2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebeğinin kakasında kan gören var mı? 3,5 ay oldu bu saatten sonra alerji olur mu? Alerji olursa her kakada mı olur yoksa bazı kakalarda olması normal mi? Canım çok sıkıldı 2 gün önce görmüştüm bir de şimdi gördüm doktora götürücem yarın ..

Olmaz olur mu variz Illa her kakada olmuyor. Ne kadar buyuklukte gordunuz?

Canım zaten ısrarla hepsini aynı anda kesme dene dedi bana testte kesin sonuç yok en iyisi deneme yanılma yoluyla bulmak dedi mantıklı da geldi bence sende dene belki de dediğin gibi kuruyemiş olabilir. En çok süt ürünleri susam tahin kuruyemiş ve balıkta görülüyor dedi. Bende meme reddini düşündüm valla umarım ondandır

Olmaz olur mu variz Illa her kakada olmuyor. Ne kadar buyuklukte gordunuz?
2 gün önce toplu iğne başı kadar 2 kakasında gördüm dün yoktu sabah da yoktu biraz önce küçük çizikler halinde gördüm..yani bu alerji mi ? Başka herhangi bir belirti yok sadece bu ..3,5 aylık olduk yeni çıktı..çok üzgünüm

Aynen canım yaa Hepsi sağlıkla büyüsünler inşallah

Kan cok olmadiktan sonra cok dert etmiyor doktorlar ama malesef alerji

Baktım da her şey üstüste havuclu cevizli kek ve cevizli kurabiye yememle başlamış. Ben de paso kakao olmasın diye cevizli kek yapıp yiyordum. Bi kesmeyi deneyim bakalım.
Büyük ihtimal ondandır kilo alımı. Az uğraşmadın.

Siz be yapıyorsunuz diyet yapıyormusunuz? Ben yazışmaları takip edemiyorum kusura bakmayın tam da yukarda alerjiden konuşmuşsunuz..
Ben henüz içime sinen bi alerji doktoru bulamadım. Haftaya önerilen bir doktora gittikten sonra yol haritam netleşecek. Yağdan oldu gibi düşünmüştük çocuk doktorım tereyağı kestirmişti ama şimdi düşünüyorum sorumlu ceviz gibi geliyor. Geçen hafta bi doktora gitmiştim o bana her şeyi kesti 1 haftalığına sabredeyim dedim ama çok zordı. Kimi doktor hemen kestiriyor, kimisi de kan az vr kilo alımı iyiyse önemsemiyor.

Hemde ne uğraş canım boynum tutuldu hala tutuk normal beslenmene devam edip bide kuruyemiş keserek dene bakalım canım inşallah ondandır yaa süt ürünleri daha zor gerçekten

Oo kocakarı ilaçlarına bayılırım o sargı bezi ne zamana kadar kalacak peki? Tırnakla beraber mi uzayıp düşecek? Valla yarın ilk iş bunu deneyeceğim çok teşekkürler
aslında tam olarak koca karı tarifi değil kendisi gitmediği doktor kalmamış sonunda iyi bir doktor bunu yap demiş bende bikaç kişiye demiştim kendim denedikten sonra acayip dua aldım iyileşene kadar durucak anlarsın zaten ama sonra tırnağını çok derin kesme

Uyku eğitimine bakamıyorum bile kaldı ki o kadar şey okuyacaksam hiçççç benlik değil. Kitap bile okuyamaz oldum. Dördüncü ay uyku gerilemesi var diyorlar ama sanırım benim bebek gündüz uykusu sevmeyecek şimdi de sevmiyor. Ben hep çalıştım gebeliğim boyunca gündüz hep aktiftim. Acaba diyorum karnımdaki rutin devam mı ediyor? Sabah 5.30 da uyanır 6.50 de işe giderdim tam da bebek bu saatlerde uyanıyor

Bişey merak ettim memede uykum bölğnmüyor demişsiniz ya bırnunu nasıl kontrol ediyorsunuz ben uyuyamıyorum tıkanır falan diye

Nasıl bişe bu oyıncak bende almak istiyorum

Oo kocakarı ilaçlarına bayılırım o sargı bezi ne zamana kadar kalacak peki? Tırnakla beraber mi uzayıp düşecek? Valla yarın ilk iş bunu deneyeceğim çok teşekkürler
Sonucunu merak ediyorum benimde şuan tırnağımda var yeni kurtuldu hamilelikten sonra oluyor şişiyorya ayaklarımız oğlumdada olmuştu ayyy ne kötü ayakkabı giyemiyordum

Ben de yeni aldıklarımı 6-9 ay aldım tulumlar anca oluyor rahat hareket etsin dar giysiler bebeğin hareketlerini kısıtlıyor benim kızım çok gazlı olduğu için bacaklarını çok geriyor sürekli havaya kaldırıp indiriyor dar ya da küçülmüş kıyafetleri direk ayırıyorum mesela taytları hiç giydiremedim hastane çıkışlarını 3 ay giydi 4. ayda onlar da olmadı eldivenler çoraplar şapkalar küçük gelenleri hep ayırdım şimdiden bir urcu doldurdum taytlar dışında bir de çok fırfırlı süslü iki kıyafeti dışında aldığım hiçbir şeyden pişman olmadım az da olsa giydi çok kustuğu zamanlar her gün makine çalıştırdım anca yetti

Kan artar diye de korkuyorum yani yine bulmak gerek sorunlu gıdayı..peki bunun takibini gittiğimiz çocuk doktoru yapamıyor mu illa çocuk alerji doktoruna mı götürmek gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…