2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Uyutup yanıma alıyorum yoksa uyumaz asla

Fırınlanmış ürünle bence de denenebilir. Bugün normal doktorumuza gittik yüzündeki döküntüler dahil önemsemedi gelişimi iyi diye. Cig sut haric fermanteleri bile tolere etse rahatlarsin. Ben de bir sure crvizi kesip takip etmeye karar verdim.
Iyi bir cocuk doktoruna denk gelmek cok onemli. Kucucukken uzucu olmus gelmiş gitmiş olsun

Merhaba bebeğim 3 gündür kakasını yapamıyordu fıtıl verdık yapdı ama hala huzursuz sebebi ne olabılır uyurken bıde iç ceker gibi ses çıkarıyor sonra ağlamaya başlıyor yardımcı olursanız sevınırım ?

Merhaba bebegım 3 gündür kakasını yapamıyordu fitil attık yapdı ama hala huzursuz uyuyor uyurken inler gibi ses çıkarıyor iç cekıyor sonra ağlamaya başlıyor sebebı ne olabılır?

Ayni bizimki de öyle babanla yarışa yarışa dökün saçlarınızı oğlum diyorum bide konak var banyo öncesi yağlayıp tararken bisuru daha saç gidiyor
Bizimkinde de konak var. Tepede mevcut. Yeni yeni yağlayıp tarıyorum ben de. Ellemiyordum daha önce. Biraz azaldı neyse ki.

Bizimkini eşim nedense beşiğe bırakamıyor içi rahat etmiyormuş tam tersi olması laızmken bizde o yuzden bebeği yatağın baş kısmına enlemesine yatırıyoruz biz onun alt kısmına yatıyoruz ayaklar yatağın ucundan sarkıyor tabii bizim ahahah Ama 4 aydan sonra geçireceğim beşiğe çünkü dönmeye başlayınca hiç mümkün olmaz yanımızda

Sizinki epey komikmiş

Bebeginiz kaç aylık? Doktor mu dedi fitil verin diye? Çünkü anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama normal görülüyor mudehale gerektirmiyor.
Aşı sonrası değilse ateşi falan da yoksa tam doydugundan eminmisiniz? Kucağınızda uyutmayi deneyin belki sizin kokunuzla sakin uyur

Ben de yüzüstü severim ama hamilelikten biraz alıştım bir de şimdi sanki zaten süt var ya yatamam üstüne gibi geliyor

Aranma hareketine ben de bayılıyorum

Ya o bizde de var sarışın gibi oldu çocuk zeytinyağı mı sürüyorsun. Banyodan önce mi
Evet, banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürüyorum. Bekletiyorum, sık dişli taraklar var ya onunla tarıyorum. Pul pul dökülüyor konak. Sonra da yıkıyorum. Bir de şampuanı kafasına döküp öyle köpürtüyordum. O da konak yaparmış. Şimdi elimde köpürtüp kafasını o köpükle yıkıyorum.

Merhaba bebegım 3 gündür kakasını yapamıyordu fitil attık yapdı ama hala huzursuz uyuyor uyurken inler gibi ses çıkarıyor iç cekıyor sonra ağlamaya başlıyor sebebı ne olabılır?
Üç gün çok kısa bir süre,neden fitil verme gereği duydunuz ki
10 güne kadar normal diyorlar. Bebeğiniz kaç günlük ?

Arkadaşlar okumayan varsa tavsiye ederim. Tamda burada yazıştığımız konuların hikayeleşmiş hali
Doğru sandığımız yanlışlar iki satır ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    28 KB · Görüntüleme: 49
  • FCBA834E-245B-4611-AD8B-9A786F22301C.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 48
Yatağından her kalkışında saçının bir kısmını bıraka bıraka kel kaldı
minnoş ya. Bizde de öyle bazı bölgelerde saçlar çok uzun, altlar kel falan ve çok dökülüyor saçı şu ara.
Ya o bizde de var sarışın gibi oldu çocuk zeytinyağı mı sürüyorsun. Banyodan önce mi
Bizde de varmış ama dökülmeyince ben anlamamışım saçlar da kahverengi olunca yeni saç çıkıyor sandık biz
Eloque marka konak önleyici krem getirmiş arkadaşım, onu sürdük geceden, sabah tatayıp yıkadık, azaldı baya. Ama çizgi çizgi kalmış, tarayamadığımız yerler tekrar yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…