2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kan artar diye de korkuyorum yani yine bulmak gerek sorunlu gıdayı..peki bunun takibini gittiğimiz çocuk doktoru yapamıyor mu illa çocuk alerji doktoruna mı götürmek gerekir?
Yapabilir işte çocuk doktorları tam anlamıyor diyenler var ben de çok pimpirikli olunca aslında küçük iğne ucu kadar ucu kdr kandan korkmamak lazımmış

Yapabilir işte çocuk doktorları tam anlamıyor diyenler var ben de çok pimpirikli olunca aslında küçük iğne ucu kadar ucu kdr kandan korkmamak lazımmış
İnsan yemek yemeye de korkuyor acaba hangisi dokunuyor diye..şunun kesin bir teşhisi ve tedavisi olsa keşke..diyete girince kan oldu mu peki birdaha?

Yaa saatten ziyade uyudugu sure cok az. Bu çocuğun vücudu beyni nasıl dinleniyor nasıl büyür böyle bilmiyorum. Dün aksam banyosunu yaptırdik, 11 gibi emzirdim 12ye dogru zar zor uyudu sonra 2 ye kadar kah korkarak uyanıp ağladı kah 5 dk da bir hareketlendi mızmızlandi ve beşiğini sallayarak geri uyuttum. Hem onun hem benim uykum ziyan oldu. Sonra 6da uyandi. Emip uyudu ama 1.5 saat sonra uyandi. Gece uykusu 6-7 saat olur mu 3.5 aylık bebegin..

İnsan yemek yemeye de korkuyor acaba hangisi dokunuyor diye..şunun kesin bir teşhisi ve tedavisi olsa keşke..diyete girince kan oldu mu peki birdaha?
Malesef vicdan azabı. Şu anda başka bişey dokundu yüzünde kırmızılık oldı. Peynir yedim sorun olmadı henüz

J joynss , baltasar gece bebişlerinizle birlikte yatıyorsunuz değil mi?
Sanırım ufaktan uyku gerilemesi dönemine giriş yaptık. Dün gece cin gibi uyandı, uyutamadım. Yanıma aldım, yine, ve öyle uyuduk sabaha kadar. Benim sırtım, belim çok ağrıyor. Gündüz de slingleyiz zaten. Fıtık kaçınılmaz olacak bu yolun sonunda. Sizin ağrımıyor mu ya sırtınız, beliniz? Birbirinize dönük, meme ağızda uyuyorsunuz değil mi?
Kundakta uyuyor diye ne kadar mutluydum. Baş edemiyorum artık, 10 kere uyanıyor. Uykusuz kalmak yerine sırtımı feda ettim

Ay gerçekten mi yaaa bende hevesliyim bağlamsa bağlanır yani ama bıngıldaktan korkuyorum ne tatlı olmuştur şimdi
Onun için zaten havlu toka tercih ettim ,çekmesin diye Öyle çok tatlı oldu, şimdi de heves ettim saç bandı yapıyorum kendisine malzeme alıp Annem gelecek ona da dışarısı için ördürecem iplerini bile aldım

mururuzaman ben sürekli meme ağzında uyumuyorum. Dalınca çekiliyorum. Yatağı enleme kullanıyoruz hatta. Eğer açlıktan kalkmazsa bazen sadece yanağını dayıyor. Kafasını sağ sol yapıyor hızlı hızlı. Taa ki memeye vurana kadar o öyle yapmaya başlayınca yanaşıyorum açsa emiyor. Ama dün gece hep 2 saatte uyandı sanırım bizimki de girdi gerilemeye. Sanki çok ilerdeymşiz gibi bu arada eğer emerken dalar gidersem benim de boynum tutuluyor malesef

Bebeğiyle birlikte uyuyanları tebrik ediyorum. Bir kez uyumuyor diye ortamıza aldım. Gece eşim dönecekken dönme diye ittim, bir baktım kızım yok. Üstüne yattım sandım, yatakta kızımı arıyorum Meğer dalınca beşiğe koymuşum, haberim yok. Bir kaç kez ben ortaya yattım, kızımı uca aldım. Onda da düşer diye korkudan uyuyamadım. Kızımla yatınca sırt, bel kalmıyor zaten. Valla tebrik ediyorum sizi

Bizde yenidoğan kıyafetlerine giremiyoruz uzun zamandır bugün onları kaldıracak artık maşallah benim güzel kızıma büyüdü annesi artık taytlara sığamıyor süslü gerçekten çok hızlı büyüyorlar bense büyük büyük almaya başladım artık, dediğin gibi bol olsun da dar olmasın

Ayyyyy bende yaa Asla o korkuyla uyuyamam zaten aramıza hiç almadık korkudan, ben daha emzirirken bile babasını kontrol ediyorum cocugun ayağına falan değmesin diye sadece 8den sonra babamızın işe gittiği günlerde yanıma alıyorum 2 saat uyuyup kalkıyoruz. Birlikte uyuyanlar gerçekten büyük bir işi başarıyor benim gözümde

Ben durursa sırtüstü yanımda yatırıyorum. Yoksa kolumu kafasının altına koyup yan sarılıyoruz. Tabi perişanlık benim de hafif skolyozum var kucakta uyutmaya çalışmaktan postürüm bozuldu

Ben de beşikte uyuyan bebekleri tebrik ediyorum uyumuyor ki beşikte asla. Çaresizlikten bizimki.

Uzun uyusa anne yanı beşiğine koyardım tabii bir de benim uykum çok hassas hiç geri uyuyamıyorım yatır kaldır yapınca. Bu arada biz sadece ikimiz yatıyoruz koca yatakta ve enleme işte düşünün

Uzun uyusa anne yanı beşiğine koyardım tabii bir de benim uykum çok hassas hiç geri uyuyamıyorım yatır kaldır yapınca. Bu arada biz sadece ikimiz yatıyoruz koca yatakta ve enleme işte düşünün
Valla mükemmel ya bende istiyorum ama sıfır cesaret sadece gündüzleri 2 saat falan o da korka korka

Yaaa ay bizede at bitirince bende iki gün önce saç bandı aldım yine ama hala takmadım foto çekimi yapıcam 3 aylıkken o zaman takarım. 2 aylıkken takmıştım bir de

Güzelmiş sizinki, anladım. Ben sanırım dalana kadar uyuyakalıyorum ama arada uyanıp çekince ağzından, o da uyanıyor. İlk emzirerek uyutup, anne yanı beşiğe yatırıyorum mutlaka, ama gece yarım saatte bir uyanınca takatim kalmıyor. 2 saatte bir uyansa ben razıyım, almam yanıma. Ama saat başı/yarım saatte bir uyanmaya başlayınca devam edemiyorum. Veya 2 saat boyunca kucağımda uyukluyor, beşiğe koyduğum an uyanıyor. Belki yanıma almasam o da bırakacak bu işi, bilemedim
Ben durursa sırtüstü yanımda yatırıyorum. Yoksa kolumu kafasının altına koyup yan sarılıyoruz. Tabi perişanlık benim de hafif skolyozum var kucakta uyutmaya çalışmaktan postürüm bozuldu
Bizimki fazla nazlı sanırım ya Yanımda durup hayatta uyumaz. Bir de krizlere giriyoruz, o iyice zorluyor. 4. ayın dolması için gün sayıyorum Sonra gelsin uyku eğitimi
Dün gece bana da oldu bu, bir baktım kızım yok. Kundakta kendi beşiğinde uyuyor
Bir tarafta anne yanı beşik, diğer tarafta baba var. Yoksa ben de güvenemem. Ama gündüz de sling/kanguru ile uyuyor, benim uyumamın tek yolu yanıma almak oluyor Yoksa ben de pek memnun değilim bu durumdan.

Ceviz ve badem bizde kırmızı kan yapıyor incecik. Ben bi ara tek yumurtalı bir kek pişirip denemeyi planlıyorum kendimde. Ona tepkisine bakacağım. 2 ay oldu neredeyse süt yumurta yasaklanalı bana. 3 ay sonra bir denensin diyorlar da bir ay sonra zaten tattırma zamanı gelecek bekleyesim yok. Sıkıntı çocuk 3 gün kakazlamıyor, bazen yanakları biraz kızarıyor oradan takip etmeye çalışıyorum reaksiyonu.

40 günlükken burnu doldu, hafif öksürmeye başladı o zamanki doktora yazdık, kadın normal bunlar kışın olur temizleyin damlayla, her şeyde getirmenize gerek yok dedi. 3 günde iyice arttı hırıltı eklendi, öksürükten boğulmaya nefes alamamaya başladı. Hemen doğdığu hastanedeki doktoruna gittik, antibiyotik kullandı 5 gün. Orada zaten mukus vs hikayesi çıktı. Suratı ful egzama dedi sen diyete giriyorsun. Linola krem acayip toparladı bizi, ondan önceki doktor bepanthol sensiderm vermişti çok işe yaramadı ve çok kötü kokuyor. Bu linolanın vücut kremi de var ama bizim döküntü boyuna kadardı.

Kan artar diye de korkuyorum yani yine bulmak gerek sorunlu gıdayı..peki bunun takibini gittiğimiz çocuk doktoru yapamıyor mu illa çocuk alerji doktoruna mı götürmek gerekir?
Geçmiş olsun size de, beni doktorum takip ediyor kendi çocuğunda da yaşadıklarından dolayı. Test yaptırmadım ben çocuğa. Daha önceki doktorum geçer geçer diyip sallamamıştı. Diyeti falan şimdiki çocuk doktorum uygulatıyor bana. Siz diyet yapıyor musunuz? Ya da şüphelendiğiniz bir şey var mı?

Ya bu memeyi arama hareketine çok gülüyorum ben. Aşağı yukarı aynı uyuyoruz, yanağı dayayıp uyuma, ama o sırtımı mahvediyor. Uyanınca memeyi kavrayamıyor bazen o zaman doğrulup emziriyorum. Emzirme yastığını sırtıma koyuyorum rahat ediyorum öyle. Ben yüzüstü yatayım seviyorum, yan yatınca omurgam çok ağrıyor. Benim de skolyoxum varmış, doğumda doktor epidurali yapmakta zorlanınca öğrendim. Beşiğine alıştırma niyetim de aslında biraz bundan, beraber uyumaktan çok keyif alıyorum ama hayatımın geri kalanında omurgama da ihtiyacım var.

Bana geçen uykuda dirsek attı eşim, ertesi gece kızımı emzirirken de ona çarptı farkında olmadan. Hiç güvenmiyorum eşime uykusunda
Ben de beşikte uyuyan bebekleri tebrik ediyorum uyumuyor ki beşikte asla. Çaresizlikten bizimki.
Inşallah beşikte kendi kendine uyur bebislerimiz
Yatarak emzirmek de kolay bir şey değil. Tebrik ederim. Enleme sadece bebekle yatmak rahat olur, ben yatağın yanına tek kişilik baza koyalım yapıştıralım dedim de eşim kabul etmedi. Kızı ergenliğe kadar yanımdan ayıramam diye korktu sanırım
Benim beşik de yatağımın hemen yanında ama anne yanı değil, koruması var. Geniş olsa yatak birlikte uyusak rahat rahat çok memnun olurdum. Çok şükür dalınca beşiğine yatırıyorum uyuyor. Iyice dalana kadar bizim yatakta yatıyor. Biz o sıra ayakta oluyoruz tabi, daha yatmamış oluyor eşim. Yoksa çok zor olurdu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…