2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizimde bardakta suyumuz var ama yeterli mi gelmiyor anlamadım bir de bunu deneyeyim teşekkür ederim

Benim de öyle oldu. Özene bezene aldım, bi dünya para verdim. Ilgili ay gelsin de giydireyim dedim. Bir baktım küçücük, giydiremeden kaldırdım. Şu an 6-9 ay giyiyor kızım çoğu tulumunu. Ikinci çocuğum olursa tecrübe oldu. Etikete güvenmem daha. Boyu en son 62 cm demişlerdi ama sanki yanlış ölçtüler gibi, tam durmadı doğru düzgün. O sıra 60 cm bile olsa boyu 68-74 cm aralığı daha iyi oluyor kıyafetlerinde.

Çok tatlısınız ben azıcık uzaklaşmak isterdim ya, biraz mola vermek. Çok yorucu geçiyor ama bizimki ne biberon alıyor ne kaşık biberon bu ara her gün mutlaka bir kere deniyorum alışsın diye. Bir saçımı kestireceğim mesela müsaade ederse veya bir yoga yapsam hiç aklım onda kalmadan
Dün iş görüşmesi yaptım, online, annem panik oldu ya ağlarsa diye. Açlık dışında her şey ok de acıkınca çözümü yok. Bir de krize giriyor ağlarken. Öyle işte, ben birazcık kendime ait bir zaman olsun istiyorum. Ne mutlu size

Geçmiş olsun minnoşuma
Ben bıraktım tuvalet iletişimini. 1,5 ay önce mr çektirmiştim bileğim için, geçen hafta ancak gösterebildim. Baş parmağa giden tendonun neredeyse yarısı kopmuş ve o tutuş şekli çok zorluyordu beni. Biraz geç alışsın tuvalete ne yapayım Sen de ertelemeyi bir düşün istersen. Bu süreç geçince başlarsın tekrar. Bir kayıp yok sonuçta.
Uyku büyük dert ya Topiğe ilk gelenlerden olurum

O biraz kendine zaman ayırma isteği bende de oluyor aslında. Ama kızım yanımda olsun yine de Gündüz kızım uyuyunca ev işleri ile ilgileniyorum, akşam ise zaten bedenen yorulmuş olduğum için bir çay içip tv karşısında uzanıyorum. Bütün etkinliğim bu ne yazık ki. Dün akşam eşime dedim hatta, bi kuaföre gitsem, saçımı kestirsem, kaşımı aldırsam, elime ayağıma bakım yapılsa. O kadar lüks ki bu benim için. Kızım biraz büyüyünce onunla yapacağım hepsini inşallah.

Aynı dert bizde de var. Özellikle civilden aldıklarım assssla ayı tutmuyor, hele o tırt lastikleri sinirimi kaldırıyor. 6 aylık altlar kısa kalıyor 9 aylıklar anca. E bebekle hm çok daha iyi kalıp konusunda. Ama hiçbir yerin 3 aylık kıyafeti sığmıyor, sıkıyor.

Doğum öncesi manikür pedikür ile duruyorum annem gelsin bi bakım seansı ben de çok istiyorum. Hastalık olmasa bebek arabasına koyar giderdik

Doğum öncesi manikür pedikür ile duruyorum annem gelsin bi bakım seansı ben de çok istiyorum. Hastalık olmasa bebek arabasına koyar giderdik
Pedikür diyince yazayım dedim. Tırnak kesmeye fırsatım olmuyor diye çok dipten kestiğim için tırnak batması oldu her iki ayağımda da. Özellikle hamilelikten sonra ödemler atılıp parmaklar eski forma dönüyor ama tırnak büyük kalıyor diye çok sık görülüyormuş. Pediküre gittim ama hala bana mısın demiyor.

Çok geçmiş olsun kötü olmuş. Umarım geçer yakında.
Bu arada diyet beni tüketti her gün balık yiyorum yanında glütensiz makarna ya da patates. Bugün iğne ucu gibi kan gördüğüm için doktor 2 gün daha sabret dedi. Zaten sonrasında dayanamam artık psikolojik olarak çok zormuş Allah size de güç kuvvet versin

Asli06m aslı 2.ye heyet raporu alabildin mi
Aldım canım Eryaman da ASG tıp merkezinden 30 gün daha geriye 5 günüm kalıyor birinci dönemi kapatmak için onu da kendi kadın doğum doktorum verecek ikinci dönem başlamak istemiyorum yaa bebeğimi hiç bırakmadım yok okuldaki çocuklarda bir düzen oluşturdu öğretmenine alıştı ben gidince düzenleri değişecek yine rapor bulabilirsem gitmeyeceğim

Peki neden 35 almadın ya da 40 olmuyor mu

Selamlar ben bayadır uğramadım ne biliyim bianda uzaklaştım biraz içsel bi sıkıntıdaydım sanırım.. abim covid oldu çook zor atlattı doğuma giderken bile abim ölecek mi psikolojisi vardı üstümde ve bu beni uzun süre etkiledi. Emdi emmedi olayımız çook oldu maalesef olmadı mamayla büyüyoruz.. 2. Ay aşısından sonra ateşten sonra baya grip oldu ömercik o baya yordu beni yakın zamanda da bi 10 gündür ishaldi kakada biraz enfeksiyon var dediler oturdum ona da üzüldüm.. onun dışında hayatımda da ters giden çok şey oldu.. iş hayatına hamilelikle birlikte ara vermekte beni çoo etkiledi bence.. neyse uzun lafın kısası burası değilde herşeyden bi uzaklaşmıştım bebeğim hariç ama çok özlemişim mesajlarınızı okumayı geriye doğru gidip okumaya çalışıyorum maşallah bebişlerde çokk tatlı Rabbim iyi insanlar çıkarsın hep karşılarına.. artık buradayım dertleşmek iyi gelecek çünkü

Geçmiş olsun canım Rabbim başka dert keder vermesin sağlık huzur versin inşallah

Gündüz 2 saat uyanık, 1 saat civarı uyuyor gibi kızım. Bu sürenin bir kısmı emzirirken uyuma süresi tabi. Tam bir düzeni yok ama eskiden hiç uyumuyordu, şimdi uyuyor en azından ☺
2 saat uyanık kalıyor mu ya, ne güzel 1 sa - 1:30 saat arası bizdeki süre. Uyku gerilemesi gece uykularında değil de gündüz uykularında olursa sevineceğim valla
Evet çok zor iş maalesef sling o yüzden işime geliyor, pışpışlayıp devam edebiliyorsun hemen ama her zaman uyutamıyorum valla En azından 1 uykusunu uzun uyursa yeter diyorum.
Ben bazen cok yoruluyorum tekrar uyutmaya calisirken. Genelde gunduz uykularimiz kisa kendi de kiziyor bu duruma ama uzatamiyorum iste
Evet en büyük sorun mutsuz uyanması ne zaman bitecek şu uyku dertlerimiz

Ben bu konuda biraz radikalim ama ev fazla ısınınca burnu tıkanıyor bizim bebeğin. Normalde 25-30 derecede yanıyor, belki petek ısısı yükselince ortamdaki nem azalmıştır, onu bilmiyorum yine de 21-22 derecede daha rahat, 23’ün üstünde burnu tıkanmaya başlıyor gibi geldi bana. Ona da dikkat et istersen

Ahahaha ben de başta dediğin gibi hepsini sayıyordum ama öyle bir duruma geldik ki saçımı kestirsem yeter modundayım. Diğerleri aklıma bile gelmemiş ah bu bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…