- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #42.041
O da aklıma geldi acaba sıcaktan mi oluyor ama karaer veremiyorum hangisinden olduğuna m. Test etsem üşütür müyüm diyorum bu seferdeBen bu konuda biraz radikalim ama ev fazla ısınınca burnu tıkanıyor bizim bebeğin. Normalde 25-30 derecede yanıyor, belki petek ısısı yükselince ortamdaki nem azalmıştır, onu bilmiyorumyine de 21-22 derecede daha rahat, 23’ün üstünde burnu tıkanmaya başlıyor gibi geldi bana. Ona da dikkat et istersen
Allah yardımcınız olsun Türkiye’de herseye zam geldi.Sanmam yaa çünkü çevremden şahit olduğum hep fos kilo derlerya çokta kızarım bu lafa ama 6 ay sonra zayıflıyorlar. Bizimkinin boyu da var 10 gün önce 63 cm di ama biz uzun değilizbaba 1.75 ben 1.62 . Sadece öğünleri çok kısa devamlı mama istiyor mamalara zam geldi
Allahım esirgesin maşallahO zaman bir foto da bizden gelsino meşhur kangurumuz ve uykuya geçiş aşamamız.
O nefes alışı süt. Bazen çok hızlı emiyorlar aynı anda nefes almaya çalışıyorlar boğazına süt kaçıyor. Gecede hırıltılı nefes alıyor o yüzden. Bugün kilomuza baktırdık. 6.300 gr boyuda 61 cm herşey yolundaymış.Evet bizimde doğalgazlı bizimki de suya alıştı artık ama öyle hiç denemedim neden olmasın.bizim bebiste geceleri sanki soğukta kalmış gibi nefes alıyor üşüyor mu anlamıyorum halbuki hem üstünü güzel örtüyorum hem cifr kat giyiyor. Hasta gibi değil ama nefes alışı soğukta burnu tıkanmış gibi bu beni korkutuyor. Bende senin gibi terletmeyeyim az giydireyim diyorum bu sefer böyle nefes alınca korkuyorum. Allah korusun senin bebiste hasta olmasın.
Çok teşekkür ederim, valla ben de hayatını diyete adayanlara da güç kuvvet diliyorum.Çok geçmiş olsun kötü olmuş. Umarım geçer yakında.
Bu arada diyet beni tüketti her gün balık yiyorum yanında glütensiz makarna ya da patates. Bugün iğne ucu gibi kan gördüğüm için doktor 2 gün daha sabret dedi. Zaten sonrasında dayanamam artıkpsikolojik olarak çok zormuş Allah size de güç kuvvet versin
Doğum öncesi de uzun bir müddet kuaför yüzü görmedim ben.Doğum öncesi manikür pedikür ile duruyorumannem gelsin bi bakım seansı ben de çok istiyorum. Hastalık olmasa bebek arabasına koyar giderdik
Tekrar hoş geldin o zaman ☺ Çok geçmiş olsun. Lohusalık ayrı bir psikolojiymiş. Bende zor geçirdim, burası çok iyi geliyor. Aynı dönem, benzer şeyleri yaşayıp dertleşmek iyi hissettiriyor.Selamlar ben bayadır uğramadım ne biliyim bianda uzaklaştım biraz içsel bi sıkıntıdaydım sanırım.. abim covid oldu çook zor atlattı doğuma giderken bile abim ölecek mi psikolojisi vardı üstümde ve bu beni uzun süre etkiledi. Emdi emmedi olayımız çook oldu maalesef olmadı mamayla büyüyoruz.. 2. Ay aşısından sonra ateşten sonra baya grip oldu ömercik o baya yordu beni yakın zamanda da bi 10 gündür ishaldi kakada biraz enfeksiyon var dediler oturdum ona da üzüldüm.. onun dışında hayatımda da ters giden çok şey oldu.. iş hayatına hamilelikle birlikte ara vermekte beni çoo etkiledi bence.. neyse uzun lafın kısası burası değilde herşeyden bi uzaklaşmıştım bebeğim hariçama çok özlemişim mesajlarınızı okumayı geriye doğru gidip okumaya çalışıyorum maşallah bebişlerde çokk tatlı Rabbim iyi insanlar çıkarsın hep karşılarına.. artık buradayım dertleşmek iyi gelecek çünkü
Güzel mi bilemedim.2 saat uyanık kalıyor mu ya, ne güzel1 sa - 1:30 saat arası bizdeki süre. Uyku gerilemesi gece uykularında değil de gündüz uykularında olursa sevineceğim valla
Aslıcım bu aldığın heyet raporlarını hangi branştan veriyorlar?Aldım canım Eryaman da ASG tıp merkezinden 30 gün daha geriye 5 günüm kalıyor birinci dönemi kapatmak için onu da kendi kadın doğum doktorum verecek ikinci dönem başlamak istemiyorum yaa bebeğimi hiç bırakmadım yok okuldaki çocuklarda bir düzen oluşturdu öğretmenine alıştı ben gidince düzenleri değişecek yine rapor bulabilirsem gitmeyeceğim
Hoşbuldum canım kesinlikle öyleTekrar hoş geldin o zaman ☺ Çok geçmiş olsun. Lohusalık ayrı bir psikolojiymiş. Bende zor geçirdim, burası çok iyi geliyor. Aynı dönem, benzer şeyleri yaşayıp dertleşmek iyi hissettiriyor.
Amin inşallahHerkes iyidir inşallah kuzucuklar anneler Allah iyilik sağlık huzur versin hepinize
Baya iyi olmuş güzel yapmış terziBu arada hani hamak almıştımya ben gerçekten de bir müddet sonra küçük geliyormuş şöyle bir çözüm bulduk kumaşını terziye götürüp ek yaptırdık kocaman sallanan beşik oldukuzucuğumun uyku arkadaşı bondigonun ormandaki müzisyen arkadaşım inek çok seviyor bu oyuncağı ipini çekince melodi çalıyor keşke pilli olup uzun süre çalsa melodisi çok güzel
Ohh maşallah çok güzel gelişimi hep böyle gitsin.O nefes alışı süt. Bazen çok hızlı emiyorlar aynı anda nefes almaya çalışıyorlar boğazına süt kaçıyor. Gecede hırıltılı nefes alıyor o yüzden. Bugün kilomuza baktırdık. 6.300 gr boyuda 61 cm herşey yolundaymış.
Sizinki cok guzel olmus bende hamak aldim kullanamadik en iyisi birde boyle yaptirip denemekBu arada hani hamak almıştımya ben gerçekten de bir müddet sonra küçük geliyormuş şöyle bir çözüm bulduk kumaşını terziye götürüp ek yaptırdık kocaman sallanan beşik oldukuzucuğumun uyku arkadaşı bondigonun ormandaki müzisyen arkadaşım inek çok seviyor bu oyuncağı ipini çekince melodi çalıyor keşke pilli olup uzun süre çalsa melodisi çok güzel
Bin kere maşallahO zaman bir foto da bizden gelsino meşhur kangurumuz ve uykuya geçiş aşamamız.
Vegan ve glutensiz yemek yapan bir yet buldum akşam gözüm döndü sipariş verdim. Cidden doktor çok abarttı tamam uyayım dedim ama benimki de can. Canım oğlum ona söylenmiyorum ama yatırdığım an uyanıyor her şeyi çok kısa zamanda halletmeye çalışırken bir peynir ekmek yiyememek zor. 5 gündğr diyet yapan biri olarak kaç aydır diyette olan birine şikayetlenmem de ayıp tabiÇok teşekkür ederim, valla ben de hayatını diyete adayanlara da güç kuvvet diliyorum.
Allah korusunDoğum öncesi de uzun bir müddet kuaför yüzü görmedim ben.Bebeğime bir şey olursa korkusu ile hamileliğimin ikinci yarısında resmen eve kapattım kendimi. Kuaförüm kaşçım evime hep uzak. Araba ile gitmem gerek, eşime ihtiyacım var. Onu da evde bile zor görüyorum Havalar iyi olsa da pusetle gidebilsek çok iyi olurdu ☺
Maşallah minnoşaO zaman bir foto da bizden gelsino meşhur kangurumuz ve uykuya geçiş aşamamız.
Geçmiş gitmiş olsun. Lohusalığı abartıyorlar diye düşünüyordum ama yok değilmiş. Bambaşka bir psikoloji. Hep uykusuz kalıcam sanıyorsun ama yavaş da olsa taşlar yerine oturuyor. Umarım daha da düzene gireriz hepimiz.Selamlar ben bayadır uğramadım ne biliyim bianda uzaklaştım biraz içsel bi sıkıntıdaydım sanırım.. abim covid oldu çook zor atlattı doğuma giderken bile abim ölecek mi psikolojisi vardı üstümde ve bu beni uzun süre etkiledi. Emdi emmedi olayımız çook oldu maalesef olmadı mamayla büyüyoruz.. 2. Ay aşısından sonra ateşten sonra baya grip oldu ömercik o baya yordu beni yakın zamanda da bi 10 gündür ishaldi kakada biraz enfeksiyon var dediler oturdum ona da üzüldüm.. onun dışında hayatımda da ters giden çok şey oldu.. iş hayatına hamilelikle birlikte ara vermekte beni çoo etkiledi bence.. neyse uzun lafın kısası burası değilde herşeyden bi uzaklaşmıştım bebeğim hariçama çok özlemişim mesajlarınızı okumayı geriye doğru gidip okumaya çalışıyorum maşallah bebişlerde çokk tatlı Rabbim iyi insanlar çıkarsın hep karşılarına.. artık buradayım dertleşmek iyi gelecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?