tut 10 güne kadar normal diye biliyorum ben

5 gun yapmiyor doktor olabilir bi donem dedi bi alttan ustten cikaralim dedi ama biz 5 gunden fazla beklemedik cunku karni agriyor rahatsiz oluyir gibi geldi ikinip agliyordu 10 gune kadar beklemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…