2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O da aklıma geldi acaba sıcaktan mi oluyor ama karaer veremiyorum hangisinden olduğuna m. Test etsem üşütür müyüm diyorum bu seferde ilk önce neme dikkat edeceğim hala aynıysa tek kat giydirip tek kat örteceğim artık deneme yanılma olacak.

Allah yardımcınız olsun Türkiye’de herseye zam geldi.

O nefes alışı süt. Bazen çok hızlı emiyorlar aynı anda nefes almaya çalışıyorlar boğazına süt kaçıyor. Gecede hırıltılı nefes alıyor o yüzden. Bugün kilomuza baktırdık. 6.300 gr boyuda 61 cm herşey yolundaymış.

Çok teşekkür ederim, valla ben de hayatını diyete adayanlara da güç kuvvet diliyorum.

Doğum öncesi manikür pedikür ile duruyorum annem gelsin bi bakım seansı ben de çok istiyorum. Hastalık olmasa bebek arabasına koyar giderdik
Doğum öncesi de uzun bir müddet kuaför yüzü görmedim ben. Bebeğime bir şey olursa korkusu ile hamileliğimin ikinci yarısında resmen eve kapattım kendimi. Kuaförüm kaşçım evime hep uzak. Araba ile gitmem gerek, eşime ihtiyacım var. Onu da evde bile zor görüyorum Havalar iyi olsa da pusetle gidebilsek çok iyi olurdu ☺

Tekrar hoş geldin o zaman ☺ Çok geçmiş olsun. Lohusalık ayrı bir psikolojiymiş. Bende zor geçirdim, burası çok iyi geliyor. Aynı dönem, benzer şeyleri yaşayıp dertleşmek iyi hissettiriyor.

2 saat uyanık kalıyor mu ya, ne güzel 1 sa - 1:30 saat arası bizdeki süre. Uyku gerilemesi gece uykularında değil de gündüz uykularında olursa sevineceğim valla
Güzel mi bilemedim. Gündüz pek düzeni yok zaten. Genelde uyanık. Öğleden önce 1 saat, öğleden sonra 1 saat uyuyor diyebilirim. Gerisi hep memede emerken uyumak ve memeden uykuyu alarak uyanmak. Bir kez öğleden sonra 2,5 saat uyumuştu. Ne yapacagimi şaşırdım Tam düzene girdi diye burda yazıyorum bir daha o düzeni bulamıyorum. Illa yalancı çıkaracak beni ☺

Aslıcım bu aldığın heyet raporlarını hangi branştan veriyorlar?

Baya iyi olmuş güzel yapmış terzi benimde dikkatimi çiçeklerini çekti çok güzeller maşallah severim çiçekleri kırmızı olan antoryom çiçeği mi acaba

Ohh maşallah çok güzel gelişimi hep böyle gitsin. ❤ Bizimde yarın çocuk doktorunda kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek. Dediğini bilmiyordum o da olabilir yarın doktora soracağım hırıltı olayını. Burnunu sf ile temizliyor musun? Şırınga ile tazyikli olan temizleme şeklini denemek istiyorum doktora soracağım eşim biraz karşı buna önce doktora sormak istiyor.

Sizinki cok guzel olmus bende hamak aldim kullanamadik en iyisi birde boyle yaptirip denemek

Çok teşekkür ederim, valla ben de hayatını diyete adayanlara da güç kuvvet diliyorum.
Vegan ve glutensiz yemek yapan bir yet buldum akşam gözüm döndü sipariş verdim. Cidden doktor çok abarttı tamam uyayım dedim ama benimki de can. Canım oğlum ona söylenmiyorum ama yatırdığım an uyanıyor her şeyi çok kısa zamanda halletmeye çalışırken bir peynir ekmek yiyememek zor. 5 gündğr diyet yapan biri olarak kaç aydır diyette olan birine şikayetlenmem de ayıp tabi

Allah korusun Evet uzaksa zor tabi benim yürüme mesafesinde olunca tam da içime doğmuş gibi doğumdan bir hafta önce her türlü bakımımı yapmıştım. Yapış o yapış. Arada kaş için gidiyorum insana benzemek adına yoksa durum fena.
Evet pusetle gezmeye öyle özeniyorum ki. Benim bebeği olup raftinge ormana giden bir arkadaşom bile var ama ben o cesaretlilerden değilim

Geçmiş gitmiş olsun. Lohusalığı abartıyorlar diye düşünüyordum ama yok değilmiş. Bambaşka bir psikoloji. Hep uykusuz kalıcam sanıyorsun ama yavaş da olsa taşlar yerine oturuyor. Umarım daha da düzene gireriz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…