- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #42.221
Olmaz olur mu varizKızlar bebeğinin kakasında kan gören var mı? 3,5 ay oldu bu saatten sonra alerji olur mu? Alerji olursa her kakada mı olur yoksa bazı kakalarda olması normal mi? Canım çok sıkıldı 2 gün önce görmüştüm bir de şimdi gördüm doktora götürücem yarın ..
Canım zaten ısrarla hepsini aynı anda kesme dene dedi bana testte kesin sonuç yok en iyisi deneme yanılma yoluyla bulmak dedi mantıklı da geldi bence sende dene belki de dediğin gibi kuruyemiş olabilir. En çok süt ürünleri susam tahin kuruyemiş ve balıkta görülüyor dedi. Bende meme reddini düşündüm valla umarım ondandırCok zor gercekten bi de zaman dar yemek pisiremiyoruz. Bence bizimki sut degil baska alerji cikacak dr beni diyete sokmustu dun bozdum peynir ile. Ondan once olmustu dokuntu. Sanirim ceviz diyorum alerjimize. Bakalim. Surekli uyduruyorum biseyler
Bu ay meme reddi de yapti ya ondan da az kilo almistir. Kilo alma hizi da bi taraftan yavasliyor. Umarim ek gida ile gecer bu alerjiler
2 gün önce toplu iğne başı kadar 2 kakasında gördüm dün yoktu sabah da yoktu biraz önce küçük çizikler halinde gördüm..yani bu alerji mi ? Başka herhangi bir belirti yok sadece bu ..3,5 aylık olduk yeni çıktı..çok üzgünümOlmaz olur mu varizIlla her kakada olmuyor. Ne kadar buyuklukte gordunuz?
Siz be yapıyorsunuz diyet yapıyormusunuz? Ben yazışmaları takip edemiyorum kusura bakmayın tam da yukarda alerjiden konuşmuşsunuz..Olmaz olur mu varizIlla her kakada olmuyor. Ne kadar buyuklukte gordunuz?
Aynen canım yaaHepsi cok güzel değil mine çabuk geçti 4. 5. Aylara geldik ya burayı çok seviyorum hala birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz destek oluyoruz. Ilk çocuğum olmasına rağmen hiç zorlanmadım kendimi yalnız hissetmedim burası sayesinde ❤
Kan cok olmadiktan sonra cok dert etmiyor doktorlar ama malesef alerji2 gün önce toplu iğne başı kadar 2 kakasında gördüm dün yoktu sabah da yoktu biraz önce küçük çizikler halinde gördüm..yani bu alerji mi ? Başka herhangi bir belirti yok sadece bu ..3,5 aylık olduk yeni çıktı..çok üzgünüm
Aynen canım minik havlu tokalarla cimcime bile yaptım bizimkiniYaaa size de maşallahdesene siz de saçlısınız
Baktım da her şey üstüste havuclu cevizli kek ve cevizli kurabiye yememle başlamış. Ben de paso kakao olmasın diye cevizli kek yapıp yiyordum. Bi kesmeyi deneyim bakalım.Canım zaten ısrarla hepsini aynı anda kesme dene dedi bana testte kesin sonuç yok en iyisi deneme yanılma yoluyla bulmak dedi mantıklı da geldi bence sende dene belki de dediğin gibi kuruyemiş olabilir. En çok süt ürünleri susam tahin kuruyemiş ve balıkta görülüyor dedi. Bende meme reddini düşündüm valla umarım ondandır
Ben henüz içime sinen bi alerji doktoru bulamadım. Haftaya önerilen bir doktora gittikten sonra yol haritam netleşecek. Yağdan oldu gibi düşünmüştük çocuk doktorım tereyağı kestirmişti ama şimdi düşünüyorum sorumlu ceviz gibi geliyor. Geçen hafta bi doktora gitmiştim o bana her şeyi kesti 1 haftalığına sabredeyim dedim ama çok zordı. Kimi doktor hemen kestiriyor, kimisi de kan az vr kilo alımı iyiyse önemsemiyor.Siz be yapıyorsunuz diyet yapıyormusunuz? Ben yazışmaları takip edemiyorum kusura bakmayın tam da yukarda alerjiden konuşmuşsunuz..
Hemde ne uğraş canım boynum tutuldu hala tutukBaktım da her şey üstüste havuclu cevizli kek ve cevizli kurabiye yememle başlamış. Ben de paso kakao olmasın diye cevizli kek yapıp yiyordum. Bi kesmeyi deneyim bakalım.
Büyük ihtimal ondandır kilo alımı. Az uğraşmadın.
Oo kocakarı ilaçlarına bayılırımo sargı bezi ne zamana kadar kalacak peki? Tırnakla beraber mi uzayıp düşecek? Valla yarın ilk iş bunu deneyeceğim çok teşekkürler
Uyku eğitimine bakamıyorum bile kaldı ki o kadar şey okuyacaksam hiçççç benlik değil. Kitap bile okuyamaz oldum. Dördüncü ay uyku gerilemesi var diyorlar ama sanırım benim bebek gündüz uykusu sevmeyecek şimdi de sevmiyor. Ben hep çalıştım gebeliğim boyunca gündüz hep aktiftim. Acaba diyorum karnımdaki rutin devam mı ediyor? Sabah 5.30 da uyanır 6.50 de işe giderdim tam da bebek bu saatlerde uyanıyorYer değiştirmeyi geçtim, başımdan eksik olmasınlar ama akşam iki adım öteye büyüklere yemeğe gitmek bile bazen kabus gibi. Ben sırf o yüzden gece 9:30 10da yatağa götürebiliyorum. Bir gece 8de yatırayım öbür gece 10da iyice kafayı yiyecek çocuk. Uyku eğitimi kesinlikle anne için, instagramdaki sayfaları ben de takip ediyorum, videolar falan izledim ama iş pratiğe gelince ee nereden başlayacağıma geliyor. Zaten insanlar iyice ticarete dökmüş işi. Geçen burada vardı 3.500 civarı istiyormuş bir danışman. O parayı verirsem kalksın gelsin kendi uyutsun. Daha uygun olanlar da bir pdf yolluyormuş ki eminim buradaki bilgi alışverişi daha sağlam temel oluşturuyordur. Şimdiden bilgilenip başlamak lazım, gözünüzde büyütmeyin. Okuyun kendi düzeninizde ne eksik onu farkedin ve düzeltmek için ne yapılabilir çözüm arayın. Ben eminim başta zorlanacağız belki ama minnoşlar büyüdükçe çok daha keyifli olacak her şey.
Bişey merak ettim memede uykum bölğnmüyor demişsiniz ya bırnunu nasıl kontrol ediyorsunuz ben uyuyamıyorum tıkanır falan diyeHiç üzülme biz de öyleyiz büyük kızım kendi odasında ve beşiğinde yatıyordu 8 aylık uyku gerilemesi diye bir şey var onda bir bozuldu çok istedim gelsin benle yatsın ama beşiğine ve odasına alıştı gelmedi ama çok sık uyandırdı ve çok bıkmıştım gece 7 8 kez kalk git çok zordu. Ay ben beraber uyumaktan aşırı memnunum uykum bölümmüyor eme eme uyuyor.
Nasıl bişe bu oyıncak bende almak istiyorumCidden düz zemin sevmiyor olabilirler çünkü bizimkini de katlayıp pusete koysam uyuyor. Muhtemelen bağırsak gaz vs ilişkili olabilir. Ama sürekli pusette uyutmak zararlı diyorlar omurga için. Bizde bir de boyun sıkıntısı var. Tortikolisten şüphelendiler, çok şükür o kadarlık bir sorun yokmuş ama 40 günlük ağır enfeksiyon geçirnce lenfleri büyümüş ağrıdan boynunu oraya kıtlıyor dediler. Bir ara hiç döndürmüyordu başını, yüzüstü yatırınca da hep tek yöne bakıyordu, şimdi daha iyi. İşte terapi yaptırmaya çalışıyorum bir de kesinlikle istemiyor ayrı konu. Allah kimseyi ayırmasın evladından sevdiklerinden, sağlıklı uzun ömürleri olsun herkesin.
Su Samurundan çok memnunum ya, o kadar ki kendime almışım yazmışım yukarıda sanki uykuya dalarken desteğe ihtiyacım varmış gibiUmarım çaldığı müzikler şartlıyordur çocuğu. Daha iyi geceler samur aşamasına gelmedik çünkü. Uyku arkadaşını sadece yatakta kullanmak gerrkiyormuş bu arada, gün içinde oyun oynatırsan büyüsü bozuluyormuş.
Sonucunu merak ediyorum benimde şuan tırnağımda var yeni kurtuldu hamilelikten sonra oluyor şişiyorya ayaklarımız oğlumdada olmuştu ayyy ne kötü ayakkabı giyemiyordumOo kocakarı ilaçlarına bayılırımo sargı bezi ne zamana kadar kalacak peki? Tırnakla beraber mi uzayıp düşecek? Valla yarın ilk iş bunu deneyeceğim çok teşekkürler
Ay gerçekten mi yaaa bende hevesliyim bağlamsa bağlanır yani ama bıngıldaktan korkuyorumAynen canım minik havlu tokalarla cimcime bile yaptım bizimkini
Birlikte büyüyoruzMaşallah Masal'cığımaKızlar bebekleri görünce bi duygulandım. Ne günler yaşamışız burda
Ben de yeni aldıklarımı 6-9 ay aldım tulumlar anca oluyor rahat hareket etsin dar giysiler bebeğin hareketlerini kısıtlıyor benim kızım çok gazlı olduğu için bacaklarını çok geriyor sürekli havaya kaldırıp indiriyor dar ya da küçülmüş kıyafetleri direk ayırıyorum mesela taytları hiç giydiremedim hastane çıkışlarını 3 ay giydi 4. ayda onlar da olmadı eldivenler çoraplar şapkalar küçük gelenleri hep ayırdım şimdiden bir urcu doldurdum taytlar dışında bir de çok fırfırlı süslü iki kıyafeti dışında aldığım hiçbir şeyden pişman olmadım az da olsa giydi çok kustuğu zamanlar her gün makine çalıştırdım anca yettiBende 2 aylikken 1-3 olan badi ve alt almıştım şimdi altların beli sıkıyor badiler kafadan zor geçiyor. Bizim boyumuz da 20 gün önce 60cmdi şuan 6 aylık takım giyiyor. Yeni aldiklarimi da 3-6 aldım umarım bir süre giyebilir henüz denemedik
Kan artar diye de korkuyorum yani yine bulmak gerek sorunlu gıdayı..peki bunun takibini gittiğimiz çocuk doktoru yapamıyor mu illa çocuk alerji doktoruna mı götürmek gerekir?Ben henüz içime sinen bi alerji doktoru bulamadım. Haftaya önerilen bir doktora gittikten sonra yol haritam netleşecek. Yağdan oldu gibi düşünmüştük çocuk doktorım tereyağı kestirmişti ama şimdi düşünüyorum sorumlu ceviz gibi geliyor. Geçen hafta bi doktora gitmiştim o bana her şeyi kesti 1 haftalığına sabredeyim dedim ama çok zordı. Kimi doktor hemen kestiriyor, kimisi de kan az vr kilo alımı iyiyse önemsemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?