2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı durum benim başıma da geldi çok korktum gerçekten sadece bir kere aldım yanıma orda da korka korka sonra eşim çok döndüğü için o uykusuzluktan hatırlamıyorum besige koymuşum sonra uyandım etrafa bakıyorum çocuk yok sorma besige baktım oraya koymuşum ayy çok kötü bir durum bir daha asla yanıma birakamam

Burada uyku eğitimi fiyatlarından bahsetmiştik. uyku_vaktii hesabıyla bir uyku danışmanı var. Silver paket yapmış 3 görüşmeye ve 400 tl. Belki o değerlendirilebilir

O korku yetiyor insana. Bir şey olur korkusuyla derin de uyuyamıyorsun zaten.

Normal tarak mı bir de konak tarağı diye bir şey varmış. At kılı fırça var bizde bir de normal tarak uçları toplu gibi

Normal tarak mı bir de konak tarağı diye bir şey varmış. At kılı fırça var bizde bir de normal tarak uçları toplu gibi
İşte o toplu iğne gibi uçları olanı kullandım. Chicco’nun ikili tarağını almıştım, seninki gibi bendekiler de. Konak tarağına baktım şimdi de, o daha mantıklı olabilirmiş

Benim kızımda böyle, doğduğunda saçı vardı biraz simdi hepten kel oldu ama anasının saçı daha çok dökülüyor maalesef moralim bozuluyor valla sizlerde de oldu mu?
Olmaz mı.. evde her yer benim saçım saçlarımı hep toplamak zorunda kalıyorum ama ona rağmen dökülmediği yer yok benmde çok canımı sıkıyor..

Çok üzüldüm ya, geçen peynir mi yedim yazmıştınız, döküntüler belki ondan olabilir. Hazımsızlık falan diren huysuzluk yapıyor. Diyetten sonra tekrar reaksiyon gösteriyordur belki.

Çok üzüldüm ya, geçen peynir mi yedim yazmıştınız, döküntüler belki ondan olabilir. Hazımsızlık falan diren huysuzluk yapıyor. Diyetten sonra tekrar reaksiyon gösteriyordur belki.
Bu döküntüler dün sabah çıktı ben 5 gündür diyetteydim. Sistemi bozduk diye peynir ile açtım diyeti hem peynir hem gluten aslında. Muzdan şüphelendim haftasonı da biraz kızarıklık olup geçiyordu. Bakalım ne zaman geçecek rahat olayım diyorum olamiyorum

Bence siz yeni doktordan alerji testi yapmasını isteyin. Ben anladım sizi, tam olarak neye alerjisi var onu bilmek istiyorsunuz.

Benim kızımda böyle, doğduğunda saçı vardı biraz simdi hepten kel oldu ama anasının saçı daha çok dökülüyor maalesef moralim bozuluyor valla sizlerde de oldu mu?
Doğumdan sonra döküldüğünü duydum ama benim dökülmedi. Kestirmek çözüm diyorlardı.

Bence siz yeni doktordan alerji testi yapmasını isteyin. Ben anladım sizi, tam olarak neye alerjisi var onu bilmek istiyorsunuz.
Evet ben saglik konusunda cok pimpirikliyim, rahat olamiyorum. bugun doktora gidince kafam cok rahatlamisti ama surekli huzursuz halini gormek uzuyor. Umarim yeni doktor sifa olur. Gecsin bebeklerimizin alerjileri hemencecik

Benimkinin alerjisi yok ama benimki de uykuya dalamiyor 10-15 dk da bir uyaniyor iyice dalana kadar. Sonra çoğunlukla 5-6 saat uyuyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…